מסכים לגבי ברנו,לא יודע מי בדיוק בבאיירן חושב שמגיע לו לפתוח בהרכב.כנראה רק בגלל שואן בויטן ודמיקלס על הפנים. 3 הבלמים האלו לא שווים הרכב ראשון!! בהנחה שאף אחד לא יגיע בחורף,חוליית ההגנה שלנו חייבת להרכיב את לאם-טימו-באדשטובר-קונטנטו/פראניץ',ובוט בשער. שוויני חייב לחזור לקישור האחורי ביחד עם ואן בומל,רוברי באגפים ומולר יהיה מתחת לגומז. כרגע זה ההרכב הכי טוב שאני רואה שבאיירן יכולה להרכיב....
ללא ספק הוא היה חסר לנו בחצי הראשון של העונה... מקווה שהוא יוכל להציל לנו את החצי השני, בכל אופן מקווה שהוא ישחזר את הכושר של מהעונה שעברה וסוף סוף ירצה לנצח גמר חשוב (אחרי שהפסיד בגמר האלופות במו רגליו יכל לנצח את אליפות העולם ולא נצח ולבסוף הפסיד).
באיירן והולנד סידרו ביניהן את המחלוקת בעניין רובן. הפתרון : משחק ידידות שטרם נקבע תאריך. מטרת החיזוק העיקרית של באיירן היא לחזק את עמדת המגן השמאלי, שחקנים כמו כריסקיטו(גנואה), קואנטראו(בנפיקה), טרמולינאס(בורדו), באיינס(אברטון), וכברירת מחדל שחקנים מעמדת מגן ימני כאשר להאם יעבור לצד שמאל. ככל הנראה קונטנטו יושאל לאחת הקבוצות בבונדסליגה.
חורף שקט אצל באיירן אה??,לא מגן לא בלם לא ניסיון להשיג את נוייר לקיץ המתקרב. כמו שחשבתי רק שנראה את דורטמונד עם הצלחת אולי באיירן תתעורר...
*-לייטון ביינס סירב לאפשרות להצטרף, ומעדיף להישאר באיי הגשם(משום מה משתמע שפיתוי לא מספק הגיע מצידנו). *-נוייר, ובאיירן רק במונחים של מגאת' שמצידו לרדת ליגה, ולא לשחרר את הכפפה מספר 2 בתבל לאליאנז ארינה(הפסד פה יהיה מכה מוראלית לכל צד). *-הסוכריה הטעימה ביבשת מוזכרת חזק בדרך לשייחים מהסיטי(דז'קו), האם אולי האנס וחבריו נותנים לגומז להישאר לבד מול 3 מסגרות(תמוהה, ומאכזב)? *-בגזרת גוסטבו(לא חצי מדה רוסי) שקט מדיי לגבי החורף הנ"ל(וחבל..).
לא רואה את נוייר מגיע, הוא יותר מדי מחובר לקהל של שאלקה. אני כן רואה בברנו איכויות ובל נשכח שהוא צעיר, אני חושב שניתן להאמין בו. אפשר לחשוב מה עשו אצלנו בסגל בשנים האחרונות בלמים מנוסים יותר.
אף פעם לא החזקתי ממנו כשחקן שיכול להוביל את באיירן,אולי בעתיד הרחוק כן אבל זה הימור גדול מידי כעת. כרגע כנראה שום חיזוק לא יגיע בינואר:כך שבאדשטובר וטימו צריכים לשחק כבלמים,ברנו וואן בויטן יכולים להביא גיבוי מהספסל לא יותר מזה...
אם יש לנו 4 בלמים בסגל אז לא דחוף להביא עוד החורף בלם נוסף. בטח ובטח שבשוק לא מוצאים קבוצה שמוכנה לוותר על בלם טוב, לכן זה יכול גם לחכות לקיץ.
בלם בכל מקרה סלע זה לא הצורך הדחוף\מיידי של הקבוצה, יש יותר דחיפות לפתור את בעיית הבדידות של סופר מריו מול 3 מפעלים(עומס מטורף למדי), התבגרותו של בוט(שמכך אפשר על מקרה רנסינג ללמוד שרק שוער מוכח מבחוץ יוכל לתפקד מול ארגז הציפיות,והלחץ), ואיך לא?! הקפטן שלנו שחברתית, ומקצועית מה נגיד?! זה לא זה!! אחרי כל אלה נוכל לדבר על בעיית הבלם.
זה שיש לנו מספיק בלמים זה לא אומר שאנחנו מסודרים בעמדה הזאת.כי לפחות חצי מהם לא ברמה ממוצעת.. לגבי ההתקפה,אני מקווה שגומז לא יהיה יותר בודד(כרגע מחזיק לנו את ההתקפה לבד),רובן יחזור ואני מקווה שמולר יהיה מתחת לגומז,כך ששוויני יחזור לאמצע עם ואן בומל.כרגע גם קלוסה כשיר כך שהוא יכול להיות מחליף לא רע לגומז. ואן חאל עדיין לא מוצא את השחקן שמתחת לחלוץ,ובכל זאת מתעקש על המערך הזה-כך שאפשר לחשוב על דייגו בקיץ... אם מסכמים באיירן צריכה:שוער,מגן שמאלי,בלם(רק אם בלם אחר עוזב-ואן בויטן),עוד שחקן מתחת לחלוץ. במידה ונתחזק מתישהו באיירן צריכה לחזק את אחת העמדות האלו..
דודי, אנחנו משחקים עם חלוץ חוד אחד ולכן מספיק שלושה חלוצים בסגל. למקרה שהראשון פצוע, משחקים עם השני ויש גם עוד אחד לכל מקרה. גומז כבש כמעט כל משחק וקלוזה ואוליץ' היו פצועים ולכן ואן חאל לא עושה איתו כלל רוטציה. אגב גם מולר יכול ושיחק חלוץ גם העונה, לכן חלוץ צריך להביא אך ורק אם קלוזה יחליט לעבור קבוצה. אלוני, תן לי בלם אחד טוב שאפשר להביא ועדיף על אלו שיש לנו כרגע בסגל (שהקבוצה הנוכחית שלו מוכנה לשחרר אותו). אל תחשוב שבמועדון לא מנסים אופציות, אבל גם פה יש לנו מספיק בלמים ומספיק איכות. ברנו ובאדשטובר כשיחזור יהיו לטעמי צמד מצויין.
תצאו מהסרט שלכם, נוייר קשור לאוהדים, גוסטבו לא יבוא .... שניהם כבר סגורים בבאיירן לעונה הבאה. במקרה של נוייר אפילו מניו ירדה ממנו אחרי שהבינה שהוא סגור במינכן. אני האחרון שהייתי רוצה לראות את מנואל בסבנר שטרסה, אבל כמו במקרה גומז כל ההכחשות וכל הסימפטיה של נוייר/גומז לאוהדים לא שווים כלום שהונס דופק בדלת. אצל גוסטבו קיימת אפשרות טובה שהוא יגיע כבר בינואר. הוא עצמו כבר עם הראש בסבנר שטרסה. קיצר, צאו מהסרט שלכם שלא מתחזקים...
לירן בכיף אני נכנס לסרט שלך, אבל לא יודע מגאת' מוותר על כל חלקה טובה מלפני העברת שחקן(ובטח שאת השוער מספר 2 בעולם) לבאווריה, מה גם שבגזרת דז'קו, ומספר 6 וורלד קלאס מסתמן תבוסה מערכתית\שקט תעשייתי לא חיוני.. ככה שהסרט הוא לא ורוד, למרות שאני מקווה שאני הוא זה שטועה.
מקווה שאתה צודק,אבל כרגע זה רק דיבורים שום דבר לא סגור וחתום. את נוייר לא יהיה קל בכלל להביא בטח בגלל מגאת ובגלל הקשר המיוחד של נוייר לשאלקה,את גוסטבו קצת יותר קל. זה הזמן של באיירן להתחיל לעבוד...