הגו'קר הכי חשוב של אינטר היה מורניו שעכשיו הוחלף במאמן חלש מאוד... אבל אם יש משהו שהמאמן הזה טוב בו זה משחקי נוקאוט :\
והקהל שלנו מוכן לנקמה: כל הכרטיסים לגומלין באליאנז ארנה ב-15 במרץ נמכרו תוך שעות ספורות: http://www.fcbayern.telekom.de/de/ticketing/23316.php
דורטמונד הפסידה אתמול וניצחון של באיירן על שטוטגרט הערב יצמצם את הפער מהפיסגה ל-14 נקודות "בלבד" לא יודע מה איתכם ואני בטוח שאני יראה לכולכם הזוי ותימהוני לאחר צפייה בשורות אלו אבל לדעתי חלום האליפות של באיירן חי וקיים ושום דבר עדיין לא סגור! פער של 14 נקודות הוא אומנם פער גדול מאוד אבל כבר קרו דברים מעולם וכידוע באיירן זו באיירן ובשילוב חוסר הניסיון של דורטמונד ולחץ אפשרי אליו היא תיכנס שישפיע עליה לרעה מאבק האליפות יתעורר לחיים, זה אומנם נראה רחוק אך זה תסריט מאוד אפשרי!
התקפה מושמלמת עם הגוק'ר הצרפתי ומולר וגומז. אמרו שגומז לא שווה חצי מהסכום והיום הוא ענה עם שלושער ובישול. רק חבל שעם התקפה כל כך מושלמת יש לנו הגנה של ליגה א',ברנו וקונטנטו לא מוכנים עדיין להרכב ראשון,וללא טימו היינו אפילו מפסידים משחק שצריך היה לפרק את שטוטגארט. לכן יכול להיות שה-3 שערים שספגנו דווקא לטובתנו כי ככה באיירן לא תחשוב שעוד יש לה הגנה טובה. ניתן לפתוח עם באשטובר וטימו כדי שלבאיירן תהייה לפחות הגנה יציבה. בכל מקרה מגן שמאלי בחורף נוייר בקיץ וכל מילה נוספת מיותרת... הכי חשוב 5-3 וסוף סוף נצחון חוץ לקבוצת החוץ הגרועה בבונדסליגה!!!
בוודאי שהכל פתוח: מחזור הבא, אחרי הפגרה, דורטמונד תשחק מול לברקוזן ויש בהחלט מצב לאיבוד נק' שלה. כל מה שאנו צריכים זה ליצור רצף נצחונות. הנצחון הערב על שטוטגרט היה הפעם הראשונה העונה שחברנו 2 נצחונות ליגה ברצף ואנו חייבים להמשיך הרצף הזה אחרי הפגרה. דורטמונד נתנה סיבוב מדהים אבל לפעמים סטטיסטיקות מתיישרות ולא לעולם חוסן. הכל פתוח!
רק אוהדי באיירן יכולים להכניס את עצמם לסרטים שיש עוד סיכוי בפיגור 14 נק' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx האלה לגביע!
אפילו בתקופה של לוסיו ההגנה שלנו לא נראה כל כך מגוחך. שטוטגרט גררה אותנו למשחק פתוח, נראינו כמו ברמן בתקופות קצת יותר יפות שלהם. נכון שהמשחק הוכרז כגרבג' טיימ אחרי ה5-1 אבל זה היה קרוב לשוויון. איזה יום זוועה של ואן בומל, מעולם לא ראיתי אותו כל כך לא מדויק. אני לא יודע אם זה בגלל הפציעה או שהוא בירידה חדה בכושר. הרבה מאיך שההגנה שלנו נראתה היה בגלל האיבודים שלו. ואן חאל תפס את הקבוצה בזמן והרג את ההתלהבות של שטוטגרט לקראת הסוף. שאלקה כבר תישאר בליגה, קצת חבל על השוואבים שלא ברור לאן הקבוצה הזו הולכת כרגע. לא להאמין שחצי עונה ההרכב השני שלנו מחזיק אותנו, ובסופו של דבר אפשר להגיד שעמדנו במטרות. אנחנו לא כל כך רחוקים ממקום 2-3. הסיוט שהיה לי לפני כמה שבועות שנסיים במקום רביעי העונה ונראה את ליגת האלופות (והגמר) מהבית קצת פחות ריאלי כרגע, במיוחד עם החזרה המתוכננת של רובן וקלוזה. עדיין מאמין שיש לנו מה לתת לדורטמונד, לא יהיה להם קל לקחת אליפות כשניכנס סוף סוף לקצב. שיתחיל כבר החצי השני של העונה! בעניין נוייר - ראיתי שאוליבר קאן אומר שלא כל יום יש אפשרות להחתים שוער וורלד קלאס כמוהו. כמה שזה נכון. קראפט אולי מבטיח ואולי לא. נוייר מניה בטוחה, ואם הוא רוצה להגיע- שיביאו אותו. יש קבוצות שמחפשות שנים שוער נורמלי שיחזיק אותם. בטוח שבהנהלה מודעים להזדמנות הזו.
לא ראיתי שדיברתם על זה, אבל באיירן בדרך לעיסקת השנה, לואיס גוסטבו לכל המאוחר בעונה הבאה שחקן באיירן. שאפו על עיסקה אדירה! (שעלתה בסביבות ה 15 מיליון יורו אחרי שנרכש לפני שלוש שנים בכמליון יורו)
אולי מהריכוז שלא נאבד את הסוכריה של וולפסבורג(הרכש הכי נחשק ביבשת, ככל הנראה בתמורה לואן בומל ומירו), או בריכוזינו בכפפה מספר 2 בעולם(אחרי איקר) משאלקה.. בכל מקרה גוסטבו רכש טוב, או לא חובת ההוכחה עליו.
האמת דיברו על זה בקבוצה בפייסבוק. אני לא בטוח שהוא הולך לשחק כבלם אלא בקישור האחורי כמחליף לואן בומל,וזה קצת מוזר כי יש טימו.אלא אם כן באיירן בונים עליו כבלם... בקיצור התבלבלתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx