לכפיר ול 100% באיירן, אני חושב שכבר לא יקרה מצב שבאיירן תחסוך בשחקנים. מאז 2007 מגיעים לכאן תמיד שחקנים בכירים ויקרים שבאפשרותנו להביא. הונס הבטיח כל עונה להשקיע באזור ה 30 מיליון ואני מחזיק מהמילה שלו, כי מאז שהוא נשיא זה הכיוון והמגמה. כרגע אין באמת צורך דחוף בשחקני התקפה, כי כל ההשקעה שלנו בשנים האחרונות בשחקני התקפה כמו ריברי ורובן עדיין נותנים דפוקה טובה ויתנו הרבה למועדון כך גם בעתיד. כרגע מנסים לחזק את ההגנה עם מה שאפשר להביא במועד העברות של ינואר. זה הכי דחוף ואין ספק שיתייצב כאן שחקן אחד לפחות עוד כשבועיים.
או סוף סוף!!!זה מה שאמרתי בכל הקיץ האחרון שבוע אחר שבוע. באיירן מתחזקת רק לאחר שהיא נכשלת ואז היא מוציאה סכומים מטורפים על שחקנים הראשונים שהיא מוצאת,אך אחרי עונה של הצלחה באיירן בסוג של אופוריה ופעם אחר פעם היא "מאמינה" בסגל הקיים שלה למרות שהיא יודעת שצריך חיזוק. אין מצב שלא צריך חיזוק בעונה ששני הבלמים הראשונים שלך יורדים לספסל וממקומם עולה ילד שלא ראה דשא..
באיירן מאוד פייבוריטים הפעם לפי דעתי,לאינטר יש מאמן שלא מתאים לקבוצה והסגל שלו די פצוע בזמן האחרון עד פברואר רובן יחזור לכושר ויכניס את כל הקבוצה איתו לכושר סוחף ומשכנע לפי דעתי זמן הנקמה עם הגרלה מצוינת! והגומלין בגרמניה ככה שהלחץ על אינטר.
עד פברואר גם מייקון,קיבו,מיליטו וקאוטיניו יכנסו לכושר ואז יהיה לאינטר סגל כמעט מלא,מה שלא היה לה מתחילת העונה ועם סגל מלא אינטר קבוצה יותר טובה מבאיירן ובאיירן ממש לא פייבוריטית פה,בטח שלא ברורה.
מסכים ולא מסכים.. באיירן פיבוריטית כאן, אבל גם לדעתי לא ברורה.... קאמביאסו הוא המפתח בשבילנו, כמובן בהנחה שהכוכבים שלנו יתחילו לשחק כדורגל - מה שלא כ"כ בטוח שיקרה עד המשחק. מה שבטוח יהיה מעניין.. בהצלחה לבאיירן ושהקבוצה הטובה תנצח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
למה באיירן פייבוריטית?היא בערך באותו מצב עם אינטר בליגה והיא עוד עם סגל מלא יחסית,אינטר קבוצה הרבה יותר טובה כשהיא עם סגל מלא.
ניצוצות של אופטימיות אצל באיירן - בסעיף חוזהו של הומלס נקבע כי באיירן יכולה לשם עליו 8 מיליון יורו ודורטמונד תתחייב להסכים.
אני כבר מפנטז על מפגש אוהדים חורפי מהמועדון החדש שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שריינו מקום ביומנים חברים, הגיע זמן הנקמה!
אתה אומר את זה כאילו זה כזה פשוט , גם כ"כ הרבה רכישות בינואר יכולות לערער את באיירן, קודם כל יקח זמן עד שהקבוצה תתחבר , כדי להביא את השחקנים שאמרת הם צריכים להוציא המון כסף ובינואר זה לא דבר ככ חכם לעשות. שים לב, אתה מבחינתך רוצה להביא 6 שחקנים בינואר, זה נשמע לך הגיוני ?! ועוד איזה שחקנים , דה רוסי , דז'קו , נוייר ולהחליף לגמרי את ההגנה, למה אתה צריך מגן אם יש לך את להאם וקונטאו למה אתה צריך שני בלמים אם יש לך את ואן בויטן ברנו ובאדשטובר? אני מסכים איתך שההגנה של באיירן מאוד מאוד חלשה אבל להחליף עכשיו את כל ההגנה או אפילו את צמד הבלמים הפותחים זו טעות , עד שהם יתרגלו לשחק אחד ליד השני ההגנה יכולה לספוג המון שערים , הגנה זה דבר מאוד שברירי שצריך המון תיאום ולשחק חצי עונה ביחד זה הימור גדול מדי בשביל קבוצה כמו באיירן.
שלא תגידו שלא אמרתי לכם... כבר לקראת סוף שלב הבתים כשאנו הבטחנו את המקום הראשון והיה נראה שטוטנהאם תקדים את אינטר היתה לי הרגשה שנקבל אותם. חבר'ה אני אופטימי: הולכים לעבור אותם!!!
לבאיירן יש סגל מלא יחסית??????????????יחסית למי?כי לפי מה שבדקתי אינטר כעת עם סגל מלא,ובאיירן כרגע ללא קלוזה שלא החלים לגמרי,אוליץ',רובן,קרוס ושלא נדבר על תחילת העונה.. להגיד שבאיירן בסגל מלא ועוד ביחס לאינטר שכרגע אין לה פצוע משמעותי זה קצת מוזר...... לגבי המשחק באיירן לא פייבורטית,כי גם באיירן במצב לא פחות גרוע מאינטר בליגה,אבל בסה"כ אני שמח מהגרלה כי זה צ'אנס ענק לסגור חשבון עם קבוצה שעשתה לנו ביה"ס עם בונקר מהסרטים...
אינטר עם סגל כמעט מלא רק משחק אחד(וגם בו נפצע סניידר לחודש)...תבדוק יותר טוב פעם הבאה. תראה את ההרכב מול לאציו ותראה ששחקנים שלא שווים הרכב בכלל שיחקו כמו נאטלינו,מונטארי וביאביאני וכל זה מברירות מחדל.
בכל מקרה אינטר של השנה היא ממש לא אינטר של שנה שעברה בעיקר בגלל עזיבתו של מוריניו והתוצאות בהתאם ככה שבאיירן מסוגלת לנצח והנקמה תדחוף אותם לנצח בכל מחיר