אדוני הנכבד, אין לך הרתעה!! חוליית ההגנה שלך נראית בטוחה פה אחד שהיא סופגת את השער תמיד שיש מאני טיימ, החברה נראים לא מתואמים למרות שהם משתדלים חסר המון היררכיה. בחלק הקדמי אנחנו שולטים, אבל מה לעשות בכושר של ריברי, בלי רובן זה פשוט לא זה! שוב כח הרתעה אין לך השנה, אולי רובן יחזור בסיטואציה מסוימת, ויציל את העונה, אבל כח הרתעה יהיה לנו שוב רק בקיץ שיגיעו השיפוצים המיוחלים לקראת הגמר באליאנז, שיפוצים עם לא מעט מזומנים סטייל קיץ-טוני,ריביר,קלוסה ושות'.
הערב באיירן באולימפיקו. משחק קשה באיצטדיון ביתי מאוד,באיירן רוצה לפחות תיקו כדי להבטיח מקום ראשון ואני מאמין שזה יקרה בסופו של דבר. יאללה לפרק את הרומאים!!
הילד כרגע לא מראה יכולת בשמיים, והסטטיסטיקה שלו כרגע בבאיירן לעומת התקופה בלברקוזן לא פחות מחושך. לגבי המשחק היום, הייתי אומר שכתוב עליו תיקו אבל אין לדעת לאן הוא יתפתח. בנושא הבוער- לפי הספר שלי לפחות: עוד כתבה באתר על שווייני, בה כתוב שוב מה שתמיד היה. הוא הצהיר תמיד שידבר איתנו קודם. באיירן בראש סדר העדיפויות שלו. אני לא חושב שאלה דיבורים בנוסח של באלאק שהגיע ועזב עם אפס מחויבות אלינו. העיכובים האלה כנראה רק בגלל משא ומתן מתמשך, והחוזה שהוא חושב שמגיע לו. היום הוא לא משחק בגלל צהובים ולטעמי רק בגלל זה לרומא יש סיכוי. מרכז השדה שלנו במקום אחר לגמרי בלעדיו ובלי ואן בומל. http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2010/26773.php
זה לגיטמי,כולנו הרגשנו שזה צריך לקרות מתישהו כולל את קרוס. כרגע הוא האכזבה הגדולה ביותר העונה,לגבי מרכז השדה יהיה קשה בלי שוויני וואן-בומל ועוד נגד דה רוסי ופיזארו,אבל אני מאמין שאוטול וטימושיוק יעשו את העבודה שלהם.
אני מיואש כבר מהשמות שצריכים להציל את הדגל כל משחק מחדש-טימו,אוטל,שמוטל,וקרוס לא הגענו.. המצב על הפנים מייאש כולם השנה פח, חוץ מגומז שעד כה מהטובים ביבשת העונה, כולם פח.. http://www.asoccer.co.il/forum2/html/emoticons/dry.Xxx
שוויני ביחד עם גומז מובילים את הקבוצה. ששוויני מאחורי החלוץ, השילוב שלהם מזכיר את מיסמוביץ ודז'קו.-שוויני מבשל-גומז כובש.. בכל זאת יהיה חבל אם שוויני יעזוב את מרכז המגרש כי הוא פשוט אחד מ-3 השחקנים הטובים בעולם בעמדה הזאת..
גם לאם למעט כמה מעידות בתחילת העונה הוא בסדר ויציב. כל השאר בנינוניים מינוס, אך צריך לזכור שרובם לא שחקני הרכב ונכפו על המאמן בשל פציעות. אני רואה שהערב מולר חוזר לשחק מאחורי החלוץ, דבר שעבד לכם טוב עונה שעברה.
גומז גומז גומז גומז! סליחה על השכונתיות הייתי חייב. מדהים מה שהוא עושה באיירן מחורר רשתות. תענוג לראות אותו, גם במה שהוא בשבילנו סוג של משחק אימון :aaa031:
והנה הכל התהפך, מ2-0 לבאיירן המשחק הסתיים ב3-2 לרומא, פשוט שכונה מה שהלך. קרפט שוער שלא מתאים לרמות האלו !
צריך הרבה כשרון כדי לאבד יתרון של שני שערים,ולספוג שני שערים תוך 3 דקות מקבוצה שויתרה כבר על המשחק. חילופים הזויים של ואן-חאל, ושיחק יותר מידי התקפי בדקות הסיום במשחק חוץ קשה והוא גם חטף על כך. חבל אחרי מחצית טובה שלנו,פתאום שתוקפים אותנו 10 דקות בלבד אנחנו סופגים שני שערים,מה יקרה אם נקבל שוב את בארסה נספוג חמישיה?
עוד מה שמדהים, שיחקנו מחצית ראשונה מבריקה בלי שרומא כמעט הגיעו לשער. לא מובן איך הקבוצה נשברה כך במחצית השניה. רומא עם כדורגל מבולגן עושה שערים על ההגנה הרכה שלנו. אין אחד בקו ההגנה שראוי לתשבוחות. דמיכאליס חלש, הסוס גמור, אפשר ורצוי לא לחכות עד לסיום העונה עם הפרידה ממנו.
אני מקווה שמחלקת הסקאוטינג של באיירן עובדת שעות נוספות כי יש להם הרבה עבודה. הגיע הזמן להביא שחקנים כוכבים ולא שחקנים משלימים,נתחיל בלהחתים את נוייר על חוזה לשנה הבאה,ואז נמשיך מההגנה להתקפה..