תשמע זה המשחק הכי קשה שיש לבאיירן בכל העונה בליגה הגרמנית.עם כל הכבוד לדורטמונד ומיינץ' המבורג קבוצה יותר טובה ומבחינת סגל היא החזקה ביותר בליגה אחרי באיירן.. אם לומר את האמת תיקו בבית של המבורג שלמה מול חצי באיירן זאת לא תוצאה רעה,אבל התצוגה שלנו הייתה עלובה כאילו אנחנו מחכים לשריקה וכאן היה חייב ואן-חאל לעשות את השינוי,כי שינוי צריך לעשות לא רק אחרי שסופגים שער אלא גם בדקות שהקבוצה לא משחקת ואכן היו אופציות בספסל והיה ניתן לשנות קצת עמדות כמו שואן-חאל יודע לעשות..
אנחנו הפסדנו לא במגרש הזה וכמעט מידי עונה מוצאים בתיקו שם תוצאה לגיטימית. תיקו בבית בבית מול אף קבוצה בליגה זה לא לגיטימי, אבל במשחק חוץ בהמבורג? מתקבל על הדעת. מה שלא מתקבל על הדעת ואני חוזר ואומר, זאת היכולת הלא משכנעת. לא רק מהמשחק אתמול, אלא בכלל בתקופה האחרונה. הרבה שערים נכנסים לנו במזל, ואן חאל מנסה כל מיני שחקנים בעמדה מספר 10 וזה לא הולך, מהמעט הזדמנויות שהגענו אליהם לא ידענו לכבוש (היו לגומז כמה, לשוויני ולקרוס בעיטות שלא הלכו למסגרת וכל מיני כאלו) וההגנה עדיין לא משרה ביטחון.
שוויני, אלטינטופ ומולר היו טובים. גם אוטל היה טוב. כמובן שהכל יחסי, זה משחק קשה מאוד והיכולת שלנו בכללי, לא טובה. בעיקר בהגנה. מה אתה רוצה לומר, שתיקו בהמבורג זאת לא תוצאה לגיטימית? (עזוב רגע את היכולת בצד, אני מודע לבעיות בקבוצה)
אוקי, מסכימים על משהו, זה כבר התחלה טובה. שים לב למחזור השביעי בעונה שעברה עם רובן וריברי אפילו http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=26237&st=0
קודם כל, דורטמונד ושאר קבוצות הצמרת כמו וולפסבורג ולברקוזן לא נופלות מהמבורג, זה שהרבה קבוצות צמרת נופלות במבחן התוצאה זה לא אומר שהיכולת של שחקן אחד-אחד שם הוא בשפל. זה מבחן מאוד חשוב עבור באיירן, אם החשיבו אותה בקיץ לפייבוריטית בליגה אז בינתיים הכל נופל, באיירן חייבת להשתדרג, ואם רובן נפצע ובאיירן לא עוברת עם זה הלאה אז המצב חמור (גם אם רובן נחשב כשחקן מפתח). בינתיים לבאיירן יש את הקישור בין הטובים בליגה, ואולי הכי טוב. באיירן חייבת לבוא בגישה אחרת, לא כל משחק צריך לנצח אך חייבים להמשיך הלאה ולא ליצור ספקולציות מכל מיני שחקנים. מחזור הבא, באיין מול פרייבורג, 3 נקודות בטוחות מול קבוצה שאחד-אחד שם נלחם קשה בשביל להשיג נקודות.
איך אפשר להשוות? באיירן עוד גיבשה הרבה בזמנו, עכשיו ההרכב מגובש וידוע וההרכב הזה משחק למעלה משנה ביחד, הבעיה של באיירן היא חוסר היצירתיות בהתקפה, העונה של באיירן תעמוד או תיפול על היכולות של ריברי ורובן , בלי שני השחקנים האלה לבאיירן אין קבוצה לאליפות לדעתי. אגב אני באמת שלא מבין למה אלטינטופ לא עובר קבוצה כמה הוא יכול לסבול ולהיות שחקן מחליף ? הוא יכול להיות בלא מעט קבוצות שחקן הרכב מן השורה. חבל אני מקווה בשבילו שיקבל שכל ויעבור לקבוצה שיקבל בה יותר דקות ויראה מה הוא יודע, בינתיים הוא מקבל צ'אנסים וגם נותן קבלות אבל אין ספק שהוא לא יתפוס את המקום של רובן וריברי כשיחזרו.
אני לגמרי לא הולך להיות בצד של ואן חאל כאן, אבל גם ההרכב הזה לא מגובש, כי מחצית ממנו הוחלף בהרכב חדש שהם המחליפים מהספסל. זה גם לא נתון לזלזל בו. אולי אותו ספסל מצויין ויכול לנצח בבית את האנובר, אבל לנצח בהמבורג זה כבר עסק יותר מסובך.
אתה צודק דורטמונד לא פחות טובה מבחינת היכולת אך מבחינת סגל או כמו שואמרים על הנייר המבורג יותר חזקה מדורטמונד בכל עמדה. לגבי אלטינטופ הוא משחק מספיק ואפילו יותר מידי בשביל היכולת שהוא מציג,אני לא מאמין שיש לו תלונות לגבי מעמדו בקבוצה..
ואן-בוייטן וקונטנטו החלימו מהפציעה שלהם ויחזרו לשחק כבר השבוע,גם ריברי החלים מהפציעה שלו אך יחזור רק בעוד שבועיים בהדרגה...
לא מסכים איתך לגבי אלטינטופ , לדעתי הוא יכול לשחק בהרכב של לא מעט קבוצות בבונדסליגה , לא נראה לי שבקלן היו מתנגדים לראות שיתוף פעולה בינו לבין פודולסקי ומצד שני לא נראה לי שאלטינטופ היה מתנגד להיות שחקן הרכב ובורג מרכזי בקבוצה במקום שחקן ספסל שמקבל הזדמנות פעם ב... , זו היתה סתם דוגמא , אלטינטופ לדעתי חייב לעבור.
אין לו שום סיבה בעולם לעבור,כעת הוא פותח בהרכב וריברי ורובן פצועים לא מעט משחקים.ואן-חאל בונה עליו וגם אם כולם יהיו כשירים הוא עדיין יעלה כמחליף לא מעט פעמים.. יותר גבוה מבאיירן הוא כבר לא יגיע וכל עוד הוא שחקן הרכב בכל משחק אין לו מה לעבור לקבוצה בינונית,אתה מדבר כאילו הוא לא רואה דשא....
גומז החמצות בע"מ. אמרתי לכם שאחוזי ההבקעה שלו נמוכים מאוד. כמה החמצות בליגת האלופות השבוע, גם הגול שם שהכניס היה אחד מחמש וגם זה היה חצי עצמי וחצי במקרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הדבר היחיד שגומז כן הצליח לפגוע בו אתמול היה http://bilder.bild.de/BILD/sport/fotos/FOTO-GALERIEN-R/fussball/bundesliga/SPIELTAGE-2010-2011/9-spieltag/hsv-bayern/gomez-fliegt/gomez-aua__18161430__MBQF,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
עכשיו הוא שחקן הרכב כאשר ריברי ורובן לא פותחים , אתה לא צריך לחשוב ככה אתה צריך לחשוב על זה כאשר כל הסגל שלם ובריא אם הוא יפתח? התשובה כצפוי לא, להגיע יותר רחוק מבאיירן ? לא יודע אבל אני אישית הייתי מעדיף להיות שחקן הרכב בקבוצה כמו סביליה מאשר להיות שחקן מחליף בבאיירן.