הבנאדם הרבה יותר בלם מקשר מסתבר, לצד הופעות מאד אנמיות כקשר,יש לו ברקורד אצלינו הופעות נהדרות עם המון אחריות, כח, וסדר כבלם, ויותר מהכל לדעתי צעד נבון, כי בטוח שהגנתית במקרה הגרוע נקבל שוב דגש על הגנתית את מה שראינו כבר ואן בוייטן(איש נהדר,ושחקן התקפה מועיל)\דמיכליס(קשה לי לראות גרוע מכך), ובמקרה היותר טוב נקבל פיתרון שיוכל לעזור עד סוף העונה. בכל מקרה ביחד עם גומז טימו היה מספר 1 על המגרש הופעות של וורלד קלאס לשניים יש לציין.
חבר'ה היה לי ויכוח קטן עם חבר. לחבר טוב יש אח בנבחרת והוא לקח את החולצה של אוליץ'. (לא בונדר שהחליף במחצית) בכל אופן הריב היה על הסכום שניתן למכור את החולצה, לא שהוא רוצה למכור אותה אבל. כולכם יודעים על איזה חולצה מדובר, שאוליץ' לבש במשחק, כמה אתם מוכנים לשלם עבורה או שלא מוכנים בכלל ? (ואם זאת הייתה החולצת בית של קרואטיה אני מאמין שהביקוש היה רב יותר לאדום לבן)
אני גם חושב כך. לא רואה בעיה עם זה ששחקן עובר לשחק במקום אחר כל עוד הוא מספק את הסחורה. גם שוויני עבר עמדה ונולד מחדש, כך שאין שום בעיה שטימושצ'וק ישחק בלם. הוא בסך הכל מאוד דומה לדמיכאליס בכך שהיה קשר הגנתי, סוג של בלם לפני המגנים, לכן גם הוא יכול לשחק גם וגם.
זה מה שרשום בקיקר: Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Pranjic - T. Müller, Tymoshchuk, Schweinsteiger, Kroos - Gomez, Olic וזה כמובן לא הרכב רשמי. הם גם טעו בניחש לגבי המערך בשבת. עוד שעתיים יהיו הרכבים רשמיים.
ניצחון עם הרבה גולים מוזרים ויכות בינונית שלנו אבל בסופו של דבר ניצחנו ובצדק. אפשר כבר להגיד שאנחנו רגל וחצי בשמינית אחרי שפתחנו פער של 6 נקודות על כל היריבות שלנו....
משחק לא פשוט אבל זה נגמר עכשיו וצריך להסתכל עם הפנים קדימה. אולי היה הרבה מזל ברך לזה אבל בכל זאת לנו יש 9 נק' ולכל האחרות בבית 3. יאללה להמבורג למשחק לא קל בחוץ.
לא משחק גדול, אבל חשוב להמשיך את מומנטום הניצחונות משבת האחרונה. אנחנו כבר עם רגל וחצי בשמינית הצ'מפיונס אף על פי שאין ספק שזהו הבית הפשוט ביותר בשלב. האם זה לטובה או לרעה ? ימים יגידו. כמה אנקדוטות מהמשחק שאני רוצה להתייחס אליהם: שיערתי שעקב חסרונו של ואן בומל וההסתה של טימושצ'וק לעמדת הבלם(נגיע לזה בהמשך) נראה את אלטינטופ בהרכב. חבל שהוא עדיין בקבוצה. איבד המון כדורים, כמעט ולא תרם בחלק ההגנתי ואין ספק שהוא היה אחת מנקודות התורפה של הקבוצה הערב. מי שדווקא כן תרמו רבות לחלק ההתקפי הם מולר וטוני קרוס שיחד עם שוונשטייגר לקחו הרבה יוזמה במרכז המגרש ועוררו מעט את החלק ההתקפי האנמי של הקבוצה. אגב חלק אנמי, למרות משחק פושר של גומז הוא עם שער רביעי תוך שלושה ימים, סטטיסטיקה שלא זכורה לי ממנו מאז נחת משטוטגארט אי שם ביולי 2009. נקודה אחרונה היא טימושצ'וק בעמדת הבלם. רואים שאין שיתוף פעולה מלא עם בדשטובר ורואים שהוא לא הורגל לחלוטין לעמדה אבל אני בסך הכל התרשמתי לחיוב מההופעה של הבחור הערב. אחרי שנה שהוא משחק בעיקר בהעדרו של הקפטן ההולנדי ואן חאל הרגיל אותו לתפקיד נוסף בו הוא מסתדר לא רע וזה בהחלט סימפטום חיובי. שורה תחתונה כמו שציינתי בתחילת ההודעה, עוד שלוש נקודות. מרחק יריקה מהשמינית. מומנטום ניצחונות חיוני להמשך. לילה טוב. :aaarse:
המטרה היתה לצלוח את התקופה הזו שאנו בלי רובן וריברי ועם עוד לא מעט פצועים עם מינימום נזק. בליגה הגרמנית זה לא הצליח ובאיירן עם פתיחת העונה הגרועה בהסטוריה (אולי הנצחון האחרון על האנובר יסמן מיפנה) אבל בליגת האלופות הקבוצה עושה את העבודה, גם אם בצורה מקרטעת: זה הולך קשה קשה אבל נצחון שלישי רצוף למרות יכולת מאוד לא משכנעת מול יריבות די נחותות (מה שווה רומא "סגנית אלופת איטליה" ראינו היום כשנוצחה בבית ע"י השוויצרים). לפחות בגיזרה הזו יש שקט ואפשר להתפקס יותר על הבונדסליגה ולהתחיל לשפר עמדות (כמובן לא שוכחים גם את הגביע הגרמני בו יש לנו משחק ביתי לא פשוט מול ברמן ב-26/10).
זה לא הבית הפשוט ביותר. בארסה,ארסנל,וצ'לסי משחקות בבית קל יותר. עובדה שרומא במלחמה עכשיו עם קלוז' ובאזל ואנחנו עוד לא גמרנו את הסיפור.
בשבת היה אפשר לראות טימושצ'וק יציב ושקט בלי טעויות (אולי בגלל כוח היריבה), אבל אתמול הוא עשה טעויות במסירות, השחקן שהוא לקח בקרן כבש את שער היתרון לרומנים וכו'.. זה היה טימושצ'וק שונה בתכלית מזה של שבת. לו היו שואלים אותי, הייתי אומר שואן בוייטן עדיף בלי למצמץ אפילו.