האמת שיש שמועות על דז'אן לובראן בלמה בן ה 21 של ליון, אם אפשרי באיירן חייבת לנסות להביא אותו. בלם העתיד של נבחרת קרואטיה ואחד הבלמים העולים באירופה!
http://www.transfermarkt.de/de/dejan-lovre...eite2.html#last מדברים על אתר פריזאי... לונגשאט, אבל זה בדיוק השחקנים שהתכוונתי אליהם ששווה להשקיע בהם ולא באלכס.
תודה! ולגבי החילוקי דיעות במי יש להשקיע ככה הדיון יהפוך לאיכותי, ואפקטיבי אם לא נסתיר שיש בעיה הגנתית קשה שמונעת התאמה לאליתה האירופית.
כולנו מעדיפים כישרון צעיר על פני שחקן לקראת הסוף. צריך שהונס יתערב וידע לקחת אותו במחיר באיירני ושלא נשלם עליו מחיר מוגזם.
סליחה טעיתי, נקבעו משחק הפתיחה ושני המחזורים האחרונים. התאריכים המדוקיים יעודכנו כמה שבועות אחדים לפני תחילת המחזור הראשון. חשבתי שהם התכוונו באמת ל6.8 לשעה 16:30.
אני בעד שיגיע.. אגב מחיר באיירני זה לקנות אותו עכשיו ב-10 מיליון יורו ואז לאבד אותו עוד כמה שנים בהעברה חופשית. בתכלס כמה כסף באיירן עשתה ממכירת שחקנים בקיץ:אוטול,אלטינטופ,קלוסה,קראפט,דמיקלס,אקיצ'י. אני אשמח אם מישהו יחשב ויגיד כמה שווים 6 שחקנים לא רעים שלנו,אני לא בטוח שנעבור את סכום הקנייה של לוברן. גם השחקנים של העברה חופשית היה ניתן לסגור איתם את החוזה בעונה לפני סיום החוזה כמו ששאלקה עשתה עם נוייר. ככה שמחיר באיירני בשנים האחרונות זה לא דבר כזה טוב כמו שאתה מתאר...
עניין ההכנסות שלנו לא על הפרק בכלל. בגלל שיש לנו כסף זה לא אומר שקבוצות אחרות צריכות לנצל אותנו, אנחנו לא ילדי כאפות. אם הוא שווה 10 מיליון אז נשלם את המחיר, אין סיבה שכמעט שילשו את המחיר כמו שמנצ'סטר סיטי עושים. רק טמבל ינהל את עצמו ככה ויקנה. זה בור ללא תחתית ויגמר בכך שכולם ידעו שאנחנו פראיירים. אסור אפילו להתחיל עם זה.
מסכים איתך לגמרי בעניין בואטנג,אף אחד לא מספיק פראייר בשביל לשלם עליו 25 מיליון יורו.בכל מקרה זה לא הכיוון שלי אלא על שחקנים שאנחנו מוכרים ולא קונים.. מה שאני אומר זה שחבל לי שאנחנו מאבדים יותר מידי שחקנים על העברות חופשיות או סכומים מצחיקים שידוע שמגיע לנו יותר על שחקנים כאלה.
מה לא קונים? אז למה הסגל מלא? בדרך כלל אנחנו מוכרים את השחקנים שלנו אחרי שהם עברו את השיא, מחירים של להפטר מהם לקבוצות קטנות. נדיר המקרים בהם מכרנו שחקן בשיא כמו לאם לדוגמא. אם אנחנו לא פראיירים למחירים שמציעים לנו לקנות שחקנים אז אנחנו גם לא פראיירים לגבי מה שאנחנו מוכרים. הונס הוא אחרון האנשים שתעבוד עליו.
ובכל זאת הוא נפטר משחקנים כמו קראפט, אוטל ואלטינטופ, שכר אסטרונומי לא היה להם אבל בכל זאת הונס הבין שהם לא ברמה של באיירן ואין להם מה לחפש בקבוצה. באיירן צריכה להמשיך במגמה שבה הם מחתימים שחקנים גרמניים צעירים, יש לא מעט. וזה הדבר היחידי שאני מתעקש עליו, הרחבת הסגל והוספת שחקני בעלי פוטנציאל. הרמן מגלדבאך, אברט מהרטה, ראוש מהאנובר, קלמן מקלן. שחקנים שאני לא יכול להרחיב מטעמי ידע אך לירן, אלו שחקנים שלדעתך מספיק טובים כדי להרחיב את הסגל ולהתמנות כרוטציה לרוברי?
הסגל כבר היה יותר ממלא, לכן נשלחו גם שחקנים להשאלות. בכל מקרה, רצים שמועות מפה ועד הודעה חדשה שאנחנו מעוניינים בכל מיני שחקנים (עכשיו זה נאני). אני מחכה בקוצר רוח שתגמר התקופה הזאת ויתחיל הכדורגל, זה באמת לא בשבילי. מעודד אותי שהיום השחקנים יתחילו את אימוני העונה ולאט לאט נדע איזה מערך ואיזה הרכב היינקס מתכנן להציב.
קודם כל. גם אלבה חזר אז יש לנו 4 שחקנים שלא היו בסגל בשנה שעברה. מצד שני אקיצ'י שעבר לברמן גם ככה לא היה אצלנו בשנה שעברה, אז רק 5 שחקנים נגרעו מהסגל. אין שום ספק שלפחות בלם יבוא, ככה שלא יהיה סגל פחות ממה שהיה. אתה יכול לישון בשקט. והנה עכשיו גם מפרסמים שאוסמי בא סופית, אז בכלל אתה יכול להיות שקט. ראשית אקיצ'י נמכר תמורת כ - 5 מליון יורו. שנית, לצערנו הדברים לא עובדים כמו שהיית אולי רוצה. מה לעשות באיירן היא לא לבד בעולם. חוץ מבאריין יש את השחקנים ואת הקבוצות האחרות וגם להם יש רצונות. באיירן משתדלים תמיד להיות הצד החזק ושהרצון שלה יהיה הדומיננטי, אבל לא תמיד זה אפשרי. חוץ מאקיצ'י שעליו קיבלנו כסף, כל השאר סיימו את החוזה שלהם בקבוצה ולכן חופשיים ללכת לאן שהם רוצים מבלי שנקבל עליהם כסף. הדרך היחידה כן, לקבל עליהם כסף היא להאריך להם את החוזה לפני שהוא נגמר. ולפי מה שאתה אומר, באיירן צריכה להאריך חוזה גם לשחקנים שהיא לא רוצה יותר, כמו קראפט או אוטל (או למעשה כל שאר השחקנים שעזבו). אבל מה אם פתאום קראפט יבקש משכורת של 4 מליון יורו לעונה? גם אז להאריך לו את החוזה? או שנכריח אותו באיזשהי דרך לחתום על חוזה בסכום שאנחנו רוצים? ומה נעשה אם נאריך לשחקן את החוזה והוא יסרב לעבור לקבוצה היחידה שתסכים לשלם עליו כסף? אי אפשר להכריח את אוטל, למשל, לעבור לבוכום. מה נעשה אז אם נגיד רק בוכום היתה מעוניינת לקנות אותו? נשלם לו משכורת סתם? ומה אם אף קבוצה לא תרצה אותו? נשלם לו משכורת סתם? נראה נכון? ברור שלא. כשיש שחקנים שהקבוצה לא מעוניינת בהם ויש בהם מתעניינים אחרים מוכרים אותם. כך היה עם בורובסקי שבא בחינם ונמכר בתמורה לבין חצי מליון למליון וחצי יורו (הדעות חלוקות על המחיר שלא פורסם מעולם)חזרה לברמן, הארגריבס נמכר בתמורה ל - 25 מליון יורו, פולדי ב - 10 מליון יורו וכן הלאה. אם תבדוק את הקבוצות הגדולות בעולם תראה שבאיירן במצב הכי טוב מבחינת הפסד של קניה מול מכירה. כל הקבוצות הגדולות מוציאות הרבה יותר כסף על קניה מאשר מקבלות על מכירה (וזה ברור וטבעי). מנצ'סטר סיטי הפסידה בדרך הזו למעלה מ - 200 מליון יורו רק בשנתיים האחרונות. ריאל, ברצלונה, יונייטד, צ'לסי וכן הלאה גם באזורים האלה. אצל באיירן המצב דיי מאוזן, יחסית.