באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. אפנברג Member

אחחח איזו קלאסיקה זו ריאל-באיירן...2 הקבוצות שנפגשו הכי הרבה בתולדות הצ'מפיונס (יחד עם צ'לסי-ליברפול). יש לי תחושה ששנה הבאה זה יהיה גמר האלופות.

2. Raulito Madridista

פאולו סרג'יו דפק גולאסו במספרת מדהימה. אבל לא היה כוחות, ריאל הובילה כל המשחק וניצחה 8:3. זידאן נראה כאילו הוא יכול לחזור לשחק אם קובעים לו תוכנית אימונים מתאימה, זה נראה לא אמיתי שפעם הוא ופיגו שיחקו יחד באותה קבוצה. היה תענוג לראות את רדונדו, מוריינטס ובנוגע לדה לה-רד אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. ומהצד של באיירן כמובן שאני זוכר את מקאיי וסניול. אבל כמה שראול היה חסר. כנ"ל אוליבר קאן. וגם אפנברג.
    אירוע מבורך שצריך לעשות כל שנה.
    כשריאל ובאיירן, יחד עם יונייטד, היו מגיעות תמיד לחצי גמר הצ'מפיונס - הייתה רמה אחרת של כדורגל. המשחקים האלו היו הטובים במפעל ואני מדבר בעיקר על 2000-01 וגם על 2001-02. היכולת המדהימה של קאן ב-2001 כשבאיירן השיגה ניצחונות כפולים על ריאל ויונייטד...שנה אחר-כך זיזו הצטרף וריאל למרות שלא כבשה בברנבאו עד הדקה ה-70 המשיכה לשחק כדורגל נפלא. היו ימים. פעם ליגת האלופות הייתה יותר קוסמת ואטרקטיבית והיה יותר קשה להגיע לשלבים הסופיים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/11
  3. dudi Member

בטח שהקלאסיקות של העבר זה לאהכלום של היום כבר שנים שגמר גביע אירופה הוא אפור, חד צדדי, לא ראוי שלא לדבר על השלבים הקודמים לא שמה לא תראה את המשחקים של באיירן-קייב-3-3, באיירן יונייטד לדורותיו, ריאל יובה\מנצ'סטר.. הקראפ(ט) של היום זה פשוט לא זה.

4. alexshw Member

אני עד עכשיו לא מבין איך ריאל הדיחה את באיירן בחצי גמר האלופות של 99/00, אחרי הצינור שקיבלה ממנה בשלב הבתים השני.

5. אפנברג Member

נכון שדברים ישתנו אך זה לא הסבר, לדעתי, להרתעה שלנו שפחתה עם השנים. בסוף שנות התשעים ותחילת שנות האלפיים אנשים היו מפחדים כשהיה להם מפגש מול באיירן. היום הרבה פחות. הלוואי ונחזור להיות נמרים אמיתיים ולא מנייר, הרי בתקשורת הקטלונית חששו מאוד מההגרלה מול באיירן ברבע גמר הצ'מפיונס ב-2009 וכבר אחרי מחצית אחת ראינו מה קרה. מוכרחים ליצוק מחדש תוכן לשם המחייב "באיירן מינכן", שירעדו לפני מפגש מולנו! שישאירו הנק' כבר בנמל התעופה! הלוואי ונחזיר עטרה ליושנה. הבעיה שאני לא בטוח שההנהלה בזבנר שטראסה מבינה את זה. אלה רואים רק שיקולים כלכליים בעיניים ומבחינתם אם עונה שעברה היינו בגמר אז יצאנו ידי חובה. צריך רומנטיקן בהנהלה, אחד שיודע איך מרגיש אחרון האוהדים בדרך מהאצטדיון הביתה אחרי הפסד כואב. לא הכל זה חברי הדירקטוריון. מעניין אותי מתי מישהו מההנהלה עשה שיחה קשה לשחקנים כמו שבקנבאואר עשה ב-2001. אז הקבוצה הפסידה לליון בשלב הבתים השני 0:3, הפסד שבתכלס לא שינה כלום, אבל הקייזר לא היה מוכן לעבור על כך לסדר היום. עד היום יש לי הנאום שלו על דיסק. בתום אותה עונה הגביע הגיע למרינפלאץ. זו הגישה. 

6. aloneli Member

המשחק של הוותיקים פשוט לא היה כוחות.

לריאל היו שחקנים שפרשו לפני שנה,ולבאיירן שחקנים מתקופת באקנבואר.האולסטאר של ריאל נגד האולדסטאר של באיירן.
    לפחות פאולו סרג'יו הביא אותה במספרת,חוץ מזה זה היה נראה משחק ילדים לריאל.

קצת חבל לי שלא שיתפו כמה מהכוכבים שגדלתי עליהם,אבל עדיין אני שמחתי לראות שחקנים כמו טרנט,אלבר מאקאי סאמיול ועוד..

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא ראיתי שדיברתם על זה אבל השיחות בין קלוזה לבאיירן לא הביאו לכלום, מירו רצה חוזה לשנתיים, באיירן רק לעונה.
    לכאן או לכאן דרכו של מירו בסבנר שטרסה הסתיימה.

ולנסיה ולאציו מעוניינות בשירותיו

8. dudi Member

בואטנג מתקרב בצעדי ענק, אני מאד מקווה שלא על חשבון בלם בכיר להגנה שצמאה אליו אחרי מופעי האימה בעונה שעברה.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

איפה קראת לגבי בואטנג?

בכל הנוגע לקלוזה זה הכי רשמי שיש כרגע. תודה מירו.

10. dudi Member

אמונתו של רומיניגה ב - TZ.

Danke miro!

11. aloneli Member

במידה ובואטנג יגיע אני לא מאמין שיגיע בלם נוסף,זה או בואטנג או בלם אחר...

12. dudi Member

לא יודע אולי מגן נחמד, שחקן סגל נהדר, ויעיל, אבל לא הבלם הבכיר לו אנו משוועים.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק עניין של עוד פרטים קטנים עד שהחיזוק הנוסף ינחת אצלנו.

14. dudi Member

סלע אם הוא מגיע אז אני מבין שהחלום שמעולם לא היה קיים על אגוארו\האזארד יתמוגג כן?!

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תשמע, כל עוד ריברי נשאר אז הקישור צריך רק חיזוק של שחקני ספסל, לא? לדעתי זה עשוי להספיק.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/11