אם לברקוזן תפסיד בפרייבורג ובאיירן תנצח את שטוטגרט אז כן. מנקודת ראות של מי שסופר סטטיסטיקות היום נפלו שני דברים: ראשית דורטמונד לא תשבור השנה את שיא אי הספיגות לעונה של באיירן מ-2007-8 שעומד על 21 בלבד אלא מקסימום תשתווה אליו (כרגע יש לה 21 ספיגות). שנית, דורטמונד לא תשתווה לשיא הנק' לעונה לאלופה, השייך לבווארים כמובן, ועומד על 78 נקודות. חשוב רק לציין: אם לא נסיים מקום שני הרי שאין מה לנוח על זרי הדפנה: יש מוקדמות לא פשוטים אחרי הרוויזיה שפלטיני עשה, ואפשר לקבל בשקט קבוצות לא פשוטות כמו סלטיק, או מקום רביעי בספרד או באנגליה, כך שיש עוד עבודה לפני שהמנון ליגת האלופות ינוגן באליאנז ארנה בשנה הבאה (האמת שהוא ינוגן כבר במוקדמות כי הסיבוב האחרון של המוקדמות הוא לפי כל כללי ליגת האלופות אבל אתם מבינים את כוונתי).
אני אחד שאוהב להתעסק עם סטט', אבל הנתונים שהראתה רק מצביעים על כמה הסטט' לעיתים משקרת: באיירן הגדולה ביותר שאני ראיתי הייתה באיירן מודל 01\2000, זו שזכתה בצ'מפיונס אחרי שהעיפה את יונייטד וריאל מדריד עם נצחונות כפולים! באיירן זכתה כמובן גם באליפות הליגה אבל הפסידה לא פחות מ-9 פעמים שזה המון וגם יצאה לחגוג רק בזכות שער סופר-דרמטי ברגע האחרון. מה גם שבאיירן ספגה 37 שערים ממוצע של למעלה מאחד פר מחזור וזה עוד בעונה בה קאן היה השוער הטוב בעולם. ובעונת 2002-2003 מנגד באיירן עם באלאק וזה-רוברטו סגרה את סיפור האליפות עוד במחצית העונה אבל בצ'מפיונס לא הפסיקה להפסיד וסיימה אפילו במקום האחרון בבית - אחרי לאנס נדמה לי. נדמה לי שמבחינת כיבושים מדובר העונה בשיא עבור באיירן. חבל שהייתה התעוררות רק במחזורים האחרונים אבל זה מה שיש. אני מתאר לעצמי מה היה קורה אם אריאן רובן היה כשיר לקצת יותר מחצי עונה. דורטמונד העונה הייתה קבוצה פנטסטית שזכתה באליפות בצדק - אבל באיירן אולי הייתה מחזיקה מעמד קצת יותר. מולר העונה מעט איכזב אותי אם כי אהיה הוגן ואומר שלא צפיתי בכל המשחקים המלאים של באיירן. ציפיתי ממנו שיסחוב יותר. האם הגולים שריברי מבקיע פה ושם משפיעים על מישהו? הוא כבר לא יגיע לאן שניבאו עבורו. שחקן משלים אבל לא מוביל. לקראת העונה הבאה באיירן צריכה לחזק את הקו האחורי בשני שחקנים: בלם וקשר אחורי.
בניגוד למה שרשום כאן וידאל כן בתוכניות של נרלינגר שמודה בנוסף ששום דבר לא סגור עם נוייר. לפי ה"בילד" חואן מרומא הוא הפייבוריט של הייניקס.
בירכנו על היצטרפותו של הייניקס, ואמנם אין בעיה אני רק מקווה שהוא לא יידבק בחואן המסורבל, או בקרוס החלש\נסוג\חסר אופי מקווה שההנהלה תכפה עליו כוכבים נוצצים. ולמרות מה שנרשם כאן נוייר סגור בבאיירן הודעה תוך שבוע שבועיים מקסימום.
בקיצור אתה הולך ראש בראש עם נרלינגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני גם חושב שהעסק די סגור, אבל תמוה בעייני כל ההצהרות של נרלינגר. כאילו מה משחקי כבוד עם שאלקה? והוא אגב טוען שאין סיכום לא עם שאלקה ולא עם נוייר. שבועיים יש לדודי להראות את האמינות שלו בתוך המערכת הבווארית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
איזה מיוחד זה לנצח את סנט פאולי בנצחון שיא במשחק חוץ דווקא בעונה הגרועה ביותר של באיירן בעשור האחרון במשחקי חוץ(לפחות ממה שזכור לי).. רק קהל גרמני מסוגל להמשיך לעודד בטירוף אחרי שהקבוצה שלו בפיגור 8-1 בבית שלו ואחרי שהקבוצה שלו ירדה ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מה שאהבתי לראות זה את חילופי המקום של רובן-ריברי-מולר ואפילו לפעמים גומז.עם ואן חאל כולם היו תקועים בעמדות שלהם ולכן היה קל לקבוצות לסגור אותם,היום הם כבר לא ידעו את מי לשמור...
עם כל הייחודיות של הנצחון זו סט. פאולי מפורקת לגמרי שמקומה אינו בליגה הראשונה. משחק שכזה בתוצאה הזויה שכזו רחוק מלהיות תחרותי, אבל התמיכה של אוהדי סט. פאולי בקבוצה בלתי מסוייגת.
fמיקוח על המחיר הסגור? גם זה לא בטוח כמו שסלע אומר אל תאמין לכל מילה של נרלינגר בייחוד שזה מדבר בפוליטית, וכמו שנדב(הכי קרוב שאני יכול להגיע בקשרי למועדון) אומר נוייר בבאיירן סוף פסוק.
מסכים איתך לגמרי. למרות הניצחון הענק של באיירן שהקבוצה הבקיעה את הגול היחיד שלה, אחרי חמישה של באיירן מוזיקה התנגנה והקהל רקד ושמח. מדהים לראות אוהדים כאלה שאוהבים כל כך את הקבוצה שלהם, גם אם איננה במקומות הגבוהים או מנצחת. FC Bayern Stern des sudens
אין על מה לדבר בכלל. אני אהיה לא פחות ולא יותר המום אם נוייר לא יגיע אלינו. כבר אמרו שקראפט עובר, ושבוט חתם לעוד עונה. מי יעמוד בשער? פראניץ'? המשחק אתמול באמת לא היה מדד לשומדבר, זה היה מביך בדקות האחרונות שכל בעיטה שלנו נכנסה. עכשיו רק נשאר לראות אם לברקוזן היא באמת נוורקוזן.
שוב פעם היינקס נכנס לאותה הדילמה. הפסד עם לברקוזן ונצחון של באיירן והוא לא צריך אפילו מוקדמות,ולפי השיטה החדשה יש הרבה הבדל בין מוקדמות לעלייה אוטומטית.. נראה לי שאחרי העונה הזאת כבר לא יהיו סיכומים חודשיים לפני סיום העונה בין קבוצות שמתחרות אחת עם השנייה. בכל מקרה דורטמונד-לברקוזן-באיירן=אחלה נציגות יש לגרמניה בליגת האלופות בשנה הבאה!