באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

1. Strawberry Fields Member

אופס. http://www.liverpool-il.com/forum/images/smiles/icon_redface.Xxx אתה צודק. אפשר לדלג הלאה ולהתעלם.

2. 100%Bayern Member

הינה תחיל לדבר אוהד ארסנל... מרוב שכבר הרבה זמן לא זכיתם בשום תואר משמעותי אתה שחכת איך זה לשמח באיזה שהוא גמר או בסופה של עונה.
    ולא אני לא מדבר על אי זכיה בתארים בשביל הקבוצה שלי אלא שההנהלה מסתפקת במועט ולא רוצה להתפתח ולהכניס את עצמה לאותה רמה עם שאר הקבוצות הגדולות באירופה ולא רוצות להבין שכן חייבים להביא שחקנים ברמה עולמית ולא להתספק בלהביא מחליפים שבזה באיירן תותחים בחיזוק הספסל, ולא רוצים לתקן טעויות מעונות קודמות כמו ההגנה ומסתמכים על מה שיש (ואין) ולא אני רוצה מצפה מהם להחתים את רונאלדו מסי וצאבי אלא אני מנסה להבין למה לא מצליחים להחתים שחקנים משאלקה, בנפיקה וכ'ו.

3. dudi Member

כסף על בטוח לא מבטיח דבר בחזית האירופאית שמה כל משחק לגופו, וטעות שיפוט, או יום חלש יכולים לגמור את הסיפור.

מה שכן כסף גדול יבטיח דאבל מקומי, לחם וחמאה במילים אחרות, כי בלונג ראן כוכבים וספסל עמוק מנצח, אפשר לגנוב מבאיירן בליגה מהעונה הבאה משחק, או שניים לא יותר, ולכן ההשקעה היא אפילו חובה במצבו של המועדון.

4. Ian Wright Member

ממש נתת לי פה מכה מתחת לחגורה. כל הכבוד!

אם ההנהלה שלכם הייתה מסתפקת במועט היא לא הייתה מפטרת כל שבוע מאמן. גם 'הלחם והחמאה' כמו שאתם קוראים לזה, מבחינתי אלה סטנדרטים מטורפים כי גם אם אתם קבוצה הרבה יותר עשירה מכל קבוצה אחרת בגרמניה בהבדל משמעותי, תמיד יהיו קבוצות טובות שיוכלו להילחם על האליפות.

באיירן מינכן הייתה אחת מהקבוצות הגדולות באירופה והיא תישאר אחת הקבוצות הגדולות באירופה. רק בעונה שעברה כמעט זכיתם בליגת האלופות, אז היום אתם כבר לא נמצאים ברמה הזאת? מה, שאלקה קבוצה יותר טובה ממכם? זה לא תמיד משקף מה שקורה בליגת האלופות. עברתם עונה לא טובה, לא הגיע החיזוק הנקודתי בהגנה שהיה צריך לבוא, היו פציעות של שחקני מפתח, היה מונדיאל בקיץ ששחק חלק מהשחקנים מנטלית ופיזית וכך הדברים התגלגלו. זה טבעי לגמרי מבחינתי.

מה הבעיה בחיזוק לספסל? בואטנג הוא חיזוק מצוין עבור כל סגל היום בכדורגל העולמי. הוא שחקן לא רע וצעיר שמסוגל לשחק בכל העמדות בהגנה. שחקן כמוהו חשוב עבור קבוצה שרוצה לרוץ כמה שיותר גבוה בכל המפעלים שהיא משחקת במהלך העונה.

מזה משנה מאיזה קבוצה אותם שחקנים באו? כנראה שדורשים על אותם שחקנים סכומים לא הגיוניים שהנהלת באיירן מינכן לא מוכנה לשלם ובצדק. אתה אומנם אומר שאתה לא מצפה מההנהלה להביא שחקנים ברמה עולמית אבל נוייר היום הוא אחד השוערים הטובים בעולם ואתה מאוד רוצה אותו ובכלל, לפי איך שאתה כותב אתה דורש הצלחות מיידיות לא משנה באיזה מחיר. זו לא הדרך. זו דעתי לפחות, אני לא מאמין בדרך הזאת. אפשר לרדת על ארסנל עד מחר אבל יש דברים שאני מאוד מאמין בדברים שעושים אצלנו במועדון ושפיות כלכלית היא אחת מהם.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/11
  5. aloneli Member

צפיתי בקונטראו במשחקי הליגה האירופית ונגד הפועל ת"א.
    להגיד שהוא שווה 25 מיליון זה כמו שבאיירן אמרה שריברי שווה 100 מיליון.קונטראו לא שווה חצי מהמחיר.
    אגב אני גם לא בטוח שהוא ישפר לנו את ההגנה,הוא מגן מהיר וטכני שיכול לתרום בהתקפה אבל אני לא רואה אותו מציל את ההגנה שלנו,הוא לא מתקל כל כך טוב והוא לא מספיק פיזי.

לגבי מנו באיירן סוגרת מחיר עם שאלקה ואז אחרי משחק טוב שלו שאלקה "תופסת תחת" ומוסיפה עוד 5+ מיליון למחיר שלו.אי אפשר לשתוק כמו דג ולהוסיף עוד כסף!

עוד משהו זה מאוד משנה מאיזו קבוצה השחקן מגיע,לפי הערכה שלי אם נוייר היה בריאל או ביונייטד אפילו לא היינו מעלים את השם שלו פה בפורום..

6. dudi Member

קונטראו באמת מתגלה רגע לפני שהוא נגלה לא כמציאה גדולה.. ואן דר ויל טוב ממנו הגנתית, ובאסטוס טוב מכל מגן שמאלי אחר בשוק, ומחוצה לו.

לגבי השמועות שמוריניו רוצה את אלטינטופ זה כמו להיות פטור מלשלם taxes ב- 5th ave.. שלום ולא להתראות למדריד, או לסגנית אלופת קטאר.

לגבי החיזוק גם אם החברה האלמוניים יחסית יעשו עבודה טובה, בכדי להמית את אוייבנו עוד הקיץ יש להביא בלם קאליבר(אלכס לדוגמא, או שהסקאוטינג יישבור ראשו לשם אחר) שייסגור הגנה גלאקטית יחד עם נוייר,בוט,להאם,בואטנג,הוודס,ובאדשטובר.

7. johnnie walker Member

באסטוס לא מגן שמאלי הוא קשר ובואטנג מכחיש היום לגמרי שהוא יעבור לבאיירן,
    אולי בכל זאת תצטרכו שחקנים אחרים.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לאט לאט כולכם מתחילם להבין את מה שסלע מטפטף וראשי באיירן מיישמים, לא כל שם של "כוכב" הוא מה שבאיירן צריכה.
    לראיה אוליץ'.

על קוטנראו הרעפתם שבחים שנראה לי גדול אוהדי בנפיקה לא מעיז לתת, עכשיו אתם מבינים שהמועדון שלכם לא עובד בצורה כזאת. קיצר תנו כבוד למקבלי ההחלטות שיודעים איפה הם צריכים לשים את הכסף ולא להשתגע.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

באסטוס שיחק לא מעט בתפקיד המגן השמאלי, לדעתי הוא גם טוב יותר הגנתית בעמדה הזו מאשר קואנטראו שעבר הסבה כמעט טוטאלית לעמדה, אבל בעיקר החל מהעונה הקודמת (וממשיך לא ללמוד סגירה מה היא).

אבל הוא בכלל עומד על הפרק או שזו בעיקר תקווה של אוהד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/5/11
  10. Ian Wright Member

זו לא הנקודה. מה שניסיתי לכתוב שזה לא משנה איפה אותם שחקנים נמצאים אם הקבוצה של אותו שחקן דורשת מחיר X והוא נראה לא ריאלי(בלשון המעטה) עבור באיירן מינכן. זה לא משנה אם קסיאס עכשיו היה רוצה לעזוב לבאיירן מינכן בכל מחיר אבל ריאל מדריד הייתה דורשת עליו סכומים לא הגיוניים. אז למה שבאיירן מינכן תשלם עליו סכום X של כסף אם היא לא באמת חושבת שהוא שווה את זה.

וזה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לחלק מאוהדי באיירן מינכן פה.

11. dudi Member

תקווה של אוהד הספקולציה לגביו היא הכי לא רשמית שיש.

אגב הוא לא שוער?!

12. אפנברג Member

יש חשיבות לתודעה של האוהדים כשמדברים על אמפריות אירופאיות: כשהיונייטד מגיעים לגמר שלישי בארבע שנים זה נתפש בתודעה כאמפריה עכשווית. כשברצלונה כל שנה בשנים האחרונות מגיעה לחצי הגמר לפחות זו אמפריה. אי אפשר פעם ב-10 שנים לעבור את רבע הגמר (שזה המאזן של באיירן בעשור האחרון) ולהיחשב לאמפריה עכשווית. שנה שעברה היתה חשובה מאוד בשל ההעפלה לגמר אבל חייבת להיות המשכיות. אם השנה היינו מגיעים לפחות לחצי הגמר (וזה לחלוטין היה אפשרי כי את אינטר היינו צריכים לעבור, שלא לדבר על שאלקה) אז היינו חוזרים לשורה הראשונה של המועדונים. זה לא קרה ועכשיו צריך לקוות שנתחיל איזשהו רצף. אין אמפריות בלי רצפים של הצלחות. בשנים 99-01 היינו אמפריה כי יכלנו להציג מאזן של 2 גמרים וחצי גמר בתקופה הזו. מאז אין לנו רצפים.

13. dudi Member

הכל נכון, ומצד שני איך שהפסדת לאינטר זה אין דברים כאלה, אם לתלות אנשים אין צורך, אז בבקשה קראפט,ברנו,אוטל,ואן בוייטן ושאר ירקות לתלות הנעליים בבקשה.

לא נתפס.

14. aloneli Member

דווקא ואן בוייטן היה המצטיין באותו משחק ורק שהוא נפצע וברנו נכנס ההגנה שלנו התפרקה,אז אפשר להוציא אותו הפעם מהרשימה!

אין ספק שיונייטד ובארסה השיגו יותר מבאיירן באירופה בשנים האחורנות אין וויכוח פה,הוויכוח הוא על ההשוואה לפורטו וליון שזו כבר הגזמה מארץ ההגזמות!

אם אתם כל כך אוהבים להשוות באיירן נכנסת באותה רשימה של ארסנל ואינטר ועדיין שייכת ל8 המועדונים הגדולים בעולם למי ששכח אחרי העונה הנוראית שלנו...

15. Muurad Member

קאן עם עוד משחק מצויין עם הנבחרת הצעירה של גרמניה במיוחד במחצית השנייה כשהם סיימו 1-1 עם צ'כיה, הילד הזה נראה יותר שחקן בוגרים מאשר נוער - ולא רק בגלל המבנה הפיזי שלו.

האם יש דיבורים על זה שיקבל הזדמנות בקיץ בקדם העונה? לדעתי אם יקבל הזדמנות הוא ממש לא יאכזב, הוא ממש נראה כישרון מבטיח מאוד.