עכשיו באיירן צריכה מאמן לחודש, חמישה משחקים חשובים שיקבעו את כל מהלכי הקיץ ועתיד העונה הבאה. אין לי מושג מי פנוי כרגע בשביל ג'וב קצר כזה, אבל צריך כבר מאמן חתום לאימון של מחר בבוקר.
8 בבוקר שעון ניו יורק האייפון שלי מעיר אותי עם אלארם של האפליקציה של המועדון, ושמה חשכו עיניי לואיס הולך הביתה בלי תכנית חלופית כמו בימים עברו(היצפלד,הייניקס), ובלי שקט בטבלה(המצב קטסטרופלי!) שחקנים בלי ביטחון, ואוהדים מאד לא מרוצים, וכמובן הנהלה בוערת. אני מאד מודאג מהמהלך בדיוק כמוכם כנראה, אבל לואיס חטא ולא היה מנוס, מזלנו היחיד שיריבה למקום השלישי(שמבטיח השתתפות בסיכוי להעפיל לצ'מפיונס, ולא יותר!) היא קבוצה שעד לפני שנה בדיוק היתה בדרך להתרסקות, ועוררה רחמים היום ממוקמת במקום השלישי והיא ממש ממש לא יציבה, או בנויה ללחץ התחרותיות הזאת(למרות שיש לה יתרון קל שאין לה מה להפסיד בכל הסיפור), יהיה טוב..
האופוריה של דודי וסלע לגבי נוייר לא בהכרח מהווה את המציאות אלא את המשאלות שלכם. אוהדי באיירן לא רוצים אותו, הוא לא בטוח רוצה לבאיירן וזה לא הולך להיות קל. הונס בסופו של יום חייב להתחשב באוהדים. הם מצידם שמים כל משחק שלטים: נוייר בשבילנו הוא כמו דאום לך... והכוונה כאן להונס. אולי אדלר?
אדלר לא כזה רע, אבל נוייר אתה יודע תפור לנו טוב גלורי גלורי הטוב בעולם.., חוץ מכך שבאיזה אוהדים להתחשב? מה עם שאר האיצטדיון ולא רק חבורת השיכורים מאחורי השער?
יש לא מעט אוהדים ששכחו מה ואן חאל עשה מבאיירן. סוף סוף הגיע מאמן שלקח אותנו עד לגמר,והצליח לנצח קבוצה גדולה כמו יונייטד.באיירן בשנים האחרונות הגיעה מקסימום לרבע ולא הצליחה לנצח אף קבוצה ברמה הגבוהה ביותר, אז הגענו לבמה המרכזית סוף סוף. ואן חאל שיחק כדורגל התקפי גם במשחקי חוץ קשים ולפעמים זה עלה לנו ביוקר,אין מה לעשות גם הגנה זה חלק מהמשחק. אני חושב שמה שהפיל אותו זה בחירת הסגל. ואן חאל שיחרר את לוסיו וטוני ולא הביא שחקן אחד מוצלח בקדנציה שלו.היחיד שהיה טוב הוא רובן שבכלל לא היה בתוכניות והגיע כשארית מריאל מדריד. לא הגיע אף שחקן בקיץ אחרי שהגנה שלנו הייתה צריכה חיזוק ללא עוררין.זה המשיך גם בחורף ואן בומל ודמיכלס עזבו וממקום הגיע גוסטבו שלא הרשים בינתיים-כך שממקום להתחזק בחורף עוד נחלשנו. אם לסכם את תקופת ואן חאל:הוא מאמן מצויין עם כדורגל איכותי,אבל בסופו של דבר הוא היה הורס את באיירן-אין מה לעשות מאמן חייב לדעת להביא שחקנים נכונים עוד לפני כל טקטיקה גאונית. טוב שזה הגיע עכשיו ולא מאוחר יותרhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני עם נדב בשיחה בדיוק עכשיו, והוא מבשר שנוייר סגור אצלינו סופית מזה שבועיים, ד"ש חם לכל חברי החשיבות של המועדון מקווה שהם לא יפריעו לנו לעשות דברים גדולים שנה הבאה.
"העניין כבר ידוע יותר מחצי שנה. לפני בערך 10 ימים ניתן החותם הסופי גם אם לא במילים, ע"י הונס. תחפש ב SPORT1.DE יש קטע מאיזה תוכנית אירוח שהיתה לפני משהו כמו שבוע בדיסלדורף. תראה תקשיב ותבין"
אתמול בפרנקן שטדיון ניצפה חוס הידינק. אולי הוא יבוא לחמישה משחקים? לא רואה מה נוציא מאנדראס יונקר, העוזר של ואן חאל, על הקווים. שיתנו להידינק חוזה לפי הצלחה לסיים מקום חמישי, הצליח שיקח חצי מליון יורו, מה רע? נצחון אחד בשלב הבתים של הצ'מפיונס ומחזירים ההשקעה עם רווח.