באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכל הקשקושים שהלכו כאן בזמן האחרון יצא לנו להתעלם מדבר חשוב. תומאס מולר הוזמן לנבחרת לקראת המשחק בשבת.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://www.tz-online.de/bilder/2009/11/09/523014/1421669448-philipp-lahm-rapport-bilder.9.Xxx

וזהו כמו שאתם ודאי מזהים, פיליפ לאם בעודו חוזר הבייתה בחתיכה אחת אחרי שיחה במשרדו של אולי הונס.
    אתם רואים, השד לא כל כך נורא, אבל אני מזהיר, אל תנסו את זה בבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/09
  3. אפנברג Member

ובהמשך לסאגת לאם: רומיניגה אומר שהוא ישאר הקפטן המחליף של באיירן למרות התקרית והוא לא יתפלא אם בעתיד הוא יהיה הקפטן הראשון. אולי הבינו שהוא דיבר מתוך כאב ומתוך אכפתיות ושיש יותר מקמצוץ אמת בדבריו.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...n-kapitaen.html

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ברור שזה מתוך איכפתיות, הוא שחקן שגדל בעיר, גדל במועדון ואחד הכישרונות הגרמנים הכי גדולים של העשור הנוכחי. היה ברור שבאיירן לא יקלקלו איתו לגמרי את היחסים כי הם זקוקים לו. אם זה היה מישהו אחר שיוצא ככה לתקשורת, הרי שהדברים היו כנראה נראים אחרת. אז כמובן שסולחים ללאם, אבל זה לא דרך ולא דוגמא של קפטן לשאר השחקנים שמוציאים דברים החוצה. אם יש לו מה לומר, מצויין, גם אני בעד, אבל בתוך המועדון. קפטנים לשעבר כמו קאן ואפנברג אמרו זאת בעצמם, זה לא היה לעניין לצאת לתקשורת. הסיפור נגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/09
  5. אפנברג Member

יום שישי משחק אימון בזבנרשטראסה מול נבחרת הולנד עד גיל 21.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

7. dudi Member

הגיע הזמן!!

הילדה יכולה ללכת,בוט להישאר כגיבוי מנוסה וטוב ולבחור ממבחר טוב,פוטנציאלי ומשובח את מספר 1 הבא.

8. אפנברג Member

אני קצת עצוב כי באמת חשבתי שהוא יהיה היורש של קאן ועקבתי אחריו בשנים שהיה Nummer 2 והייתי בטוח שמדובר בפוטנציאל גדול. עדיין לדעתי מדובר בשוער טוב, לא לחינם היה השוער של הנבחרות הצעירות, אבל משהו השתבש. שוער זה גם המון עניין של בטחון ופה התחיל כדור שלג שהחל עם כך שהוא נכנס לנעליים ענקיות, המשיך בגולים שלא היה צריך לקבל, נמשך בלחץ תקשורתי עצום כשבעיתונות הספורט בגרמניה היו מנתחים כל זינוק שלו וכל יציאה לכדור והסוף זה כנראה פרידה. אם יעזוב שיהיה לו המון בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/09
  9. U&U Member

מחזק.

אמנם יש לא מעט כשרונות ושוערים מצוינים שאפשר להביא, אבל אין כמו שוער שהוא שחקן בית וייצג את הקבוצה במשך השנים הבאות.

10. dudi Member

תבין כפיר אני יוצא רגע מהתפקיד שלא מוכן לשמוע על הילדה טוטאלית,ואני ישפוט אותו "משפט צדק.." הבנאדם לא יכול לעמוד בין הקורות שלנו,כי ברגע שהוא על המגרש ושייתן אפילו 10 משחקים גדולים בפלטה הראשונה של(ושגם יכולה לקראות גם ללוריס וקאסיאס..)כלי התקשורת והרבה מהקהל עושים לו עוול שגורם לו לאבד ביטחון ובצדק אבל הקבוצה נפגעת ויכול להיות שגם העונה הפתיחה לא היתה כל כך רעה אם לא היה רנסינג מכל סיבה שלא תהיה.

***-חוץ מזה צאו מהעסק של גדול בבית את אדלר,או נוייר במקרה של הצלחה תאהבו לא פחות אפילו יותר,מ"שוער" הבית הרי קאן לא זכור לי שגדל אצלינו ואהבנו\אוהבים אותו כמו אמא..

11. אפנברג Member

קצת חלם ישראלי: סקאוטים של באיירן הגיעו למשחק הליגה של חיפה באשדוד לרגל לקראת המפגש בסוף החודש אלא שבאשדוד לא התכוננו לכך (באיירן שלחו פקס לאשדוד ובאשדוד טוענים שלא קבלו...) כך שבהתחלה הם נשארו בכלל בחוץ ואחרי התערבות של אנשי חיפה כמדומני הכניסו אותם אלא שהם ראו את כל המשחק בעמידה על המדרגות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ד"א: התאומים של קלוזה חלו בשפעת חזירים והוא ואשתו תחת השגחה. לכן הוא לא השתתף במחנה האימונים של נבחרת גרמניה ולא מתאמן בבאיירן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/09
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

:aa1: רובן שוב מתפרק

הוא יחסר למשחק של נבחרתו הולנד ביום רביעי ומועד החזרה למגרשים לא ידוע.

13. Yav85 Member

טוב אז אני יגדי זאת שוב (בעצם כשאמרתי את זה בפעם הראשונה עוד לא הייתי חבר בפורופ וזה היה כשמינו את ואן האל למאמן). הוא לא מתאים לבאיירן הוא מאמן הגנתי ושמרן מדי ופשוט לא מתאים לבאיירן החדשה של קלינסמן ובאיירן שהיצפילד בנה. ובכלל בואו נודה בזה אם כל האהבה שלי לנבחרת הולנד. מאמן הולנדי לא יצליח בקבוצה גרמנית ואין מה לעשות.
    ובקשר לריינסינג אני לא יודע מי המציא שהוא היורש של קאן זה מזכיר לי שהיו אומרים שיוסי שיבחון הוא יורש של אבי נימני. ריינסינג אף פעם לא היה ולא יהיה קרוב למה שהיה קאן ואם כל זה שהוא שוער בית וכו' צריך שוער צעיר וטוב כי גם ליורג בוט לא נשאר יותר מדי שנים של משחק פעיל

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא כל המאמנים ההולנדים זהים ולומר שמאמן הולנדי לא יצליח זה קצת לא קשור לנושא, אבל זה שטות גמורה. הידיניק גאון כדורגל שהצליח בהרבה מקומות עם הרבה סגנונות כדורגל. כל מאמן לגופו, ואן חאל מייצג אך ורק את עצמו. בכל מקרה, זה לא לדיון עכשיו.

ההתפרקויות של רובן מאכזבות, אבל לפחות שהוא על המגרש הוא נלחם, הוא רעב לכדור ולניצחון. אני איהיה סבלני והוגן איתו, אך לגבי ריברי זה בלתי נסלח. הוא לא רוצה את הקבוצה, אין לו חשק יותר והוא צריך ללכת כבר החורף.

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/09
  15. Yav85 Member

לא זלזלתי במאמנים הולנדים אבל ואני לא יודע אולי בגלל משקעי עבר מאמנים הולנדים פשוט לא מתאימים לכדורגל גרמני אולי זה הבדלי מנטליות לא יודע אולי זה משקעי העבר אבל אין את הקליק הזה פשוט