באיירן מינכן 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Jun 27, 2009.

1. dudi Member

האחריות שלו להפקיד את המשכרת שמשלמים לו אדוני הנכבד,כי את האחריות המקצועית שלו הוא לא מקיים אולי מהיום השני שלו במועדון.
    ובכל זאת הוא לא אחראי על הבאת העילוי האוקראיני,החלוץ הקרואטי(באמת טוב אבל לא להרכב של באיירן!),להוצאה המתוכננת מראש על גומז ורובן(צעד אדיר של ההנהלה שבאמת בשניים האלו לא אשמה שהם בלוף כרגע לפחות),וכמובן יוהאן שהובא כקונוס או משהו וחבל שכך.

אהה והוא גם לא ביקש שוער,הזיז אללה יודע למה את להאם ימינה,נותן קרדיט לואן בומל שאסיין לא מקבל,גומר את שווייני חי,נותן אשראי עודף לצמד "המתים" בחוד,ולא מפסיק לעשות שינויים שמורידים לכל העולם את הביטחון.

העיקר שאיך אומר הונס(אמר היום..) "אין לנו מזל.."

2. דנידין Member

אתה לא מעריך כלום וגם לא מבין איך המערכת עובדת. טימושצ'וק הוחתם בתקופת קלינסמן וללא אישור הצוות המקצועי בראשתו באותו זמן לחתימה, הרי שהוא לא היה היום במינכן. וגם, לא שהוא שחקן רע, אלא נכון להיום המאמן רע, כך שקשה לשפוט מי שחקן טוב ומי לא כשאין שיטה.

ההנהלה לא אשמה במדיניות הרכש, לאם גם לא אמר את זה, לכן שאתם קופצים בראש, אתם רק עושים את עצמכם מגוכחים. הוא אמר שלמועדון צריך קודם להיות שיטה ואחרי זה לפיה מביאים שחקנים. הפירוש הישיר של הדבר הוא הביקורת על המועדון שמחליפה מאמנים כל הזמן ואז השחקנים שהגיעו בתקופה מסויימת לא מתאימים יותר בתקופה של מאמן חדש שמגיע. לאם חושב שואן חאל מאמן טוב ואמר זאת, אני לא חושב כך, אבל נעזוב את זה.

האשמה היחידה של ההנהלה שלכם היא בהחלפת מאמנים סדרתית ואת זה לאם ביקר היום בבוקר.

3. אפנברג Member

הבעיה לא בהחלפת המאמנים אלא בבחירה לא נכונה שלהם. ודאי שבבאיירן מחליפים מאמנים כי זה לא מועדון שיכול להרשות לעצמו 3-4 שנים של בנייה שבמהלכן הקבוצה מסיימת מרכז טבלה ולא משתתפת במפעלים הארופאיים. לכן אצלנו צריכים מאמנים טובים ומוכחים שיביאו תוצאות מהר.בנקודה הזו ההנהלה נכשלה הן עם קלינסמן והן עם ואן חאל (שמסתמן כיותר גרוע מקלינסמן אפילו). מקום שמיני בגרמניה ונשירה כמעט בטוחה לגביע אופ"א בפעם השנייה תוך שלוש שנים זו בושה וחרפה למועדון ולעומדים בראשו. נמאס לי גם לשמוע על הכסף שהם שופכים: הנס ורומיניגה לא מונעים אוכל מהילדים שלהם כדי לחזק את באיירן: הם מוציאים מקופה מפוצצת בכסף (ועל הניהול הכלכלי שלהם מגיע קרדיט) וזה תפקידם: להוציא כסף ולחזק הקבוצה ולהביא אותה להשגים. הם לא עושים טובה לאף אחד בזה-זה תפקידם.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מציע לך סלע (גם לעוד כמה אבל הם אטומים מידי כדי להבין) לקרוא שוב את מה שלאם אמר. נכון, במבט ראשוני זה יכול להיראות כאילו הביקורת היא להנהלה אבל היא ממש ממש ממש לא. היא אך ורק למאמן.
    מה הוא אמר? (אלו המשפטים גם אם הציטוטים הם לא מילה במילה) 1. "קודם כל צריך שיטה ואח"כ מביאים שחקנים שמתאימים לשיטה ולא להיפך". בוא נראה מה קרה, ולא יודע מה קרה. החתימו את ואן חאל שידוע כאחד שאוהב 3-3-4 (עלאק, אבל ניחא). מה אמרו קברניטי המועדון (שכמבון אף אחד כאן לא זוכר, אבל תבדקו ואני ציטטתי את זה כשזה נאמר ואתם התווכחתם איך תשחק הקבוצה)? הם אמרו "בבאיירן 2-4-4 זה KULT. כלומר, אמירה חד משמעית אנחנו נשחק 2-4-4. ומה שכנראה היה שואן חאל יש עם ההנהלנה לפני החתימה והבטיח להם שזה מה שיהיה. מה שקרה בפועל, הוא חיכה מספיק זמן (ודווקא כשנראינו לא רע) והביא את רובן ועבר לשחק 3-3-4. רק מה לא עם השחקנים המתאימים לשיטה. וכמובן שמי שאחראי לרכש הוא המאמן. כן, גם לאוליץ' (שבא בחינם לספסל) וגם לטימצשצ'וק ולגומז אחראי המאמן. המאמן הקודם. הם באו לדרישתו. (מה גם שכל מאמן היה שמח לגומז על המגרש. חוץ מואן חאל שנראה שמשחק בחשבונאות).
    2. "אם קונים את גומז ב - 30 מליון יורו. אז חייבים לשחק 2-4-4. אבל אנחנו עברנו לשחק 3-3-4 שאז יכול לשחק רק חלוץ אחד" כשכמבון הכוונה היא שיש לנו למעשה שני קשרים בצדדים ומשחקים רק עם חלוץ אחד אמיתי. או בעצם 1-5-4. איך בדיוק ההנהלה אשמה בזה? הרי זה רק עניין של המאמן. הוא הקובע את ההרכב ואת השיטה (לא שאני מצאתי איזה שיטה אצלנו). שעבר לשיטה שאינה מתאימה. חייב להושיב 4 מתוך 5 החלוצים (גומז, קלוזה, טוני, אוליץ' ומולר). אל תתרשמו ממולר שמשחק היום. כי אם ריברי ורובן כשירים הוא כנראה בחוץ.
    3. "אין שיטת משחק". לא חושב שיש הרבה מה לפרש כאן ומי אחראי על זה.

אז עכשיו תגיד לי את מי ביקר לאם. ודרך אגב, כל מילה שלו בומבה.

5. אפנברג Member

מסתבר שטוני עזב את האצטדיון כבר במחצית כשהוחלף ונסע הביתה-פשוט כאוס מוחלט מה שקורה במועדון. בושה. מכיוון שלואן חאל יש סופר-גלו בתחת שמדביק אותו לכסא ולא גורם לו לקחת אחריות אני מצפה מהנס או רומיניגה שיעשו את הצעד המתבקש. מילא התוצאות אבל בלגן כזה במועדון שאמור להיות מס' 1 בגרמניה זו שערוריה. המועדון מתבזה שבוע אחרי שבוע. מה קרה? מתקמצנים על הפיצויים לואן חאל אז מחכים שכולנו נרד שאולה עד שהוא יקום וילך? הביאו 200 מליון מאאודי והסכם על טלקום עד 2013 אז יש להם כסף לפטר אותו ולפטור אותנו מהצרה הזו.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לאם יכול להיות צודק, אולי אפילו מאוד צודק, מצידי? עד מחר צודק, אבל המהלך בכל הנוגע להתנהלות של מועדון כדורגל גדול וכשחקן מוביל בו, הוא מהלך של חוצפן וטיפש. אם גם לזה יתחילו להיות תקדימים ששחקנים יתרגלו לדבר על ההנהלה שלהם בקלי קלות, הרי שכבר לא נצליח יותר לשמור על הנורמה בה שחקנים עושים את עבודתם ומשאירים להנהלה לעשות את העבודה שלהם. הוא היה צריך לפנות ישירות להנהלה.

דבר שני, אני נגד כל אימרה כלפי המועדון של שחקנים. גם לדבר נגד המאמן זה לא צורה וזה לא שונה. מה עוד שזה לא יכול להיות מופנה רק כלפי המאמן, בכלל שלאם מדבר לא רק על השנה, אלא בכללי. הוא משווה את המדיניות הקבועה של באיירן בכל הנוגע לרכש ביחס למועדונים כמו ברצלונה או יונייטד. זה כבר סימן שהוא לא מבקר את באיירן על חודשיים, אלא על שנים.

לגבי תוכן הדברים, זה דבר אחר ואפשר להסכים עם הדברים. הביקורת של לאם היא ביקורת כוללת על הכל. הוא כועס על כך שבאיירן הביאו את גומז וטימושצ'וק עוד לפני שואן חאל ביקש אותם (הרי ידוע שבאיירן שנתיים מקרקרת סביב מריו). אולי הוא צודק, כי המאמנים צריכים לבחור קודם את השיטה. בכל מקרה, ובלי קשר לתוכן, שוב, אי אפשר לקבל בכזאת קלות פתיחת פה נגד הרבה מאוד גורמים ועוד לתקשורת. אני נגד פתיחת פה לתקשורת בכל צורה שהיא. דברים כאלו צריכים להאמר בתוך המועדון בדלתיים סגורות. יש משמעת שמחייבת את השחקנים לכך כדי למנוע שכונה בסדר גודל כזה. לאם טעה אולי לא בביקורת, אבל בדרך. נקווה שהשחקנים לא יקחו דוגמא. אז כל שחקן שלא יהיה מרוצה ממאמן כלשהו או מדיניות הנהלה כלשהי, יצא נגדה. זה נראה למישהו בסדר? זה גול עצמי למועדון וחוסר יציבות הרסנית. לא עושים דברים כאלו ואתה יודע זאת לא מהיום נדב.

7. אפנברג Member

זה בכלל לא בא בקלות: זה בא אחרי שנתיים גרועות מאוד ואחרי נפילה חזקה מאוד של המועדון מקצועית. זה לא שהכל היה טוב ובקושי הראשון שהתעורר לאם התבכיין. הקשיים רבים ואינם מהיום. יש גבול לכמה הנהלת הקבוצה חסינת-אש. אם לאם ויתר על חוזה בבארסה כי הבטיחו לו קבוצה שתרוץ חזק בכל החזיתות ובסוף מתברר שהביאו מאמן לא טוב (פעם שנייה רצוף) ורכש לא טוב (ולא כל הרכש הוא בחירה של ואן חאל) אז יש ללאם על מה לקבול.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

והנה, צוות המומחים של DSF בדופאלפאס בנוכחות של עיתונאים, אודו לאטק וכמובן כומבן פליקס מגאת' אומרים שהדבר לא יעשה, כי:

1. אסור לשחקן לצאת ככה לתקשורת ולא משנה מה יש לו לומר. הדברים היו חייבים להיות בדלתיים סגורות.
    2. התיזמון הוא חטא על פשע ופוגע חמורות בקבצה.

מגאת' אומר ובצדק רב שלאם טעה. הוא גם אומר שבתקופתו כשחקן כמובן ששחקנים לא היה מדברים בכלל לתקשורת, אך זה גם נכון להיום. האחרון שיצא לתקשורת נגד המועדון היה מתיאוס, ועד היום יש עליו אות קלון בבאיירן. לאם צריך להתפלל שהוא לא עשה יותר מידי נזק לעצמו.

כולם נגד המעשה של לאם, לא חינם.

ולך כפיר, תקלוט, זה לא התוכן העניין כאן, אלא הצורה. תאר לעצמך ששחקנים יתחילו כל חודש לצאת נגד המאמן והמועדון לתקשורת במשך שנים, כל הזמן, כנורמה. אז בחיים לא תקבל את האליפות אירופה שאתה חולם עליה, זה אחד הנזקים הכי גדולים שיכולים להיות לקבוצה שהשחקנים מתנהלים ככה.
    אם ללאם יש משהו לומר על שהפסיד חוזה לברצלונה או כל דבר אחר, מצידי לדבר על המחזור של אמא שלו, שילך לדפוק בדלת של הונס. לא הולכים לתקשורת עם זה, זה פוגע במועדון. זה א-ב במה שחקן כדורגל לומד בחיים לא לעשות!

לאם טעה!

Last edited: Nov 8, 2009
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אומר שלאם טעה או צדק בהתראינות שלו ובתוכנה. אני רק אומר שהביקורת היא בכלל לא נגד ההנהלה. היא נגד המאמן.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ולצערך וגם לצערי, אתה טועה. בגלל האהבה שלנו ללאם, גם אני רציתי לחשוב ככה. אבל נדב, אתה נותן לדברים לבלבל אותך. כאן ב דובלפאס מדברים חצי שעה תחת הכותרת של "לאם מבקר את הבוסים של באיירן". הוא יצא נגד המועדון גם אם אתה מחפש לפרש את הדברים אחרת כי זה נראה נוח יותר ונורא פחות.

אתה יודע מה? לצאת באופן כללי כך בלי לתת שמות זה לצאת נגד כולם. יודע עוד מה? אסור גם לצאת נגד המאמן לתקשורת. מחר כולם יצאו נגד מאמנים, זה שכונה. שיעשה זאת בתוך משרדי המועדון. לאם טעה.

לגבי התוכן, עכשיו רק מתחילים לדבר על טעויות המועדון של באיירן. זה סיפור בפני עצמו שלא צריך את לאם בשביל זה. מדברים להביא את ההולנדים והקרואטי החלש מצד אחד בזמן שמצד שני שיחררו את לוסיו רק ב 7 מיליון שביימנו אפשר היה לקחת עליו פי 3 וגם על זה שלא האריכו לזה רוברטו. וכו' וכו' וכו'. פה הדעות חלוקות, מורכבות ואנחנו טוחנים אותם גם אנחנו כבר חודשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בכלל לא קשור ללאם או למישהו אחר, ואם אני אוהב אותו או לא. אני לא מצליח לראות איפה הוא מאשים את ההנהלה במשהו. כל הטענות שלו מובילות רק לאחד. רק למאמן. (לא רק למאחז העיניים, אלא גם לליצן). הם קובעים את שיטת המשחק. הם קובעים איזה שחקנים יבואו ואיזה יעזבו והם קובעים מי יפתח בהרכב בשבת. לא ההנהלה.

12. דנידין Member

לאם טעה כי לא היה צריך לפתוח את הפה. זה חוק ברזל בענף הזה שנקרא כדורגל.

סלע ונדב, יש גם סיכוי שתודו בכך שגם המועדון עשה טעויות? הרי אי אפשר לבוא ולומר שרק ואך ורק המאמנים אשמים בהכל כולל הכל. נדב, גומז וטימושצ'וק הגיעו בהחלטת הנהלה ולא החלטת מאמן. ולא החלטה של ואן חאל בכל אופן. ואם המועדון בחר את קלינסמן הצעיר וחסר הניסיון, הרי שההנהלה עשתה טעויות ואף גורליות.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההנהלה אחראית על בואם של גומז ושל טימשצ'וק, בדיוק כמו שהיא אחראית על בואם של רובן, פרנייץ' ובראפהייד. מה כשהחתימו את טימשצ'וק ואת גומז לא היה מאמן אז? בטח שהיה מאמן והוא ביקש את השחקנים האלה. זה שהוא (ואף אחד אחר) לא ידע שכשהם יתחילו לשחק הוא לא יהיה המאמן זה לא משנה את המצב. המאמנים אחראים לשחקנים שמגיעים ועוזבים ואוי ואבוי אם זה לא ככה.
    (בעניין גומז אפשר עוד להעיר שכל מאמן בגרמניה היה שמח לקבל את גומז לקבוצה שלו, בסוף העונה שעברה. אני טוען שגם כיום, אבל על זה אפשר להתווכח. מה שבטוח זה שכשגומז נקנה הוא היה החלוץ הכי הכי בגרמניה, יותר מגרפיץ' ודז'קו. שהלוא הוא כבר נתן 3 עונות עם מעל 20 שערים והם נתנו רק קצת יותר מחצי עונה).

דני, אל תכנס להיות כפיר. לא זוכר שביקרת את מינויו של קלינמסן כשהוא מונה. יותר מזה, אם אני לא טועה מאוד התלהבת מהעבודה שלו בנבחרת. לכן, היום לבקר ולהגיד שהחתמתו היתה טעות נוראית זה מגוחך. נכון, בזמנו היה כאן אחד (ואחד בלבד) שיצא כנגד המינוי כבר מיום המינוי עצמו (כולל הסברים), אבל אותו אחד הלך נגד כל הזרם, כולל הזרם של המומחים הגדולים בגרמניה (כולל כל הפרשנים). אז נכון, המינוי היה לא מוצלח, אבל להגיד שזה היה ברור כשמש ושזה טעות פאטלית או שרק עיוור לא היה רואה שזה מה שיקרה, זה לא רציני. אז ברור, מי שעושה משהו גם עלול לטעות. אבל יש טעויות נסבלות ולגיטימיות (שהרי רק מאמן אחד זוכה בליגת האלופות בכל עונה. אז מה? כל שאר ההנהלות מטומטות?) ויש טעויות בלתי נסבלות. ההנהלה שלנו לא עשתה אף טעות בלתי נסבלת (אם כל ההתנגדות שהיתה לי למינוי קלינסמן מלכתחילה).
    אז זו בעצם השאלה, האם ההנהלה עשתה טעויות סבירות ולגיטמיות כמו כל אדם שעושה משהו או שהיא הנהלה עיוורת ומטומטמת כמו שכמה אנשים כאן טוענים.

14. דנידין Member

אני איתך כאן, מעולם לא חשבתי שביקורת קשה כמו ששמעתי כאן על ההנהלה של באיירן יכולה להיות נכונה. זאת הנהלה בליגה אחרת מהרבה הנהלות של מועדונים שאפילו הצליחו יותר (כמו ברצלונה למשל). ושהם אומרים שאין מזל, כנראה שבאמת לא הכל הולך תמיד גם אם אתה מקבל החלטות שנראות מבטיחות. רק שצריך גם לומר, חייב להיות גם להם חלק בנעשה.

מעניין מה יהיה העונש שהונס מבשל ללאם. מקווה בשביל השחקן שהוא יתנצל מהר והסיפור יגמר עוד יחסית בשקט.

15. dudi Member

חסר בעיות שנפלתם דווקא על להאם?! הקבוצה מקום 8!!! בדרכה הדי בטוחה לגביע האינטרכלום הזה,וגרוע מכל לא חיברנו פס ורבע מתחילת העונה חוץ מאותו משחק עם דורטמונד..
    עדיף שלא ייתנו לשום דבר להסיח את העיקר מצבה הקריטי\עגום שהגענו אליו.

עוד דבר זה הביקורת על ההנהלה שלא טעתה לא עם קלינסמן שהגיע כסמל מקומי,חביב הקהל ויותר,ופוטנציאלית אחרי המונדיאל הנהדר ב-2006 ה!מאמן הבא,מה גם שהוא פוטר די בזמן פחות או יותר ככה שכל הסיפור איתו ההנהלה נקייה לחלוטין משגיאות.
    עם ואן חאל שוב נסיון טוב של ההנהלה-מאמן "בכיר",מנוסה,ועטיר בעיטורים למרות שהוא לא מקומי ועבר זמני בבמת הכדורגל העולמי למרות האליפות עם אלקאמר(פה זה לא..) שוב נסיון טוב אחרי הכישלון של קלינסי.

עכשיו ההנהלה הולכת לכיוון הכי לא נכון עם ההמתנה בפיטורים של המאמן מאלקאמר כי כל שבוע הנזק מתעצם,ובעצם אולי כבר בלתי הפיך תלוי במצב הרוח של בורדו..
    כמה פעמים צריך להפסיד למיינץ,לצאת תיקו עם כל הליגה,לא לשכנע בכלום מראיון ועד צורת משחק,לעשות שינויים,ולרוץ עם סגל של 24 ממורמרים מהמאמן כל אחד והסיבות שלו..??!!!

אין למה לחכות מצד שני אני כבר לא יודע אם יש לנו על מה לשלם..

Last edited by a moderator: Nov 8, 2009