באיירן מינכן 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Jun 27, 2009.

1. דנידין Member

שהם אמרו שצריך להתמקד בכל החזיתות כולל באלופות, הם הציבו לכל המאמנים האחרונים שהיו בתפקיד את שמינית הגמר כמטרה, היינו שחייבים לעבור את שלב הבתים וכל השאר בגדר בונוס. אף אחד לא אמר למאמן שהוא חייב להגיע לחצי הגמר, זה גם לא התקשורת בגרמניה ואף אדם שפוי לא יגיד. זה הזויי ולא מציאותי. לך יש דרישות משלך, שונות מאלו של מומחי הכדורגל בגרמניה, תמשיך לחיות באשליה ידידי.

אתה ראית את הכעס בעיניים של הונס והאכזבה על פניו של רומניגה מהתוצאות האחרונות, אז הם כן יודעים שכדורגל זה לא רק רווחים אלא הצלחה. הם חיים את המשחק וקופצים בכל שער שנכנס לטובת הקבוצה שלכם ועצובים בהפסדים. הם יודעים יותר ממך שההצלחה של שלכם וריצוי האוהדים זה הבסיס להצלחה כלכלית. אחרת אין אוהדים. מה לעשות שלא הולך לכם בליגה בשנתיים האחרונות? (מקום שני אגב זה לא סוף העולם). בכל מקרה חלומות האירופה שלך לא מחוברות לקרקע.

2. Yav85 Member

אני די חושב שאם וגאשר בניטז יעזוב את ליברפול הקבוצה היחידה שהוא יעבוד בה זאת ריאל מדריד שרק מחכים לזה כדי להעיף את פלגריני

3. אפנברג Member

למה לא הולך? אולי בגלל מינויי מאמנים גרועים של ההנהלה? עם רצון לבד לא הולכים למכולת, ברור שהם רוצים בהצלחת הקבוצה והנס אוהד אמיתי אבל שיקול הדעת שלהם בתקופה האחרונה לא מוצלח. לא מביאים מאמן אחד שלא אימן קבוצה מעולם ואחד שכבר שנים לא נספר באירופה. לא מאשרים קניית שחקנים מטוונטה והירנביין ולא שמים 30 מליון יורו על גומז שהיה ברור שהוא לא שווה הסכום הזה. הדבר היחידי הטוב שהיה להם ביד זה היינקס, שאמנם אימן רק 5 מחזורים אבל מיד ניתן היה לחוש בטביעת האצבע שלו, ועובדה שהוא מצליח מאוד עם לברקוזן, ולזה הם נתנו לחמוק להם מהידיים. השחרור של זה רוברטו מוצלח? שערוריה! ולמה הסכימו לשחרר את קרוס אם היה נר לרגליהם ששחקנים גרמניים יהיהו אצלנו? שנתיים גרועות מאוד של ההנהלה וצריך להודות בזה.

4. dudi Member

סלע רפא זה קצת גדול עלינו למרות שזה הגיוני,כי הזמן שלו באנפילד קצר יותר ממה שאנחנו חושבים אפילו,אבל מבחינתו לערוב לפלגריני,לאונרדו ואפילו למוריניו יישמע יותר מפתה..

*-בכל מקרה הוייה יכול להיות אופציה יותר מנהדרת לפרוייקט תוך כדי הצלחה מיידית אני יותר מתומך.

*-יש גם את האופציה של הבן האובד פול לה גואן קלינגר של אירופה איש עבודה אמיתי בלי מאחזי עיניים עם המון כדורגל מודרני בראש.

*-שוסטר אני לא ארחיב אלוף ספרד,אימן בצורה פנטסטית את חטאפה,מקומי עם ניסיון כשחקן,ומאמן בדרגים הכי הכי שיש.

*-ואחרון היחיד שאני אנטי שלו אבל יכול להיות אופציה אלוף אירופה טרי פרנק רייקרד שעושה עבודה מצויינת בגלא...

***-ואגב כפיר העלה רעיון טוב בכלליות בקשר ל-200 מליון והשחקנים ואני מרשה לעצמי להיות החצי השני שלו כאן,ואם צריך שמות אז הכי חשוב שאל אותי אני יוציא את כפיר והתגובה שלו הכי טוב שיש,ועל הדרך לא רונאלדו,לא לאמפרד,ולא רוני ולא שום שחקן שמתקרב לרמות של המובילים בעולם,אמרתי כבר ורואים בריאל אלה לא ייקחו אותך(ואת ריאל אולי כן..) לאף מקום,דווקא לחפש זהב לא מלוטש(סטייל צ'לסי) זה צריך להיות המודל.

5. דנידין Member

2 המאמנים האחרונים שהגיעו אליכם, הם (כנראה) כישלון. ברצלונה החליפו עשרות מאמנים עד שהגיע רייקארד ולקח להם אליפות אירופה. וגם זה לא חכמה, כי ברצלונה יכולים לקנות בפחות כסף יותר שחקנים מבאיירן בשל היותם בספרד. זה היה סתם דוגמא.

בוא נגיד נותנים לכפיר להחליט לגבי המאמן הבא. הונס בא אליך ואומר, קדימה, שם של מאמן שיבוא. בניטז ילך לריאל, זה לא ריאלי בכלל. מוריניו גם לא ריאלי. הידיניק עם הרבה התחננות יש סיכוי, הוא הולנדי דובר גרמנית ואוהב אתגרים ופחות אוהב מועדונים גדולים באנגליה וספרד. אולי. עוד שם? שוסטר זה המושיע שלכם? הצחקתם אותי. זאת תיהיה הבחירה השגוייה פעם שלישית ברציפות.

אל תחשבו שזה קל להביא מאמן שאתם נופלים ככה על ההנהלה שלכם.

Last edited by a moderator: Nov 6, 2009
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפיר, לשמוע את הדברים מאדם חושב כמוך ועוד פעם אחרי פעם זה ממש ממש מפתיע. באמת חשבת על הדברים האלה לפני שאמרת אותם חזור ואמור?

תזכיר לי איפה אימן אלוף אירופה הנוכחי לפני העונה שבה הוא לקח את ליגת האלופות. גם את אלוף אירופה הקודם עם ברצלונה, אני מציע שתחפש מה כתבו עליו לפני שהגיע לשם.

בטח שלא. ואז שיש כשלונות אומרים "מה אתם רוצים מהמאמן? הרי ההנהלה המטומטמת סירסה אותו. לא נתנה לו את השחקנים שהוא רצה. אז איך הוא יכול לבנות קבוצה?

בטח שלא משחררים אותו. משאירים אותו בקבוצה, המאמן לא נותן לו לראות דשא ואז כועסים על ההנהלה שיש סתם סגל מנופח ולא נותנים לצעירים שעדיין אין להם מקום בקבוצה להתבשל שנה שנתיים בקבוצה יותר קטנה ולצבור שם נסיון.

ושל סנטה קרוז? (גם עליו שמענו את אותם השטויות אחרי שהוא עזב).

בכלל כפיר, קל מאוד לנחש ביום ראשון את תוצאות ההגרלה של הלוטו שנערכה במוצ"ש שלפני כן. מעניין איפה היתה כל הביקורת שלך כשהדברים נעשו. לא זוכר שהיתה לך ביקורת על מינוי קלינסמן כשהוא מונה (לא לך ולא לאף אחד כאן, חוץ מלאחד) כולם התפעלו מזה, כולם ראו בזה צעד גאוני. תחזור ותקרא את ההודעות של מאי לפני שנה וחצי. וככה לגבי כל שאר הדברים שכתבת (כולל על רמת המשחק של זה רוברטו בעונה שעברה).

7. אפנברג Member

סבבה שיתחננו-כסף זו לא בעיה, המנטליות שלו כהולנדי מתאימה לקבוצה גרמנית כי התרבות והשפה דומות, שילכו על זה.

נדב, בשום מקום לא בקרתי את זה רוברטו אשתקד. להיפך, שבחתי אותו כי הוא נתן עונה מצוינת, בטח בחצי הראשון שלה והוא גם היחיד שאיכשהו עשה משהו מול בארסה מבלי לעשות בתחתונים (נתן יופי של מסירה לריברי בשער במינכן) אותו, בניגוד לסנטה קרוז לדוגמא, שחררו אחרי שהוכיח עצמו בגלל קמצנות מפגרת על חוזה לשנתיים ועכשיו יש לנו חור רציני בקישור כשההולנדי והצרפתי לא כשירים. ולכן המהלך ראוי לביקורת.

בכל מקרה זה חלב שנשפך ואנו משלמים על מחיר הטעויות. נראה מה יהיה מחר, ייתכן ובמוצ"ש נהיה כבר נטולי ואן חאל ומעניין אילו פתרונות ההנהלה תמצא.

8. דנידין Member

כן כפיר, עכשיו אתה אומר הידינק, אבל שזה יכשל, תגיד שההנהלה דפוקה? לפחות תודה סוף סוף שגם אתה לא בעל חוש לבחור מאמן?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    וזאת דעתי שאם יתחננו אליו, אולי הוא יבוא, אבל אני לא בעל מקצוע ולא מכיר את השטח. סיכוי טוב מאוד שגם הוא לא יבוא אליכם.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

9. אפנברג Member

לא אומר זאת כיוון שבניגוד לקלינסמן ולואן חאל ההצלחות שלו הנן מהשנים האחרונות, כולל קבוצות (בניגוד לקלינסמן). שנה שעברה רק שופט שודד לקח לו הדחה של ברצלונה שהיתה הטובה בעולם. עם איינדהובן הוא הגיע לחצי גמר הצ'מפיונס ונתן פייט אדיר למילאן כך שאם זה היה נכשל לא הייתי מתלונן. אם מישהו קונה מרצדס ומתקלקל לו אין לי מה לבוא בטענות.

10. dudi Member

ההנהלה בסדר גמור,השחקנים בינוניים להחריד ועדיין מספיקים עם ריברי כשיר לדאבל מקומי ורבע גמר אלופות,המאמן מנגד לא מתאים לשום דבר מקומי ובטח שלא באלופות.

חבל על הזמן יש הרבה שחקנים שאנחנו חולמים לראות אצלינו,אבל אין על מה לדבר יותר מדי עד שלא ייצא מהסגל הנוכחי לפחות 80%(כמובן שעם מאמן אחר..) ואז נוכל לדעת בשלמות\וודאות מה צריך,ובאיזה עדיפות.

Last edited by a moderator: Nov 6, 2009
  11. דנידין Member

כן שחקנים בינוניים, לא שחקנים בינוניים, זאת דעתך, כי אני חושב שהשחקנים דרג ב' באירופה וזה גבוה מאוד (יחד עם ליון, ארסנל, יובה ואחרים) ואפילו שחקני ההגנה שלכם עדיפים למשל על של ריאל מדריד, סביליה, מילאן המגמגת ואחרות. אלו לא קבוצות בינוניות. אז תגיד לא ברצלונה וצ'לסי, אבל לא בינוני. אתה תמיד נסחף.

והכי חשוב, למה שיש, תתרגל. זה בערך מה שיהיה פחות או יותר כל השנים במסגרת התקציב ובמסגרת מה שאפשר להביא לגרמניה.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע, כפיר, עד כמה הטענות שלך להנהלה מגוחכות? הנה דוגמא.
    אתה מבכה את מינויו של לואיס ואן חאל שאף אחד לא סופר או אותו באירופה כבר הרבה שנים (כך לדבריך). אבל באותה הנשימה אתה גם מבכה את אי מינויו של יופ היינקס למאמן. אותו אחד שהתואר האירופי האחרון שלו היה לפני 11 שנים 1988, שב - 2004 פוטר משאלקה (האימתנית), אח"כ לא עבד שנתיים ובמקום העבודה שלו הבא (האימפריה הגדולה של גלדבאך) פוטר גם כן. אכן, אחד מהמאמנים הכי אמתניים באירופה של השנים האחרונות.

13. dudi Member

ההנהלה לא קשורה נדב היא דווקא שפכה המון כסף על שחקנים קצת יותר ממספיק(מבחינת מספרים כמובן),הביאה מאמן עטיר בעיטורים סטייל קשטן שהגיע ועבר זמנו בבוא העת,ולואיס בדיוק כמו קשטן מתעקש על הדגשת "עבר זמני.." מסיבות שאללה לא מבין אפילו..

ואגב אתה לא חייב להיות חייל מצטיין לשעבר כדי להיות חייל טוב היום כי יש ויש ולא כל מאמן עם היסטוריה הוא מאמן עם עתיד...

שוב חייב לציין ניסיון טוב אבל עכשיו שהכל ברור וחשוב רגע לפני שרובן וריברי חוזרים להקנות לנו פה ושם נצחונות שיקריים סטייל וולפסבורג צריך לעשות את הנדרש!

14. אפנברג Member

ההבדל הוא שאצל היינקס בחמישה משחקים בלבד ראינו שיפור גדול וטביעת יד שלו בקבוצה. אצל ואן חאל כבר רבע עונה מאחורינו ונאדה והיינקס עוד קבל קבוצה מן המוכן ללא אף שחקן שהוא הביא. ואכן המציאות לא משקרת: עונה מעולה שלו עם לברקוזן כך שלאור מה שהתפתח בהחלט יש לבכות את אי מינויו.

15. דנידין Member

כן, אבל מינוי של היינקס היה מרים פה גבה לאנשים שהדרישות שלהם בשמיים, משהו באזור של ישו, משה רבנו וליפי. אם היינקס היה מקבל את המינוי ונכשל, הרי שהיית שוב מנגן את המנגינה המאוסה על ההנהלה שלכם עם תזמורת ההתבכיינות הידועה.

הנה יש כתבה בבילד אגב, ששאלו ילדי בית ספר באנגליה מי הוא היטלר, והם אמרו שהוא היה מאמן כדורגל גרמני.
    http://www.bild.de/BILD/news/2009/11/06/um...alltrainer.html
    קחו אותו לבאיירן, יהיה לכם יופי של משמעת
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited: Nov 7, 2009