העלית שאלות חשובות ואין לי ספק שואן חאל עוסק בהן אבל כשיש ספק לגבי שחקן כמו ריברי זו הסוגיה העיקרית. קודם כל צריך לפתור העניין הזה כי ריברי שחקן סופר-מרכזי בסגל. טוב שהסאגה הזו תסתיים ב-16 ביולי. אגב, אני לא בטוח שעבור ריברי עצמו טוב ללכת לריאל: עם קאקא ורונאלדו לא בטוח שהוא יהיה ב-11 הפותחים בזמן שבבאיירן מקומו די מובטח.
קיצקץ תקראו בין השורות, עונה אחרונה בהחלט של הדיווה הצרפתית. עונה הבאה 30 מיליון נוספים והיצלספרגר שלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
וקוויתי שהעונה אתשקד תיהיה האחרונה. יהיה לא נעים לסבול אותו במשך עונה שלמה בידיעה שהוא לא רצה לשחק עבור הסמל.
למה אתה חושב שמריו גומז או פרנג'יץ ישחקו בשביל הסמל? כמעט כולם שכירי חרב ידידי. זה עוד סיבה שחייבים לאהוב שחקנים כמו ואן בומל. זה שחקן שירוק דם בשביל המועדון שלו.
אתה משווה שחקנים חדשים מלאי מוטיבציה שמאושרים שהגיעו לבאיירן לשחקן שהראש שלו במדריד ומת לברוח? מבחינת תפוקה על המגרש, מי יתן מעצמו במצב הזה יותר למען הקבוצה? אתה לא צריך לענות כי זה די ברור.
ואתה חושב שאצל סוסה, ריברי, אלטינטופ ואפילו דמיקלס ושות זה אחרת? בסופו של יום רק אצל שחקני הבית אפשר למצא נאמנות ברמה סבירה (חוץ מגומז כמובן ...)
עזוב שחקני בית עכשיו, גם שכירי חרב כמו מרבית הקבוצה שלנו מאוד שבעי רצון מהמקום בו הם משחקים. אני מחפש שחקנים שרוצים להלחם בשביל הקבוצה שלהם. אלו שציינת לא צייצו לגבי עזיבה. הם אומרים תודה כל רגע שהם בבאיירן מינכן. מה אתה בעצם אומר, ששחקן מתוסכל שרוצה לעזוב הוא בדיוק אותו הדבר כמו כל שחקן אחר שלא רוצה לעזוב?
סלע גבר, היום באמת הרוב שכירי חרב, נגמרו הימים של קאן או שול שהם והקבוצה היו אחד. הלוואי ושווייני היה נותן הרגשה כזו כשחקן בית אבל הוא ממש לא. אין ספק שאם לא עכשיו אז בקיץ הבא נפרד מריברי אבל אני חושב שאם הוא ישאר הוא יתן תפוקה-בסה"כ גם הוא עלול להיפגע אם הוא לא יראה את יכולותיו העונה. אני גם חושב שאם הוא נשאר הקהל לא צריך "לנקום" בו על הסאגה שהיתה כי זה סתם רק ירע את המצב. נקווה להפיק ממנו המקסימום ובקיץ הבא Aufwiedersehen.
אני לא מדבר על סמלים ושחקני בית, זה לא הנושא ואין מקום להשוואה, אבל אתה מסכים איתי כפיר, שיש שכיר חרב שמבסוט מכל רגע שהוא במועדון מסויים ויש שכיר חרב שמת לעוף זה הבדל די גדול שגם סביר יורגש על המגרש, לא?
סלע אל תדאג אם תרגיש בבעיה כלשהיא על המגרש תהיה בטוח שהיא תפגע בשחקן לא פחות מהמעודון ביחוד ברמות הכי גבוהות בעולם(ריברי..). עוד משהו קטן פעם חשבת למה הוא רוצה כל כך לעזוב(אם בכלל.)?! תנסה לחשוב מקצועית, קצת לא הרבה מהצד של השחקן(רק אל תשכח שקרוב ל-20 שנה כדורגל זה כבר לא צבא שנלחמים למען הסמל והמדינה).
אני לא מצפה מאף שחקן להשאר בבאיירן כל הקריירה, אבל שחקנים זרים כן נותנים את הנשמה שלהם בשביל הקבוצה. הוא רוצה לעבור לריאל כי הוא חושב שהוא גדול עלינו, אנחנו תחנת מעבר בשבילו, הוא רוצה יותר כסף, יוקרה ופרסום. שחקן זר שלא רוצה להשאר וחסר מצב רוח לא ישחק כמו שחקן זר שמת על המועדון כמו ואן בומל למשל. אל תקטין ראש.
ואן בומל היה סתם דוגמא, כל הזרים והמקומיים בבאיירן נלחמים באותה מידה. אני לא מבין מה אתה מנסה לומר בדיון הזה. כל השחקנים שכרגע בבאיירן, זרים ומקומיים, אלו שחקנים שרוצים לשחק בבאיירן ואוהבים את המקום בו הם משחקים. אלו שרוצים לעזוב ולא אוהבים את באיירן צריכים לעזוב, כי ריברי במצב רוח ירוד לאחרונה ושחקנים כאלו לא צריך. אתה תסובב את כל העולם כדי לגרום לריברי להראות כמו חלק מהשאר וכאילו כלום לא קרה, אבל המון קרה. הוא אמר שהוא לא רוצה לשחק יותר בבאיירן אלא בריאל מדריד. זה מינוס מוטביציה ולא מקום להשוואה עם אף שחקן אחר בבאיירן מינכן, נקודה.