באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. דנידין Member

נכון, וזה היה בדיוק בתקופה שהם דווקא התחילו להראות טוב והמזל לא שיחק להם ליד הקורות.

באיירן כובשים כמה שערים כל משחק בחודש האחרון ורק היום לא הלך להם הכי. אל תיהיה דרמטי ריקלמה וחבל שאתה גם לא רואה את המשחקים כדי לשפוט. באיירן במאזן של 8 ניצחונות ב 10 משחקים. תקופה יוצאת מן הכלל.

מה גם שמשחק אחד בלי שער זה לא סוף העולם. אף אחד לא מדבר על ההגנה שהתייצבה אחרי שנתיים מבזות, פה מותר להחמיא לואן חאל!!

2. dudi Member

לשקר אין רגליים אתה לא יכול לעבוד על כולם לא בעטנו כדור אחד לשער,המשחק שלנו זה זבל אחד גדול סלחו לי על הביטוי אפילו אני אומר חד משמעית אנחנו קבוצה של איש אחד שכרגע לא בקבוצה וככה זה נראה וחבל.

שטוטגארט זה משחק קשה בחוץ?! אני יהיה לארג' סבבה אבל לא כשנראים זבל במלוא מובן המילה ושוב סלחו לי אין ביטוי אחר ב-80% ויותר מהמשחקים העונה,אז שטוטגארט לא קשורה לעניין.

3. riquelme1 Member

דרמטי אני לא, אני גם לא נשחף כמו הרבה אנשים פה(TheNeXtDlno8 לדוגמא), שחושבים שהמצב בבאיירן קסטרופה, עדיין באיירן נמצאת במקום טוב, גם בליגה וגם באלופות, נכון שהקבוצה מגמגמת ולא משחקת כמו שציפו מימנה, אבל המצב ממש לא קסטרופה.

גם אני לא בעד פיטורים של ואן חאל אחרי 9 מחזורים, צריך לתת לו עוד זמן.

מה שהרגיז אותי זה הצביעות שלך, כשסביליה ניצחה שם קבעת שניצחון בבייתה הוא משהו די קליל ושכל הקבוצות עד עכשיו עשו לה, ושבאיירן מוציאה תיקו שם אתה קובע שבאיירן קונה תיקו בכל עונה בשטואגטרט, ושזה מגרש לא קל בכלל.

באיירן מועדון גול בהרבה מסביליה, ובמצב ששטוטגארט נמצאת באיירן היית אמורה לנצח.

לזה התכוונת שאמרת דרמטי..הוא מגזים בטירוף, באיירן לא תלוייה בשחקן אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/09
  4. C-J Member

סליחה שאני מצטט את עצמי מלפני שלושה ימים.
    פשוט יש גבול ליצירתיות בתיאור אותם דברים שוב ושוב!

5. dudi Member

תבין אבאל'ה ברגע שהיריב הוא בינוני ומעלה בלי ריברי,או רובן לסירוגין אתה לא מסוגל לבעוט לשער על מה אתה מדבר?!
    מה עשית בלעדיהם העונה? איפה הפאקינג מאמן שיעשה אותנו קבוצה טובה בלי קשר לשחקן זה או אחר שיכול להשפיע בהיעדרותו אבל לא בצורה כזאת,אז שים בובה ב-20 שקל בראש הפרמידה ודי,למה ללכת כל כך רחוק.

6. אפנברג Member

בכללי זה נכון כי המגרש של השוואבים לא מאיר לנו פנים בעונות האחרונות ובשלושת המשחקים האחרונים בליגה יצאנו משם רק עם נקודה (לא כולל המשחק היום) אבל הפעם ציפיתי ליותר: שטוטגרט במצב גרוע, אנו במגמת שיפור בתוצאות וקבוצות מעלינו בטבלה הפסידו נק' (ועוד יפסידו כי מחר לברקוזן ושאלקה נפגשות ואחת מהן אם לא שתיהן תשמוטנה נקודות) ולכן מאכזב שהוצאנו רק תיקו, ללא כל סיכון כמעט של שער היריב ואנו יכולים עוד לרדת בטבלה אם הופנהיים תנצח.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני די מקבל את התוצאה, אבל פחות מרוצה מהיכולת. אני יודע שמשחק בשטוטגארט ולא משנה איך אלו נראים, זה משחק בעייתי לנו. אני כן הייתי מצפה מואן חאל להשאיר את גומז על הספסל והוא דווקא לא חלש בגלל שהקישור היה היום פחות טוב מהרגיל, אלא הוא חלש בתנועה שלו מזה תקופה ומאוד כבד בתגובה. אני מאוד בעד להחזיר אותו להרכב, אבל התיזמון לא היה נכון למרות שאני מבין את הראש של ההולנדי, הוא האמין שדווקא גומז ידע איך לשחק מול החברים שלו לשעבר. נכון שהקישור לא מעביר הרבה כדורים להתקפה, בעיקר היום, אבל כשהעין מתורגלת לראות כדורגל, מבינים שגומז של השבועות האחרונים הוא לא גומז של תחילת העונה ולכן הסיפסול הוא כן דבר נכון. אני גם הייתי פותח עם רובן בימין, אבל אני לא מאמן כדורגל ואני גם לא נמצא באימונים ולא יודע עד כמה הוא כשיר.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך בדיוק?

9. דנידין Member

10. אפנברג Member

תן לעבור יפה שמינית ורבע גמר אלופות ואז נסיק המסקנה הזאת. אין ספק שיש שיפור אבל מבחינתי הבמה האמיתית זו הצ'מפיונס ולא הבונדסליגה. הלוואי ונביא את היכולת הטובה בהגנה בליגה גם לליגת האלופות ונפסיק לחטוף רביעיות בשלבי הנוקאאוט.

11. T0XiN Member

אני דווקא ההפך ממך כפיר.
    עם הסגל הנוכחי והיכולת שאנחנו מציגים לאחרונה אני מאוד אשמח אם נצליח לקחת את הליגה השנה. הליגה הרבה יותר חשובה מבחינתי מליגת האלופות ,לפחות במצב הנוכחי. אם וכאשר נגיע למצב שבו אנחנו דורסים את הליגה וקוטפים התארים שנה אחרי שנה רק אז יהיה אפשר לדבר על ליגת האלופות. כרגע מצבנו בשתי החזיתות רע ומר ולכן רצוי מאוד שלפחות את הליגה והגביע הגרמני ניקח השנה.

12. doundoun Member

אוהדי באיירן היקרים , תהיו קצת ישרים עם עצמכם, 11 מחזורים ולמעט הבלחות פה ושם
    לא ראינו משחק אחד עליו ניתן לומר שהקבוצה נראתה נפלא וזה עם הקאדר האיכותי והטוב ביותר בליגה,משחק אחד!! אפשר להיתלות בשחקון זה או אחר אבל בינינו עם קאדר כזה היו אמורים באיירן אם לא לשחוט כל דבר שזז אזי לפחות להוליך את הליגה.
    כמה קרדיט עוד ניתן לתת למאמן שלא מבין מה הוא רוצה מעצמו? כמה?

13. דנידין Member

שריברי ואוליץ' פצועים, רובן לא לגמרי כשיר וטוני פתח את העונה פצוע? לגמרי לא בטוח.

ואני עם אלעד. עונה ראשונה של מאמן לא מיועדת כבר לריצה באלופות, בשום מצב. גם באיירן לא מצפים ודורשים זאת.

14. אפנברג Member

אני לא מסכים: לא בנו את הקבוצה היקרה בהסטורית המועדון בשביל לזכות בבונדסליגה. בהחלט ההנהלה פוזלת לכיוון הצ'מפיונס וזה היה נכון גם בתקופה של קלינסמן וגם הוא היה מאמן חדש. אבוי לנו אם נתחיל עם ההתרכזות הזאת ב"לחם והחמאה" קרי הליגה כי כך נהפוך ללא רלוונטיים ביבשת. היעלה על הדעת שצ'לסי תסתפק רק בליגה? גם להם יש מאמן חדש רק שהם השכילו להביא תותח-על בתחום של ליגת האלופות על הקווים בדמות אנצ'לוטי. תהיו בטוחים שגם למילאן עם מאמן חדש יש שאיפות בצ'מפיונס. כך גם אנו צריכים להיות ואני חושב שההנהלה הבינה את זה רק שכנראה היא הביאה מאמן ורכש שלא בדיוק מתאימים למשימה והגיע הזמן שמישהו שם למעלה ישלם המחיר כי המצב הזה לא מהיום.

15. דנידין Member

אצ'לוטי לא יאבד את משרתו אם לא יביא אליפות אירופה, אבל כן יאבד אותה אם צ'לסי לא תתן פייט אמיתי לאליפות שהיא הלחם והמים בחשיבתו למועדונים באנגליה.

גם קלינסמן אגב לא איבד את משרתו בגלל שהפסיד לברצלונה.. לא ציפו מבאיירן לכלום. הוא איבד את משרתו על תצוגות ליגה גרועות שכמעט איבדו לכם גם את המקום השלישי לצ'מפיונס. שם באיירן לא יכלו לסבול דבר כזה. הליגה!