באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

סתם שאלה...במנג'ר? תגיד אתה אמיתי? זה משחק! הלו תתעורר!
    ואת זה אומר לך אחד ששיחק במנג'ר המון שעות בלי סוף עד לפני שנה וחצי.

2. דנידין Member

זה למה
    http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-...-tz-504360.html

3. Yotam Member

sgjc - באמת שלא בדקתי במנג'ר למרות שאני די מחבב את המשחק , אני אוהב משחקים חדשים וב30 לאוקטובר ייצא פוטבול מנג'ר ...

לנושא אחר -
    למען האמת, מחצית מהשחקנים שרשמתי הם שוערים שלחלוטין מתאימים לבאיירן ולדעתי , קמאני הוא המתאים ביותר , גם מבחינת מחיר וגם מבחינת היכולת .
    ללא היסוס ובפה אחד כל אחד יודע שקאמני הוא השוער הטוב באפריקה כיום . 

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סטטיסטיקה זה דבר יפה, אבל אי אפשר לקבל ממנה משהו על מרווח זמן כה קצר. אז החישוב הוא 16 נקודות ב 7 משחקים האחרונים, שזה יפה, כי זה אומר 72 נקודות בסוף העונה שזה לרוב שווה אליפות. היינו לבאיירן מותר להפסיד בערך 3 פעמים כל מחצית עונה, בהחלט מאזן של אלופה. אבל עכשיו השאלה היא איך הם יודעים מה יהיה בעתיד? לוח המשחקים מראה שעכשיו מגיעים המשחקים הקשים ולעשות חישוב כזה רק אחרי רצף משחקים היותר נוח באופן יחסי, מטעה.

5. אפנברג Member

אני לא מצליח לפענח את ואן חאל: האם הוא מעופף שלא מודע לנקודות התורפה בקבוצה וללחץ העצום שיש אצלנו או שהוא סופר מחושב, עם דרך משלו וכולנו בסוף נגיד לו תודה על ההשגים שיביא לנו. עדיין תעלומה מבחינתי-מה שבטוח אם בשלישי נכרה לעצמנו בור עוד יותר עמוק ממה שהוא בצ'מפיונס המצב יהיה רגיש מאוד.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא לא אדם טיפש ומודע הייטב ללחץ של מועדון גדול כמו שהוא הבין גם את הדבר כאשר אימן את ברצלונה. בין זה לבין להיות מאמן טוב אין שום קשר. אתה יכול מצד אחד להבין איפה אתה נמצא ומה האחריות שיש עליך ומצד שני לעמוד\ לא לעמוד במטרות.

7. dudi Member

שים את בורדו בצד לשבוע חשוב יותר מכל שלא יהיה היום פנצ'ר במגרש חוץ מול יריבה די עקשית,אבל דיי נאיבית ונהיה חייבים לנצל את הנאיביות כדי שלא נחווה רעידת אדמה שבוע לפני שאנחנו ננסה להרעיד אותה.

אגב נדגיש ההולנדי מכוון לעלות באותו הרכב שעלה בשבת-לטיפולך נדב

8. דנידין Member

אי אפשר לדעת בשלב זה את ההרכב דודי, זה לא רציני. מה גם שהאופציות קצת מוגבלות שיש פצועים ביציע, אז אל תצפה לראות את הספסל על המגרש או הפוך. זה פחות או יותר אותם שחקנים קבועים.

9. dudi Member

היום לשם שינוי שום דבר לא חשוב רק לעלות שלב בסופו של יום,עם הפצועים או עם כל הטעויות הטקטיות שהיו בשבת והיו בכל זאת שא את נדב הוא אחראי על הפרט,הסבר ונמק בפן המיקצועי שזה נוגע לטימוצ'וקים למינהם ולא רציני להגיב לי כל הזמן שאני לארציני תהיה רציני.

10. Mehmet Member

אז עשינו היום הצגה יפה מול פרנקפורט בגביע, קלוזה חזר עם צמד ובישול, וגם טוני הבקיע, והכל נראה כמו שצריך, ובכל זאת אני אבחר להסתכל על חצי הכוס הריק.
    רק אני שמתי לב שהנס יורג בוט גם היום וגם נגד בורדו עשה טעויות מהסוג שמבייש אפילו את פביאן בארטז? הפנדל שגרם מול בורדו כשהתבחבש עם כדור פשוט ברחבה, איבד אותו ונאלץ להכשיל את השחקן שחטף לו, והכמעט בישול לשחקן פרנקפורט היום? במזל שני המקרים נגמרו בלא כלום, בוט עצר את הפנדל שהוא גרם נגד בורדו, והשחקן של פרנקפורט לא היה מספיק חכם כדי לנצל את המתנה שקיבל.

זה לא קצת מדאיג? אלו טעויות שכשרנסינג עשה רצינו את בוט...

11. C-J Member

הי רוזנר, אני עונה לך כאן לגבי הטענה שזו היתה אותה פרנקפורט שעשתה לבאיירן את המוות בשבת.

בתשובה של שורה וחצי: המחצית הראשונה היתה מעין שידור חוזר של המחצית הראשונה בשבת, אבל הפעם 3 כדורים נכנסו. וזה עשה את ההבדל.

ובתשובה יותר מפורטת:
    בסקיצה של ההרכב טימוש שוב הופיע כקשר ימני, אבל שוב, המציאות היתה שכל ההרמות מצד ימין באו מהרגליים של לאם דווקא. אני לא זוכר הרמה אחת של טימוש מימין. הבחור שוב הלך לאיבוד.
    מנגד, שני גולים באו מהרמה/מסירה של הקשר השמאלי - מולר.
    הקבוצה זקוקה לכיוון פרונט!

ואם בכל זאת מילה לחיוב: אז הפעם שויינשטייגר לא שיחק כמספר עשר, אלא נצפה יותר ליד ואן בומל כדי לקחת כדור ולהעביר אותו הלאה. מעין 50:50 כהגדרת חברינו כאן.

אבל מה? אליה וקוץ בה. אם כבר טימוש על המגרש, אז למה לא לנסות את טימוש קשר אחורי, ואן בומל 50:50 (ויש לו נסיון של קשר קדמי) שוייני משמאל ומולר מימין. זה הכי פחות סינטטי מכל ההמצאות של ואן חאל.

12. אפנברג Member

מסכים שמול בורדו ואמש מול פרנקפורט הטעויות האלו היו זוועתיות וזה מפליא בהתחשב בנסיון הגדול של בוט. אבל צריך גם להסתכל על הצד השני של המטבע: בוט נותן עונה מצוינת עד כה כולל כמה הצלות לפנתיאון (לדוגמא מול חיפה ומול יובנטוס). אין ספק שאם מול בורדו ואמש זה היה נגמר בשערים מעמדו היה מתערער אבל בנתיים הוא השוער מס' 1 שלנו ובקבוצה מרוצים ממנו וגם אני :).

13. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנקדוטה שחשוב לציין בנוגע למשחק אתמול: מארק ואן בומל סוף סוף חוזר לעצמו. הכדור האדיר שהוא נתן למירוסלב קלוזה בשער הראשון מבחינתי מסמלת יותר מכל את החזרה של הקפטן ההולנדי. היה פשוט כיף אדיר לראות אותו אתמול. נלחם, ראיית משחק משובחת, הכניס כדורים כמו שצריך ודירבן את כל הקבוצה. אני אישית התגעגעתי.

14. dudi Member

מאמן ישראלי בקפריסין איש ענק,יקר ללב,וחבר טוב היה אומר- "שוער בן זונה.."

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/09
  15. C-J Member

מלאכת צמצום הסגל, שהיתה צפויה עוד בקיץ, וקיבלה שלשום זרקור מחודש מאולי הונס, מתחילה בצעד קטן של השאלתו של חוסה ארנסטו סוסה לקבוצת האם שלו אסטודיאנטס דה לה פלאטה מארגנטינה.

מדובר בחוזה השאלה עד סוף העונה הנוכחית, קרי עד 30.6.2010.

החוזה בין סוסה לבאיירן הנו עד 30.6.2011.