באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. riquelme1 Member

נכון, כי בלי רייברי אתם כן תזכו בליגת האלופות.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבלי להיכנס לשטויות שלך, עמי, כדאי שתלמד לקרוא. בטח כשאני כותב. לא אמרתי שנזכה או לא, אמרתי שנהיה קבוצה מספיק חזקה כדי לזכות. ואם תלך אחורה מספיק (לדעתי קראת את זה כבר אז, אז אתה צריך לזכור) כדי לזכות בליגת האלופות צריך עוד כמה דברים חוץ מרק להיות מספיק חזקים כדי לזכות.

3. אפנברג Member

הלוואי וטרוכו יחזור: שחקן שאני מאוד אוהב שלא ברור לי למה מכרנו אותו.
    לגבי ההולנדים של ריאל: רובן שחקן עם יכולות אבל הוא נפצע המון. סניידר תעלומה מבחינתי. אם תשאלו אותי אם עדיף 20 מליון ושניהם או 60 מליון בלי שניהם אני לוקח את ה-60 מליון.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לאט לאט הכל מסתדר. גם לוסיו בדרך החוצה שמנצ'סטר סיטי מחכה רק ל JA מהונס.

בלי זה רוברטו, בלי לוסיו, בלי ריברי...

העיקר יש גומז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

העיקר שהוא אצלנו :aaa021:

6. XabiAlonso Member

שני ההולנדים "המצחיקים" של ריאל כלשונך, ישדרגו לך את הסגל בכמה רמות.
    השחקן היחידי בבאיירן שנמצא ברמתם הוא פרנק ריברי.

7. doundoun Member

ריברי בדרך החוצה ? קשה לי להאמין...

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימשיכו לשדרג את הסגל שלכם. אנחנו לא צריכים אותם.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

10. dudi Member

אוקיי כפיר אז בדיוק אני בא לשאול את נדב אנחנו סגורים על הסגל?! לקחת את הכסף בלי מחליף לפחות כמו שנדב אומר זה מראה ביטחון בסגל הקיים שלא משנה מה יצהירו,ומי בסגל המטרות המינימליות הן אותן מטרות.

אני מקווה שכמו שיש אולטימטום סמוי על ריברי(שאיך שהוא לאכזבת כלי התקשורת בעולם יישאר לדעתי..) עד היציאה למחנה האימונים ב-16 ליולי אני מאד מקווה שיסגרו עד אז נושאים לא פחות חשובים מהצרפתי החלטה סופית עם 100% ביטחון מי עומד בשער,מי מגיע בהול סרנה או בוסינגווה(חלום!!),מי צמד הבלמים(שמעתי שהילדון המקומי עושה רושם טוב אז למה לעזאזל צריך אשפה בלגית ומתחזה ברזילאי שיש פרחים כל כך יפים בגינה המקומית?!),כמובן תבנית המשחק בקישור האחורי ואן בומל וטימו ביחד? או נישול הקפטן מההרכב?!

וכמובן עוד כמה פינות לסגור אבל לא פחות חשוב מההתעסקות המיותרת בריברי שרק מזיקה לכולם באיך שהיא מתגלגלת.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ומה אתה חושב, שהצוות המקצועי לא עובדים עכשיו בלבדוק מי מתאים להרכב, לאיזה עמדה ובאיזה מערך? הם לא יושבים בחיבוק ידיים אתה יודע. כל השאלות שהעלת כאן בבדיקה כרגע באופן די טבעי לסגל יחסית חדש. אל תצפה לקבל את הרכב ל-8 באוגוסט כבר ב-8 ביולי אחרי שבוע אימוני חזרה לכושר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/09
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

והחולצה שהבחור לבש בדרבי שבו הוא הבקיע שלושער תלויה אצלי בבית באוסף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

:aa1: דודי, בעניין הקפטן. ואן חאל הצהיר שהקפטן לא ישב על הספסל, אלא ישחק בכל משחק. מה שכן, עוד לא סופי מי יהיה הקפטן. באחד הראיונות ואן חאל אמר שואן בומל מתאים בשבילו להיות קפטן. אבל העניין עוד לא סגור.
    בעניין בוסינגווה, צ'לסי (שכנראה כבר הביאו מחליף - ז'ירקוב, אם אם הוא לא בדיוק באותו הצד) רוצים עליו 15 מליון יורו ובאיירן טוענים שזה יקר מידי. כנראה שעדיין מדברים על סכומים. אם כי, בעניין הזה גם נאמר שיש סיכוי טוב שלאם יעבור לשחק בצד ימין. ואני שב וחוזר (כמו תקליט שבור) גם ככה יש לנו מגינים ימניים מספיק טובים, רק שיקבלו מספיק משחק הגנה משאר הקבוצה.

13. yonmu Member

א. קשה לי לראות מה הקשר בין ז'ירקוב לבין בוסינגוואה. ז'ירקוב יותר קשר אגף מאשר מגן, ומשחק בצד שמאל, לעומת בוסינגוואה שמשחק בימין.
    ב. 15 מליון יורו על בוסינגוואה זה יקר מדי בשביל באירן?! מוזר...

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה לא מוזר. למגנים אין ערך שוק של קשרים או חלוצים. נסה להתנתק קצת מהטרוף של הזמן האחרון בכל הנוגע לסכומי העברות הבלתי הגיוניים ותראה שמגן שקבוצה לא בונה עליו, לא רוברטו קארלוס או משהו, לא יכול להיות שווה כל כך הרבה וכן, זה הרבה כסף למרות הכל. לבאיירן יש כסף אבל יש גם מקום שפוי קטן איפשהו (גם אחרי הרכישה היקרה בצורה מוגזמת של גומז). הדברים עובדים במשא ומתן וכל אחד רוצה לשלם הכי מעט שאפשר. אם באיירן אומרים שזה הרבה זה לא אומר שזה עד כדי כך יקר לפי איך שהם רואים את הדברים. זה גם לא אומר שהם לא יקנו אותו, אלא כנראה מנסים להוריד עוד קצת במחיר.

נדב, מה אמרנו לגבי הביקור שלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/09
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה (וכמובן כולם) תמיד מוזמן בברכה (ככה תראה גם את החולצה שהבקיעה את השלישיה לרשת של האריות). רק שים לב שלא תגיע כשאני אצלכם.