בהחלט לא ניתן הלקל ראש בקבוצה הזאת,אך נתון שאפשר להשים עליו דגש הוא האיטיות של שחקני ההגנה של בירת היין העולמית. החלוצים של באיירן ללא ספק מהמהירים ביבשת,גומז,קלוזה ואוליץ'. במשחקים של בורדו מול מכבי חיפה וסנט אטיין היה אפשר לראות את היציאה מהמקום האיטית של הבלם סיאני והמגן השמאלי של הקבוצה ,אפשר היה לראות בקלות איך מוחמד גאדיר ואילן,חלוץ סנט אטיין, משפילים פעם אחר פעם את הגנת בורדו ע"י אמצעי פיזי פשוט שלשחקני באיירן לא חסר כלל וכלל. אני הייתי שם על זה דגש בהוראות הטקטיות לפני העלייה לכר הדשא.
ומה תגיד על בארסה דודי? הקבוצה הכי טובה באירופה לעיני כל הפסידה לקבוצה שאני לא יודע לאיית את שמה. רק שתראה כמה כדורגל הוא משחק לא יציב ועד כמה הוא דינאמי. אין קבוצה שלא עושה תוצאות רעות וזה כולל אתכם. גם אם יש לך סגל מפואר כמו של בארסה, עדיין אתה צריך סבלנות בהרבה מקרים שגם בתחילת עונה אך לא רק. אתה חושב שעכשיו כולם שם יצאו נגד כל השחקנים כמו כאן? ההוא זבל, את ההוא הייתי שולח כבר ממזמן הבייתה וכל החרא שעלה כאן בקיץ? לא כך עובדים הדברים. זה הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב לאמן קבוצת כדורגל ולהביא שחקנים לקבוצה. אינטר, הקבוצה העשירה באירופה עם תיקו בבית, צ'לסי בשבת עם הפסד, ליברפול עם הפסד בית לליון (באיירן ניצחו אפילו שם!) ומה שלא תרצה. כל הקבוצות העשירות שלך מפסידות. אתה חושב שהן עדיפות על הקבוצה שלך? אתה חושב שאף אחד לא מפסיד? כולם מפסידים כל עונה ולא פעם אחת, אלא כמה פעמים טובות. חשוב להסביר לך שלא תנפח כאן לאנשים את הראש אחרי כל משחק בינוני שלכם. זה קורה.
אם באיירן היתה לוקחת טרבל לפני שנה היינו סולחים לה על הפסד אחד בצ'מפיונס. בעניין אחר- לוסיו מבקיע עוד שער עצמי. מישהו ספר כמה כבר יש לו בליגת האלופות? פשוט לא יאומן.
אין מה להשוות בין הפסד של ברצלונה להפסד שלנו,הרי ההפסד של ברצלונה ויותר מכך של הקבוצה הטובה בתבל מלונדון הם מעידות שמעידות על אנושיות,אצלינו תרצה או לא נשמה טובה זה דרך חיים של בינוניות בחזית האירופאית,ובשנים האחרונות גם בתוך הבונדסליגה אז בוא לא נערבב בשר וחלב לא בריא כפרה. ולעניננו מחר קרב חשוב חיה פצועה מול אריה פצוע גם תיקו לא יהיה אסון העיקר לא להפסיד במיוחד בכלים שיש שיהיה בהצלחה.
צודק במאת האחוזים. גם דרבל בגרמניה לא היה מפצה על הביזיון שהיה בקאמפ נואו אשתקד כי זו הזירה האמיתית שבה מאות מליונים רואים אותנו. בוודאי שכל קבוצה מועדת להפסיד אבל בשנים האחרונות אין מה להשוות את ליברפול או את בארסה באירופה אלינו. אנחנו לא בעניינים כבר קרוב לעשור-מקווה שזה מאחורינו ושנצא לדרך חדשה. אנחנו לא צריכים "להתנחם" בהפסד של קבוצה זו או אחרת אלא להגיע לשלבים הגבוהים של הצ'מפיונס ולהוות כוח משמעותי ביבשת. אנחנו לא עושים זאת כבר שנים אבל אולי השנה דברים ישתנו.
כפירו השאלה מה עושה כל הפסד ואני שואל מה עשה ההפסד לקאזאן? ימנע מבארסה הפעלה\או ירחיק אותה מכך? הרי לא קיים\קם הגבר שיהמר שהיא לא תסיים ראשונה. ונשאל על הדרך מה עשו ההפסדים של ה!!קבוצה מלונדון?! חלק ממאבקי דם בלתי נמנעים ולמי שלא הבין בלתי נמנעים בפריימר ליג. אבל מכאן ועד לצאת תיקו עם קלן,או להפסיד למיינץ והמבורג וליצור פער של 8 הפרש מ-2 יריבות לאליפות,בין לבין 3 4 קבוצות מעלינו בנקודות וגם הן רצות ב-100% אך ורק לאליפות,הנזק עלול להיות שוב בלתי הפיך,ולמי שיקפוץ ויצעק בכיין מה אתה דואג??!! אנחנו לא אלופים 2 מ3 האחרונות ראו הוזהרתם. ***-ואגב כפירו ההשפלה בקאמפ נואו הייתה חלק מעונה גדולה של בארסה אבל אם היית מתנהג כמו צ'לסי לפחות היית נותן להם להזיע.. האשמה שלך בכללי בחזית האירופאית היא בין הזכייה ועד בארסה...
בזירה הארופאית לשם "באיירן מינכן" עדיין יש אפקט הרתעה וזה משפיע על קבוצות, בעיקר קטנות. אנו חייבים לגבות את זה בהשגים, אחרת גם זה יאבד. הרתעה ביבשת לא נוצרת באליפויות בארץ: אינטר בדיחה באירופה כבר שנים למרות כל האליפויות שלה. הרתעה יוצרים ע"י הופעות בשלבים הגבוהים של הצ'מפיונס מבלי כל פעם להתפלל להגרלה קלה בשמינית או ברבע הגמר אלא מול מי שלא יהיה. בשנים האחרונות הודחנו ע"י קבוצות חזקות כמו צ'לסי, מילאן פעמיים ובארסה. אנו חייבים לחזור ולהביט לקבוצות חזקות בעיניים ולעבור אותן. לא מעניין אם הגומלין אצלנו או לא, לא מעניין מי באה בהגרלה, חייבים לחזור למצב שאנו מסוגלים להדיח קבוצות כמו מנצ'סטר או בארסה בשלבי הנוקאאוט-אחרת אין לנו זכות קיום בטופ של אירופה.
אין לנו באמת זכות קיום "בטופ" של אירופה (מה זה בכלל? להיות אלופי אירופה?) כי אנחנו כנראה לפי ההגדרה שלך לא שם. רק שנדמה שאתה מסרב להפנים את העובדה הזאת כבר זמן רב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx וסתם ככה כי הפריע לי בעין, אינטר בסגל הנוכחי שלה מרתיעה כל קבוצה באירופה. אתה הולך על תוצאות יבשות נטו, אבל אם תשאל את בארסה או ליברפול, אינטר היא אחת האחרנות אם לא האחרונה שהן כרגע היו רוצים לפגוש בנוקאוט, לכן כל הקטע של ההרתעה שאתה מדבר נכון תמיד לזמן ספציפי. אם עונה אחת אתה אלוף אירופה ועונה אחרי זה אתה סמרטוט ריצפה, זה לא אומר שיפחדו ממך רק בגלל שעונה לפני שנתיים היית אלוף אירופה. ראה מקרה פורטו או מילאן (שלפני שנתיים הייתה אלופת אירופה והיום הם בדיחה לא מצחיקה).
לא רלוונטי. ליון השתנתה מאוד מהעונה שעברה,ממש היפוך של 360 מעלות. המשחק אתמול של לבירפול מול ליון היא לא דוגמא טובה לתגובה שלך כלפי דודי. זה לא שקבוצה עשירה הפסידה לקבוצה פחות עשירה,זה קבוצה עשירה שהפסידה אתמול לקבוצה עשירה.לא סתם קבוצה עשירה אלא קבוצה מצטיינת בכל הקשור לניהול הכלכלי של המועדון ,פשוט קבוצה שעושה בית-ספר למועדונים הגדולים באירופה בכל הקשור לחליבת כספים. כך שהדוגמא כלל לא במקום.
אבל זה העניין: התוצאות קובעות ולא איזו אידיאה מופשטת באוויר. קבוצות באירופה יותר מפחדות ממילאן מאשר מאינטר בדר"כ כי מילאן קבוצת ליגת אלופות אדירה ואינטר לא. צ'לסי היא הגרלה קשה כי קבוצות יודעות שיצטרכו לירוק דם נגדה. עם כל הכבוד ל1:7 שלנו על ספורטינג אשתקד אין לנו ברזומה כמות מכובדת של נצחונות על קבוצות מהדרג הראשון ביבשת כבר שנים (את ריאל עברנו ב-2007 בשמינית כשלא ברור מי היה בתקופה יותר גרועה, אנחנו או הם). בנוסף, בשלבי הנוקאאוט אנו קבוצת חוץ בינונית מאוד ויותר מדי תלויים בתוצאה שמשיגים במינכן (גם כשעברנו את ארסנל בשמינית ב-2005 ואת ריאל בשמינית ב-2007 הפסדנו להן בחוץ, שלא לדבר על הרביעיות בסן סירו, בצ'לסי, בבארסה ובזניט).
כל דבר לזמנו. היום אף אחד לא מפחד ממילאן, אבל אינטר למרות חוסר הצלחה באירופה היא קבוצה שאף אחד לא רוצה לפגוש. אני מדבר על נכון להיום וכן, התוצאות קובעות כי מילאן מוציאה תוצאות רעות מאוד. אז מילאן הייתה אלופת אירופה לפני שנתיים וחצי, אבל זהו, הם איבדו את זה לגמרי (את כוח ההרתעה עליו אתה מדבר). דברים משתנים מהר. אינטר היום קבוצה שמאוד קשה לפצח ואף אחד לא רוצה להתקל בהם. אין דבר כזה שתקח אליפות אירופה ותקווה שלאחר מכן 5 שנים קדימה יזכרו לך את זה ויפחדו ממך. אם אתה ממשיך לנצח ולהראות טוב, אז כן, יתנו לך ריספקט, אבל אם לא, אז אין להיסטוריה כל כך הרבה משמעות. מקווה שהפנמת שאנחנו כיום פייבוריטים על קבוצות מסויימות ואנדרדוג לאחרות. תחיה עם זה, אני נהנה מזה ומכדורגל בכל מצב. מאוד נהנה בעיקר שהקבוצה משחקת טוב ויפה - זה בשבילי מעל הכל. הכי חשוב מהכל: דיון מאוס, טחנו אותו מיליון פעם, מספיק.
סלע אתה צדק בכל הטיעונים שלך אבל היום בעידן הכסף שאפשר לומר שולט בעולם הספורט בכלל ובכדורגל בפרט לא פקטור של חצי גמר ומעלה,אז בסדר לא חייב לזכות כל שנה או להגיע לחצי הגמר אבל כן להיות פקטור בדיוק כמו שאם תשאל כמו ילד בן מינוס ארבע ומטה שיאמר לך שבחצי יהיו בארסה,ריאל,צ'לס,ואלכס א במקרה שלנו להוות אופציה טובה לפקטוריות האלו שבמצבינו אנחנו לא כל כך.
אם זה מה חשוב לך, אז גם רבע הגמר מספק לך את זה. כל הילדים בני מינוס 4 ומטה מכירים את ריברי ורובן וזה אתגר ענקי בישראל.. מקום בו אוהבים להתעלם מקבוצות גרמניות שלא מקבלות את החשיפה של האנגליות והספרדיות. לגבי המשחק מול בורדו, נכון לשעה 19:50 ערוץ DSF מפרסם שנדב יכול להתחיל לחגוג, האלטינטופ מגן ימני, לאם עובר שמאלה.