אותו צריך להעיף בלי תנאים מוקדמים וגם בלי לחשוב על מחליף. אחד שלא רוצה את באיירן ושיוצא לתקשורת בהסתננות כמו איזה עכבר קודם צריך להבעט החוצה כי הוא לא ישחק עבורנו! ואז מתחילים לעשות חושבים לגבי מחליפים אפשריים. אל תדאג, הבטחתי לך שאתה יכול לישון בלילה בשקט לא? המקום החמישי היה רק כדי להדגיש עד כמה האהבה למועדון הגדול תשאר חזקה בכל מקום שניהיה בליגה ואת המועדון אף צרפתי קטן שפל לא יעליב או ישפיל. מקום חמישי לא יהיה, באיירן ישארו תחרותיים (אולי אף יותר תחרותיים בלעדיו) וגם יגיעו מחליפים בלי שום בעיה. אם אני רגוע - אתה יכול להיות רגוע.
http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_...kel_125768.html ריברי טוען שהדברים הוצאו מהקשרם ומנסה כך בעצם להרגיע את הרעש מאחורי כל הדברים שאמר. משנה סיכויים לגבי הישארות במועדון? לא יודע וכבר נמאס לי שזידאנים, ריבריים, צרפתים או בכלל אנשי תקשורת משגעים ת'שכל. רוצה שהסיפור יגמר השבוע והשחקנים יתאמנו בשקט לקראת העונה החדשה. זהו.
יש לי רק דבר אחד חשוב להבהיר בכל העסק עם הצרפתי נשאר,או הולך זה חייב להיחתך אתמול ולא היום!! אי אפשר לחדש אימונים לבנות את תבנית המשחק איתו(ובמקרה שלו עליו),ואז פתאום מג'יק יגיע איזה הולנדי שלא יהיה מסוגל למלא את החור במיוחד לא בזמן כל כך קצר. ***-אגב לא העמדה היחידה שיש סביבה ערפל הולנדי כבד עמדת השוער לא סגורה איך שאני מבין,בוסינגווה הפך לסרט מתח בווארי במקום חיזוק נוצץ וחבל,לוסיו שמקושר לחצי יבשת נשאר או לא(למה לא?!!!),וכמובן כל העסק סביב מי יהיה הלידר והקפטן(בוט\או להאם!!),והכי חשוב התספורת שהסגל הרחב מדי זקוק לו. אז חוץ מריברי יש לואן חאל יותר עבודה מפועל בניין בפרוייקט של התאומים במנהטן ואני ממש לא מקנה בו,לכן עדיף שיחתוך את העסק יותר מהר ממהר כי שהמאני טיימ יגיע בסוף החודש!! הקהל,ההנהלה,והתקשרת ירצו תוצאות של עכשיו ועכשיו ובצדק.
אתה צודק... צריכים כבר לעשות את הפינישים האחרונים... העונה החדשה כבר בפתח ועדיין לא סגור שום עניין... היו הרבה דיבורים העונה על שוער, בלם אז אם כן שיעשו עם זה משהו.. אם ריברי הולך שילך או שאם ריברי נשאר שישאר וזהו. ולפי מה שהבנתי הקפטן גם העונה יהיה ואן בומל.
אני לא מבין את זה, למה לכל הרוחות באיירן לא מביאה שוער? משחקים בליגה 2 השוערים הצעירים הטובים בעולם (טוב גם אסנחו) אדלר ונויר. למה לא מביאים אחד מהם וסוגרים את סיפור השוער ל-10 שנים הקרובות?
דנו בזה כבר בעבר. רנזינג הוא שחקן בית שגדל במועדון ובמשך שנים היה שני ל'טיטאן'. מן הראוי לתת לו עוד שנת ניסיון גם אם העונה שעברה לא הייתה מדהימה מבחינתו. אופציות אחרות בשוק כמו שאתה מבין לא חסרות בגרמניה ואפשר לחכות עם זה קצת.
:aa1: דודי, הנה תקרא איך המגאסטר החבר שלך מתאמן. עדיין רוצה אותו בקבוצה? http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...eal-madrid.html וזה כמובן בנוסף לשביתה האיטלקית שהייתה בתחילת האימונים. :aa1: בעניין אחר, הבוקר קראתי במעריב (לא יודע עד כמה זה שווה) שמנצ'סטר סיטי קרובה לסגירה עם לוסיו. בעיתונות מגרמניה אין כלום, אבל קראתי שם שמתעניינים בו מאנגליה ואיטליה. מה שכן, מצבו של לוסיו לא מי יודע מה בקבוצה. ואן חאל אמר שהוא רוצה לשחק כך שהבלם שמשחק בצד ימין יהיה ימני וזה שמשחק בצד השמאלי יהיה שמאלי. השמאלים היחידים הם בארהפיד ובאדשטובר שעלה מקבוצת החובבים ובמשחקי האימון דווקא הוא שיחק עם הקבוצה הראשונה ואף שיחק מצויין וקיבל המון מחמאות (דרך אגב, עוד שחקן צעיר שלמרות שלא היו לנו בלמים באיזשהו שלב בעונה אדון קלינסמן התעלם ממנו). על עמדת הבלם בצד ימין מתחרים 4 - מיקו, לוסיו, ואן בויטן וברנו. כך שמצבו של לוסיו לא מי יודע מה בקבוצה. אל תתפלאו אם נגיד לו שלום בקרוב. ואם זה יהיה מנצ'סטר סיטי נוכל גם לעשות קופה יפה.
בקבוצה מאוד מתרשמים מבארהפיד. אומרים שהוא עושה את העבודה בשקט ובאגרסיביות בטוב טעם. מדובר בממדים של בלם קלאסי. לא הכי גבוה כדי שלא יפגום במהירות ובזריזות וכמובן חזק ומהיר. הנה מאמר קצר על ההתרשמות ממנו באימונים
גם בשטוטגארט התרשמו מאד בהתחלה מיאן סימק... גם חיפה התרשמו באימונים מאולג קוזניצוב ... הרבה זה בטח לא אומר. שיעמדו מולו רונאלדו, הנרי ושות זה יהיה אמת מידה. עם כל הכבוד לתומאס מוילר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא מבין למה אתה ממורמר. בסך הכל מתרשמים מהילד, לא מעבר. כמובן שכל כישרון יכול לצאת כלום, לא הכתירו אותו לסגן של הונס. בסך הכל כתבת התרשמות ראשונית. אתה יכול לקחת אוויר ולהרגע. אתה לא צריך להיות כל כך שקוף ולהראות לכולם כמה אתה מקנא בבאיירן. נסה קצת בטעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
נדב זה נכון שאני משוחד קצת עם המגהסטאר הצרפתי,אבל יש גבולות בחיים וטובתה של באיירן חשובה מכל תוכל למצוא את ההוכחה לכך בין השורות שאני מריץ בכח לכל אורך הדיון אפילו שאני נשמע כמו ילד נלהב,או תקליט שבור. אין לי בעיה עם השחרור כל עוד נתנא אותו ב-80 מליון ולא יורו אחד פחות!! ,ולא פחות חשוב שהכסף יילך ישירות לכיסוי המגה בור שישאר בקבוצה,ואל תרוץ לי עם הכביסה ההולנדית המלוכלכת שלא רוצה לצאת מהמכונה אפילו. אין 80 מליון,או תחליף הולם(ויש מספיק בשוק אם רוצים..) אז לא לשחרר עדיין ממורמר לא ממורמר עדיף(והכוונה עדיף לדרישות\מטרות של באיירן מינכן בלבד) מכל מי ומה שיש.
אם אתה שואל אותי לא הייתי רץ להביא אף אחד, מקסימום להחזיר הביתה אחד משניים שגדלו אצלנו (מיסימוביץ' ה"סרבי" או טרוכו). לא שמעת אותי אף פעם וגם לא תשמע שאני רוצה מישהו מההולנדים המצחיקים של ריאל.
תהרגו אותי אבל קשה לי להבין את הנהלת באיירן , מה רע ב20יליון יורו פלוס סניידר ורובן ,שני שחקנים שיכולים וצריכים לעזור המון בליגת האלופות ?? עדיף להשאיר את ריברי לאחר כל הרעש בחודש האחרון ? אם אכן כך יקרה זה יהיה לטעמי הפסד נטו של באיירן ,נקודה!!
מספיק בשבילי זה קבוצה מספיק חזקה לזכיה בליגת האלופות. מצטער, אבל כל עוד ריברי בקבוצה, בטח אחרי המשחקים שלו בימים האחרונים, אנחנו לא קבוצה מספיק חזקה לזכיה בליגת האלופות.