האוהדים לא משדרים יהירות, להיפך: אנו יודעים שאנו פגיעים ולכן מודאגים. קבוצות בגרמניה "מריחות דם": המבורג רוצה אליפויות אחרי למעלה מ-20 שנה בלי, לברקוזן רוצה אליפות ראשונה, שאלקה רוצה אליפות אחרי יותר מ-50 שנה ואנו בהחלט איבדנו מכוח ההרתעה שלנו בגרמניה. לכן אנו מבקרים פה את המאמן, השחקנים וההנהלה. אולי ההנהלה יהירה וזה טבעי אחרי שליטה די מוחלטת ברשימת התארים בגרמניה לאורך השנים אבל צריך להתעורר, הן בזירה המקומית והן בזירה הארופאית.
אתה מבין דני? קבוצות באות ועושות נגדנו בונקר של 12 שחקנים ואנחנו איבדנו את ההרתעה (אפילו ברמן, לראשונה מאז תומס שאף באה ושיחקה "מבוקר"). מעניין אם לא היינו מאבדים את ההרתעה מה היה קורה? היו עולים לשחק עם רובים? ובאמת לא בסדר ההנהלה. לפני 5 שנים הבאיו 68 מליון אירו מאדידס, עכשיו מביאים 100 מליון מאאודי, חוזי פרסום הכי גדולים בליגה, היי אפילו לפני שתי עונות ששיחקנו בגביע הלוזרים (כהגדרת כמה חברים כאן) הם הביאו זכויות שידור בסכומים של ליגת האלופות. באמת הנהלה זבל. בושה. לכו הביתה.
אדוני ההנהלה בסדר גמור,כמו שאתה אוהב לומר תקרא את הדברים שלי טוב טוב זה יעזור לדיון,כי הדבר המרכזי שהבהרתי היה שללואיס ואן חאל יש סגל שביי פאר צריך לקחת את הבונדסליגה,או לפחות לא להיות מחוץ לפסגה 500 יום!! וסתם בשביל הידע הכללי לא אני הבאתי את ואן חאל,וגם לא את קלינסי ובכל זאת יותר מדי בקורת על ההנהלה לעולם לא העברתי\נו. ***-ודני אתה משחק באש עם השמות קח שלוש מטר אחורה נשמה טובה.
באיירן הנו אחד מעשרת המועדונים העשירים בתבל (לפי פורבס) עם שווי של קרוב ל900 מליון יורו, עם הכנסות עצומות ממרצ'נדייס ועם אוהדים נאמנים שממלאים את הארנה כמעט כל משחק כך שההנהלה לא עושה טובה כשהיא משקיעה מליונים-זו חובתה. השאלה לא האם משקיעים אלא במה: השקעה בשחקנים מטוונטה והירנביין לא משדרת רצינות, בטח אחרי שראינו אשתקד מול בארסה כמה אנו רחוקים מהטופ הארופאי. 30 מליון יורו היו צריכים להשקיע בהגנה ולא בגומז שלא שווה סכום כזה (וכאן מתלהבים מאפס ספיגות מול יובה וקלן שבאו במוצהר לא לעבור את החצי). משחררים שחקן נהדר כמו זה רוברטו (למי אכפת שהוא בן 35-הוא יהלום אמיתי) ומשאירים סוסות ואלטינטופים למיניהם שמתאימים אולי לליגה האירופית, לא לצ'מפיונס. שפכו מליונים בקיץ ולמעט רובן אני לא מרגיש שהתחזקנו בצורה משמעותית וזה בגלל שהשקיעו פול גז בניוטרל. לזכותם יאמר שהשאירו את ריברי ולא התפתו למכור כי בלעדיו אין לנו בכלל מה למכור. וסלע גבר: זה שקלן באה לבונקר לא מוכיח שלא אבדנו ההרתעה: הליגה שלנו זה לא קלן אלא המבורג, ברמן, שאלקה ולברקוזן ולא נראה לי שעושים שם במכנסיים לקראת מפגש מולנו. והנה גם לאם דורש חיזוק: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...bei-bayern.html לא יעזור כלום: אין סגל מספיק חזק לרמות הגבוהות של הצ'מפיונס והוא אומר זאת בעצמו. לא יעזור לדבר על מליונים ועל שיטה ועל מאמן-צריך שחקנים שמתאימים לרמות הגבוהות ביותר ויש לנו בסגל יותר מדי בינוניים.
תכלס בגלל התגובה מתחתינו אז את כפיר ואם אני נראה אחד שמסתלבט אז בלי יותר מדי רעש סלע היקר ברנד שוסטר מקומי,מקצוען,אטרקטיבי,יציב ועם קבלות.
במה יש לו יותר קבלות מואן חאל? הוא המציאה הכי גדולה שלך? מאמן סביר פלוס, זה הכל? ומה תגיד אחרי זה אם מר שוסטר יכשל?
אני עוד נוטה לקבל את הטענה של דנידין, שדודי רואה שחורות ולעולם לא מרוצה ממה שיש. העדפה להביא חומר טוב פחות מהקיים ממקומות אחרים רק כדי להיות נגד מה שיש בקבוצה בכל מחיר. מצטער דודי, אבל זה כבר בולט וממש נראה ככה לאחרונה. הסכמנו שהמועדון משקיע, מביא את מייטב השחקנים בכסף רב שרק אפשר להביא, כך גם מאמנים וצוות מקצועי. התפקיד שלך הוא להיות סובלני ולא לפטר אותם אחרי חודשיים במועדון. אני מאמין שאתה מסוגל לזה. אנא, נחזור כעת לדון על מה שקורה רסמי בקבוצה.
פראניץ' זה "מיטב השחקנים"? ברפהייד? אפילו גומז? אני הייתי בטוח שאחרי התבוסה לבארסה תהיה מהפכה שלמה בסגל אבל לא כך קרה: סרבו לתת לזה רוברטו חוזה לשנתיים בתירוץ העלוב שהוא נחלש בחצי השני של העונה-כי הרי סוסה, אלטינטופ ודמיקליס היו נהדרים באותה תקופה...עשו הפוך על הפוך עם לוסיו ודמיקליס: עד שהברזילאי נתן עונה יציבה מאוד מכרו אותו ואת הארגנטינאי שנתן עונה זוועה השאירו והאריכו לו החוזה. חוץ מזה לא אפסיק להזכיר ששווייני דרש וקבל העלאה במשכורת-לא ברור בדיוק על מה. צריך להבין: בבאיירן אין "עונות פיננסיות": אין זמן לבנות דברים. ואן חאל עצמו אמר שיידרש זמן להפנים את שיטתו והוא אף אמר שייתכן והוא כבר לא יהיה כדי לקצור הפירות, כלומר גם הוא יודע שבבירת בוואריה סבלנות היא מצרך נדיר. הלוואי ודברים יתחברו ובאיירן תדרוס את הליגה ותצליח בצ'מפיונס אבל כרגע עברה רבע עונה כמעט בבונדסליגה ואנו 8 נק' מהפסגה שזה הרבה. בליגת האלופות היינו בסדר גמור מול חיפה ופראיירים מול יובה ומבחינתי מול בורדו זה המבחן: חובה אחרי 2 המשחקים הקרובים איתם להיות במצב מצוין בראשות הבית כי מקום שני ככל הנראה יבטיח הליכה הביתה בשמינית הגמר כשבארסה, ריאל, צ'לסי, ארסנל ומנצ'סטר בדרך להיות ראשי בתים. בואו נראה מה יהיה מצבנו אחרי 2 המפגשים מול הצרפתים. עד אז יעברו גם 3 מחזורי ליגה כך ש-5 המשחקים הקרובים הנם בעיני המבחן לואן חאל. הצלחה תיחשב 9 נק' משלושת המשחקים בליגה ולפחות 4 נק' משני המשחקים מול הצרפתים.
כל פעם שבאיירן ניסו רק לדבר עם צ'לסי, אלו סירבו לשחרר שחקנים. אז כן, באיירן שילמו הון על הסגל הקיים והביאו מה שאפשר להביא והיו מוכנים לשחרר להם. יש לך שחקנים שנראה לך שיקבלו שיחרור? קדימה, שפוך.
אם היו מצרפים את ה-30 מליון של גומז עם הכסף של פראניץ' וברפהייד ובתוספת ה-8 מליון יורו שקיבלו על לוסיו יכלו להביא תותח בהגנה גם מהקבוצות הגדולות של אירופה. במקום זה פיזרו הכסף על 3 שחקנים שבנתיים לא תורמים הרבה ואני מתקשה לראות איך הם אמורים לתרום ברמות הגבוהות. אחרי הטיילת בהגנה אשתקד (וכן אני יודע שלפני שנתיים ההגנה הזו היתה גיבורה על בולטון והכוכב האדום בגביע אופ"א-סליחה 2 הקבוצות הללו שמו לנו צמד כ"א...) לא הייתי מתנגד לשים גם 40 ו-50 מליון יורו על מגן ברמה עולמית או בלם ברמה עולמית. בלי קשר: אני שמח לראות דנידין שיש לך ציטוט של הפילוסוף האהוב עלי, שופנהאואר, בחתימה שלך-כבר כמה שנים אני כותב עליו תזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אחלה פילוסוף. אבל אמרת בעצמך שאתה מרוצה כרגע עם צד שמאל שהתייצב אצלכם לא? ואני אשאל שוב, כי לא עניתי לי. להביא את מי היית מביא והאם אתה בטוח שהוא שחקן שישחררו?
מה זה התייצב? התייצב מול יובה וקלן שעשו את החיים קלים להגנה בגלל האנטי כדורגל שלהן (ועדיין מול יובה מרכז ההגנה היה פרוץ והוביל להזדמנויות של האיטלקים-באדיבות אוטל). זה לא שפגשנו את ארסנל וצד שמאל היה בלתי עביר. אין מה להתלהב מאי ספיגה או מספיגה נמוכה-השאלה מול מי משחקים. גם מול מכבי חיפה לא ספגנו וחגגו על פראניץ' באגף שמאל. תמיד צריך לראות לנגד עינינו יריבות כמו סביליה, ארסנל וכדומה כדי להיות כנים ולענות האם אנו מוכנים הגנתית (ולא רק) למפגש מולן. זה כמו שבטרום עונה עושים משחקי אימון מול קבוצות חלשות, מנצחים וחושבים שהכל בסדר (וקבלנו את יובנטוס בתקופה גרועה שלה)-השאלה מה יהיה כשהכסף יהיה על השולחן והכסף על השולחן זה ההצלבות בצ'מפיונס ומשחקים קשים בליגה כמו בהמבורג, שבו כשלנו.