בקנבאואר אומר ל"בילד" שהוא לא חושב שבאיירן תנצח היום בדרבי הצפון-דרום, בשל הבעיות בהגנה. לי נראה שהוא מדבר יותר מדי למדיה ושלא יגידו לי שמדובר בלוחמה פסיכולוגית: באיירן לא צריכה מלחמה פסיכולוגית בבונדסליגה, בטח כשאנו עם רצף של 5 נצחונות ויחס שערים 2:18 במשחקים אלו והמבורג מגיעה בפורמה לא טובה. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...-wir-nicht.html כפי הרשום בכתבה, קרוב ל-500 ימים באיירן לא הוליכה הטבלה בגרמניה!!! אולי אחרי היום!!!
בקשר לברנו הוא שחקן מצוין וחייב לקבל דקות, וואן חאל צריך לתת לו הזדמנויות אני חושב שברנו יכול לשחק כמגן ימני יש לו מה לתת גם בהתקפה.
טוב אני לא יודע מה ואן חאל אמר במחצית אבל אלוהים במחצית השניה הקבוצה פשוט נעלמה. הרעיון של הרנו במקום פרטניץ? מקווה שזה היה חד פעמי ולא ינשל כל קבוע. שחוזה שוב פעם הוכיח שהוא צריך לפתוח אפילו שהפעם זה היה מנבדל כי מה לעשות עם כמות חלוצים לעלות בהרכב עם אוליץ? זה פשוט בזבוז. שוואיני היה חלש ולא בפעם הראשונהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ותגידו מי ניפח להאנס יורג בוט המשיח את העין הוא ממש נראה כמו ליצן. ותכלס בסוף המשחק אמרתי לעצמי שמזל שהחלטתי להוציא את ה 150. יורו על בגדים ב c&a ולא לנסוע עד המבורג. ולנסות להשיג כרטיס ליציע של באיירן
ממש לא ברור מה ואן חאל עשה היום או מה הוא רצה. אוליץ' למרות על מעלותיו לא יכול לשחק חלוץ בודד, הוא יכול לשחק כחלוץ שני ואולי כקיצוני, שם מקבלים ממנו דיבידנדים. ראינו את זה מול חיפה שם מול בלמים מהליגה הישראלית (!) הוא התקשה להתמודד לבד, במיוחד עם משחק הראש (שהוא לא בדיוק מדהים בו, עם כל הכבוד), אז אפשר רק לנחש מה יקרה מול מובילת הבונדסליגה. למה להוציא את טימושצ'וק?! אני בטוח שיובנטוס מאוד חשובה אבל איך אפשר לוותר על השחקן הסופר משמעותי הזה במצב של 0-0 חצי שעה לסיום ועוד שאלטרנטיבה היא להכניס את אוטל מול טרוכו, זה רוברטו ויארולים. אוטל לדעתי אפילו לא נגע בכדור בחצי שעה כמעט. אם למישהו יש ספק ואן חאל הסתפק בתיקו, ככה אני רואה את זה. הקבוצה למרות יתרון בשליטה בכדור לא הגיעה למצבים משמעותיים. יש לי תחושה שריברי ורובן לא יכולים לפתוח יחד את המשחק. אם אחד מהם ייכנס (למרות שאין שום סיכוי שבעולם שזה יקרה) במחצית השנייה נקבל יותר יצירתיות ויותר אפקטביות מההתקפה. כל זה מבלי להחשיב את זה שלהמבורג הגיע לנצח ומגיעות לה כל המחמאות על הניצחון, הפעם הקבוצה היותר טובה ניצחה.
יש משחק ביום רביעי בליגת האלופות. ואם עדיין לא הבנת אז הנה הסבר: ואן רוצה לשמור את טימושצ'וק כדי שהוא יהיה כשיר ב-100 אחוז לקראת המשחק, כי מרכז השדה האיטלקי ללא ספק מאוד איכותי. אגב, ייתכן שטימושצ'וק סחב פציעה אז אף אחד עוד לא חורץ גורלות.
לא יודע למה אבל לי טימושצ'וק נראה בהלם מאז שהגיע אלינו.מעניין אם יחזור לספסל ברגע שואן בומל יחלים. ד"א: לרומיניגה נמאס מהתלונות של גומז על אי הכללתו בהרכב בכמה משחקים: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...ario-gomez.html
רק שלואיס יהיה בעניינים אם לא ננצח את יובה גברת לחץ תגיע עם סלוגן ברור מאד הנצחונות שהגיעו באו מחיפה,נירנברג,אוברהאוזן,דקות הזויות של דורטמונד וולפסבורג כי היכולת תכלס בלי לשקר אהה ככה ככה,והמיקום בליגה מחריד מתמיד ועמוס יריבות אז ראו הוזהרנו.
סגרנו 500 ימים בלי להיות פעם אחת בראש הטבלה, הרצף השביעי הכי גרוע שלנו בהסטוריה. השיא עומד על 835 ימים (בין השנים 1994 ל-1996), נקווה שלא נאיים עליו...
לא ראיתי שדיברתם על זה, אבל יש ביקורת גדולה מאד על שווינשטייגר. טוענים שגם בשיטה החדשה הוא הבעיה הגדולה של באיירן ושגולים נדירים מבעיטות מרחוק זה לא זה. לא ראיתי את המשחק, אבל לפי הטענה גם מול המבורג הוא הזה שאיבד את הכדור שהוביל לניצחון של ההנזייאתים. טוענים שזה חוזר על עצמו כמעט בכל משחק ושאם מענישים את רנזינג על זה גם בסטייאן צריך להענש. וזה רק אני או שמריו גומז נעשה כבד בטירוף?!
לגבי שווייני-הוא כבר שנים בגדר הבטחה לא ממומשת, כבר נמאס מהעניין הזה ואין לי בעיה שיסופסל ליד רנזינג. לגבי גומז-היום ראיתי את השידור החוזר של באיירן בר"ג בטלויזיה וברקוביץ' וארבל הסתלבטו עליו שאחרי ששילמו עליו כ"כ הרבה כסף הוא התחיל לדפוק שווארמות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אין לי בכלל ספק שהוא לא שווה הסכום ששולם עליו, נקווה שלא יתווסף לרשימת הפלופים שלנו לאורך השנים.
אני לא ממש חושב שכל הביקורת כלפי שווני היא מוצדקת. העבודה שלו על המגרש הרבה פעמים לא נראית לעין ולכן גם רבים אומרים שהוא "נעלם" בזמן משחק. יש גם דברים נכונים בביקורת שחלק מזה זה מה שציינתי, אבל הוא עדיין שחקן מפתח במערך של ואן חאל שלבטח לא יוותר עליו בקלות. הנקניקיות והבירות במינכן עושות את שלהן. מתחילת העונה הוא כזה כבד.