ההרכב להיום נגד אוברהאוזן- בוט;להאם,ברנו,ואן בויטן,בראפהיד;סוסה,אוטל,במיוהאן;ריברי,מולר,אוליץ'. אני מבין את הרוטציה אך סתם תוהה למה לא לדחוף את גומז שייתן איזה 3 4 גולים ויקבל בטחון.
מילה טובה על הבלגי דניאל ואן בוייטן. לא מפסיק לכבוש בשלושת המשחקים האחרונים שלנו,שערים יפים למדי! בנוסף משחק מעולה שלו היום בהגנה,ראשון לכל כדור ונמצא בכל חלקי ההגנה (למעט החור של ברפהייד שלא היה במקום שלו). פשוט תענוג לראות את הבלגי הזה משחק. אולי לא מול weltklasse אבל תענוג לראות עמוד כזה בעמדת ההגנה היום.
ואן בויטן ומולר בהחלם מחוררים את הרשתות של היריב, ולאו דווקא נגד קבוצות קיקיוניות...בהחלט מגיעה להם מילה טובה, ורק שימשיכו ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לעומת זאת, צד שמאל של הגנת באיירן פשוט זוועה, אני לא יודע מאיפה הביאו את בראפהייד ופראניץ', אבל אני חושב שהקבוצה שיותר מתאימה להם זו דווקא אוברהאוזן. באיירן נואשת למגן ימני, והזזת לאם שמאלה...דחוף!
מי שראה את המשחק הגביע אתמול יכל להבחין במשהו "מוזר" שהתרחש על המגרש. בעצם שניים: 1. פרנק ריברי. הכדור לא הלך אליו באופן שהיינו רגילים אליו עד אשתקד. ההתקפות התחלקו בין צד ימין לשמאל, אפילו עם נטיה קלה לצד ימין, הצד של סוסה. האם לו"ח דואג לאגו של שאר השחקנים, או שהוא דואג יותר לרגליים של ריברי שישמור אותן להמוברג בשבת? כך או כך, השינוי מבורך. 2. פוטניטלא טימח: כך הוא שיחק אתמול - הפוך על הפוך על הפוך. כל פעולה שהוא עשה היתה צריכה להיות הפוכה. במקום לבעוט מוסר, במקום למסור בועט. במקום להתקדם חוזר ובמקום להרחיק מדרבל.
קודם כל לאט לאט עם פרנק החזרה שלו לכושר קשה משחשבנו,וחוץ מזה ויותר מזה אפילו יש השנה שחקן שחקן בצד השני ככה שאם נרצה או לא המשחק שלנו יהיה מגוון,קטלני ולא נשען על איש אחד.
מאוד מאוד התאכזבתי מאלטינטופ אתמול. גם נגד קבוצה שנמוכה ממך לפחות ב-4 דרגות, הוא לא ידע מה לעשות על המגרש, כל דבר שהוא עשה היה גרוע. אני מאוד רוצה להאמין שהשחקן הזה יכול יותר, אבל משבוע לשבוע הוא פשוט מאכזב אותי מחדש... חבל. לגבי ריברי - רואים שהקבוצה כבר לא בנוייה רק עליו. יש עוד שחקנים על המגרש, ולו"ח מראה את העבודה הפנטסטית שלו בבניית ההרכב - כ-ו-ל-ם בונים את הקבוצה, ולא רק שחקן או שניים.
אין מה להחזיק את אלטינטופ בסגל: גם פצוע סדרתי וגם כשבריא לא עושה הרבה, מצדי שיפטרו ממנו כבר בפגרת החורף. אנו בתקופה טובה אבל חייבים לומר: המחדל בצד שמאל בהגנה פשוט זועק לשמיים: ידעו שיש בעיה, כסף לא חסר, ובסוף הביאו שחקן מאברדין ושחקן מטוונטה: פשוט לא לעניין ולא מתאים לקבוצה שרוצה לחזור לטופ הארופאי. חובה לפתור את הבעיה בפגרת החורף לפני שחוזרים להצלבות של הצ'מפיונס (בהנחה שנעלה לשמינית כמובן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )
חבר'ה, תאמינו לי שהצוות המקצועי יודע טוב מאוד מהבעיה במגן החיצוני. ניסו אצל בוסינגווה - צ'לסי סירבה ניסו אצל רפיניה - שאלקה סירבה. ואצל שניהם גיששו אחרי ששני ההולנדים חתמו בקבוצה. כנראה שמישהו אחר בעל רקורד בעמדת המגן לא היה אקטואלי בקיץ, ולכן העדיפו לחסוך את הכסף לרכישה יותר משמעותית בחורף או אפילו בקיץ הבא.
אחחח אני מריח דם לקראת שבת...המבורג עם תוצאות לא משהו לאחרונה כולל ההדחה מהגביע אמש ואנו מגיעים בפורמה טובה. נורדבנק ארנה-הנה אנו באים!!!
כפירו גם אם המבורג היתה ב"פורמה" טובה בסטאטוס של הקישור ההתקפי שלנו ומעלה זה תלוי אך ורק בנו,ונחדד שאם יתחברו לנו הדברים בשבת לא משנה איזו המבורג תעלה אנחנו מעשנים\מפוררים אותה ברוורס.
דובר כאן הרבה על הסגל של באיירן והשאלה אם הוא הכי טוב בליגה או לא. אז, אני חושב שביומיים האחרונים קיבלנו תשובה ניצחת. באיירן עולה לשחק נגד קבוצה מהליגה השניה כשבהרכב הפותח 8 שחקנים שלא פתחו במשחק הליגה האחרון (בו ניצחנו) ומנצחת בצורה קלילה ומשכנעת 0:5. לעומת זאת, שטוטגרת משחקת נגד קבוצה מהליגה הרביעית (כן, כן) ובקושי בקושי מנצחת בהארכה, במשחק שעם ללובק היה חלוץ טיפל'ה ברמה יותר גבהוהה היה נגמר כבר ב - 90 דקות. המבורג מפסידה לקבוצה מליגה שלישית. לברקוזן מודחת ע"י קבוצה (אמנם מצמרת) הליגה השניה. כולן, כולן עלו עם הרכבים יחסית הכי חזקים שלהם.
זה די ברור שהסגל של באיירן הוא החזק ביותר בגרמניה, כבר שנים זה כך בין אם באיירן היו אלופים או לא. מה שאני כן רוצה להתייחס אליו הוא היהירות כאן לקראת המשחק הקשה שיהיה לכם בלי ספק בהמבורג. הם קבוצה טובה למרות ההפסד בגביע ומול באיירן קבוצות מגיעות אפילו בעודף מוטביציה. אין מצב למשחק קל שם וגם באיירן של ואן חאל למרות הניצחונות עדיין לא התחברה במאת האחוזים, זה עוד יקח זמן. משחק חוץ קשה מאוד לבאיירן, אך מה שכן, ניצחון שם הוא הצהרת כוונות אמיתית לאליפות, זה לא דורטמונד עם כל הכבוד.
נדב, איך ששטוטגארט נראת לאחרונה גם המילואים שלכם היו מנצחים אותם ....בקלות מעבר לזה דההה...רק מבט על הקאדר והתקציב מסבירים את מה שאתה ניסית להסביר כאן במילים. לא חוכמה גדולה. רובן, ריברי, גומז, אוליץ', לאם, שווייני זה איכות שאף קבוצה אפילו לא מתקרבת אליה.
גם למכבי ת"א כדורסל הסגל הטוב בארץ, למרות פאלטות פה ושם אבל השאלה האם מדובר בסגל מספיק חזק גם ליורוליג ובמקרה שלנו לליגת האלופות. אסור לנו ליפול להתמקדות רק בזירה המקומית כי כך ניעלם ממפת הטופ של הכדורגל הארופאי. קבוצות בגרמניה לוקחות פעמים רבות אליפות בשל חולשה שלנו ולא בהכרח בגלל חוזק מיוחד שלהן ובאירופה זה לא יעבוד.