באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עוד שחקן שבאיירן רצו להביא וכמו שאנחנו יודעים מהשנים האחרונות, גם כנראה היו מוכנים לפתוח את הארנק לכל סכום שידרש, אבל לא כל שחקן אפשר לקנות. יש עוד גורמים מעורבים כידוע.

אולי ימצאו מישהו אחר עם הזמן, זה לא שוק קל בכל הנוגע לשחקני הגנה כיום. עם טימשצ'וק קלעו בול וגם בהתקפה אין שום שחקן שאפשר לומר שהוא חלש. המועדון עשו מעל ומעבר, כל מה שאפשר מבחנתם. יש סיכו לראות אותך מתישהו מרוצה גם כאשר אנחנו כבר נראים ממש טוב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. yossse Member

לא צריכים להביא שחקנים שלא יכולים לשחק בליגת האלופות,עם הסגל הנוכחי ניקח דאבל

3. dudi Member

קלענו בול עם טימושצ'וק? מדהים פשוט הבנאדם לא חצי מואן בומל,ובטח שיכול ללמוד את יסודות הקישור האחורי מאסיין אנמי מדי לקרוא לו פגיעה בול זה בטוח.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עכשיו פתאום ואן בומל טוב לך? לפחות זה. הנה דברים חיוביים ממך (גם אם בעקיפין) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

האוקראיני נהדר. עד כה הוא מוכיח את היותו קפטן מחזיקת גביע אופ"א. הוא מתקל מצויין, אבל צריך עוד קצת זמן להתרגל ללחץ ולסגנון משחק כאן בגרמניה. בסך הכל, אין עליו כמעט תלונות והוא די נקי מטעויות. רואים אצלנו תסמינים של מנהיג, לא סתם הוא הראה אופי מול באיירן עם זניט, הוא היה מדהים.

במילים אחרות, אתה רוצה כל קללה מלונדון פה בבאיירן? לא ריאלי.

5. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שהמשחק של טימושצ'וק עוד טעון שיפור. אני חושב שהוא קשר אחורי שונה מאוד מואן בומל וזו הסיבה שאני מוצא את המשחק של טימושצ'וק אנמי. אם ואן בומל היה יותר מעורב במשחק ההתקפה של הקבוצה, ההצטרפות של טימושצ'וק היא טיפה מאוחרת ולכן קשה לו לתרום למשחק ההתקפה של הקבוצה. דבר נוסף שאולי יבוא לזכותו של טימושצ'וק דווקא הוא שואן בומל יכל להיות מעורב יותר במשחק ההתקפה של הקבוצה כי לצידו שיחק אחד הגרזנים מהטובים ביותר ששיחקו בעשור האחרון בבונדסליגה שהיום בגיל 35 מחזיק לבדו את הקישור של מוליכת הטבלה. בכל מקרה, ההולנדי מביא ערך מוסף למשחק שאין לטימושצ'וק.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני מאוד אוהב את ואן בומל. לומר שהוא נותן יותר להתקפה, לא הייתי אומר, אולי, אבל לא במערך הנוכחי של ואן חאל כאשר הקשר האחורי לבד ואין עוד אחד לצדו שיפנה אותו להתקיף את השער. במערך הזה גם ואן בומל יהיה שחקן הגנה בלבד. אין ספק שההולנדי עושה דברים על המגרש, בעיקר בהגנה, שמעט שחקנים בעולם משכילים לעשות. תעקבו אחריו שהוא בלי הכדור ותבינו. הוא גאון. אם כך, איפה המניות של טימו עומדות? הוא כמובן המחליף של הקפטן ההולנדי. מחליף טוב, רכש לעניין של באיירן, שחקן שכמעט נקי מטעויות וגם דמות שיודעת להנהיג. ואן בומל נפצע ובאיירן ממשיכים להיות יציבים בקישור ובהגנה. זה מסמן על כניסה די מכובדת לנעלים של ואן בומל. האוקראיני מצויין לבנתיים.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשיטה החדשה, מאז שרובן בא, גם אין צורך שמס' 6 שלנו יתקיף. אתם זוכרים את ואן בומל מלפני שינוי השיטה. אני מאמין שעכשיו, כשהוא יחזור הוא יתקיף הרבה פחות. בשביל ההתקפה יש את החלוץ, את רובן ואת ריברי/שחקן אחר שמשחק קיצוני משמאל ואת שוויני ומולר (אלטינטופ). אין צורך, בדרך כלל, גם בעזרה של מס' 6.

בעניין אחר, עסקת אאודי מתקרבת. גם ה DFL מאשר שאין לו התנגדות לעסקה. בחיי, האולי הונס הזה כזה מנג'ר מחורבן. לא שווה לירה.

8. johnnie walker Member

הוא בכלל לא המנג´ר, הוא פרש בסיום העונה הקודמת, זה כריסטיאן נרלינגר שאחראי לעסקה
    הזאת כמו כל דבר שקרה שם השנה כמו עסקת רובן וכו´,
    מי אמר שהוא סתם בובה של הונס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

(לפני שאתם מתנפלים שימו לב לסמיילי בסיום, תודה)

9. dudi Member

מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים שואן בומל חוזר מי יהיה מספר 6,ואיך יראה המערך?

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שום שינוי במערך. כנראה שטימושצ'וק ירד לספסל, זה הכל.

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

המערך לא ישתנה וואן בומל יהיה מס' 6 הראשון. ואן חאל אמר שאצלו הקפטן תמיד משחק וזה אחד הקריטריונים לבחירת הקפטן. מה שכן, יש מצב שמולר יעבור לשחק קיצוני במקום ריברי/רובן או חלוץ ואז טימושצ'וק ישחק קשר ימני. לדעתי, האפשרות הזו תהיה במקרים נדירים ביותר - למשל במשחקי חוץ נגד קבוצות קשות מאוד (ריאל, ברצלונה, צ'לסי וכו') כדי שהחלק ההגנתי יהיה אפילו מעובה יותר. (למרות שמולר עושה יופי של הגנה, בתפקידו כקשר).

12. igal Member

ומה בדיוק הבעיה עם העסקה הזאת ?

13. T0XiN Member

סארקזם.. או בעברית לשון שגיא נאור also known as ציניות

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, מה נעשה עכשיו עם 100 מליון יורו? ושנית, איך אני אוכל להמשיך להחזיק מרצדס?

15. dudi Member

קודם כל כולי דמעות עליך נדב מיד אני עושה לך פקס לשלט ''למכירה'' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

דבר שני מה נעשה ב-100 מליון??!!! שאלה טובה אלי נקנה גם איזה צעצוע פורטוגלי או משהו בסגנון.