באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציתי לשאול אתכם, מה דעתכם על צמד הבלמים שלכם? לוסיו כבר לא בקבוצה וקצת לא ברור לי למה אתם לא קניתם מחליף ראוי? באטשטובה לא עשה עליי רושם רציני מדי ודניאל ואן בויטן לדעתי בלם לא רע, אבל לא בלם שיביא אתכם לגמר.

2. דנידין Member

נראה שעדיף לבאיירן לעלות עם ריברי כג'וקר, זה פשוט מצויין שהיריב עייף. הוא היה היום לא מרוכז, עצבני, ופשוט רע. לא מקצוען. איך שהוא יצא נפל הגול הראשון. באיירן שיחקו על ה 0-1. בדיוק אחרי השער יצא גם רובן ונכנס קשר הגנתי, אוטל. עם זאת באיירן כבשה עוד שערים בגלל שחיפה גמרו את האוויר בריאות כבר בתחילת המחצית השניה. בעיה שכיחה של הכדורגל השיראלי חסר היכולת הפיזית. בלי הרבה לנסות באיירן מדלגים חזרה הבייתה למינכן עם הנקודות שרצו בכיס.

3. johnnie walker Member

כמה מטומטם עיתון/ אתר יכול להיות? באיירן מנצחים בטיול קליל בהילוך ראשון 0-3 בחוץ
    והכותרת של הבילד היא זו:

http://img2.imageshack.us/img2/640/460x280273b13090d748eef.Xxx

(באיירן מועדת)

פשוט לקרוא ולא להאמין

4. igal Member

משחק רע של באירן...אני בטוח שכולנו ציפינו לכדורגל קצת יותר יצירתי...
    במיוחד מרובן ורברי..
    אבל הכי חשוב זה שחיפה עשתה צחוק מההגנה שלנו..
    ההגנה הזכירה לי קונוסים...
    מזל שזו הייתה חיפה אחרת היינו מפסידים 3:0.

ועוד כמה משחקים צריך לתת לאוליץ לשחק בשביל להבין שהוא בכלל לא מועיל...
    הוא לא עשה כלום מתחילת העונה ופותח כל הזמן ...איך ואן חאל לא רואה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/09
  5. דנידין Member

אתה והקשר שלך לכדורגל, זה הפלא האמיתי של הערב מבחנתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. dudi Member

ריברי לא בכושר(עדיין..) רואים את זה,היום בנוסף לכל האס הצרפתי דאג לאבד כל כדור אפשרי וגם כאלה שאי אפשר לאבד,החלטות של ראש בקיר,ואובדן עשתונות.

ליותר מזה מיותר להתייחס,קורה זה בסדר יאללה נקסט.

7. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי הגיע הזמן להביע את דעתי על המשחק בפן המקצועי.

קודם כל, ההגנה היא אותה הגנה. אם אנחנו רוצים להתקדם באירופה אנחנו חייבים מגן שמאלי ברמה גבוהה ובוא נקווה שדמיכליס יחזור מפציעה הוא אכן יספק את הסחורה. לא יכול להיות ששחקנים ברמתם של יניב קטן, גוסטבו בוקולי, אייל משומר וקולמה עושים מה שבא להם באגף שמאל של ההגנה שלנו ובדשטובר ופראניץ' מסתכלים עליהם כאילו הם עומדים כמו קונוסים. היום זה יניב קטן, מחר זה זלאטן איברהימוביץ'. עוד דבר, אנטולי טימושצ'וק. נראה לי שהבחור עוד לא קלט באיזה תפקיד הוא משחק ואת הדרישות של ואן חאל. אתה רואה שפעם אחר פעם חיפה חוגגת לנו באגף שמאל, מותר לדעת למה אתה רק עומד 10 מטרים מעיגול האמצע ומסתכל? הפסקת להיות חלק מהקבוצה? חלק מהתפקיד שלך זה גם לדעת לעזור להגנה כשצריך.
    ההתקפה הייתה עניין אחר לחלוטין, היה חבל לי שרובן וריברי לא באו יותר לידי ביטוי בחצי הראשון(מילה טובה על כך מגיעה להגנה של מכבי חיפה). בסך הכל משחק בינוני מאוד של שניהם. גם ההצבה של אוליץ' בחוד לא הייתה מובנת מאליה והתפקוד של שחקן כמו מולר לדוגמא, טוב בהרבה כששחקן כמו גומז משחק אחריו.

בגדול, משחק מאוד מאוד בינוני של כל הקבוצה ששוב פעם המזל האיר לנו פנים כי אם לחיפה היה קצת שכל במשחק שלה היא הייתה עולה ליתרון בתחילת החצי השני ומשמה הכל היה נראה שונה לגמרי. בסוף הם כבר לא הצליחו לעמוד על הרגליים והשערים השני והשלישי נבעו כתוצאה מעייפות, אבל עם יד על הלב הם היו שווים לפחות תיקו ויש לנו מזל אדיר שפתחנו את העונה בצ'מפיונס ברגל ימין.

8. T0XiN Member

נרגענו,שתינו קצת בירות (אני לפחות) אחרי המשחק,הלכנו לישון וקמנו מהחלום המתוק ביותר של רובנו.

עכשיו הגיע הזמן לנתח את מה שהיה שם אתמול.

באיירן שיחקה בצורה שכמעט עלתה לה בניצחון.
    התוכנית של ואן חאל היתה לשחק בהילוך שני ולהטיש את שחקני מכבי.
    במחצית השניה הגיע הגול שהוציא לחיפה את האוויר ואז חלה הירידה שאיפשרה לבאיירן לתת עוד 2 שערים קלילים.

חיפה היתה עדיפה בכמה שלבים בתחילת המחצית הראשונה - אמצע המחצית השניה עם הזדמנויות מעולות שאלמלא השוער בוט המצב במחצית היה נראה אחרת.
    אבל החוזק הפיזי של השחקנים בישראל כנראה שלא הספיק לכל תשעים הדקות והתוכנית של ואן חל עבדה שכן שיחקנו מאוד רגוע וננח לאורך כל המשחק.
    לקחת את השלוש נקודות וללכת הביתה.

רובן היה סביר אבל ריברי תפס יום רע ואני שואל,אולי באמת כדאי לתת לו לשחק רק מהחצית השניה במשחקים כאלו?
    עם כניסתו הוא תמיד מביא המון אנרגיות חיוביות.

סיפור השבועות האחרונים - תומאס מולר,ללקק את האצבעות איזה כשרון יש לנו בסגל!

ואן בוייטן היה די כבד והיו מספר פעמים שחשבתי שיש לנו וואפל בלגי בהגנה(דימוי לקונוס,שניהם לא זזים).
    אבל כרגיל,בעברו חלוץ והוא גם יודע להפתיע אותנו כשצריך.

פיליפ הוא אותו פיליפ,אגף ימין לא בשבלך חביבי! ואן חל לתשומת לבך,להאם לשמאל ומיד!

מריו גומז - לא הבריק אבל בישל שער למולר כאשר חיפה כבר איבדה את התקווה,עוד שער אף פעם לא מזיק.

טימושצ'וק - זה לא ואן בומל וזה בכלל לא אפנברג,אבל זה מה יש. מול חיפה זה הספיק. אבל מול אריות אירופה... השלם את המשפט.

בסטיאן שויינשטייגר- רואים שהוא מנסה לנווט ובכלל כאשר הוא משחק על המגרש הוא מעביר כדורים יוצאים מן הכלל להתקפה.
    רק דבר נוסף,תבעט שוייני תבעט כבר לשער!

על באדשטובר אין לי ממש מה להגיד כי לא הסתכלתי עליו יותר מידי אבל לא נראה לי משהו חריג.

האנס יורג מי? (ככה אמרו אוהדי חיפה) - הם בלי קלוזה וטוני ונקודת התורפה שלהם זה השוער. האמנם?

9. igal Member

מה עם אוליץ...הוא לא היה יותר טוב מהקונוס הבלגי..
    מתחילת העונה אוליץ לא מועיל יותר מידי..

10. dudi Member

לא ספציפית על אתמול אבל גם,ויותר בכלליות-

האנס יורג בוט-לא השוער הכי טוב בעולם וכבר מזמן שמעבר לשיא ועדיין בהשוואה לרנסינג אנחנו מרגישים שיש לנו מניה די בטוחה.

מרכז ההגנה לא הכי מהיר וזה מעט מטריד אותי אם באדשטובר אז לפחות ליד בלם שייקח אותו קדימה,כי בסטאטוס הנוכחי קשה לואן בויטן בקושי לקחת את עצמו קדימה(מבלי לקחת לו את הכח שהוא מוסיף בהתקפה שצריך).

פיליפ להאם-נו באמת לואיס כל העולם זועק פליז שמאלה,חבל!

טימושצ'וק-הייתי רוצה לקבל הסבר מקצועי מה לעזאזל מצאו בבחור,כזה אנמי,לא בא לבקש את הכדור,לא כל כך משתתף במשחק ההנעה הקבוצתית שזה בעיקר התפקיד שלו שלא ממולא כהלכה או בכלל,ובחלק ההגנתי לא טועה הרבה ולא יותר מכך.

מולר-יהלום.

רובן,שווייני,וריברי-מתחת לכל ביקורת הם היו אתמול אפילו מתחת לכך בהנהגת האס הצרפתי אבל בהתחשב בנסיבות ובעובדה הבלתי מעורערת שזה דיי חד פעמי נסלח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx..

אוליץ'-לא כחלוץ היחידי של הקבוצה שמה הוא נאלץ להראות איכויות של סטרייקר ולבחור ממש אין את זה.

ועכשיו בידיים רועדות אני רושם ומקווה שאני טועה-מאריו גומז עם כל האהבה לבחור הוא לא היה עד כדי כך מגושם,ומסורבל בשטוטגארט זה פשוט לא נתפס אני מקווה שזה רק ההתאקלמות.

זהו אני מקווה שהיה נחמד וטוב שהיה ושהליקויים יתקנו כמו שתוקנו כמה שקדמו להם,והפנים קדימה לשואו דאון הבא מול נירנברג.

11. igal Member

מישהו יודע מה עם הקשר הצעיר אלכסנדר שהגיע בתחילת העונה?
    אני לא זוכר שהוא שחק בכלל.

12. C-J Member

אם כוונתך לאלכסנדר באומיוהאן שהגיע ממונשנגלאדבך, אז הוא היה הראשון להיפגע מבואו של רובן.

הקשר התחיל את העונה והיה טוב יחסית במשחקי האימון ובמשחקים הראשונים לפני רובן.

ברגע שהשיטה השתנתה ל 4-3-3, לא נשאר לבחור מקום.
    תוסיף לזה את מולר המראה כושר מצוין והנה לך הסיבה למה הבחור "נעלם".

לגבי ואן בויטן - חבר'ה זה כדורגל, ליריב "מותר" להגיע לרחבה שלנו מפעם לפעם. בסה"כ ואן בויטן היה אתמול כמו קיר (תרתי משמע) עם שלט "אין מעבר".

לגבי גומז - הסטטיסטיקה שלו לא נופלת מזו של טוני בעונה הראשונה אצלנו. הבחור הוא המבקיע העיקרי של הקבוצה בליגה ואתמול היה מעורב ב- 2 שערים מהרגע שנכנס. עדיין לא מספיק?!

13. T0XiN Member

אני בהחלט מסכים עם C-J בעניין גומז.
    זה שגומז עלה 35 מיליון אויירו לא אומר שהוא חייב בכל משחק לספק מינימום שלישיה.

למחיר ולתפוקה אין כל קשר,כי כמו ש CJ כתב. הוא תורם בכל משחק לפחות שער אחד וגם למהלכים המסכנים וגורמים לשערים נוספים של הקבוצה.

התלונות עליו ממש לא מוצדקות כי הבחור כרגע מספק את הסחורה והלוואי וכל משחק הוא יבקיע שער.
    כשהוא יפסיק להבקיע רק אז נתחיל לזעוק.

14. johnnie walker Member

מה קרה עם אלכס באומיוהאן?

לא מסובך, בדיוק מה שקרה עם לוקאס פודלסקי, טים בורובסקי, ארנסטו סוסה, חוליו דוס סאנטוס, ברנו, מרסל ינסן, יאן שלאודראף, וסליחה אם שכחתי מישהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. dudi Member

מי הם בכלל כל הליסט הזה לא ראוי ליותר מהסגל המורחב(חלק מהם גם לא לזה) של באיירן,חוץ מיאנסן אולי..