באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. 100%Bayern Member

זוכרים את הסיפור שרצו להחתים את קאלדזה? רק היום במשחק נגד איטליה "כבש" שני גולים עצמיים... ואני שואל.. איפה העניים של באיירן?

בתור בדיחה לא הייתי מעלה את זה, חוץ מזה ראיתי שגומז הבקיע לגרמניה מה שגורם לו לשמור על כושר ולהבקיע פעמיים ברציפות בשבועיים שזה טוב לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. אפנברג Member

בעונה הזו שברנו את שיא אי הספיגה כי קבוצות בבונדסליגה עשו במכנסיים מולנו אחרי הבאת ריברי וטוני ופחדו לעבור החצי, לא בגלל ההגנה החזקה שלנו. עובדה שבגביע אופ"א באותה העונה לא היה כמעט משחק אחד בו לא ספגנו, כולל ספיגות מקבוצות כמו הכוכב האדום, בראגה, אברדין ובולטון. בזירה הארופאית חלפו הימים בו כדי להבקיע מול באיירן היה צריך להקיז דם וזו הסיבה לכך שעוד מעט סוגרים עשור בלי לעבור את רבע הגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/09
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שכחת כפיר שמי ששיחק באותו המשחק בהגנה שלנו היו מאסימו אודו (שהקבוצה הבינה שאין לה מה להחזיק אותו), מרטין דמיקליס, ברנו (מי שהיה בזמנו וגם היום הבלם מס' 4 בהירראכיה) וכריסטיאן לל (ששיחק בכלל כמגן שמאלי שזה ממש לא התפקיד שלו - כשהיום גם בתפקיד שלו הוא משחק רק בחובבים שלנו). אז איזה קשר יש בין ההגנה הזו לזו ששיחקה בעונת השיא או לבין ההגנה שמשחקת העונה הזו? וכמובן, גם שכחת שבאותו המשחק מר קלינסמן החליט שהוא רוצה לשחק קדימה ומהר ועלה עם 3 קשרים התקפיים וחלוץ (במשחק חוץ בברצלונה. כן?).

וכרגיל אתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שבאותה עונה ספגנו את אותו ממוצע השערים שספגה אלופת אירופה בעונה האחרונה (ברצלונה). ולא היא לא שיחקה רק נגד מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי, אלא גם נגד וויסלה קראקוב, באזל, ספורטינג ושאחטר.

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. 100%Bayern Member

במשחק הבנחרת האחרון גומז נפצע בברכו, צפוי לא להשתתף במשחק ביום רביעי ושיתופו במשחקים בשבת ורביעי (מול חיפה) תלוים בספק.

6. FC_Bayern Member

לא צריך להפריע כלל לעוצמת הסגל של ואן חאל. יש מספיק חלוצים טובים, כשקלוזה נראה האופצייה הטובה ביותר להחליפו בשפיץ.

7. 100%Bayern Member

גם היו טוני יצא בהצהרות שאם מעמדו בסגל לא יהיה ברור ואם הוא לא יקבל דק' משחק הוא יבקש לעזוב את הקבוצה.

לפי דעתי חבל...
    הוא חלוץ מטרה מצויין... מחמיצן אבל אחד שיכול להביא גול תמיד... גם אחד שעושה המון בעיות להגנה.

8. igal Member

לא נורא שהוא יעזוב הוא כבר מזמן לא חד...
    ולא חסר לנו חלוצים שיותר טובים ממנו גם להרכב וגם לספסל...

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין איך עברתם על זה כאן בשתיקה. לפני סוף השבוע שעבר כריטסטיאן נרלינגר (מי שהחליף את הונס) התראיין לעיתונות ואמר שרובן זה רק ההתחלה. באיירן תמשיך גם בעתיד להתחזק בכוכבים ברמה עולמית שעולים הרבה כסף.

10. dudi Member

נדב אני סוטה מהנושא כי אני חייב לציין שכמו שהבטחת מסיבת העיתונאים של טראפטוני שמשום מה פיספסתי אותה בזמנו באמת יוצאת דופן,הוא אפילו הזכיר לי לרגע את אבי לוזון עם שיער לבן אבל ממש קטע גדול,איי איי איי שטרונצ.

11. 100%Bayern Member

אני ממש מקווה שהוא יעמוד מאוחרי המילה שלו...
    ומעניין על איזה שחקנים המטופ העולמי הוא מדבר?

הרי רובן לא היה רצוי בריאל וניסו להעיף אותו בכל מקרה...
    אז אנחנו מקסימום יכולים לקחת פליטים מקבוצות גדולות ... או שחקנים גדולים מקבוצות קטנות....

:S

12. Yotam Member

סיכויים גבוהים שרפיניה יבוא בינואר ,
    וגם הסיכויי ששוער כמו אקינפיב יבוא הם לא מועטים .
    חיזוקים משמעותיים בטוח יקרו בינואר במקרה של באיירן מינכן .

13. dudi Member

חשוב לציין שמי שלא יבוא פרט לכריסטיאנו רונאלדו ולא יוכל לשחק בצ'מפיונס שלא יבוא.
    בשביל דאבל מקומי שום דבר לא מובטח אבל הסגל די מבטיח למטרות מקומיות.

*-ואני רק חייב לציין הורדת לי הרבה ריר עם אנקיפייב סחטיין על הפגיעה (;

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/9/09
  14. Vermuth14 Member

שיביאו כבר את רנה אדלר.
    היו שמועות על כך שיש עסקה עם לברקוזן - טוני קרוס בהשאלה לשנתיים תמורת רנה אדלר וכסף כמובן.
    השוער מה10 הטובים בעולם.

15. Yotam Member

את לל ניתן למכור , לא ניתן לעשות ממנו בוכטה ,
    גם את סוסה אפשר למכור , 6 מיליון יורו לפני שנתיים זה לא מצדיק אותו .
    מי שגם ניתן למכור זה את אוטל , תוצרת הבית של הבווארים , ממנו הציפיות לא היו גבוהות .
    ביחד את כולם אפשר למכור בסכום של 12 מיליון יורו (בערך) ,
    לא רע ?