באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. igal Member

בקשר להגנה במשחק הזה לא הייתי דואג. נכון שההגנה שלנו לא הכי חזקה ולא הכי יציבה אבל אני בטוח שלעמוד מול ההתקפה של חיפה לא תהיה שוםםם בעיה..
    אין מה לפחד מול ההתקפה של חיפה אפילו שההגנה שלנו ממש לא במיטבה.
    מול יובה או בורדו כן הייתי מתחיל לדאוג אבל לא מול חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/09
  2. T0XiN Member

אני לא צריך להרחיב במילים כי הססטיסטיקה פשוט מדברת בעד עצמה ומוכיחה את עצמה.
    השחקנים הם אותם השחקנים,ההגנה היא אותה ההגנה,הקישור אותו קישור וההתקפה אותה התקפה.
    למעט,השוער...

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/09
  3. Lars Ricken Member

כן,היכולת שלהם נשמרה באותה רמה לאורך השנים...

4. T0XiN Member

הגורמים פה הם המאמן והשוער.
    קלינסמן לא ידע להעמיד הגנה ורנזינג לא בדיוק הוסיף ליכולת ההגנתית שלנו.

אני מקווה שהמצב עם ואן חאל יהיה טוב יותר.

5. אפנברג Member

ההגנה שלנו חלשה כבר שנים-קאן לא ספג רביעייה בסן סירו בשמינית גמר האלופות מול מילאן ב-2006? לא ספג רביעייה מול זניט בחצי גמר אופ"א? לא ספג רביעייה בצ'לסי ברבע הגמר ב-2005? אולי ברמה של הבונדסליגה ההגנה היתה טובה-לא ברמה הארופאית. מדמיקליס אין מה לצפות שיהיה המנהיג של ההגנה-פשוט אין לו את זה. לוסיו היה הרבה יותר מנהיג אבל לא חף מחסרונות והוא כבר לא פה. יש לנו בעיה רצינית בקו האחורי ולא ממש נותנים את הדעת על כך בזבנר-שטראסה כבר שנים. אולי עם הגעת רפיניה והחזרת לאם לצד שמאל יהיה יותר טוב אבל עדיין הבלמים לא מהטופ הארופאי.

ועוד לגבי עמדת השוער: קאן ורומיניגה מחליפים מהלומות מילוליות מעל דפי ה"בילד" לגבי רנזינג: קאן מאמין בבחור וחושב שבמצב הנוכחי עדיף לו לעזוב את באיירן ורומיניגה בטוח שקאן מקבל כסף כדי להעביר ביקורת...

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...f-kahn-rum.html

6. 100%Bayern Member

קאן מאמין בילד (לא כזה ילד...) כי הוא העביר איתו מספיק עונות... ומספיק אימונים כדי לדעת מה הוא שווה... ואם הוא אומר הוא יודע מה הוא אומר...

7. igal Member

אין מה להתווכח ,מה שהעיניים שלך רואות בטלויזה זו האמת ולא מה שקאן אומר.

8. Lars Ricken Member

יגאל צודק.
    קאן יכול לדבר עד מחר ,התוצאות בשטח אחרות לגמרי.
    נראה שבנושא הזה קאן מעדיף את טובת חברתו ולא את טובת הקבוצה וחבל,כח ההשפעה שלו על אנשי המועדון תוכל לגרום לקבוצה להשאר עם אותו שוער רק בגלל "שהטיטאן אמר".

9. Yav85 Member

תשמעו אני יהיה האחרון שיגן על ראיינסינג וראשון יגיד שאני לא סובל אותו עוד מעונת הפרישה של קאן שהוא התחיל לשחק יותר ויותר בהרכב הראשון.
    אבל בואו לא נשכח שגם אולי בתחילת הקריירה שלו היה די גרוע (אני מתכוון לקרלסרואה) במשחק הבחורה שלו הוא הוציא 4 מהרשת. בהמשך היו לו עוד כמה משחקים דומים ואז הוא חזר לעוד שנתיים של חימום ספסל. אז אם כל האי האהבה לריינסינג בואו ניתן לו צ'אנס אחרון עד חורף כי כבר גם ככה אין מה לעשות יותר מדי עד ינואר. ונקווה שואן חאל יתן להאנס יורג בוט יותר משחקים בהרכב.
    ההגנה זה סיפור אחר לגמרי לדעתי צריך להביא כאפה לואן חאל על שחרורו של לוסיו ולזרוק את שתי הקונוסים (דמיקאלס וואן בויטן) לברמן או לוולפסבורג שיהרסו להם את ההגנות ויתנו לנו לזכות באליפות בשקט

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ואת מי תביא במקומם?

נכון, רנזינג מקבל גולים ששום שוער לא יכול לעצור, גולים של הגנה, אבל גם בעידן ואן חאל היה אפשר לראות טעויות שלו וחוסר שקט. לצערי ולצער האוהדים זה לא מאפשר לואן חאל הרבה ברירות ובוט שוב מוכיח עדיפות. הזמנות שניה הלכה לה לאיבוד ורנזיג יעשה חכם אם יעזוב לקבוצה אחרת, יצבור ניסיון ויחזור עוד כמה שנים כמו שאמרו צוות המומחים ב DSF. באיירן אולי באמת מתכננים אפשרות כזאת. לא ויתרו עדיין על עתיד רחוק עם רנזינג.

11. Lars Ricken Member

סלע,ההבעיה היא שבמועדון כמו באיירן רוצים תארים כאן ועכשיו.
    זוהי המדיניות של המועדון- ווינריות בכל מחיר.אי אפשר לתת לרנזינג לשחקן התבשל בתוך השער של באיירן בזמן שמכווים כלל התארים.
    מנהג מגונה של אוהדי באיירן פה בפורום הוא להשען על השאלה "ואת מי תביא במקומם?" כאשר מתלוננים על יכולתו של שחקן מסויים או כשאומרים שהוא לא מתאים לרמת הקבצה.
    אני לא ממערך הסקאוטים של באיירן ולא אחד ממומחי DSF,אך אני יודע שכשיש חוליה חלשה במועדון כה מפואר צריך לבחול בכל האמצעים כדי לשפר.הרי זה יתנקם עם הזמן בקבוצה כאשר הם יפסידו פה ושם בליגה ויודחו מהמפעלים השונים.
    במועדון כמו באיירן שכלל לא רעבים ללחם ויש כסף,במידה ולא היו עיוורים או נשענים על דעתם של שחקני עבר, באיירן הייתה נזכרת בנשימה אחת יחד עם מילאן,מנצ'סטר וברצלונה.

12. דנידין Member

בעמדת השוער באיירן ויתרו לבנתיים על רנזיג כמו שזה נראה ועברו הלאה. אולי בעונה הבאה גם יגיע שוער, כי שוערים יש הרבה בגרמניה. בוט בנתיים מוכיח שהוא מהטובים בליגה וראוי למעמד. לא בעיה בשביל באיירן והם לא סוגרים ארנק על אף שחקן שהם רוצים. בעמדת הבלמים יש בעיה אמתית בגרמניה אם תראה את העילבון שהנבחרת מציגה שם ואפילו באירופה יש מעט מהרגיל. זה באמת בעיה להביא בלמים, אחרת הם היו חוטפים 4 בלמים עוד הקיץ.

באיירן כל שנה שוברים את שיא סכום העברות שהם מוציאים. העונה זה בכלל שבר שיאים. אין ספק שהם מוכנים להשקיע, לא שאלה בכלל. אם יש הם קונים.

13. Lars Ricken Member

היכן נאמר פה שבאיירן ממאנת להשקיע או מתקמצנת?
    המשפט "אם יש,קונים" לא רלוונטי בכלל לדיון.שחקנים תמיד יש ,אף קבוצה היא לא בונקר כלכלי שיכול לסרב לכל הצעה,דוגמא חייה היא עונת ההעברות האחרונה בברנבאו.שחקנים טובים-יש,שם מפואר שמושך שחקנים-יש,מימון וכח כלכלי-יש,סיבה מוצדקת לרוץ עם שחקני ההגנה שבסגל הקבוצה כיום ?אין ממש...

14. אפנברג Member

כמו שידעו בבאיירן לשים 30 מליון יורו על גומז יכלו גם לשים סכום נכבד על בלם מהטופ העולמי. אין לי שם ספציפי אבל זה לא התפקיד שלי אלא התפקיד של אנשי המקצוע במועדון האמונים על הרכש. לא עשו זאת אז כנראה זה אומר שחושבים שם שההגנה בסדר גמור והבעיה שמה שהם חושבים לא תואם את המציאות. חשבתי שאחרי הזוועה שהיתה בקאמפ נואו אשתקד (ונכון שלא היינו הקבוצה היחידה שספגה מבארסה רביעייה במחצית בעונה שעברה) יבינו שההגנה שלנו מסננת, במיוחד כשראינו את תצוגת העילית ההגנתית של צ'לסי מול הקטאלונים בחצי הגמר אבל הדבר לא קרה. שחררו את לוסיו (ועם זה אין לי בעיה-הוא מיצה עצמו אצלנו למרות שהיה מהטובים בעונה שעברה וזו היתה ההזדמנות האחרונה לעשות עליו קצת כסף לפני שהופך לשחקן חופשי) אבל לא הביאו משהו איכותי במקומו. אני מקווה שרפיניה יסגור לנו את החור באגף ימין, חור שקיים מאז שסניול ירד מגדולתו אבל בעמדות הבלמים המצב לא משהו בכלל.

15. דנידין Member

אחרי העונה לפני שנתיים עם היצפלד שעשתה שיא בונדסליגה בספיגת שערים אז כן הם מאמינים בשחקני ההגנה שלהם למרות תקופת קלינסמן הלא מחמיאה. אל תשכח שבאיירן עשו רשימת קניות גדולה העונה והשיגו כמעט כל מה שרצו. לקינוח אפילו הגיע רובן, גומז הוא לא הרכש היקר היחידי. כנראה הקבוצה השניה הכי משקיעה באירופה השנה אחרי ריאל מדריד שיצאו משפיות. הם מאמינים בהגנה ואולי יש להם סיבה טובה. עד שלא יוכח בעידן ואן חאל שההגנה לא באמת טובה, דבר שיבחן לא בחודשים הקרובים אלא בעונה כולה, אז יהיה אפשר לשפוט.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/09