באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. NUOVA GUARDIA Member

וכמה כיף לאוהדי באיירן מינכן.
    אתם תזכו לראות את הקבוצה שלכם בארץ, שאפו.
    למרות שציפיתי להגרלה קצת יותר אטרקטיבית שכוללת בתוכה את מילאן/ריאל מדריד או ברצלונה/אינטר, מפרגן. תהנו!

2. T0XiN Member

המשחק יהיה ב 15.9 יוצא יום שלישי ע"פ האתר של מכבי חיפה.
    המירוץ אחר הכרטיסים החל,כל מידע לגבי רכישת כרטיסים בארץ\דרך האינטרנט ליציע הגרמני יתקבל בברכה.

3. Lahmagik Member

בית קשוח לבאיירן. בורדו ויבה יעשו חיים קשים להגנה שלנו. חבל שמשקיעים 25 מיליון ברובן ולא במשהו יסדר לנו את ההגנה הבינונית שלנו.

4. dueler Member

יו זה כזה חלום שבאיירן תשחק בארץ אני שם בטוח
    אני מקווה שיהיה אפשר לרכוש פה כרטיסים ליציע הגרמני כי להיות עם חולצה של באיירן עם כל האוהדים של חיפה זה לא רעיון חכם, זה כמו סמרטוט אדום לשור או קוף במקרה הזה

5. C-J Member

רובן מגיע לבאיירן. כנראה שאין מנוס מכך.

הונס מדבר כבר על התפקיד המיועד להולנדי, ואומר שהראיה שלנו בקבוצה היא כך שריברי בשמאל ורובן בימין.

ומי יעשה הגנה? זו השאלה הטבעית.

כנראה ששוייני וואן בומל יתפסו פיקוד בקישור האחורי, ובאיירן תחזור ל 4-4-2 שטוח כמו אשתקד.
    אם זה אומר משהו, אז זה אומר שרובן היה על הכוונת לפני המשחק במיינץ, שם שוייני תורגל בקיישר האחורי כניסוי כלים לקראת העתיד.

דבר שני שזה אומר שואן חאל יצא פארש: לא 4-3-3 שלו, וגם לא 4-4-2 יהלום. עאלק איש של שיטה!

אגב, רק בשביל לרכך את המכה, ואן בומל דוו'א מתלהב ואומר שבאיירן מקבלת סופר-חיזוק. נקוה שמילותיו יתממשו לתוצאות, ושלא יעברו ללבוש כתום בקרוב.

6. Yav85 Member

אפשר להתארגן כל אוהדי באיירן ביחד ולשבת באחד היציעים השפויים של אוהדי חיפה. כי מניסיון לקנות כרטיסים ליציעה של באיירן יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי .רק אם יש למישהו קשר אם המועדונים במינכן שזכאים לקבל כרטיסים

7. T0XiN Member

למה שיהיה קשה?

8. Yav85 Member

כשבאיירן שיחקה כאן ב 2004 אוהדי הפועל רצו לקנות כרטיסים ליציע עם אוהדי באיירן ובארץ סירבו למכור להם. אחרי שחפרתי באתר של באיירן מצאתי שניתן להזמין כרטיסים למשחקי חוץ רק דרך מכתב או פקס כאשר עדיפות היא לחברי מועדון. ואני לא בטוח שיהיו כאן כל כך הרבה אנשים שיוכלו להוציא 200 יורו על כרטס=יס באתרי הספסרים כמו worldticketshop
    לכן אני חושב שלא יהיה ברירה אלה לנסות את מזל ולשבת בשער של חיפה. מה גם שכדאי להזדרז כי ממה שהבנתי חיפה מתכוונים למכור 30 אלף מנויים לשלושת המשחקים ולכן לא יהיו הרבה כרטיסים למשחקים בודדים

9. T0XiN Member

ומה לגבי האתר הרשמי של באיירן מינכן?
    אני מחכה שהם ימכרו כרטיסים ואז אולי ניתן יהיה להזמין לארץ.
    המשתמש אפנברג הזמין לא מזמן כרטיס לטורניר אאודי,כרטיס שהגיע עד לבית שלו כאן בישראל אז אולי הדבר אפשרי גם למשחקי חוץ.

10. GRANDE LAZIO Member

רכש כביר לבאיירן.
    באיירן נראיתה לי חסרת יצירתיות ופלפל בחלק הקדמי, בטח כשריברי לא שם. רובן יביא עימו מימד של טכניקה, התלהבות, המון פעילות בשני האגפים, בישולים, ואף שערים. שחקן ורסטילי נהדר שישדרג בכמה רמות את משחק ההתקפה של באיירן.

25 מיליון מחיר מציאה, אבל את סניידר ריאל "נתנו" בחצי מהמחיר, אז אף אחד לא באמת מופתע.

11. Yav85 Member

לא זכור לי שהייתה אפשרות כזאת של לקנות כרטיסים לליגת האלופות למשחקי חוץ אונליין
    אני אשלח היום מייל למשרד ההפצה של באיירן נראה מה הם יענו לי

12. T0XiN Member

תודה,
    יש לך מסנג'ר?
    כי ההודעות הפרטיות שלך מישו' מה לא פעילות פה בפורום.

13. Yav85 Member

נראה לי זה בגלל שעדיין לא קיבלתי אישור ממנהל הפורום או משהו בסגנון בכל מקרה

ebrand85@gmail.com
    זה המסנג'ר והמייל

252023750
    זה ה ICQ

14. dudi Member

אז נדב,וC-J פעם ואן חאל מוציא אתכם מהכלים פעם הוא מטריף את מי שחושב כמוני ובגדול כל הזמן לא מצליח להיות אהוב ליבו של הקהל..

עכשיו אני רק תוהה ולחוץ מה ההולנדי יעשה לגבי האפודה מספר 1 האם ישים גבר בשער בשבת בדמותו של בוט,א שמה יפקיר את את השער עם רנזינג שלא מפסיק לקחת אותנו אחורה אחורה אחורה,או שיפתיע בכלל על אנקה ויסה או פריי.

ואגב לפחות זכינו לבית פיקנטרי ומתוקשר.

15. Mehmet Member

אז מה, נארגן איזה מפגש? שאולי נכיר אתכם סוף סוף?

שמח שקיבלנו את חיפה, אבל ממש לא בטוח שנעלה מהבית הזה. יובה ובורדו לא פחות טובות מאיתנו.