באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. dudi Member

2. Lars Ricken Member

זה נשמע כאילו אתה מקופח.זאת האמת.באיירן מתחילת העונה קבוצה מאוד בינונית,אי אפשר שלא לצפות שכותרות מסוג זה יצוצו מדי פעם.

3. C-J Member

השמועה החדשה מגיעה מכיוונו של TZ:
    אריין רובן (25) ההולנדי קרוב לחתימה בבאיירן.

על פי העיתון, הוויתור על עניין בואן דר וארט או בוסילי סניידר היה לנוכח המגעים עם רובן ש"החתימה שלו צפויה בקרוב".

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-...ten-454092.html

ולעניינו, ומבלי להיכנס לדיון לגבי האיש, האישיות והבריאות, נשאלת השאלה אם הקבוצה בכלל צריכה אותו או שזה מהלך מיותר:
    רובן, שעלה לריאל 36 מילויון € לפני שנתיים וצפוי לעבור לבאיירן תמורת 12.5 מליון "בלבד", אינו מס' 10, ואינו קשר ימני (שתי העמדות הבעייתיות בבאיירן לבינתיים).

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו נמציא שיטה חדשה. נשחק עם שני קשרים שמאליים דריבליסטים בעת ובעונה אחת.
    מצד שני, ריברי לא נסע אתמול למשחק נגד יוניון ברלין והוא טוען שהוא רצה ויכול היה לשחק אבל לא יודע למה לא נסע וגם לא יודע מה יהיה העתיד.
    ואם הרמז שלי ברור, עדיין נשאלת השאלה. באמת רובן יותר טוב מריברי?

5. dudi Member

הרמז שלך ברור לכולם,אבל תתאפק נדב ביולי הוא יילבש לבן כמו שכל שחקן בפלנטה חולם בלילה.

בקשר לרובן לא נמציא שיטה הוא יוכל לשחק בימין כמו ששיחק ואף די טוב בריאל העונה ככה במצב כזה שווייני יהיה ה-50 50 לצידו של ואן בומל והעסק ייראה בטח כמו שאנחנו רוצים לפחות בגרמניה..

אבל אם כבר ממציאים שיטה כן אני לא אגיד מחתימים אבל ''רצים'' אחרי מגה סטאר נוצץ ושכחו שמה במערכת שקבוצת כדורגל כולל שוער ושחקני הגנה?! מקווה שלא יישכחו את אנקה,סרנה או פרידריך בטח שעם כל ההערכה שלי לסטאר הנוצץ ממדריד חשובים יותר למערכת.

6. C-J Member

כנראה שלא צריך להתאפק עד ליולי!

7. dudi Member

בוא ספר לי על זה..

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה? הוא שחקן כנף שמאל מעולה (נגיד). אפשר לשים אותו גם שוער. למה רק שחקן בכנף ימין? הרי רק בשבת האחרונה ראינו איך חלוץ מהדרג הראשון (קלוזה) נותן את הופעת חייב בתפקיד דייגו (של ימינו או מראדונה - איך שתרצה).

דרך אגב, הדחה בשמינית הגמר בליגת האלופות (אחרי שבקושי עברו שלב בתים מגוחך) ומקום אחרון בליגה בהפרש של 9 נקודות מהמקום שלפניהם וכשהמרוץ כבר למעשה נגמר באמצע העונה זה באמת הצלחה כבירה. הלוואי עלינו.

מה שהכי מגוחך זה שלפי אלה שכותבים את הענין אנחנו משלמים בשביל השאריות המדרידאיות 25 מליון יורו. אוי ואבוי. אוי ואבוי.
    אני גם ברוב טיפשותי בכלל חשבתי שהבעיות שלנו בשנה שעברה היו דווקא בהגנה ולא בהתקפה, מה גם שבהתקפה עוד התחזקנו.

לאט לאט ואן חאל מאבד אצלי את כל הקרדיט והסבלנות.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/09
  9. Raulito Madridista

נדב,
    כנראה שלא צפית ביותר מידי משחקים של ריאל מדריד בעונה שעברה. רובן היה פנטסטי כששיחק דווקא בצד ימין. אומנם בשלב מסויים הקבוצות היריבות למדו את התרגיל שלו - לחתוך מצד ימין למרכז ולשחרר טיל בשמאל, והציבו עליו שני שחקנים - אחד המגן שאיתו והשני במרכז שיימנע ממנו את השטח, אבל בכל-זאת רובן הצליח לפלס לעצמו דרך, והטעות של ריאל מדריד הייתה ששחקן אחר לא ניצל את השטח שהתפנה בגלל התשומת לב שקיבל רובן. גם בשמאל הוא יוכל לשחק כמובן, בתקווה שייתן כדורי רוחב אחרי שהוא עובר בקלות את המגן שמולו על הקו, ואז ריברי יעבור למרכז למשל וינהל משם את המשחק. לדעתי יש כאן פגיעה משמעותית בשוונשטייגר, אבל הוא לא הראה עד עכשיו יותר מידי נכונות או יכולת. באיירן לא יכולה לחכות לעד שהוא יפרוץ.
    ככל הנראה ריברי לא יגיע לריאל מדריד הקיץ, כך שלפחות שנה אחת תוכלו להינות מהשילוב האדיר בין רובן לריברי. 'צריך שני כדורים על המגרש', בטח חלקכם יגידו, אבל זה לא נכון. הם יוכלו לשתף פעולה, ובכל מקרה - גם קצת מהלכים אישיים לא יזיקו. באיירן עד עכשיו במשך שלושה משחקים, עשתה אולי שלוש התקפות מעניינות וזהו. היא זקוקה לעוד שחקן טכני וזריז כמו אוויר לנשימה. והכל נאמר בהנחה...שרובן לא יפצע.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי, דור, אם אתה מייחל לעוד הצלחה אדירה כזו, כמו העונה שעברה, גם העונה אצלכם בקבוצה.

אתה מכיר את הסיפור על ההבדל בין תיאורטי לבין מעשי?
    אז זה נכון, תיאורתית הם יכולים לשתף פעולה (תיאורטית גם אחד מהם יכול לשחק שוער). השאלה אם מעשית זה יכול לקרות.

אולי, דור, לא הספקת לקרוא את ההודעה הערוכה שלי לפני שכתבת, אז אני אגיד את זה שוב. בשנה שעברה נחלנו מפלות בגלל משחק ההגנה שלנו. כששיחקנו רק עם שחקן אחד שלא עושה הגנה בכלל. אז עכשיו יהיו לנו שניים כאלה. מתכון בטוח להצלחה. בכלל, הבוקר כשהתחלתי לקרוא את הדבר הזה הדבר הראשון שעלה לי לראש זה ורדר ברמן.

עדיין הדבר תלוי בהסכמו של רובן ובואו נקווה כולנו (כולל אוהדי ריאל, שהרי הוא שחקן פנטסטי - אז בטח חבל לאבד אותו) שרובן לא ירצה להשפיל את עצמו ולרדת ברמה לשחק בבאיירן ובגרמניה.

11. 100%Bayern Member

רובן שחקן אדיר! עוד לפני שהוא חתם בריאל באיירן רצו אותו ...

ורובן כן יכול לשחק בימין... למרות ששמאל אצלו עמדה ממש חזקה...

חוץ מזה מה ישתנה גם הוא אם הוא יהיה אגיאיסט וכאלו... למה ריבירי לא כזה? רוב המשחק לא היה עובר דרכו...

ובתניים לשחק עם שנייהם יכניס המון מחץ ... ואם רובן הצליח לעשות את מה שעשה באלופות ובליגה הספרדית אין כל סיבה שלא יעשה את זה בבולי.

מקווה לחתימה שלו בקורבבב מאודדדדדד

12. dudi Member

נדב הסר דאגה מליבך הסטאטוס של אריאן בריאל הים הוא-מצטייני הקיץ בקבוצה,בין פירסט סאב לכנף שמאל,מה גם שכרגע עם יציאתו של סניידר יש חלל ריק בנוגע לחוזק הסגל העמוק.

סיבות מספיק טובות שלא תראה את רובן אצלינו,פשוט מאד גדול עלינו אני בטוח(וחבל!!).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/09
  13. 100%Bayern Member

סניידר,רובן,ואן דאר וארט ועוד רבים הם חלק מהרשימה שריאל רצו להעיף הקיץ....

14. C-J Member

הנה זה מגיע מהאתר של באיירן:
    http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...9d4ab08c3c045f9

"יש התעניינות ברובן. עדיין לא הושלם."

עריכה קטנטונת:
    "רובן שיחק קשר ימני, כמו גם כשמאלי". מדגיש האתר של באיירן.

15. 100%Bayern Member

אז זה רק אומר ומחזק את זה שהוא קרוב לחתימה אחרת הם לא היו כותבים את זה סתם... מקוהו שזה יבוא עד סוף השבוע ושבוע הבא נראה את אריאן משחק בשורות הבווארים D:

הינה הלינק מוואלה...

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1544986

אם גם הם שמעו אז...... מצבנו טוב