נדב דקו אלוף אירופה פעמיים אלוף ספרד ופורטוגל בדיוק המספר 10 שאנחנו משוועים אליו. רובן אלוף אנגליה וספרד דריבליסט ממעלה ראשונה עם כושר אדיר לאחרונה בטח שישדרג את הקישור שלנו שמצוי ללא דריבליסט אחד לשעת צרה. גורקוף האיש של אלופת צרפת עם סגל של שקל וחצי!!כמובן שהוא אחד הברגים החשובים של נבחרת הטריקולור שטובה או לא להיות שמה בהרכב זה אומר שעקפת בסיבוב ים של שחקנים טובים ויש בך משהו מיוחד. סרנה מקצועית אנחנו זקוקים למגן ימני הוא פנוי הוא שחקן יציב וקשוח שכן צריך לצרף את הקפיטן של מחזיקת גביע הטוטו של אירופה. סניידר וואן דר וארט להם אין הישגים אבל תשאל כל אנטי כדורגל יגיד לך שהם יותר טובים מכל שחקני הקישור שלנו. ועל נוייר אני לא מתווכח מבחינתי השוער הגרמני היחיד שיכול להזכיר את העוצמה של שוער גרמני אופייני!!! ודייגו דייגו??!!!! סתם שחקן בלי תארים מזל שהוא הלך ליובה אחרת כלום לא היה משחק אצלינו וכלום הוא שחקן מאד חשוב. סתם דוגמא שתבין לאן הגענו אם היום צ'לסי עושה קניות וכל החבר'ה שצירפנו באים לה במחיר של חינם היא לא מצרפת אפילו את גומז וזה מקצועית תכניס את זה טוב טוב לראש אנחנו שנות אור מהטופ והגיע הזמן לשנות!!
ספ מאייר, 3 פעמים אלוף אירופה לקבוצות אלופות, אלוף עולם ואלוף אירופה. היה, לפני הרבה שנים. ככה גם דקו. מעבר לזה - לוסיו אלוף עולם וואן בומל גם הוא אלוף אירופה. מעניין שזה לא עושה עלייך רושם. גם זה קרה לפי כמה שנים ובתור שחקן ספסל. גם רובן עובד יודע לכדרר וגם עלי קארימי ידע (דרך אגב, גם מורדי מלכי). זה לא אומר שהיית רוצה אותם אצלנו. זה לא השחקן שמילאן שמצבה אפילו יותר עצוב משלנו לא רוצה אותו אז היא משאילה אותו לקבוצות מליגה בדרג ג'? מעניין שזה שאתה טוען שאת השחקנים שלנו אף קבוצה בכירה לא רוצה עושה עליך רושם ואילו זה שאת גורקף אף קבוצה בכירה לא רוצה ויותר מזה קבוצה בכירה לשעבר פשוט לא רוצה אותו אצלה זה לא עושה עליך רושם. יש לנו מגן ימני. קוראים לו פיליפ לאם. ויש לנו מגן שמאלי שהוא המגן השמאלי של הנבחרת שמר סרנה הוא המגן הימני שלה. ויש לנו את הקפטן של מחזיקת גביע הטוטו מעונה אחת מלפני הקבוצה של סרנה. אבל כשזה נוגע לשניים ההם זה לא עושה עליך רושם ואילו כשזה נוגע למר סרנה זה כן עושה עליך רושם. כבר אמרתי, אפילו אין לי מושג באיזה תפקיד משחק סניידר וואן דר וארט זה לא ההוא שהגיע עם המבורג הסתמית לשום מקום? ובכלל על כל אחד שיגיד שהם יותר טובים אני אמצא אחד שיגיד שהם פחות טובים. ואם כבר זה הנימוק, אז אני חושב שבאדשטובר הוא הבלם הטוב בעולם. ככה, בא לי. ושוב, שניהם שאריות של קבוצה שנמצאת במצב הרבה פחות טוב משלנו (בטח מאז שהחברים האלה אצלה). אז כשהם יבואו תוכל להגיד שאנחנו לוקחים את השאריות של האחרים. את מה שהאחרים לא רוצים. שבשתי העונות האחרונות היה גם מלך הבישולים לקבוצות יריבות מבין כל שוערי הליגה. וכל זה בלי לענות לך לגופו של עניין. ובקיצור מה שאני אומר. קודם כל תחיל את אותם הקריטריונים על כולם והכי חשוב, גם זה שמישהו הצליח במקום אחר לא אומר שהוא מתאים לנו (מקצועית, חברתית, לקונספציה).
כל אלה לא טובים מספיק בשבילנו?!! זה כבר מגוחך. הייתי רוצה לראות את דיעת חברי הפורום כאן ואני בטוח שאני יקבל רוב מוחץ אז חברים יקרים מיני סקר אני ונדב- האם הליסט של השחקנים שהצגתי עדיף על החבורה הקיימת להוציא את הצרפתי,או שאפשר להצליח בגדול עם מה שיש??
מצטער דודי, אני מסכים עם נדב. אף שחקן שהזכרת לא טוב מהשחקנים שלנו. אגב,בקשר להולנדים שלך,שמעת על פרשית התזונה שההולנדים נתנו לשני השחקנים האלו? תזונה כל כך לא נכונה שגרמה לפגיעה בחוזק הפיזי גופני של שני השחקנים הללו. מה אני צריך שחקני ספספל. דודי,תהיה פרקטי ותהיה ריאלי,דקו משחק בצ'לסי ולא יעזוב אותה בקרוב. את ה"שאריות" כמו שנדב אמר אין אנו צריכים. הסגל שלקח את הדאבל לפני שנתיים חזק הרבה יותר היום. רק שהוא עוד לא התחבר תחת הנהגתו של ההולנדי. גורקוף? שחקן של מילאן שהושאל לבורדו,אלופת הליגה (וכמו שאתה אוהב להדגיש) הצרפתית... יש לך את ההתקפה החזקה באירופה,אין מי שיזין אותה כרגע. ולכן שוב תהיה ריאלי. או שתציע חיזוק לקישור באופן ריאלי או שתהיה סבלני ותחכה שהפאזל ההולנדי יתחבר.
T0XiN אתה יכול להרחיב או להביא לינק (הכי טוב לינק ) על פרשת התזונה של ההולנדים? כי אני פשוט לא זוכר ששמעתי או קראתי על זה באיזשהו מקום.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx נשמע מעניין בכל מקרה.
נדב, מתי תבין שואן בומל היה על תקן שחקן ספסל בברצונה, באותו מידה אפשר להגיד גם שג'ולי אלופ אירופה, זה לא אומר כלום ולא עושה עלי שום רושם, ואן בומל נזרק מבארסה כי לא התאים לרמה המקצועית של הקבוצה אפילו אחרי זכייה בליגת האלופות, הוא תקע את המשחק והיה גמלוני מאוד.
וזה לא הפריע למאמן ברצלונה באותה תקופה לתת לו לשחק במשך 24 משחקים... אני מאמין שבתור שחקן שתוקע והורס משחק יכלנו לראות סטסטיקה מחמיאה פחות לא?
מספיק עם האגדה האורבנית הקרויה ואן בומל: אם בארסה היו רוצים אותו בחיים הוא לא היה מגיע אלינו. הוא היה בדרג השחקנים השני שם ולא סתם הגיע אלינו במחיר של 6 מליון יורו ולא 20 מליון: הוא פשוט לא שווה יותר. לגבי קבוצתנו: אני בדעה שאם כל חטאת היתה נפילת המתח של ההנהלה אחרי 2001: אחרי 1999 כל המועדון היה מגויס להשבת הכבוד וב-2001 היתה נפילה טוטלית של המוכנות ברמה הארופאית: החזרנו הגביע והכבוד, אפשר לנוח על זרי הדפנה. כמה אלופות אירופה מהגדולות של היבשת אתם מכירים ששנתיים אחרי הזכייה לא צלחה אפילו את שלב הבתים וסיימה אחרונה כשרק ספרטק מוסקבה גרועה ממנה בכל הבתים??? זה מה שקרה לנו ב-2002/3 וזו אך ורק אשמת ההנהלה. מרוב שנשענו אחורה ברוגע אחרי הזכייה עכשיו אי אפשר לקום. אפשר היה לראות זאת כבר מרמת המאמן: אימן אצלנו היצפלד הענק (שנכון שהוא היה על הקווים בכשלונות בסוף הקדנציה אבל הביא אותנו לשיאים אדירים) ומינו תחתיו את מגאת', שלא היה לו עשירית נסיון ברמה הארופאית למעט שמינית גמר עם שטוטגרט. לא תגידו הביאו אחרי שועל כמו היצפלד את ליפי או קאפלו אלא מאמן חסר כל נסיון ברמות הגבוהות של היבשת. ככה זה שמתרכזים ב"לחם והחמאה" שזו אליפות גרמניה ושוכחים את הבמה החשובה באמת, ליגת האלופות.
לפני כמה שנים פורסמה כתבה (שאיני יכול למצוא אותה) וגם דשו אותה פה כשואן דר ואארט עוד היה בהמבורג. סופר שם על המצב ששחקנים הולנדים רבים שגדלו במועדונים כמו אייאקס ופ.ס.וו ססובלים היום מפציעות חוזרות ונשנות עקב תכנית תזונה לקויה שהיתה נהוגה במועדונים הללו.
ככל שהשנים עוברות כפיר פרוייקט המיני גלאקטיקוס במסגרת האפשרויות של באיירן פרוייקט שהוא בלתי נמנע אם אנחנו רוצים לחזור להיות באיזור הטופ היבשתי,ולקבל יותר נחת במקומית ככל שהשנים חולפות ואנחנו טומנים ראש בחול הפרוייקט יעלה לנו יקר יותר. ***-ומילה על ואן בומל עדיף על הגרוטאה האוקראינית אבל אנחנו מסכימים שואן בומל זה לא אותו ענף עם אסיין,טורה,והקלאסה של צ'אבי אלונסו!!
הנס במלחמת חורמה נגד הוצאת כספים: הוא מחכה שקבוצות כמו צ'לסי יפלו כדי לומר: הנה הדרך החסכנית שלי ניצחה. שימשיך לחכות. בנתיים צ'לסי הודחה מול בארסה האדירה השנה רק אחרי יותר מ-180 דק' ואנו כבר אחרי 45 הדקות הראשונות של המשחק הראשון כבר היינו בדרך לים. העיקר חסכנו עוד כמה גרושים.
זו לא דרך חסכנית אלא טמטום לשמו לשלם 35 על גומז שזה המחיר של וייה,אטו,ולפחות 3 פעמים אנלקה,ליסאנדרו לופס,וגומיס. לשלם על גרפילד,טימושצ'ק,ופראנייץ' קרוב ל-30 מליון יחד. זו דרך להגיד לא נצרף כוכבים אלה נצרף אלמונים ועל הדרך נשלם לא פחות מכוכבים שכן יכולנו להביא.
אין בכלל ספק: להנהלה חלק לא מבוטל בכשלונות השנים האחרונות. אני לא מאשים השחקנים: אם לוקחים שחקנים שמתאימים לדרג ב' באירופה ונותנים להם הזדמנות לשחק בבאיירן ולהופיע כמעט כל שנה בצ'מפיונס אז למה לא? אם לוקחים את קלינסמן ללא אימון קבוצה בעברו ושמים לו 4.5 מליון יורו לעונה משכורת אז למה שלא יקח? קרוב לעשור לא עברנו את רבע הגמר בצ'מפיונס (שום קשר למזל), בגרמניה כבר לא מפחדים מאתנו כמו פעם ויעלה על הדעת שלצוות הניהולי אין חלק בזה?