כפיר, המועדון שלכם מבינים את זה טוב מאוד ועושים כל מה שהם יכולים. מה חשבת, שהם מנסים להחליש את עצמם בכל הכסף שהם שופכים?
ברור שהם לא מנסים להחליש את הקבוצה אבל הם בנו אותה עם שחקנים שמספיקים בשביל לזכות בליגה אבל בהחלט לא מספיקים בשביל לזכות בצמפיונס ליג.
אני מסכים אם כפיר, לקבוצה כמו באיירן שהשאיפות שלה זה להגיע לשמינית הגמר זה באמת עלוב, קבוצות כמו פאנתאנייקוס, ספורטינג ליסבון מגיעות לשם, אז גם באיירן צריכה, כרגע הסגל של באיירן לא שווה יותר מרבע גמר, וזה גם תלוי בהגרלה, בשמינית אפשר לקבל קבוצות כמו ספורטינג, אבל אם הקבוצות של הבאמת בטופ, באיירן כרגע לא יכולה להתמודד ובגלל זה היא לא שווה יותר מרבע גמר. וזה באמת ככה ב-8 שנים האחרונות, באיירן לא מגיעה ליותר מרבע גמר, לקבוצה כבסדר גודל שלה זה לא דבר נורמטיבי, באיירן השתתפה 6 פעמיים בליגת האלופות ב8 שנים האחרונות, רק לשם השוואה ויאריאל השתתפה פעמיים והגיעה לחצי גמר ורבע גמר, יותר מאשר באיירן מינכן בשתי השתתפויות בלבד. אז נכון שהכדורגל של היום התקדם והוא הרבה יותר קשה מלפני 10 שנים, למשל, גם הליגה לדעתי פוגעת, אין לבאיירן יריבויות כמו שיש לבארסה או למנצ'סטר או אפילו לאינטר, וכוכבים בסדר גודל של קאקא לא מגיעים לבונדסלייגה, אז באיירן נפגעת.
השאיפות של באיירן הם לא להגיע לשמינית הגמר, אלא הם לא לרדת מתחת לזה. הבדל עצום שכל כולו לא קשור הרבה לכדורגל, אלא להבנת הנקרא.
אני לא מבין איך חלק מכם יכולים לומרים שאתם רוצים לראות את ריבירי על הספסל... כאילו מה? עדיף את סוסה? את חאמיט? או את מולר? זה הדווקא של באיירן התנפץ לנו בפרצוף... במקום לחגוג על שתי חתונות אנחנו בוכים על שתי לוויות... השארנו את ריבירי ולא עושים איתו כלום... אבל העיקר השארנו, למה ? ככה!. עונה הבאה הוא עוזב במחיר מינימלי... אבל לא נכנס לזה עכשיו... אם כבר הוא פה אז שישחק... ואם כבר הוא משחק.. אז על חשבון הליצנים של סוסה וחמיט
אני קורא פה תגובות על רנסינג וסתם להבנת הנקרא הדרדלה למרכז מרכזו של מרכז המרכזים של השער לא גול שלו??!!
מכל צילומי הגול לא ראיתי צילום מהזווית של השוער ולכן לא יכול להגיד לך. כשמצלמים מהצד זה נראה לפעמים כאילו השוער יכל בקלות לקחת הכדור אבל בצילום מהזווית של השוער, שזו הזווית הנכונה להערכת גול, יכולים פתאום לראות שהוא לא יכל להגיע. ייתכן והיה אשם וייתכן ולא. לגבי הדיון על שמינית גמר האלופות: אין ספק שבאיירן שופכים כסף בשנים האחרונות אבל צריך להבין שכאשר במסגרת שפיכת הכסף הזו מביאים שחקן מהירנביין לדוגמא (ואתמול הוא היה זוועה) או מטוונטה זה לא בדיוק משדר לאוהדים "אנו הולכים על הטופ של אירופה". נכון שיש כוונה לעשות "גניבות" כאלו ולהביא מישהו פחות מוכר ואז להפיק ממנו הרבה ואולי אח"כ למכור אותו ברווח אבל זה לא נראה מי יודע מה מבחינת האוהדים. צריך להבין שגם ריברי, גם טוני וגם גומז, שהובאו בהמון כסף, הגיעו כמעט ללא נסיון בזירה הארופאית בכלל (טוני וריברי לא שיחקו דקה בצ'מפיונס לפני ההגעה לבאיירן) כך שיש רעב במינכן לראות מישהו מוכח וטוב נוחת אצלנו ומשדרג אותנו.
הכדור לא היה קשה... אבל אוזיל בלבל אותו... רנסינג חכה לפצצה משמאל וקצת קטנה מימין זה במלבל.... השוער גם אשם אבל ההגנה אשמה יותר... איפה היא הייתה? למה אוזיל בכלל הגיע לכדור?
מוזר לגלות שבאיירן העיפה את לוקה טוני בשביל זה...... קלוזה עדיף? ההוא משטוטגארט טוב יותר? לא נראה לי. ואן חאל..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx ורנסינג עוד שם?!
גומז כבש גם בגביע וגם אמש כך שאין מה לבוא אליו בטענות. קלוזה באמת לא פוגע אבל הוא שחקן עם המון נסיון ולא כדאי להסיק מסקנות אחרי 2 מחזורים מול קבוצות לא חלשות בכלל. המבחן האמיתי של תחילת העונה יהיה עוד 2 מחזורים כשוולפסבורג תגיע למינכן-אין מה לשחוט את הקבוצה לפני כן. ואן חאל אמר מראש שיקח זמן להתגבש והמטרה במחזורים הראשונים תהיה לאגור נק' עד שהגיבוש יתן את אותותיו. עם כל הביקורת שלי על חלק מהסגל אני לא מתרגש משתי תוצאות תיקו בשני המחזורים הראשונים. לגבי רנזינג-עוד לא התייאשתי ממנו. הוא לא אשם שאוזיל היה חופשי ומאושר ברחבה שלנו. כ"כ הרבה ביקורת מופנית אליו, חלקה לא מוצדקת בכלל, שישנן 2 אופציות: או שהוא יתחשל בטירוף או שיישבר לגמרי. הזמן יגיד ממה הוא עשוי.
כפיר מסקנות לא מסיקים במחזור שני אלה בסוף העונה שעברה אל תקנה לוקשים עם שחקנים של מכבי טמרה ואני לארג' אקסטרה לארג' פה.
אני מסכים עם ידידי פה מעליי.. את המסקות היינו צריכים להסיק עוד בעונה שעברה... אני לא אומר שצריך להיות מאזן מושלם או משהו.. לפתוח צולע אבל להביא אותה בהפצצה.. גם בעונה עם היצפלד והרכש למי שזוכר.. פתחנו בשלישיות ורביעיות... אבל אז היכולת ירדה ומלא משחקים פספסנו ובוקשי רב אליפות חורף לקחנו... אבל בסוף יצאנו עם דאבל וחיוך גדול... ככה שאת המסקנות או שהסקנו או שנסיק בסוף העונה . . .
אוי אוי כמה אוהדי באיירן כאן מתוסבכים בתוך עצמם. מצד אחד אתם אומרים רכש, חרא, מועדון חרא, ניהול חרא ובושה מה זה פה אקלמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx , אך מצד שני, רגע רגע, לא למהר לשפוט עכשיו, זה עוד לא סוף העונה, זה רק ההתחלה ובלה בלה בלה. הייתם ותשארו בסרטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מה קרה דנידין ראית שתי נצחונות של הקבוצה שלך אז אתה שמח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לא היה כזה רכש שאפשר לדבר על רכש... ואני לא שופט אף אחד... לא את השחקנים ולא את המאמן... לשפוט יהיה אפשר רק בסוף. להעביר ביקורת אפשר תמיד ;]