שמועות בהולנד שבאיירן הגיעה להסכמה עם אייאקס על ואן דר ויל. 17 מ' יורו + בונוסים על תארים של באיירן. פוטנציאל גדול מבחינה התקפית, לוקה מבחינה הגנתית. לפעמים שוכח את עצמו בהתקפה, אבל לדעתי יכול להיות מהמגנים הימניים הטובים בעולם. אם יקרה, עסקה טובה מאוד לבאיירן לדעתי. הלינק לידיעה בכל מקרה:http://www.vi.nl/Nieuws-item/182929/Ajax-e...an-der-Wiel.htm
כמו שלירן אמר ,גם לי נשמע הגיוני שלאם יעבור שמאלה ואני מאוד מקווה שזה לא נכון כי ככה קונטנטו יילך לאיבוד .
זה נראה לי מוזר, כי עם כל הבעיות שהיו לנו עם המגן השמאלי בעונה הקודמת, ואן חאל הלך קבוע לפי "האני מאמין" שלו והשאיר את השחקן עם הרגל הימנית (לאם) בצד ימין. הוא היה נחוש שזה המקום של לאם ויפתיע אותי לראות אותו חוזר בו.
אני לא יוכל לסבול מצב שקונטנטו ובאדשטובר לא ישחקו בהרכב , בגלל זה ,הפרסומים האלה מעצבנים אותי עד מאוד . פיליפ לאם מעולה בימין ,למה צריך את ואן דר ויל ? טוב ככול שיהיה ..(והוא לא מתקרב לקונטנטו ) . פשוט אבסורד,במקום לשלם את הסכום הזה על נוייר ,או על איזה בלם טוב ,רוצים להביא מישהו לעמדה בה יש לנו את המגן הטוב ביותר .
בל נשכח מה קרה לנו בקאמפ-נואו לפני שנתיים: לאם ולוסיו היו פצועים ולא היו לנו מחליפים ראויים, מה שגרם לכך שנכנסנו לרשימה הארוכה של קבוצות שקבלו רביעייה מברצלונה במחצית אחת באותה עונה. קבוצה שרוצה ללכת רחוק חייבת עומק בספסל ואם זו הכוונה אני מברך על כך. זה לא סותר העובדה שבאמת צריך להביא גם בלם ומכיוון שכסף לא חסר במינכן אז הבאת מגן לא תסתור הבאת בלם ונקווה שתהיינה חדשות גם בעמדה הזו.
במקום מי אתם רוצים בלם?ההולנדי יגיע לצד ימין לאהם לשמאל ובדשטובר יהיה ביחד עם ואן בויטן הבלמים,עם כל הכבוד לקונטנטו יש לו הרבה ללמוד,קצת סבלנות לא תזיק לאף אחד,תסמכו על ואן חאל הוא יודע קצת יותר מאיתנו,באדשטובר היה בשנה שעברה מגן שמאלי וזה היה פשוט לא מתאים,הוא בלם וככה יהיה השנה
אתה סגור על זה שבאדשטובר וואן בויטן הבלמים ודמיקליס יורד לספסל? אני הראשון שאשמח על הדחת הארגנטינאי מההרכב, השאלה האם זה יקרה ובנוסף בל נשכח שבאדשטובר עדיין צעיר וואן בויטן כבר אחרי השיא כך שהחלק האחורי עדיין בעייתי.
אני מקווה שואן דר ויל לא יגיע!! קודם כל ברור שיש לנו את לאם בעמדה שלו ובצד ואחרי העונה האחרונה עדיף את לאם בימין למרות שהוא יהיה טוב בכל מקום. מגן שמאלי הוא לא יהיה וקשר קדמי גם לא שיש את רובן שם, אז אני באמת לא מבין את השיקול הזה ועוד בכל כך הרבה כסף. אחרי העונה האחרונה לא חייבים להביא שחקנים בכל כך הרבה כסף גם אם הם הולנדים ואהובים על ואן-חאל. חוץ מזה לא התלהבתי ממנו בכלל ובכל הרבע גמר הוא לא מסר לרובן והלך לבד באגף לא שווה את הכסף שילך לאיזה צ'לסי או משהו.. עדיף כבר להגיע לסיכומים עם נוייר לגבי העונה הקורבה או לאחרייה לפני שיונייטד וארסנל יקחו לנו אותו.
דווקא לעומת כולם פה כמעט, אני בעד זה שואן דר ויל יגיע לבאיירן, כי אני חושב שהוא יפתור לנו סוף סוף את בעיית המגנים הלא נגמרת שהייתה לנו. אז כן, יש לנו את קוטנטו, אבל זה עדיין לא ברמה שאפשר לבנות עליו. אני חושב שהשיקול הוא נכון, יש לנו מגן שהוא ואן דר ויל, ואם קונטנטו יהיה טוב ממנו, אז ואן דר ויל יחזור חזרה לחור שהגיע ממנו. אי אפשר להכנס לעונה שבאיירן רוצה להתמודד על הצ'מפיונס ליג שבסוף מתברר שהמגן שבנינו עליו, קונטנטו, הוא פלוף ושוב נתקענו עם הגנה חלשה. אותו הדבר אני חושב שצריך להיות בעמדת הבלם שיחליף את דמיקליס, כי באדשטובר כבר הוכיח שאפשר לבנות עליו.
צודק. אי אפשר להגיע לישורת המכריעה של העונה ולהתחיל לאלתר כי הסגל לא מספיק רחב. איך אמר המאמן החדש של מילאן: האוהדים צריכים להבין שכדורגל זה גם הגנה, ולכן חובה לחזק החלק הזה. ניסים קורים פעם כן ופעם לא: השנה הגענו לגמר הצ'מפיונס עם הגנה בינונית-מינוס-זה לא יקרה כל שנה.
שווינשטייגר צוטט הבוקר אומר שהוא "לא נשוי לבאיירן". הוא רוצה להשאר ואוהב את מה שבנו בבאיירן, אבל גם עזיבה במילים אחרות היא דבר אפשרי מבחינתו.
BAMS: Klubs wie Chelsea London, Real Madrid und Juventus Turin sollen an Ihnen interessiert sein Schweini: Da fehlen noch ein paar. אגב, מהמשך הראיון עולה שהוא ממש לא מתכנן לעזוב כרגע. הוא דיבר על זה שתמיד יש הצעות אבל שבבאיירן התחילו לבנות "דבר נהדר" ולא סתם הם הגיעו לגמר הצ'מפיונס וכו' וכו' ושכרגע הוא לא רוצה להגיד שום דבר על מעבר למועדון אחר אבל גם ליצור לאוהדים אשליה שהוא נשוי למועדון יהיה לא הוגן (מכאן המשפט "אני לא נשוי לבאיירן"...)
אמנם בדרום גרמניה יש רוב קתולי, בניגוד לשאר גרמניה, אבל אין חתונות קתוליות בבאיירן...הוא לא נשוי לנו ואנחנו לא לו. אם הוא חושב שילקק דבש בצ'לסי או ריאל יש לי חדשות בשבילו: הוא יצטרך להשקיע הרבה יותר מאשר במינכן כי שם לא תהיה לו הפריבילגיה של שחקן בית ואת אהדת הקהל מראש. יכול להיות שזה יקפיץ אותו למעלה ויכול להיות בדיוק ההפך-נראה בסיטואציה כזו ממה הוא עשוי.