מצטרף לשאלה מעליי רק שבמקרה שלי הנסיעה תהיה לפריץ וואלטר שטאדיון בקייזרסלאוטרו. בכלל מישהו פה התנסה ברכישת כרטיסים למשחקי חוץ? איך זה נעשה בדיוק? (לא נחשיב את המשחק חוץ נגד חיפה כי בכל זאת להשיג כרטיסים לליגת האלופות יותר קל מלהשיג כרטיס למשחק ליגה)
אני חושב שזה עובד באופן די זהה. VIA GOGO כפי שהוזכר פה מציע כרטיסים של אנשים שאינם יכולים ללכת למשחק ולכן הם מעמידים את הכרטיסים שלהם למכירה. כרטיס ליציעים של באיירן רצוי לבדוק דרך המועדון (המספר כמובן זכור לך יבגני). אם דבר זה לא חשוב לכם אפשר לבדוק דרך הצד של דורטמונד\קייזסלאוטרן כאשר סיכוי גדול יותר להשיג כרטיס עקב מכסת כרטיסים גדולה יותר ליציעים של הבית.
רק שאז הפוטנציאל לקבל מכות עקב שמחה מגולים שבאיירן כובשת יותר גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
דיברתי עם חבר שגר ליד קייזרסלאוטרן הוא אמר שזה נורא בעייתי למצוא כרטיסים למשחקים מול באיירן טוב שלחתי מייל למועדון נראה מה הם יגידו אם תהיה שתיקה נצתרך להתקשר או לקוות שיהיו כרטיסים במחירים שפויים ליציע חוץ ב VIAGOGO
ממש ממש לא. בכל יציע, חוץ מיציע השרופים יושבים אוהדי הקבוצה המקומית והקבוצה האורחת. הרבה פעמים הם אפילו חברים שבאים ביחד. ואין שום בעיות. אתה יכול לקנות כרטיס לכל אחד מן היציעים ואפילו עדיף לא ליציע של באיירן, כי את האורחים שמים בדרך כלל במקום הכי גרוע לצפיה.
כבר במהלך העונה הזו דובר רבות על נוייר. לנוייר חוזה לעוד עונה אחת בשאלקה. אחריה הוא חופשי. הדברים עמדו על זה שרומינגה הודיע שנוייר אמר כן לבאיירן והצדדים סיכמו כשהשאלה שנותרה פתוחה האם זה יקרה כבר העונה (שבאיירן תשלם דמי העברה) או שזה יקרה בעונה הבאה (והוא יבוא בחינם). בכל מקרה, לעונה הבאה בונים על בוט וכנראה לא יבוא שוער, יתכן וזה בגלל שמחכים לנוייר בחינם כמו שסוכם כאמור. לפני כחודש או קצת יותר פורסם כאילו נוייר עומד להאריך את החוזה עם שאלקה. היו פרסומים ולא יותר. בימים האחרונים דובר גם (רק בגדר ספקולציות) על השוער של נבחרת הולנד בהקשר של באיירן. שוב, רק ספקולציות ולא דיבורים על שיחות או התעניינות. דיברו גם על קונטראו המגן השמאלי של פורטוגל. בימים האחרונים פורסם שבאיירן ירדה ממנו כי הוא יקר מידי וכי היא מתעניית בואן דר וייל ההולנדי (גם ואן בומל המליץ בחום) שאמור לעלות כ - 14 מליון יורו. מנגד ואן חאל וגם אחרים אמרו שאין לו (לואן חאל) בעיה לבנות את העונה על קונטנטו. (אישית, הייתי רוצה לראות אותו משחק מגן שמאלי ואת באדשטובר בלם במקום מיקו). כמו כן, צריך גם לזכור שבנתיים דויד אלאבה קיבל חוזה מקצועני וגם בארפייד (שנמצא במונדיאל עם נבחרת הולנד) חוזר לקבוצה.
תודה ! רק כמה שאלות ברשותך : ואן דר ויל משחק מגן ימיני ,הייתי רוצה לדעת במקום מי מתכוונים להביא אותו ? הריי בעמדה הזאת יש לנו את פיליפ לאם , מה קורה בעניין הבלמים ? מתכוונים להשאיר את דמיכליס לעוד עונה ? קראתי גם לא מזמן שדז'קו רוצה לעזוב את וולפסבורג ובאיירן מינכן הוזכרה כמועמדת ,האם הדבר אפשרי ?
לא קשה לנחש שאם מביאים שחקן לעמדה של לאם זה אך ורק כמחליף. אם היינו מביאים קשר ימני, זה אומר משהו לגבי רובן? כנראה שלא.
קשה לי להאמין ששחקן כזה יבוא לשבת על הספסל ,הוא מבוקש במועדונים גדולים אחרים מלבדנו . למרות זאת אני מקווה שלא תיהיה לו בעיה לשבת בספסל . הדאגה שלי היא שיבלמו את ההתקדמות של קונטנטו ובאדשטובר ,הם שחקניי בית ולהם צריכה להיות עדיפות ראשונה ,שחקנים טובים זה טוב ויפה אבל שחקניי בית זה מעל הכול בשביל מועדון .
אני מסכים ומקווה לראות אותם בהרכב. עד ללפני כמה חודשים האמנתי שלמיקו בכל זאת מגיע צ'אנס עם המון שקט מהמועדון כדי לחזור לעצמו, אך כנראה שזה לא הולך לקרות ואני מקווה שואן חאל יסיק את המסקנות הנכונות.
אני לא מבין איך לא בונים על קלוזה?! מי נשאר, גומז?...הרי כולנו יודעים שהוא נורא נורא חלש.. אם לא קלוזה אז שיביאו חלוץ אחר הולך להיות לנו חור בהתקפה (אם רוצים להגיע גבוהה בליגת האלופות). חוץ מ אוליץ לא יהיה לנו 9 אמיתי ברמה טובה.
סלע, לא הולכים לשלם 14 מיליון יורו כדי להביא שחקן לספסל. ואן דר וויל בא (זה נראה כבר בשלבים אחרונים של הסיכום) לעמדת המגן הימני ולאם יחזור לצד שמאל.