גומז לא יהיה טוב. כמעט כל העונה הקודמת הוא היה על הפנים וגם במונדיאל בדקות שהוא שיחק. גם רואים שאין לו יותר מידי פוטנציאל הוא מאבד כמעט כל כדור שהוא מקבל ,לא מצליח לעשות איתו כלום ומאוד כבד. אלו דברים בולטים מידי בכדי להשאיר סיכוי טוב שהוא עוד יהיה טוב בעתיד (מזכיר לי את סיפור פולדי בזמנו רק יותר גרוע). אז לדעתי חלוץ חובה. ולא יודע מה כולם לחוצים על השוער כמו שכבר אמרתי הוא היה מצויין בעונה שעברה ואין סיבה להחליפו.. לדעתי הוא אפילו יותר טוב מנויר.
כנראה שאלבה קיבל חוזה מקצועני http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/pr...eta-823407.html תנו לו קצת זמן להתפתח וגם לקבל הזדמנות בהרכב ויש סיכוי שתקבלו בחזרה הרבה.
בוט יותר טוב מנויר?זה לא זמן לבדיחות,בוט שוער בינוני וככה גם היה לפני כמה שנים,תראו את השוער של פורטוגל,אדוארדו תותח,חייבים לחזק את ההגנה,כולם ראו איך בגמר אינטר עשתה צחוק מההגנה שלנו
אם זה היה תלוי בי הייתי מביא: בלם ברמה שלא שווה יותר מ-15 מיליון יורו-אפשר להביא בלם מגרמניה כמו:נאלדו,פרידריך. או איזה שארית מקבוצה גדולה כמו פפה(ריאל) למרות שאי אפשר לדעת אם מוריניו בונה עליו. חלוץ מטרה קלאסי-כמו באריוס,קיסלניג שעלותם לא יותר מדי גבוהה.למרות שזה כנראה לא יקרה כי באיירן לא יזרקו 30 מיליון יורו לפח(גומז). לגבי עמדת המגן השמאלי קונטנטו יספק את הסחורה ואני מאוד מקווה שבאדשטובר יהיה אך ורק בלם. לגבי עמדת השוער ניתן לחכות עוד עונה וכנראה זה מה שיקרה אחרי עונה גדולה של בוט. אני מאוד מאוד רוצה לראות את נוייר כשוער אצלנו והוא בהחלט השחקן שאני הכי רוצה שיגיע לבאיירן,אם זה תלוי בי אני מביא אותו עכשיו או לפחות סוגר איתו על חוזה באמצע העונה לפני שיונייטד או ארסנל יחטפו אותו(מה שבטוח אחרי המונדיאל הערך הכספי שלו לא יהיה רחוק מזה של גומז וזאת הבעייה העיקרית...
נאלדו? אתם בטוחים שאתם אוהדי באיירן? נראה שאתם מחפשים יותר להזיק לקבוצה שלכם מאשר לרצות בהצלחה שלה. פרידריך חתם בוופלסבורג.
אתה באמת רציני? יש לנו את ההגנה הכי טוב בליגה ואתה רוצה להביא לה בלם שהוא כבר כמה שנים חצי מצמד הבלמים של ההגנה הכי חלשה בליגה (בנסיבות. כלומר לאור יכולת שאר הקבוצה, כי ברור שקבוצת תחתית תספוג יותר, היא הרי חלשה בכל העמדות). קיסלניג/באריוס? מילא היית אומר איזה חלוצים עולמיים. אבל הם? ואיך בדיוק הם מתאימים לשיטה? ואיך בדיוק הם יותר טובים מגומז. שניים שנתנו עונה אחת טובה אז הם כבר יותר טובים ממה שיש? גומז נתן 3 עונות גדולות עד העונה, מירו בכלל. וחוץ מזה, הגיע הזמן להבין השיטה של באיירן, כיום, לא מבוססת על חלוצים דומיננטים. השערים מתחלקים על 5 - 6 שחקנים ובשיטה הזו גם לא יכול להיות אחרת. גם ראול או ואן ניסטלרוי של לפני 3 או 4 שנים לא היה נותן לנו 20 שערים בעונה כזו. וזה בלי לדבר על דרישות המאמן לדברים אחרים מהחלוצים. לזרוק ססמאות זה קל. בואו נראה מה באמת רציני ואפשרי בכלל.
טוני?מאקקאי?-הם לא חלוצים דומיננטים? אני אולי לא יודע את מי להביא בדיוק אבל חסר לנו חלוץ שיתן לפחות 20 שערים בעונה כמו בכל קבוצה גדולה(רוני,דרוגבה,היגואין). לגבי עמדת הבלם לא ספגנו הרבה שערים כי אנחנו באיירן ולא מגיעים נגדנו ליותר מדי מצבים,ונמאס לי לראות קבוצות מבקיעות לנו בכל משחק כאשר הן מגיעות למצב וחצי, אני לא יודע מה הסטטיסטיקה האמיתית אבל אני בטוח שבאיירן היא בין ה-3 הקבוצות בגרמניה שסופגות הכי הרבה ביחס למ"ס המצבים שמגיעים מולה. אני לא טוען שצריך להביא איזה בלם יקר ברמה של קלייני או טרי כי אני חשוב שואן-בויטן ודמיקלס הם ברמה גבוהה-אנו צריכים עוד בלם ברמה שלהם שיתחזק את ההגנה שלנו(חוץ מבאדשטובר. ההבדל בין באיירן לקבוצות כמו בארסה וצ'לסי זה הביטחון בהגנה ולנו למרות עונה שלא ספגנו יותר מדי שערים אין לנו!! יום טוב!!
לא חייבים חלוץ דומננטי כדי להיות קבוצה דומננטית. אומנם ברוב המקרים זה מאוד רצוי, אבל העונה נתתם עונה ענקית, קרוב למושלמת וזה שהקשרים שלכם היו נוצצים והחוד עבד קשה בשביל הקבוצה. אוליץ' גם כבש אבל נתן הרבה מעבר לרק כיבוש שערים וזה גם נכון למולר. אני לא הייתי מחליף אף אחד מהם בעד שום הון שבעולם, הם מצאו את החיבור אחד עם השני ועם השיטה של ואן חאל ולכן כל נגיעה יכולה לקלקל ואולי אפילו יווצר מצב שלא תגיעו לרמת החיבור הזאת שוב בקרוב. יהיה ממש מטומטם לגעת בקישור ובחוד כמו שהוא במצבו היום. היו בעיות הגנה ואני אבין לגמרי שינוי פרסונלי במקום דמיכאליס, אבל מעבר לזה אחרי שעושים עונה מושלמת, הדבר שלומדים מזה שיותר טוב מזה אולי אין ולא צריך להיות. אוהדי באיירן אף פעם לא מרוצים.
אז כרגיל, אנחנו שומעים ססמאות, אבל בלי כלום מאחורי זה. זה מתחיל ב: כלומר, נדרשת החתה של שחקן משמעותי. ואז נשאלת השאלה "איפה צריך להתחזק ובמי" והתשובה למעשה: בהתקפה אין אף שם אבל "... מישהו כמו רוני, דרוגבה, היגוואין". זה רציני? זה החתמה משמעותית של חלוץ שאתה אפילו לא יודע על קיומו. כבר היה עדיף להגיד קיסלינג או באריוס או וואלדז. ואם כבר נתת את השמות ההם (רוני ושות'), אתה באמת חושב שאפשר להביא אותם? ובעניין ההגנה זה אפילו יותר מצחיק. אנשים מודאגים שאין החתמה של שחקן משמעותי ומה למעשה הם רוצים? בלם רביעי לקבוצה. נו באמת. שחקן משמעותי חסר וזה בלם רביעי. ברצינות. אתם חושבים שצריך איפשהו להתחזק ושאם לא נעשה את זה אנחנו לא בסדר. איפה צריך להתחזק ועם מי. לא סתם ססמאות. שמות.
אי אפשר לתת שמות...אף אחד כאן לא בדיוק יודע איזה חוזה יש לשחקן כזה או אחר...מה התנאים שלו ,ההצעות האחרות שלו ועוד 1001 פרמטרים שצריך לדעת לפני שזורקים שמות. בשביל זה יש אנשי מקצוע בבאירן. הדבר היחידי שאפשר לומר זה שאנחנו צריכים להתחזק בנקודות החלשות המשמעותיות שלנו שזה נכון לעשיו הגנה והתקפה. לא צריך להביא את רוני וכו...אני בטוח שאם באירן רוצה היא יכולה בכיף לסמן כמה כשרונות מדרום אמריקה או משהו בסיגנון. (איזה חלוץ לא סופרסטאר בסגנון כמו פיזרו , מקאי , יאנקר...בזמנם, יעשה את עבודה ..לא חובה רוני אבל כיום גם כאלו אין. כן אוליץ,קלוזה וגומז לא באותה רמה בהשוואה לאז. הם מצויינים רק בתור תוספת)
לא מסכים עם רוב הדברים פה . לדעתי ההתקפה שלנו מצוינת ,היא לא מורכבת מחלוץ אחד וגם לא תלויה ביכולת שלו בצורה קריטית . אני מבקש לא לשכוח את מה שאוליץ' עשה העונה הזאת ,לדעתי הוא יכול להמשיך להוביל אותנו מעמדת החלוץ . אני דווקא בדעה שלא צריך להביא רכש ,אלה אם כן זה בעמדת הבלם אבל אני לא רואה את ההנהלה נפרדת מואן בויטן ודמיכליס ככה שגם זה בערבון מוגבל . אני אומר כזה דבר ,תנו לשחקניי הבית לשחק ,אנחנו מכוסים בכול העמדות ,אנחנו קבוצה סופר חזקה ,מהטובות בעולם ,אוליי להביא את נוייר ,זה כן ,אבל בעקרון אני סומך על ואן חאל ומצפה ממנו שיתן לשחקניי הבית לשחק ,ואפשר לדבר מעכשיו על זה שאנחנו אחת הקבוצות החזקות בעולם .
בקיצור, כמו שהתחלתי סתם ססמאות ריקות מתוכן. אין שמות. אין אף אחד שאפשר להביא ושיעשה מאיתנו ממקום שני ביבשת למקום ראשון ביבשת. ואם מישהו חושב שחלוץ יעשה את ההבדל, אני מצטער, אין לו הבנה בכדורגל. ההתקפה שלנו הרבה יותר טובה מרוני, דרוגבה, היגוואין ומי שלא תרצה. ההתקפה שלנו בנויה על 5 שחקנים ו - 5 שחקנים תמיד יהיו יותר טובים משחקן בודד.
לא תמיד: שחקן אחד עם יכולת אישית גבוהה יכול לעשות מהלך אחד שיעשה את ההבדל לעומת 5 שתוקפים ותוקפים ומתנפצים על הגנה חזקה.הדברים אמורים במיוחד במשחקים כמו הגמר מול אינטר-בו אפשר עד מחר לתקוף עם 5 שחקנים, לא יצא מזה כלום. ד"א: ב"ידיעות" היום עשו השוואה בין שחקני ארגנטינה לגרמניה לקראת רבע הגמר ומי אתם חושבים קיבל ציון מביך בארגנטינה? כמובן הבלם המהולל דמיקולו. אני מציע למאנשפט לשחק רק עליו-מניה בטוחה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (בעצם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx כי אחרי הטורניר הוא חוזר אלינו...).