באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. scholl Member

איזה אכזבה ,בשביל מה אנחנו צריכים שכיריי חרב ? יש לנו את קונטנטו שהוא פשוט מגן גדול כבר עכשיו .
    אני פשוט לא מבין את ההחלטה הזאת ,במקום להביא את נוייר ועוד בלם טוב ,בוחרים לחזק דווקא עמדות שאנחנו לא צריכים ,חבל מאוד .

בכול מקרה ,אני רוצה להאמין שואן חאל יודע מה הוא עושה ,אוליי להביא את הפורטוגזי לעמדת הקישור ? מי יודע ,רק שלא יפגעו בילדים !

2. אפנברג Member

קבוצות גדולות צריכות עומק בספסל ולכן אני בעד. גם אם נבנה על קונטנטו, מה נעשה אם פתאום הוא יושבת לחודש-חודשיים? כמעט בלתי אפשרי להצליח ברמות הגבוהות ללא מחליפים ראויים כי העונה ארוכה, יש המון משחקים ומטבע הדברים גם פציעות והרחקות. אני מברך על כל רכש הגנתי שנעשה בקבוצה-נקודת תורפה שחייבים לחזק.

3. yossi170271 Member

אני מבין שיש כאן כמה שחושבים שהם מבינים יותר מואן חאל,קונטנטו טוב לרמות של הבונדסליגה בינתיים,בנוסף הקבוצה חייבת עומק ואיך שהמגן של פורטוגל שיחק אז יש למה לצפות,חייבים שוער אם כל הכבוד לבוט זה לא לאירופה,

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/6/10
  4. igal Member

מה הבעיה עם בוט ? שוער מצויין יכול בכיף להישער עוד עונה...גם לרמות של ליגת האלופות

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בוט נתן עונה מצויינת וגם לא אשם בשערים שספגנו בגמר ליגת האלופות, אבל בגיל הזה מי יתן לנו הבטחה שהוא לא יתן פתאום ירידה חדה ביכולת. בגילאים הללו מתרחשים דברים לא צפויים ולכן אולי יהיה נכון להביא שוער נוסף לכל מקרה.

לא מאמין שהצלחתי לרשום כאן הודעה. הראש בכלל בשמינית גמר המונדיאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/10
  6. yossi170271 Member

בוט שוער טוב,אבל באיירן צריכים שוער מעולה,וכאלה לא חסר והם בטח ירצו לבוא למינכן,שכחתם את הפאדיחות בבורדו?
    מוכרחים שוער ברמה גבוה ואני מקווה שיביאו כבר,דרך אגב מישהו כאן אמר לפני כמה ימים שבאיירן לר הצליחה עם שוערים זרים,אחד השוערים הטובים בעולם בזמנו היה זאן מארי פאף הבלגיוהוא נתן שנים מדהימות במינכן,ולסיום אני מקווה שמחר נדפוק את הלוזרים הבריטים

7. אפנברג Member

למרות מה שקרה בבורדו בוט יכול למשוך עוד עונה-בוא לא נשכח שהוא גם לקח שם 2 פנדלים (שנבעטו גרוע אבל גם את זה צריך לדעת לקחת). בוט כבר שיחק בקריירה פעמיים בגמר צ'מפיונס כך שהוא בהחלט מתאים לאירופה. נכון שהיה את ז'אן מארי פאף אבל הוא יוצא מן הכלל: השוערים הגדולים של באיירן היו תמיד גרמנים (ספ מאייר האגדי, ריימונד האומן וכמובן אוליבר קאן). בדר"כ השוערים הגדולים גם סחבו שנים רבות בקבוצה (נדמה לי שמאייר הוא שיאן ההופעות בקבוצה וגם קאן סגר 14 שנה) כך שמחפשים משהו לטווח ארוך ואפשר לעשות זאת בנחת כשיש את בוט.

8. Klose Member

תגידו מתי מסתיים החוזה של אוזיל בורדר ברמן אהה ?...מעניין צריך לבדוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

9. aloneli Member

אני לא מודאג דווקא לגבי עמדת השוער,אפשר לחכות עוד שנה ולהיבא שוער לתקופה ארוכה כמו שאמרו כאן.
    מה שיותר מפריע לי זה דמיקלס,אני פשוט לא מבין מה עובר עליו-בלם כל כך טוב ואפילו באחד על אחד(החלק היותר טוב בו) מול ילד מקסיקני הוא מקבל שיעור. אני מאוד מקווה שהוא יתאפס על עצמו לעונה הבאה כי אחרי הכל הוא אמור להחזיק את ההגנה שלנו עונה הבאה....

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני עניינים שמתפרסמים היום בגרמניה.
    1. רנזינג בדרך לקבוצה ספרדית מהליגה הראשונה. עדיין לא מספרים איזה, אבל הטענה שהוא כבר חתם.
    2. עסקת קונטראו (לפחות בנתיים) לא תצא לפועל. בנפיקה רוצים להשאיר אותו בכל מחיר.

11. אפנברג Member

מחדל עצום של המאמן ושל ההנהלה שבלם כזה נשאר אצלנו. זה יחזיק ההגנה זה? בדיחה מהלכת.

12. aloneli Member

ויש לי הרגשה חזקה שכמו בכל עונה שבה אנו מצליחים באיירן לא מחתימה אף שחקן משמעותי למרות שצריך,כאילו יש שם סוג של אופוריה..
    אולי ההחתמה הכי גדולה שנראה זה איזו העברה חופשית או שחקן מושאל ולא יותר מזה.
    אני רק מקווה שהסיום לא יהיה כמו בפעמים הקודמות שלא התחזקנו למרות שהיינו צריכים וסיימנו את העונה עם 0 תארים.

13. Klose Member

חייבים בלם וחלוץ...גומז יחמם את הספסל ואוליץ וקלוזה לא בשיא הקרירה..

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

והייתי שמח לשמוע שני דברים.
    א. איפה היית רוצה חיזוק?
    ב. את מי צריך להביא לשם?

15. yossi170271 Member

חייבים שוער , ולגביי חלוץ אין צורך,אני מאמין שגומז יהיה השנה הרבה יותר טוב