לגבי לל, אני צועק כבר כמה עונות שאין לו מקום בקבוצה ובשבילו נטו שיעבור קבוצה. ולא רק בבאיירן לפני דעתי אלא בעוד כמה וכמה קבוצות טובות שיש להן כבר מגן ימיני שעולה עליו בכמה וכמה רמות. הארטה יכול להיות סוג של להחיות את הקריירה שלו שדי נפלה בשנים האחרונות בספסל הבווארי. לגבי ריברי... עדיף שיעבור ניתוח עכשיו.. ינוח ואז יחזור עליינו בכל הכוח.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11881_6228309,00.html באלאק חוזר לקדנציה נוספת בלברקוזן,כנראה שלבאיירן הוא כבר לא יחזור בעתיד בתור שחקן.... חתם על חוזה לשנתיים!
קצת חבל על לאל כי בכל זאת הוא שחקן בית. אבל כנראה שהוא לא מספיק ברמה וההחלטה בסופו של דבר נכונה...שיהיה לו בהצלחה!
שחקן בית זה מצוין אבל קודם כל צריך יכולת המתאימה לרמות הגבוהות. גם אוטל שחקן בית ואין בו כלום לדעתי. אם צריך להחליט בין שחקן בית לכזה שבא מבחוץ אבל הוא טוב יותר משמעותית האחרון בעיניי עדיף.
נכון שזה לא דיון על באלאק אבל אם פתחתם את זה כבר אז אתם אומרים שהוא לא לרמות הגבוהות ולא לרמה של באיירן רק על זה אפשר לפתוח דיון בנפרד, שחקן בית? כי הוא שחק בקבוצה 4 עונות והוא העדיף ללכת לצ'לסי? מה בית פה בדיוק. וכמו שאמרו גם לל שחקן בית אבל להשוות בין שחקן "בית" שחוזר קדנציות בצ'לסי ובליגה האנלגית ולבין שחקן שכמה עונות רק יושב על הסלפסל יש הבדל. ואתם אומרים לא לרמה לא לרמה לא לרמה... אבל העיקר שהוא נפצע לפני המונדיאל כולם אכלו את הלב שהשחקן הזה לא ישחק. ואם הוא היה משחק הוא היה הבאנקר אולי היחידי ביחד עם לאם ופולדי על המרגש. ואם הוא כל כך לא טוב... איך זה שהוא יכל היה להצליח לדחוק לפינה את שאר הנבחרת הגרמנית? גם אם יש צורך בכך ששוויני לא יפתח?
באיירן מינכן סיכמה עם בנפיקה על העברתו של המגן השמאלי הבינלאומי פאביו קונטראו שמככב ברגעים אלו במדי נבחרת פורטוגל. התקפית הוא נהדר, אך אני עדיין בספק לגבי יכולתיו ההגנתיות. מעניין אם זה מה שיפתור את הבעיה בצד שמאל אצל הגרמנים. http://www.goal.com/en/news/91/portugal/20...coentrao-report
האפשרות לזה הועלתה כבר כמה ימים בתקשורת הגרמנית. המעניין הוא שדווקא עכשיו יש שם שקט בעניין הזה ואף כלי תקשורת גרמני לא מדבר על זה בכלל, בטח לא כענין סגור אם הוא יגיע, אני אקבל את זה ברגשות מעורבים. אמנם אני לא מכיר אותו ורק אתמול הסתכלתי עליו לראשונה (בעקבות הפירסומים שהיו בתקופה האחרונה אצלנו) והוא עושה רושם של מגן טוב מאוד ומדברים עליו כאחד המגינים היותר טובים שיש. אז זה יופי. מצד שני זה יעצור את ההתקדמות של קונטנטו (ואולי גם באדשטובר, אם כי אני מקווה שבאדשטובר יקבל מקום של קבע בעמדת הבלם) וזה חבל מאוד. לטעמי, קונטנטו מסוגל להיות פיליפ לאם הבא.
קונטנטו היה טוב ואין שום סיבה שואן חאל יפסיק את קו המחשבה שלו עם הצעירים. לכו תדעו, אולי באיירן רוצים את הפורטוגזי לשם עומק בספסל או למקרה שלקונטנטו לא ילכו הדברים כמו שצפוי. בסך הכל הרכש הוא נכון, בעונה שעברה שנפצע לכם מגן, כמעט ולא היה מי שיכנס ויחליף (מהעמדה המקורית ולא מעמדה אחרת). אם קונטנטו שחקן טוב הוא גם יצליח, לכן לא צריך במצב הזה לפחד שזה על חשבנו. ואן חאל הוכיח שגם מצידו 35 מיליון יורו ישבו על הספסל. שום רכש לא מרגש אותו יתר על המידה.