חברים ,אם הייתם נותנים ללוטר מתיאוס לשחק מגן גם הוא לא היה מצליח להתבלט . באדשטובר נולד לשחק בלם ,התפקיד הזה תפור עליו ,הוא פשוט חומה כשהוא משחק בלם ואני מפחד שירד לו הבטחון מכל מה שהולך סביבו ,אני זוכר שבתחילת העונה הוא אמר שהוא רוצה להיות כמו ג'ון טרי ,והוא באמת שיחק כמו גדול ,במונדיאל אני רואה שמורידים לו את הבטחון ,אסור לתת לילד הזה לשחק מגן ,זה פשוט לא זה . מה גם ,שאם בבאיירן הוא ישחק מגן ישרף לנו המגן השמאלי מהטובים בעולם היום ,הילד דייגו קונטנטו שהוא פשוט שחקן נפלא , הצעירים שיש לנו הם פשוט יהלום למועדון ,למרות גילם הצעיר הם פשוט נמצאים בטופ העולמי . אני מאוד מקווה שבאדשטובר ישחק בלם וקונטנטו מגן שמאלי , אני לא דובר גרמנית ,אשמח לשמוע האם יש אזכור כלשהוא לכך שבבאיירן בונים על שניי הכוכבים הצעירים האלה בעמדות הטבעיות שלהם לעונה הבאה . אני מאוד מקווה שלא יתנו לפרחחים זרים להרוג את הכשרון של הילדים האלה ,אסור להם לשבת על הספסל וחייבים לתת להם לשחק איפה שהם יודעים הכי טוב .
אין מצב כזה שאין שוער בנמצא,יש כל כך הרבה שוערים טובים ,שזה יהיה פשוט בושה לא להחתים אחד מהם,שוער ויאריאל,שוער רומא דוני הברזילאי,הקטור רומרו הארנטיני,יש עוד הרבה וכמובן שוערים גרמנים,שלפי דעתי אדלר מספר אחד,הלוואי ויחתום בבאיירן
אני דווקא חושב שזה מחמאה לתת לבאדשטובר לשחק כמגן שמאלי בנבחרת, זה רק נותן לו לראות שגם בעמדת המגן הלא טבעית שלו, הוא השחקן הגרמני הכי טוב שיש להציע בעמדה הזאת. העמדה הזאת כבר שנים בעייתית בנבחרת גרמניה, ומצאו פתרון לא רע עם באדשטובר. אמנם לא אידאלי, אבל יותר טוב ממגנים אחרים. ובקשר לשוער אני חושב שבאיירן לא רוצה להחתים כל שוער.. היא תרצה להחתים שוער גרמני, בשאיפה לשוער הגרמני הכי טוב, שיכול לתת הרבה שנים טובות ושיש לו תכונות של מנהיג כמו של בוט, קאן וכו'. וככה נכון לעשות.
נכון: בבאיירן יש מסורת של שוערים גרמניים ובגרמניה יודעים לייצר שוערים מהטופ העולמי כך שמן הסתם העדיפות היא לגרמני. אדלר היה מועמד חזק אבל סוף העונה האחרונה, גם בנבחרת, פגם קצת במעמדו א"כ עדיין הוא שוער מעולה. המטרה מן הסתם הנה שוער לטווח ארוך (אולי לא 14 שנה כמו קאן אבל בכ"ז) כך שלא ימהרו להחתים. בוט בשקט סוגר הפינה לעוד עונה אז אפשר לחפש בלי לחץ.
כל מה שאתה אומר נכון. אבל כשבתחילת העונה נתקענו בלי שום מגן שמאלי או ימני נורמאלי (חוץ מלאם כמובן) אז היה צריך להשתמש במי שהכי פחות רע. ובאדשטובר הוא לא לאם, אבל הוא בהחלט מגן שמאלי לא רע. נכון, הוא הרבה יותר טוב כבלם. לקראת סוף העונה התגלה גם המגן הנהדר קונטנטו ואפשר לדעתי לסמוך עליו לעונה הבאה. העניין לגבי הנבחרת הוא כזה שלמאמן נבחרת יש את הפריבלגיה לבחור בכל רגע נתון מגן אחר. בעוד שמאמן קבוצה חייב להשתמש בקאדר סגור. אז כל עוד ואן חאל באמצע העונה השתמש בו כמגן אי אפשר לבוא בטענות לאף אחד. אבל כשמאמן לאומי בוחר לשים אותו דווקא כמגן, אם יש טענות צריך לבוא אך ורק למאמן הלאומי ולא לאף אחד אחר, בטח לא לשחקן. תראה כמה הודעות למעלה. אבל בגדול, כלום עוד לא ידוע. יש מצב שבו קונטנטו יהיה המגן השמאלי, יחד עם בארפהייד שחוזר מהשאלה ופרנייץ' ובאדשטובר.
כמו שרבים ממכם אמרו באדשטובר הוא לא מגן שמאלי,אין לו שום יכולת התקפית באגף,הוא לא יודע להרים כדורים כשהוא רץ ואין לו מהירות(בכל התכונות האלו קונטטנו טוב יותר). אבל מצד שני הוא בלם פנטסטי הוא טוב באחד על אחד,טוב במשחק גובה,פיסי ויודע להניע את הכדור. אני אישית לא הייתי חושב אפילו לשים אותו מגן שמאלי ולמרות שוהא שמאלי ברגל אין שום קשר בין העמדה הזאת ובאדשטובר ואני מקווה שואן-חאל יראה זאת כבר במונדיאל..
קודם כל נדב תרשה לי להגיד שאני תמיד נהנה לקרוא את התגובות שלך ! עכשיו בקשר לדברים המצוטטים , תראה ,אני לא יודע למה אבל אני מאוד לחוץ מכל העניין הזה ,אני מרגיש שיש לשניי הילדים האלה יכולת כבר עכשיו שאין כמעט לאף שחקן ,נוסיף לכך את העובדה ששניהם שחקניי בית ו...פשוט אין דברים כאלה .. אני לא זוכר מתיי בעונה אחת עלו 3 שחקנים כל כך טובים . אני מאוד סומך על ואן חאל אבל בכול זאת העניין הזה מלחיץ אותי ,יש אצלי בלב העדפה מאוד גדולה לשלושת השחקנים האלה (באדשטובר ,מולר ,קונטנטו) ,לא הייתי מחליף אותם תמורת אף שחקן אחר ,יש כאן זהות,יכולת ועתיד (ובמפתיע או לא ,גם הווה - הם תותחים ,אחד אחד ) . אני גם לא שוכח את אלאבה ואקי'צ'י אך איתם אפשר להיות סבלניים . ולכן ,אם יש איזה פיסת מידע לגביי כיוון הרוח סביב ואן חאל והתכנונים שלו אני ממש אשמח לדעת . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ברפהייד חוזר כי הוא עשה דברים יפים בסלטיק? ומה לגבי ברנו בנירנברג? יש איזה בלם טוב על הכוונת או שנצטרך למשוך עוד עונה עם דמיקולו הבדיחה וואן בויטן שיש לו המון אישיות אבל לא מספיק מהיר בכדורים על הדשא? ואן חאל אוהב התקפה וזה נהדר אבל אנחנו לא ברצלונה ולכן חייב להיות איזון בחלק האחורי. גם ארסנל משחקת יפה והתקפי ולא מגיעה לכלום כבר שנים מבחינת תארים.
בבאיירן חייבים לעשות חושבים ולדבר עם ואן חאל איך הם הולכים להתמודד עם הליצן ריברי. דיברתי עם חבר שלי בצרפת שסיפר לי כמה ריברי המפונק רוצה את כל התשומת לב, ולא מוכן לקבל דברים שפוגעים בהוד מעלתו. הוא רב עם חצי נבחרת ועכשיו השיא הגיע אחרי אלימות פיזית עם גורקוף שלפי העיתונות הצרפתית הוא ילד טוב. מאלודה, אולי הקשר הצרפתי הטוב ביותר, סופסל בתחילה בגלל שהמאמן לא רוצה לפגוע בריברי שלא סובל את מאלודה ולא מדבר איתו. הייתם חייבים למכור אותו לפני שנתיים, עכשיו חייבים בקבוצה לעשות חושבים כדי שלא יחרבן לבאיירן את העונה הבאה, לא ברמה החברתית ולבטח לא ברמה המקצועית. בעייני הוא צרה צרורה!
תראה לירן לא כל הנבחרות זה גרמניה, לא כולם משחקים באדיקות לדגל, ובהרמוניה כמו שיש אצלינו בנבחרת גרמניה(תודה לאל), עכשיו כל מה שקורה בנבחרת צרפת כנגד דומאנק והצוות המקצועי זו בושה אחת גדולה שמריברי,וכל המעורבים אברה,אנלקה וכו צריכים לקבל שמה סטירה שלא יראו את הנבחרת יותר אני אישית נגעלתי, ובטח מפרנקי. אבל, ואבל גדול בבאיירן הסיפור הוא שונה, התנהגותו של פרנק היא שונה לדעתי כי הוא באמת מרגיש משפחה בבאיירן(דעתי בלבד!!), ועובדתית בבאיירן אין לפרנקי קואליציה לעשות דבר אפילו דומה(מה גם שהוא שחקן זר במועדון גרמני קנאי במובן הטוב של המילה).
תגיד את זה לדודי.... אנחנו כבר שנה זועקים פה שצריך לשלח את circus clown הזה למדריד. לשם הוא בהחלט מתאים עם שאר להטוטני הקרקס.
אני עדיין חושב שההחלטה להשאיר את ריברי היתה טובה-הוא חיזוק משמעותי לקישור. כאן יהיה מבחן עבור ואן חאל לדעת איך להוציא ממנו את המיטב ויש לו: בל נשכח שבעונה הראשונה שלו בקבוצה הוא היה חלק בלתי נפרד מהדאבל ונבחר לשחקן השנה בגרמניה. עברו עליו דברים שהוציאו אותו מאיזון אבל המועדון תמך בו ואני חושב שיש לו מוטיבציה להחזיר. אם הוא חוזר למוטב יש לנו קישור קטלני איתו ועם רובן (זוכרים את משחק הבכורה של רובן בבונדסליגה? נכנס ויחד עם ריברי פירק את וולפסבורג). לא הייתי ממהר לוותר עליו, זה לא שיש לנו יהלומים בקישור.
מי אמר לוותר על ריברי? מאיפה השטויות האלה? השנה הוא ייתן יותר מהשנה הראשונה שלו תסמכו על לואי ואן חאל שיידע להפיק ממנו לא 100 אחוז 120 אחוז,ריברי השנה יתן את העונה הכי טובה שלו,קצת סבלנות חברה
כריסטיאן לל עובר להרטה-זה סדר הגודל שמתאים לשחקן כמוהו, לא באיירן. http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuell/start/index.php