שהיצפלד הביא אותו הוא היה מצויין. התפתח יפה והגיע גם לכמה עונות שיא בקישור האחורי וגם עונת בלם גדולה. הגיל והפציעות עשו את שלהם והיום אני גם מסכים שאין לו מקום בהרכב שלנו. אני סומך על ואן חאל שיודע מה נכון לעשות ואיך להעמיד הגנה טובה עוד יותר בעונה הבאה.
מילים דומות נאמרו על ידך על לוסיו. והנה אלופת אירופה לקחה אותו. או שהוא לקח קבוצה שלא עשתה כלום עשרות שנים לאליפות אירופה.
אם אפשר, שאלה שמעידה על חוסר בקיאות משווע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ואן חאל בא בשנה החולפת ופשוט הקפיץ את באדשטובר ומולר להרכב של הקבוצה הבוגרת? או שכבר בשנה הקודמת הם השתייכו לסגל הבוגר וקיבלו דקות פה ושם?
עזוב נדב בחייך, דמיקליס לא לרמות הגבוהות, בכלל לא נתון לויכוח. הבדיחה היתה שאת לוסיו שחררו אחרי עונה טובה מאוד שלו ולדמיקליס האנמי האריכו החוזה. בל נשכח שלוסיו לא סחב את אינטר לבדו-היה לו את מייקון לידו, ואת זאנטי, ומאמן הגנה מספר אחד בעולם וכו' וכו' כך שלא שייך לומר שהוא עזב את באיירן וסחב קבוצה לזכייה בתואר. לנו יש בעיה עצומה בהגנה כבר שנים ואני מאוד מקווה שההגעה לגמר השנה לא תרדים את מי שצריך לקבל החלטות ויבינו שחייבים בלם אחד או שניים מהטופ העולמי אחרת נחזור למה שהיינו כ"כ "טובים" בו ב-9 השנים האחרונות באירופה-רביעייה ברשת בשלבי הנוקאאוט ממילאן/צ'לסי/זניט/ברצלונה והליכה הביתה.
התשובה לשאלתך היא כן. אמנם מולר השתתף בחגיגה של ה7-1 על ספורטינג ליסבון בליגת האלופות בעונה הקודמת (כבש את השער השביעי), אבל יהיה מאוד לא נכון להגיד שהוא השתייך לקבוצה הבוגרת. מולר ובאדשטובר הם 2 מבין 3 שחקנים ששיחקו הכי הרבה השנה בבאיירן, בעונה הראשונה שלהם בבוגרים במועדון, ולראייה - מאיישים את ההרכב הפותח של הדויטשר מנשאפט.
אוקיי, השכלתי. מה הגילאים שלהם? ועוד בנוגע לבאדשטובר, הבנתי שהוא בכלל בלם שהוסט לעמדת המגן השמאלי בגלל שהוא שמאלי? וכשהוא משחק כבלם הוא טוב יותר, האם זה נכון? מסיבה לא מובנת פיתחתי סימפטיה לבחור הצעיר...
באדשטובר בן 21, מולר אוטוטו חוגג 21. התפקיד הטבעי של באדשטובר הוא אכן תפקיד הבלם, בעיני רבים (כולל בעיניי) הוא מתאים יותר לעמדה הזו כיוון שמדובר בשחקן שלא מרבה לתמוך בהתקפה, והמהירות שלו מתאימה יותר לסגנון המשחק של בלמים. ניתן לראות פה ושם כבדות שלו מול קשרים\שחקני כנף מהירים, אבל בסה"כ גם בתור מגן שמאלי הוא מועדף על אחרים, כך שמדובר בשחקן מגוון מאוד. אכן מדובר בתופעה מדהימה שבעונה המקצוענית הראשונה שלו, ועוד בקבוצה כמו באיירן מינכן, בה יש לחץ בלתי-פוסק על כל שחקן ושחקן, הוא מצליח להתברג ולהיות חלק מאוד מרכזי בהצלחה שלה, כנ"ל לגבי מולר שהוא שחקן פנטסטי שלא מפסיק לרוץ ולעשות תנועת עומק על הדשא. שני שחקנים מצויינים שאחראים המון על המגמה המוצלחת של הבווארים.
את בדשטובר קלינסמן גילה. מולר היה גם עונה שעברה בסגל הבכיר, אבל המאמנים הבינונים שהיו אז לא יכלו להבחין בילד הפלא החדש של הכדורגל הגרמני. ובדשטובר פנטסטי כבלם ורע מאד כמגן שמאלי, כמו שראינו אינספור פעמים העונה במדי באיירן ואתמול בנבחרת. אני מקווה שבאיירן תנחית את נוייר. במידה וזה יקרה יהיה לנו 4 מתוך 5 שחקני ההגנה של הנבחרת העתידית עם: נוייר קונטנטו, בדשטובר, VB, לאם עם התוספת של שווייני ומולר, כמו גם גומז מתפתחת לה בבאיירן מיני נבחרת גרמניה שברובה בכלל שחקני בית. כמה שאני לא סובל את הבווארים, עובדים שמה חבורה של גאונים, אם זה בנוער, אם זה ברכש (רובן, ריברי וגם ואן בומל ואוליץ'). שאפו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
איך בדיוק? מולר עוד קיבל כמה דקות על המגרש וכמה דקות על הספסל בעונה של קלינסמן, באדשטובר לא היה אף פעם בסגל של קלינסמן.
ואן חאל ידוע בשיתוף צעירים ולכן אני מאוד אוהב את מה שהוא עשה עם מולר, באדשטובר וגם קונטנטו. כמובן שיש לכך גם מחיר כי בכ"ז מדובר בחבר'ה צעירים ללא נסיון רב ולכן חשוב לדעתי לגבות אותם בסגל בשחקנים וותיקים ומוכחים. היו כמה פעמים השנה שבאדשטובר לא הסתדר עם שחקנים מהטופ בצ'מפיונס והיו גם משחקים שמולר הראה שהוא עדיין טירון, כמו במשחק הבית מול ליון בחצי הגמר (וגם ההחמצה שלו בגומלין בצרפת בתחילת המשחק). למרות זאת הסיכון שווה כי נרוויח אותם בעתיד: אין תחליף להשתפשפות עם הטופ הארופאי. השאלה לקבוצה בבונדסליגה למטרות נסיון לא משתווה למאבקים עם קבוצות חזקות בליגת האלופות ואם יש צעירים עם פוטנציאל שניתן "לזרוק למים" זה שווה.
אכן, כפיר, ראינו אתמול כמה הניסיון חשוב. איך השחקן המנוסה לוקאס פודולסקי מצליח להחמיץ מה שמולר לא החמיץ כל השנה ולבעוט 0 מתוך 6 בעיטות למסגרת ועוד פנדל מגוחך (מגוחך - כי הפנדל שהוא בעט זה לא סוג הפנדלים שהוא בועט. הוא בועט טיל לפינה הגבוה ואתמול הנסיון הורה לו לבעוט ככה). עזוב שטויות, כפיר, באדשטובר לא התמודד עם מי שלא התמודד בגלל המוגבלויות שלו ושל העזרה שקיבל ומולר החמיץ בגלל כמה טעויות טכניות שיש לו (אוהב לבעוט בגליץ', למשל). ד"א - ביום שני בשעה 11:30, שעון גרמניה מתחילים את העונה.
אני מסכים עם רוזנר שבאדשטובר בלם טוב ויתפתח ליותר טוב ,אבל בתור מגן הוא כבד וחלש,מוכרחים שוער ובלם בדחיפות,
אם אין שוער טוב בנמצא אין מניעה להמשיך עם בוט עוד עונה. בלם חייבים ומהר ואפילו שניים! נדב לגבי פודולסקי: פנדל זה לא דוגמא לנסיון כי גם ואן באסטן ובאג'יו החמיצו פנדלים ועוד במשחקים יותר קובעים מאשר בשלב הבתים של המונדיאל. בדר"כ בשלבים הגבוהים של ליגת האלופות יש חשיבות עצומה לנסיון ולכן צריך לשלב בין הנסיון לבין הצעירים.