אין מה לעשות יש אנשים שכנכנס להם ג'וק לראש הם מאבדים את הצפון. הקמפיין להדחתו של באסטי התחיל כבר מזמן פה, ועדיין למרות היותו אחד השחקנים המשמעותיים ביותר בקבוצה השנה הקמפיין מתחזק. אני לא תכננתי להגיב לשטויות כאלו שנכתבות, אבל זאת פשוט העלבה. הבחור הביא אתכם (כל הקבוצה, ולא רק רובן!!) לגמר וזאת חוצפה להגיד שהוא גרוע, שהוא לא טוב, ושאפשר למצוא מישהו יותר טוב בעמדה שלו! כדי לחזק הגנה אנחנו לא צריכים למכור את אחד השחקנים הכי טובים שלנו, שחקני הבית, שחקן שישחק עוד עשור בקבוצה. אנחנו הרווחנו מספיק כסף מההעפלה לגמר, וגם כך אנחנו יכולים להרשות לעצמנו להוציא כסף כדי לחזק את ההגנה, או שבעצם בוא נעשה קופה על אברמוביץ'...
שוויינשטייגר כבר שנים נהנה ממעמד של "תכשיט" במינכן כשחקן בית. בקיץ הקודם גם לאולי הנס נמאס מזה והוא ביקר אותו (אבל העלאה במשכורת הוא דווקא קיבל...). נוח לו מאוד לחסות בצילם של אחרים והעובדה היא שכשקאן פרש הוא לא קבל את סרט הקפטן ופיליפ לאם, לא בדיוק אישיות שמקרינה מנהיגות, מונה לקפטן מחליף. מי שאומר שהיינו מגיעים לגמר השנה ללא רובן שוגה באשליות: נכון שמשחקים 11 שחקנים אבל יש מי שמכריעים משחקים ולוקחים אחריות ויש מי שלא. שווייני בקביעות בבאיירן בצד של מי שלא. מי רוצה להזכיר לי משחק ש"הכסף היה על השולחן" ששווייני הכריע? יש באמת שחקנים שתרומתם הנה בעבודה אפורה שלא תמיד רואים בסטטיסטיקה, לא נראה לי שלזה מצפים ממנו. ואגב, בגמר מול אינטר למעט רובן ובוט לא ראיתי שאף אחד מהאחרים הגיע למשחק ונתן תצוגה טובה. איך קראתי באחד העיתונים על שוויינשטייגר: "למרות העלמותו בגמר האלופות מצפים ממנו לגדולות בגרמניה". כמה לא מפתיע.
הציפיות השתנו בהתאם לתפקיד החדש שבו הוא צריך לעשות הגנה ולנהל משחק מאחור. בתפקיד של להיות זה שיתן את הגול המכריע הוא כמובן לא עמד, זה התברר כלא בשבילו, אבל מצאו לו תפקיד אחר שאותו הוא יודע לעשות. עכשיו צריך לשפוט אותו אך ורק לפי התפקיד הנוכחי שלא נמדד יותר בכיבוש שערים.
אתה פשוט כפויי טובה!! אין לי שום מילה אחרת בלי לפגוע כפיר, אבל תגוגובת כאלה גורמים לי להקיא את האמת עכשיו שכל העולם יקפוץ לי- אתה אומר ש-" למעט רובן ובוט לא ראיתי שאף אחד מהאחרים הגיע למשחק ונתן תצוגה טובה." וואלה?!! אני סגור על זה שאת ההצגה של אופ"א גם 7 כמו רובן לא היו עוצרים...................... כל תגובה חוץ מתודה לואן חאל, והחיילים שלו היא כפיות טובה, שתביא אותי לפחות לירוק את האמרת גם בפנים של האוהדים של אינטר, ואני לא אוהב את זה.
טוב אז לא הייתי פה כל כך בזמן האחרון.... ואני באמת רוצה לשאול אם יש פה באמת אוהד של באיירן אמיתי והוא באמת חשב אפילו לשנייה ששווינשטיגר צריך לעזוב?מה הכסף זאת הבעייה?כעס בגלל ההפסד בגמר? אני מקווה מאוד שתבינו לאט לאט מי זה השחקן הזה,עם כל הכבוד ללאם ומולר ועוד, שווינשטיגר הוא באיירן הוא הדל-פיירו שלנו הראול שלנו לפי דעתי אפילו יותר מזה הוא באוורי אמיתי זה המועדון שלו. אני באמת לא מבין למה אני כותב את זה כי זה ברור מאליו וזה פשוט מגעיל אותי לשמוע מכם טענות כאלה כמו לא מנהיג?לא מופיע ברגע האמת?לא מנצח משחקים?לעשות כסף משחקן בינוני?-אל תביישו את עצמכם!!! אתם נשמעים כמו הילדים האלו שאוהדים ריאל ובארסה ופתאום ששחקן עומד לעזוב פתאום הוא בינוני ולא שווה כלום? אין מחליף לשוויני גם מסי ורונאלדו לא שווים את מה שהוא שווה לבאיירן,אני מעדיף שנרד ליגה מאשר שהוא יעזוב לצ'לסי זה הדבר האחרון שאוהד באיירן אמיתי רוצה שיקרה בכדורגל.... שיהיה אחלה סופ"ש...
תן לי להתערב לך בחיים, ושכל העולם יקפוץ - גם צ?אבי לא ייתן לנו מה שבאסטי נותן (ובטח עם ה- upgrade של ואן חאל)עוד ייתן!!
לבאיירן אין עניין בבאלאק? כל יום אני רואה קבוצה גרמנית חדשה שמתעניינת ובאיירן לא... אני רק מקווה שלא נחזור על אותה הטעות שאנו תמיד עושים אחרי עונה מוצלחת ולא מביאים אף אחד,כי אנחנו חייבים להתחזק בכמה עמדות,והכי חשוב לשמור על הסגל הנוכחי כי המונדיאל יכול לשנות דברים...
אתה יכול להרגיש רגוע: 1. כי באלאק אולי יחזור לבאייר, אבל לא לבאיירן. 2. כי באיירן מחפשת שחקנים, ויש כבר שמות. יש התעניינות, אבל לא סוגרים דברים לפני שהמונדיאל ייגמר או לפני שהנבחרת של השחקן מודחת.
אוקיי אז ככה תנו לי להסביר את הדברים שלי. ( בגדול זה קצת מפחיד שאני אומר את דעתי ובערך כל הפורום יוצא עליי . . . ) אז ככה קודם כל שלא תבינו אותי לא נכון שוויני זה ה-שחקן שאני הכי אוהב בבאיירן אם לא בעולם.. השחקן שאני מעריך והכי מחזיק ממנו. אבל מה.. אני ממש לא חושב כמוכם.. אני לא מחזיק מואן בומל במיוחד שעוד שנה שנתיים הוא כבר לא יהיה בכושר ונשאר עם שוויני וקרוס.. אז נכון ששוויני נתן עונה גדולה אבל אני ראיתי את מרבית המשחקים של באיירן ומה שאני מצפה ממנו לא ראיתי ולא קבלתי.. לא ראיתי מסירה כמו של צאבי שיכולה לגרום לי לומר ואו... לא ראיתי עליו לקיחת אחראיות (בעיקר בגמר) כמו שלאמפרד או ג'ררד נוהגים לעשות... לא ראיתי ניהול משחק יוצא מגדר הרגיל כמו שפאברגס עושה.. שאם הוא באמת רוצה להיות ברמה הזאת אז הוא באמת צריך להופיע ברגעי האמת ולתת 100% ולא ליצור מצב שאחרי עונה מושלמת ברגע האמת הוא נופל על יום חלש... אבל למרות הכל זה כמה נק' שלא משנה מה בלתי אפשרי יהיה לקחת ממנו וכמו שידידי aloneli אמר הוא באמת בווארי אמיתי וטובת הקבוצה חשובה לו יותר מטובתו האישית וכמו ראול ודל פיירו הוא השוויני של באיירן. שאלתם את מי להביא? אולי המונדיאל עוד יענה לנו על זה... נ.ב משהו לומר אלייכם... זה שאני אומר את דעתי על כל שחקן או מהלך כזה או אחר של הקבוצה לא שולל כלל את אהבתי לקבוצה ... הקבוצה בשבילי היא מעל הכל. שבת שלום לכולם!
עזבו אותכם שחקנים חדשים ,מי צריך כאלה בכלל כשיש מחלקת נוער כל כך טובה ומאמן שיודע להפיק ממנה את המקסימום ? רק תנו לבאדשטובר לשחק בלם ,זה המתאוס הבא .
לא ראית כי זה לא ממש התפקיד שלו. ברצלונה וארסנל משחקות בשיטות אחרות לגמרי מאיתנו ולכן מה שנדרש משוויני לא נדרש מצ'אבי או פאברגס ולהיפך. את התפקיד שלו הוא עושה מצויין, לאורך כל העונה. נכון, בגמר הוא לא היה טוב, אבל אף אחד אחר לא היה טוב. כולם כולם היו מתחת לרמתם הרגילה. בגלל זה הפסדנו. ובכל זאת, שוב, אמרת שאתה בעד שהוא ילך ושעזיבתו תאפשר לנו להתחזק . אז אני שוב שואל, איך? ע"י מי? (לא בכעס ולא יוצא עליך. פשוט אני חושב שאולי אם תחשוב עד הסוף על מה שכתבת תבין את הטעות שלך. יש לך שחקן יוצא מן הכלל מי אתה רואה שיכול להחליף אותו (תאורטית ומעשית)? אם אין אחד כזה, אז כנראה שכתבת בלי להבין עד הסוף).