באיירן מינכן 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Jun 27, 2009.

1. אפנברג Member

להתאמץ כדי שהבא אחריו יהיה טוב יותר, אף פעם לא נפלתי ממנו מהכסא. אגב, מה שלום שוויינשטייגר שסופרים לו 800 מסירות או כל מיני דברים כאלו ולא עשה כלום בגמר הצ'מפיונס? העיקר שם 2 פנדלים בנבחרת מול בוסניה, לפחות במקום אחד הוא מתפקד...

ד"א: משחק ההוקרה לפרנץ בקנבאואר יהיה ב-13 באוגוסט ב-20:45 באליאנז ארנה מול ריאל מדריד.

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מצב לארגן פיגוע המוני?

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מציע שיביאו את טבז במקום ואן בומל או שוויני. או עוד יותר טוב, במקום שניהם.

Last edited: Jun 8, 2010
  4. C-J Member

אוייייייי....זה משפט שיוצא מפיו של כפוי טובה.
    אבל הבחור הביא אותך לגמר הזה. וזה מה שיש לך להגיד עליו?

טוב. בסדר. הבנו.
    לפי הלוגיקה הזו אסור שההנהלה תפזול לעבר מסי או הפלוץ הפורטוגזי, כי שניהם לא עשו כלום במשחקים חשובים.

5. dudi Member

ראסמי כפירו אתה בתור אחד שאני מחזיק ממנו בעל תבונה לא מתאים הדיבור הזה כפיות טובה לשמה אם בנוגע לשווייני(לא נופל מצ'אבי אלא עולה עליו ביתרון הגיל!!), ואם לואן בומל(הציג השנה יכולת שכל קשר אחורי בעולם יכול ללקק את האצבעות).

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה העניין דודי. מי צריך בכלל שחקנים כמו שוויני או ואן בומל. צריך רק שחקנים שמבקיעים גולים.

7. אפנברג Member

שוייני ממש לא הביא אותנו לגמר הזה. לגמר הזה סחב אותנו רובן (שכזכור לכולנו נקנה בלחץ האוהדים-לא כהברקה מקורית של ההנהלה או של ואן חאל)עם שערים בכל אחד משלבי ההצלבה כשכל גול שווה העפלת שלב. בגמר מול אינטר הוא היחיד שניסה משהו. כל פעם כשריברי או רובן חסרים ואני מצפה משווייני לתפוס את מקומם אני מתבדה. מילה טובה גם לאוליץ' הנהדר.לגבי ההגנה שלנו: בדיחה עצובה בפירנצה מול פיורנטינה ובחצי השעה הראשונה באולדטראפורד, שלא לדבר על הגמר. הקבוצה עשתה מסע אירופי מופלא למרות חלק מהשחקנים ובזכות אלילת המזל שנתנה לנו פיורנטינה וליון בהצלבות. שאף אחד פה לא יסתנוור: יש ים דברים לתקן ויפה שעה אחת קודם. אני מקווה שעל ההנהלה לא נחתה הגישה של הגענו לגמר אז אפשר להיות רגועים. אי אפשר להיות רגועים אם רוצים שהגמר הבא לא יבוא ג"כ בעוד 9 שנים.

8. scholl Member

שיחקנו השנה כדורגל שאני לא זוכר ששיחקנו בשנים האחרונות ,כדורגל מרהיב .
    שחקניי הנוער תפסו מקום מרכזי ,
    שווינשטיגר - שהיה דיי בינוני כי לא נתנו לו מספיק להוביל ,לפניי ואן חאל ,לא נתנו לו מספיק בטחון היה רק בגדר הבטחה שעומד לפרוץ ,העונה הוא פרץ וכבר הפך לסוג של מנהיג בקישור ,ועל זה צריך להגיד תודה לואן חאל .

אז ,באדשטובר ,מולר,קונטנטו שאף אחד לא שמע עליהם הציגו יכולת מהגבוהות ביותר.
    שוויני /ואן בומל => שניי גרזנים ,כמובן לא לשכוח את טימושוק שבגלל הנסיבות לא משחק הרבה אבל שאף אחד לא יטעה ,הוא פשוט תותח .
    ואן בויטן - כן ,נכון שבגמר עשו עליו תרגיל אבל העונה שלו היא עונה גדולה ,ומשחקן שלא נותנים לו לשחק בקביעות הוא קיבל בטחון מואן חאן והיה טוב כל העונה .
    לאם - ממגן שמאלי ,הפך למגן ימני מהטובים בעולם ,מישהו ציפה ? חשב שכך יהיה ? כן ,ואן חאל .
    רובן ,ריברי ,כוכבים אבל עובדים ,אין אצל לואי פרימדונות ,ואין צורך לגעת בצד המקצועי כי הוא כל כך בולט שכל מילה רק תעוות .

שחקניי הספסל שלנו ,שבזכותם גם כן הגענו לגמר ועשינו את העונה שעשינו ,דניאל פרייניץ' ,אלטינטופ,טימושוק ,קלוזה ,אלאבה - כולם בשקט בשקט ,בלי הרבה רעש ,נתנו מעצמם הכול גם כשהבינו את מעמדם .

חברים,ככה עובד מועדון ,ככה מתנהלת קבוצה .

9. אפנברג Member

קידום הצעירים של ואן חאל הוא דבר ידוע אצלו ועם באדשטובר ומולר הוא עשה עבודה אדירה, גם עם קונטנטו. הרכש שהוא הביא היה כשלון: ברפהייד הלך לסלטיק ופראניץ' לא בדיוק השתלב. גם הרכש של ההנהלה היה כשלון: טימושצ'וק לא כ"כ השתלב וגומז הפלופ היקר בתולדות המועדון. אין לי בכלל ספק שלמרות הדברים הטובים, ויש הרבה, לא היינו מגיעים לכלום בלי רובן. אמנם מבחן התוצאה קובע אבל איך אמר ואן חאל: גם הדרך חשובה ובדרך, למעט מול ליון שבאמת עשו במכנסיים, כרגיל ההגנה ספגה בצרורות: ספגנו בבית מפיורנטינה ואח"כ שלישיה בפירנצה. ספגנו בבית מהיונייטד לפני שהקהל הספיק להתיישב (כמה לא מפתיע שדמיקליס החליק על עצמו ורוני נשאר חופשי ומאושר) וחטפנו שלישייה בחצי שעה באנגליה. הכוונה שלי לא להשבית שמחה אלא שלא נסתנוור: אינטר שלקחה הגביע עברה בדרך את הדאבליסטית האנגלית, את אלופת ספרד ולקחה הגביע אחרי נצחון על הדאבליסטית הגרמנית. אנחנו עברנו בשן ועין את פיורנטינה מהמקום ה-11 באיטליה, את היונייטד באמת בהרואיקה ואת ליון שאמנם סיימה שנייה בצרפת אבל רחוקה שנות אור ממהשנים הטובות שלה (ועדיין בצרפת היא הגיעה לשני מצבים מצוינים כי בכ"ז מדובר בהגנה שלנו...). מי מוכן כאן לשים את הראש שלו שאם היתה לנו הדרך של אינטר גם היינו מגיעים לגמר? אני כפוי טובה? אני עמדתי עם דמעות בעיניים שהדחנו את היונייטד ושברתי קופות חסכון כדי לנסוע למדריד לגמר-אני רוצה שהמועדון יחזור לקדמת הבמה באירופה ובאמת ההגעה השנה לגמר היתה חשובה מאוד למטרה הזו אבל חשוב גם להתכונן להמשך כי היריבות האמיתיות שלנו אם נרצה להיות בשפיץ של אירופה אלו לא פיורנטינה אלא צ'לסי, בארסה, היונייטד, ריאל עם מוריניו והשאלה האם נהיה ערוכים מולן לאורך זמן.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כפיר, אין שום הבטחה שגם אחרי רכש טוב לכל העמדות הנחוצות לנו נחזור לחצי הגמר, וזה גם אם הרכש יפגע בול (מה שאף פעם לא קורה לאף קבוצה). הקבוצה יכולה לרוץ מצויין כל העונה ואז לתת משחק אחד רע בשמינית הגמר שלא יהיה ניתן לתקן והסיפור יכול להגמר שם. זה כדורגל.
    דווקא פראניץ' השתלב מצויין כשחקו ספסל חשוב שעלה במשחקים שהיינו צריכים אותו ועשה עבודה מצויינת. ההוכחה לכך שהוא הצליח כפי הנראה להבטיח את ההשארות שלו בקבוצה. ברפהייד לא השתלב, קורה ונורמלי לחלוטין וממנו נפרדו די מהר. נתקענו העונה בלי בלמים מחליפים וגם אני חושב שצריכים להגיע כאלו, אבל אני מאוד מקווה לא לראות סטארים נוצצים מגיעים בסגנון רובן וריברי, כי שניהם זה יותר ממספיק. אני אשמח אם ימצאו מישהו שיעבוד קשה בשביל אותם כוכבים ושהקבוצה תשאר מאוזנת בהבט הזה.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. אפנברג Member

Aufwiedersehen

במליונים האלו שיביאו בלם-על לחיזוק הבדיחה שנקראת ההגנה שלנו. עם כל הכבוד לכדורגל התקפי אני מתגעגע לימים שלהבקיע לנו גול היה מבצע אנטבה. בשנים האחרונות כל מיני זניט ופיורנטינות למיניהן מחוררות לנו הרשת בלי להתבייש. הדרך לטופ עוברת קודם כל בהגנה חזקה ברמה הארופאית (לא מעניין מה קורה בבונדסליגה).

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק. ובכסף שנקבל על שוויני נוכל להביא את טבז.

15. C-J Member

כנראה שלעולם לא נוכל להדביק את צ'לסי ולא נוכל להיות מוכנים לה בזמן, כי הם עומדים להתחזק בשחקן טופ אירופי בשם שויינשטייגר, ואנחנו חייבים במקביל להיפטר מסתם שחקן בינוני, שרק במקרה עונה לאותו שם.