אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי ולהגיד האם מישהו כאן מכיר את החלוץ Joseph Ngwenya? http://www.zimbio.com/Soccer/articles/880/...e+International
לא יודע אם שמת לב משה אבל הידיעה שהבאת היא מאוגוסט 2008... בכל מקרה רשום שם שהוא לא ישחק בבאיירן והוא מושאל לאנטילספור מטורקיה, אם עד עכשיו לא שמענו עליו כלום מצד באיירן כנראה שהוא לא הרשים בהשאלה שלו וימשיך "לככב" בליגה הטורקית.
שמתי לב, וידעתי על ההשאלה לטורקיה, אבל השאלה האם הוא עדיין שחקן באיירן. אם אכן לבחור יש חוזה ל3 שנים, והוא הושאל לשנה, הקיץ הוא לא אמור לחזור לבאיירן? האם אתה או מישהו אחר בכלל מכיר את הבחור/שמע עליו?
ניסיתי להגיד לך בהודעה הקודמת שלא שמעתי עליו מפני שהוא לא הוזכר בשום מקום בתקשורת הגרמנית בקשר לבאיירן או בכלל,אני מניח שאם היו דברים בגו היינו שומעים עליו מן הסתם. עריכה: בדקתי בשבילך עכשיו ב- TM, המקור הכי טוב לדברים האלה ואני מצטער להודיע לך שהידיעה שהבאת מצוצה מהאצבע, הוא בסך הכל התאמן בבאיירן כדי לשמור על כושר כי באותה תקופה הוא היה ללא קבוצה ואחד מהעוזרים של קלינסמן הוא מאמן שהוא מכיר מה MLS בה הוא שיחק עבורו,הוא לא חתם בבאיירן ולא נעליים,הוא אפילו נבחן באוגסבורג מהליגה השלישית והם לא רצו אותו,בסופו של דבר הוא התגלגל עד לטורקיה שם אחרי חצי שנה הותר החוזר שלו שם והוא מאז ינואר ללא קבוצה. לא נשמע כמו מציאה גדולה האמת.
דריו סרנה כל הנראה לא יגיע לקבוצה. המנג'ר החדש כריסטיאן נרלינגר שולל את האפשרות הזו. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...ert-bayern.html
ויש הגיון בכך. הקבוצה זקוקה למגן שמאלי טבעי ולא ימני. העניין של הרגל הטבעית חשוב ללו"ח שמעדיף את לאם בצד ימין הטבעי שלו, וממשיך בחיפושים אחרי מגן שמאלי. עד כמה זה חשוב? עד כדי ויתור על הבלם הכי טוב שהיה לקבוצה אשתקד. לוסיו.
נדב הרסת אותנו אחרי בוסינגווה,עכשיו סרנה מה יהיה ?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ו-CJ למה לא צריך מגן ימני?! בשמאל יש את להאם להרכב וגרפילד,ופראנג'יץ' כאופציות נוספות מנגד צד ימין יש את לל,ואת הבחור מקרלסוהה.. באמת עכשיו אני לא מבין למה לא סרנה?!(אולי רשום לואן חאל בחוברת צביעה שלו שגרליץ היה טוב נגד שטוטגארט קיקרס..) שיכול בסיטואציה מסויימת לעזור גם במרכז ההגנה מגן עם המון אכויות הגנתיות,ולידר אמיתי כמו שההגנה שלנו כן צריכה.
כבר אמרתי: הבחור מרלסרוהה הוא שחקנה של באיירן שחזר מהשאלה לאחר שחוזה ההשאלה נגמר. קוראים לו אנדריאס גורליץ, והוא שחקנה של הקבוצה מאז ומתמיד. לא שילמו עליו גרוש. לו"ח בוחן כל שחקן ושחקן, כולל לל וגורליץ. שניהם בינתיים בעמדת מחליפים ללאם, לא יותר. צא מהנחה שלו"ח קיבל כרטיס אשראי בלתי מוגבל לקניות, וברגע שיזהה מישהו פנוי וראוי בשוק, הוא יביא. אגב 1: גורליץ יכול לשחק גם כקשר ימני. אגב 2: כבר אמרנו שהקאדר רחב מדי. צפה לצמצומים.
דודי, אני לא מתרשם משמות. השם סרנה/בוסינגווה/ריברי/באלאק (אני מניח שהרעיון מובן) לא עושה עלי רושם. השחקן האם הוא טוב או לא ואם הוא מתאים לשיטה - זה עושה עלי רושם. הזלזול שלך בגרליץ קצת מצחיק, הבחור היה שחקן הנבחרת הגרמנית ובאנקר בהרכב של באיירן עד שנפצע קשה. לשמחתנו הוא כבר הרבה זמן בריא ואין שום סיבה שבגילו הוא לא יחוזר לאותה היכולת שהביאה אותו לאן שהביאה אותו. ובעניין אחר - אכן הסגל צומצם בשחקן נוסף. מה שהיה דיי ברור הפך לעובדה - טים בורובסקי חוזר לברמן. לי אישית זה חבל, אבל מה לעשות. המעניין הוא שזה עדיין לא מופיע בשום אתר, רק אצלנו באתר הרשמי. http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuell/n...bf286f4fc25a5af
לא זלזלתי בו כבודו במקומו מונח והדגש על מקומו..מה שכן אנחנו מדברים על גרליץ ולא מייקון או דני אלבס אז ככה בוא ניכנס לפרופורציות הבחור מקרלסוהה זה לא העלבה בשבילו. מקצועית יכול להיות מגן לא רע לליגה,אבל לדעתי לא מספיק טוב לדרישות.
כל העניין עם בורובסקי לא ברור לי: הוא היה "אס" בתחילת הקדנציה של קלינסמן וכמעט תמיד כבש כשעלה מהספסל ופתאום נעלם מהרוטציה. לדעתי בהחלט היה לו מקום בסגל שלנו, גם כשחקן מחליף.
מצד שני, צריך להבין גם אותו. הוא רוצה הרכב. אצלנו בטוח הוא לא יקבל את זה, בברמן, לאור ההתבטאויות האחרונות של שאאף שקרא לו MEIN WUNSCHSPIELER. חבל, כי יכולנו להנות ממנו. בעניין אחר. העיתונות מדווחת שיורג בוט ניצח בקרב על האפודה הראשונה. לטעמי, אם זה נכון, צריך לתת לרנזינג ללכת (כמובן בהנחה שהוא רוצה ללכת). הוא יכול היה ללכת כבר לפני שתי עונות אבל נשאר עקב ההבטחה לקבל את האפודה הראשונה. צריך לכבד אותו ומשלא קיבל את האפודה לאפשר לו לעזוב.
אם זו ההחלטה צריך ללכת עם האנס יורג בוט כל הדרך,כל הכח,ועם כל הגיבוי שבעולם הוא יחזיר לנו נסיון ויכולת והמון שקט לפחות בשנה הקרובה זה בטוח. בעניין הבאת השוער ברגע שהעסק עם נוייר נפל כנראה שלא רצו לעשות אצלינו בהנהלה חצי עבודה ומעדיפים לחכות עוד כדי שאם יגיע לפה שוער לפחות ברמתו של נוייר,כי שאר המועמדים זו התפשרות אולי(אפילו בטוח) גם בהשוואה לבוט.
אמתול בערב שישי נצחה באיירן את פ.צ קלן 2-0 במשחק אשר היה משחק הפרידה מלוקס פודולסקי. הכובשים: מריו גומז ובאסטיאן שווינשטייגר.