באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. C-J Member

האם שמתם לב:

- שלוסיו לא קיבל שום התייחסות באתר של באיירן לקראת, בעת, ואחרי הגמר? אפילו גולסה קיבל יותר התייחסות. כנראה שהוא שרף את כל הגשרים עם המועדון.

- שגרמניה פיספסה את המקום הרביעי לצ'מפיונס?

- שואן בומל יתחיל את העונה האחרונה שלו במועדון?

- שהאוהדים קיבלו את ריברי באהבה במינכן היום למרות כל מה שעשה להם בתחילת העונה?

- שבאתר של באיירן מדברים לראשונה ובמוצהר על 2012 כשנה הכי מתאימה לזכיה בצ'מפיונס?

- שז'וז'ה מוריניו לא אוהב צרפתים? הציפור לחשה לי שקרים בנזמה יצטרף לריברי בעונה הבאה.

- שבראפהייד, ברונו, אוטל וטוני יסיימו את תקופת ההשאלה ויוכלו לחזור?

- שהעונה נגמרה, ושנצטרך לחכות 3 (!) חודשים שלמים כדי לראות שוב את הקבוצה שלנו משחקת?

2. Mehmet Member

היה גמר קצת מאכזב, אין ספק.
    אינטר עם הגנה מושלמת, שרק ברקוביץ' הצליח להרגיז יותר ממנה אתמול.
    אבל בכל זאת, תודה לך ביירן מינכן על עונה ענקית.
    הלכתי היום בגאווה עם הצעיף של ביירן מינכן, למרות החום של באר שבע.
    והכי חשוב, אני לא מתחרט לרגע, גם בדיעבד, שלא הלכתי להופעה של מטאליקה. אבל את המשחק ראיתי במרפסת של בית שנמצא 5 דקות הליכה מאיצטדיון רמת גן, כך שיכולתי לשמוע את אנטר סנדמן כששמתי מיוט במחצית...

מקווה שהפועל ת"א תעפיל לליגת האלופות ותקבל את ביירן מינכן, כך נוכל שוב לראות את קבוצתנו האהובה בארץ!

3. אפנברג Member

זהו אנשים, חזרתי ממדריד: היתה אווירה יוצאת דופן שרק מעמד כמו גמר הצ'מפיונס יכול לספק. אין ספק שהתחושה קשה כי כשרואים הגביע רוצים להניף אותו אבל באמת יש גאווה עצומה על הקבוצה, שחזרה להיות בטופ של אירופה. הקהל שלנו הרעיד את רחובות מדריד והברנבאו כמו שרק הוא יודע-בקרוב תמונות :)

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהלן, דור, תמיד שמח לשמוע אותך, ולא לא נכנסתי לפורום הישראלי. אל תכעס אבל מה שמשחקים בישראל ומה שמשחקים בגרמניה או איטליה או ספרד וכו' זה לא אותו המשחק.

1. כמו שכבר אמרתי (וגם מומחים קצת יותר גדולים ממני) יותר קל להגן כשמשחקים משחק הגנתי מאשר להגן כשמשחקים משחק התקפי. כי כשאתה משחק הגנתי אתה מגן עם הרבה מאוד שחקנים וכשאתה משחק התקפי אז אתה מגן עם פחות שחקנים. כשקבוצה משחקת עם 5 שחקנים באיזור ה - 16 ועוד שני מגינים וגם החלוצים מסייעים לא רחוק, אז גם אם אחד השחקנים טועה כמעט תמיד יש מי שיחפה עליו (מה שלא עזר לאינטר פעמיים לפחות) ולעומת זאת כאשר אתה תוקף עם שני חלוצים, שני קשרים בצדדים מגן ואחד הקשרים האחוריים, ברגע של מתפרצת יש הרבה פחות מי שיחפה על טעות של שחקן. ועדיין אנחנו נתנו שני מצבים מול שוער. כך שאני דווקא חושב שצמד הבלמים שלנו עשה עבודה טובה. הם טעו בשני הגולים, אבל אותן הטעויות אם היינו במצב של משחק סטטי או התקפה מסודרת של אינטר כנראה לא היו מביאות למצב של אחד על אחד עם השוער כי היה מי שיחפה. שים לב שלאם לא היה בשער השני במקום ובאדשטובר איחר בחצי שניה לשער הראשון. שוויני וואן בומל לא היו באיזור בשני השערים. הכל כ"קורבן" של השיטה.

2. לא האשמתי את רובן. לא האשמתי אף אחד. אין לי טענה לאף אחד. לא לרובן, לא למולר ולא לואן בויטן ובטח ובטח לא לואן חאל. במשחק בודד הכל יכול לקרות והוא תלוי בהמון המון דברים קטנים. יש ימים שכלום לא הולך ואני חושב שיום שבת היה כזה. כן, גם לרובן. רובן מצא עצמו עם כדור על ה - 11 ושני בלמים שוכבים, אולי הוא היה יכול לברוח טיפה ימינה ולהקפיץ על השוער (כמו נגד האנובר) או שסתם הוא היה יכול לבעוט יותר חזק ויותר נמוך כמו בהרבה מקרים אחרים גם אח"כ הוא סחט מסאזר עצירה נהדרת שהרבה פעמים נכנסה ומעבר לזה הוא בעט בתנועה הרגילה שלו איזה 3 או 4 פעמים וכולם הלכו גבוה. בימים אחרים (פיורנטינה, שאלקה, יונייטד) זה הולך למסגרת. אז גם הוא "אשם".

3. מצטער, אני עדיין לא רואה באיזה תלונה אפשר לבוא לואן חאל. לא על העונה הכללית (למעט השטויות של תחילת העונה) ולא על המשחק.

4. לא ראיתי אפילו נגיעה קטנה של התרגשות אצל מולר בשבת או בשלבים המאוחרים של ליגת האלופות. אם תסתכל אחורה על המשחקים העונה (לא רק על הגולים) תראה שמשום מה הוא בוחר הרבה פעמים לבעוט בגליץ'. לטעמי זו טעות ורק כשאין ברירה עושים את זה. הוא בחר לבעוט ככה גם בדקה ה - 46 במקום לבעוט בעמידה או לרוץ עוד שני צעדים ולבעוט או לסחוט פנדל. מצטער, הקטע של הנסיון נכון בשבילי, רק למשחקים הראשונים של העונה של שחקן. בסוף עונה כזו, עם כל המשחקים שהבחור עבר הוא כבר מספיק מנוסה. זה לא אומר שאין לו מה ללמוד ושהוא לא ילמד. אבל נסיון מספיק כבר יש לו.

וקצת בלי קשר - אתמול היתה קבלת פנים ענקית לקבוצה. אנשים שהיו שם (שחקנים) ואחרים שראו את זה (חבר מכאן) פשוט נדהמו. רבותיי, יש לנו מועדון מדהים שמעטים כמוהו עם הנהלה מדהימה וביחד הם ימשיכו לעשות את הדרך הנכונה. אבל, קחו בחשבון, כמו שתמיד אמרתי, זה לא מבטיח שום דבר מעבר לרבע גמר. בשביל זה צריך שעוד דברים יתחברו. את הבסיס יש לנו.

5. aloneli Member

http://sports.walla.co.il/?w=/4502/1677941

אין מה לומר הקהל הגרמני הוא הקהל התמוך בעולם. זה מזכיר לי שגרמניה הפסידה בגמר היורו ב-2008 וחיכו להם אלפים של אוהדים בשדה תעופה כאילו שהם חזרו עם התואר ביד..

6. FC_Bayern Member

כיף לראות את זה, פשוט מדהים. האמת? גם אני לא יצאתי ממש מאוכזב מהגמר הזה, חברים שלי ניסו לנחם אותי ונדהמו לגלות שאני בכלל לא שבור לרסיסים (כמו שקורה בשאר ההפסדים).
    רק תשובה אחת יש לי לזה: עונה גדולה של הבווארים, עונה ענקית של ואן חאל שבנה בזבנר-שטרסה משהו מיוחד, משהו שלא יישכח עוד זמן רב. דאבל וגמר צ'מפיונס, מי דמיין לעצמו בתחילת העונה?!

עריכה: למה התכוון רומיניגה כשאמר: "לא רק שנישאר כזו קבוצה טובה, אלא נהיה חזקים אף יותר..?"
    את מי הוא מתכוון להנחית?

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/10
  7. רפאל Member

לא ראיתי את המשחק בשידור ישיר כי הייתי בהופעה של מטאליקה וגם יצא לי לפגוש אותם לפני ההופעה, יש גם תמונות!
    חזרתי הבייתה עם מצב רוח מעולה וראיתי את המשחק בוידאו עם צמד המעצבנים ברקוביץ וארבל.
    בסך הכל לדעתי באיירן סישחקה בסדר, מה לעשות אינטר קבוצה מצוינת וחבל שלא הצלחנו לנצל את המצבים.
    מי פה זוכר שפתחנו את העונה הכי גרועה בהיסטוריה? אם היינו זוכים בטריפל זה היה סיפור מהאגדות!!!
    העפנו את יונייטד השנואה ולקחנו דאבל אני מרוצה מאוד!!!
    שנה הבאה אם יהיו לנו בלמים יותר נורמאלים אני מאמין שנוכל לזכות בליגת האלופות.

8. Trnado Member

אי אפשר שלא להתאכזב קצת אחרי הגמר, כמה שהקבוצה והאוהדים רצו את זה. הכל היה מוכן אבל המעמד היה כנראה קצת גדול על כמה שחקנים שלנו. כולם שיחקו מתחת לרמתם הרגילה וזה הורגש. תוסיפו לזה צד שמאל עקר לחלוטין ולצערי ככה אי אפשר לנצח את אינטר.
    בנוסף לזה- לוסיו אלוף אירופה. צחוק הגורל והבדיחה היא עלינו, ובכלל אינטר שאספה 70% מההרכב שלה מקבוצות שזרקו את השחקנים האלה לוקחת גביע אירופה אחרי כמעט 50 שנה.

עונה בלתי נשכחת, העונה הכי טובה שחוויתי כאוהד של הקבוצה ב10 השנים האחרונות וחבל שנגמרה.
    רגע שיא אחרי רגע שיא וזה המשיך והמשיך והמשיך עד הדאבל והגמר המדהים שהגענו אליו בהפתעה גמורה. כמעט בכל עונה אני חושב שהסגל שלנו אחד הטובים באירופה ויכול להגיע עד הסוף, והפעם זה היה קרוב מתמיד. מתפוצצים בטורינו על יובנטוס ועולים על חשבונם לשמינית הגמר. תצוגה מעוררת כבוד בחוץ נגד פיורנטינה וטיל בלתי נשכח של רובן שלוקח אותנו הלאה. נצחונות על היריבה המעצבנת שאלקה בגלזנקירשן, אחד מהם בתצוגה הגנתית שאני לא זוכר ששחזרנו העונה ועוד כשהיינו ב10 שחקנים, עוד אחד עם שער של רובן בהארכה בגביע. נצחון בדקה ה92 על מנצ'סטר באליאנץ ארנה, עוד שער מדהים של רובן באולד טרפורד שבגללו לא מצאתי את השלט של הטלויזיה גם יום אחרי מרוב קפיצות, דריסה וביטול מוחלט של ליון בחצי הגמר.
    מגלים את מולר שפתאום כובש בצרורות בליגה. באדשטרובר שעוד שניה מעיף את דמיקליס מההרכב. אלאבה שמפסיד לנו לבד משחק בפרנקפורט. קונטנטו שיש לי הרגשה שלמד מאינזגי איך ליפול ולמשוך עבירות, שוויני מתגלה בתור גאון מרכז מגרש, אפשר להמשיך עוד.. כל זה בלי מילה אחת על ריברי והטלנובלה. שיתחיל לשחק כבר, מת לראות איך הוא יראה בעונה הבאה.
    מצטרף לחבר'ה כאן להגיד תודה למועדון ולכל מי שלקח חלק בעונה הזו. החזירו את הכבוד למועדון, ואני לא אופתע אם עוד תותח כבד ינחת במינכן בקיץ אחרי שהמועדון הצליח ככה השנה.

9. bayern13 Member

חברים אני לא חזק בסיכומים, אבל אני יכתוב כמה מילים.
    אז ככה העונה התחילה מבחינתי מצויינת בזה שזכיתי לראות את באיירן בארץ, והצטלמתי עם השחקנים, ולא פחות חשוב ניצחון 3-0 מוחץ מול מכבי חיפה.
    ואז למרות שזה היה נראה כעונה מקרטעת של חבלי התאקלמות וריבים של ואן חאל, הגיע המשחק מול יובנטוס בחוץ,( שאגב זה היה המשחק היחידי בליגת אלופות שלא ראיתי בשידור חי מסיבות אישיות) ששם התחיל המהפך לטובה.
    והתחיל רצף נצחונות גם בליגה, ואני יקצר בזה שאני יכתוב את המשחקים שבעיני היו גדולים:
    בליגה - הניצחונות חוץ על וולפסבורג ושאלקה, ניצחון 7-0 על האנובר וכמובן גם בגביע מול שאלקה וברמן
    בליגת אלופות - צמד המשחקים מול מנצסטר.
    כמובן שכל ניצחון/ שלב בליגת אלופות היה מרגש אבל ציינתי את הבולטים
    היתה עונה גדולה וחוויה ענקית, מחכה כבר לעונה הבאה.
    ואני ג"כ רוצה לנצל את הבמה הזאת ולבקש שמי שנוסע למינכן אם יוכל לרכוש לי כמה דברים,אני הודה לו כי דרך אגב הייתי לפני שבועיים בפראג ואין כמעט מוצרים של באיירן וגם החולצות שיש שם :aaarse: עולים יותר מהארץ, אבל לפחות הישגתי מגזינים של קיקר ובילד של אליפות באיירן..

10. אפנברג Member

קבלו קצת מהאווירה בגמר:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30710_399780699473_756804473_3964221_1339213_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30710_399785314473_756804473_3964306_1901467_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30710_399785359473_756804473_3964309_4485857_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30710_399790554473_756804473_3964418_5695430_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs522.ash1/30710_399790559473_756804473_3964419_1507634_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30710_399790564473_756804473_3964420_3800446_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30710_399790574473_756804473_3964421_4329650_n.Xxx

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs522.ash1/30710_399780654473_756804473_3964218_5680636_n.Xxx

11. bayern13 Member

אפנברג סחתיין עליך, פשוט מטורף להיות במשחקים כאלה.

12. C-J Member

חדשות מהזאבנר שטראסה:

- מיכאל רינזינג ואנדי גורליץ נפרדו רשמית מהמועדון. החוזה שלהם נגמר בסוף יוני ולא חודש. עדיין לא מצאו בית חדש.

- גם אחרי גמר הצ'מפיונס באיירן ערכה אימון אתמול. הזוי? טבעי? אתם תחליטו.

- לואיס ואן חאל כבר עם 2 רכש לקראת העונה הבאה: מאמן שוערים חדש (פרנס הוק) ומנתח משחקים חדש - (כן. יש כזה מקצוע) (מרסל בוט).

- במשאל השנתי שערך המגזין קיקר בין מקצועני הבונדסליגה, נבחר ואן חאל כמאמן הטוב ביותר ואריין רובן כשחקן הטוב ביותר. הקונצנזוס בבחירת רובן היה חסר תקדים: 71.2% שבחרו אותו כטוב ביותר.

13. dudi Member

בעולם!!

14. riquelme1 Member

שחצנות ויהירות זה אחת התכונות השנואות עלי.

אבל ראבק, צא מהבועה שבא אתה חיי, פשוט פתטי.

15. dudi Member

לא בשחצנות, ולא ביהירות אומר לך דוגרי מבחינתי רובן אינדיבידואלית שחקן נאמבר 1 בעולם, וגם את ההולנדי על הקווים לא הייתי מחליף לא בבונקריסט הפורטוגלי, ולא במאפיונר האיטלקי(שאני מעריך מאד את שניהם!).