אולי מספיק כבר להתעסק בזה, יש גמר בשבת ושום שחקן, או חוזה לא מעניינים כרגע בדיבורי העונה הבאה צריך לעשות היסטוריה לכל החיים בתוך כמה ימים,וזה מה שעף עליך 40 מליון IN O OUT? רק להרגיע אותך בכל זאת משפחה, או לא משפחה אף אחד לא יפסיד עליו 40 מליון או משהו כזה בשביל החיוך היפה שלו לעוד שנה במינכן...
The CAS Panel has dismissed the appeal and confirmed the three-game suspension imposed by the UEFA Appeals Body on the Bayern Munich player Franck Ribéry. Accordingly, the player will not be eligible to play in the final of the 2010 Champions League,read the statement. "The reasons for the decision will be published by the CAS in a few days." ריברי לא ישחק.
סביו של שווינשטייגר נפטר השבוע. הוא הבטיח לסבתו שיבקיע למענו, הוא גם עשה זאת בצורה פנטסטית. 113 פעמים באסטי נגע בכדור בגמר. 89 מסירות, ו-12.4 קילומטר הוא רץ בגמר. תוסיפו לזה שער. וקבלו שוב פעם את שחקן העונה שלי. קפיצה אדירה הוא עשה השנה תחת ואן חאל. דווקא כאשר ריברי עליז ומאושר מגיעה הנחתה שמורידה אותו לקרשים. פעם שלישית גלידה? אוי האווילות. אלטינטופ יצטרך להוכיח את עצמו בבמה המרכזית באירופה, לטעמי הוא מסוגל.
משתתף בצערו, אין ספק שהוא עושה עונה ענקית... אתה יכול לשלוח לי בבקשה את האתר ממנו אתה לוקח את הנתונים של השחקנים(נגיעות בכדור,כמה הוא רץ) כי זה תמיד מעניין אותי ואני לא יודע איפה למצוא את זה.... תודהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לא מובן. פשוט לא מובן איך הגוף הזה אופ"א חושב. מצב אחד הוא מעודד כדורגל ורוצה שילדים ייקשרו למשחק הזה. אבל מצד שני נותן החלטה שהיא בכיוון ההפוך. או קיי. מטרת העונש היא גם ענישה וגם הרתעה. ענישה יש. ומספיקה בהחלט. הרי השחקן עבר הרבה טלטולים מאז אותו פאול על לופז שהספיקו לו בשביל להבין עד כמה הוא טעה באותו רגע. (ראבאק! כולה פאול ולא נסיון רצח!). הרתעה? הצחקתם אותי. ראינו איך זה מרתיע את המופרע ק.פ.בואטנג מלהשבית את באלאק! אתם תראו. השחקנים יילחמו למען ריברי, למרות כל מה שעשה להם עד לפני חודשים בודדים! אולי באיירן תרוויח מזה, בניגוד למה שאופ"א חושבת.
מנפלאות הגורל: אחרי שריברי רצה לעבור לקבוצה "גדולה יותר" הקבוצה שלנו מגיעה לגמר, בזמן שכל הגדולות האחרות לא, והוא לא יכול להשתתף...חבל אבל יש לנו היכולת להסתדר עם מה שיש-את היונייטד במינכן ניצחנו בלי רובן, שאין עוררין על התרומה שלו לקבוצה, כך שאפשר לחפות על החסרון.
אני מבין מאיזה מקום זה מגיע. אבל גמר חייב לראות בצורה יותר משותפת (וזה גם הדבר הכי קרוב כמו להיות במשחק). בכל אופן אני לא הכי מעודכן לגבי כל הגילאים של החברים בפורום, אבל חייב כבר להחליט כי לא נשאר זמן. וגם לך אני ממליץ הפעם לצאת מהלבד ולאות גמר משותף.
FC_Bayern,אם היה לי איך להגיע עד לקריות הייתי מגיע בשמחה גם בלי ההזמנה הנהדרת שלך. אבל אני חושב שאאמץ את דרכו של CJ ואחפש לי איזה צינוק מבודד לראות את המשחק או עם חבר או שניים שנמצאים פה באיזור. בכל מקרה תודה על ההזמנה.
ואן בומל לא שותף אתמול באימון הבוקר בגלל כאבים בגב, גם אני דאגתי תחילה. אבל הוא אומר שהכאבים כבר נעלמו, כך שאפשר לנשום. בסך הכל עמד לרשותו של לואי סגל מלא, למעט ואן בומל הפצוע וריברי שנסע לערעור. יותר ממאה כתבים מרחבי העולם היו באימון! ששגעו אחר כך במשך שעתיים את ואן בומל, לאהם, באסטי, רובן ואוליץ'. היום ואן חאל נתן לשחקנים יום מנוחה, בעיקר כדי לנקות קצת את הראש מהחגיגות (אתמול ואן חאל לא היה מרוצה מהאימון). בנתיים סגל המאמנים צופה בקלטות, לומד את הנקודות החזקות והחלשות של אינטר ומוצא שיטות כיצד לנצח את אינטר. הדבר המעניין שבאסטי גילה הוא שיהיו אימונים בהם 11 שחקנים ידמו את אינטר וסגנון המשחק שלה ו-11 אחרים את של באיירן כמובן, כהכנה מיטבית לגמר. בחמישי הקבוצה טסה למדריד. ברביעי, 8:00 שעון ישראל יפגשו באיירן ואינטר במדריד, אבל לא הקבוצות הבוגרות אלא עד גיל 18. המשחק ייערך באצטדיון על שם אלפרדו די סטפאנו ויחממו את האווירה לקראת הגמר. אני כבר לא יכול לחכות!
שחקן נשמה,סקורר של מאני טיים ו-bad guy שצריך אין על איביצה. ***- אגב במרכזה של הכתבה מוזכר ?הנבדל הידוע לשמצה\זדוני? שאוליץ בישל למירו בבית מול פיורה איפה אותם יפיי נפש שחגגו את הזכיה הזדונית של ברצלונה על חשבון צ?לסי בשערוריית שיפוט שאין שניה לה בהיסטוריה, רק מחדד אותי בכיף שתקשורת ישראלית בכל הנוגע לספורט אירופאי אצלי לא קיימת.
הבנתי שאתמול הקבוצות עד גיל 18 של באיירן ואינטר נפגשו אבל אני לא מוצא לזה אזכור. מישהו יודע כמה נגמר?
הפסדנו 2-0... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx לא ראיתי את המשחק, אבל מסתבר שהיה לנו חוסר מזל, פגענו פעמיים בקורה, פעם אחת ב- 0-0 ופעם שנייה ב 1-0. בנוסף כמה בעיטות ששרקו ליד הקורות. התוצאה הייתה יכולה להיות הפוכה. בכל מקרה, מבחינתי להפסיד 100 מתוך 100 במשחקים כאלה ולנצח אחד קטן בשבת.