סליחה, אבל איזה טעם יש להשוואה שנעשתה כאן? אז אחד לאחד אינטר טובה יותר, אבל מה זה משנה אם מייקון טוב יותר מלאהם או מיליטו יותר טוב ממולר? אפשר לחשוב שמולר ומיליטו משחקים סטנגה ביחד. גם כל התיאוריות של "מה היה אילו" לא שוות אפילו את האותיות המוקלדות. אם רוני לא היה יוצא מנצ'סטר היתה בגמר...ממש משנה עכשיו מה היה קורה. ואם רפאל לא היה מורחק ומבקיע שער עצמי? ואם השופט לא היה שורק ליד והשער של בויאן היה נחשב? אם ואם ואם ואם.... זה לא מתאים לפורום הזה, דיון כל כך עקר.
אני לא יודע מה הגיל שלך, אבל עם כל הכבוד לך ככה זה לא עובד בכדורגל, כי לפי מה שאתה אומר הייתה עכשיו אמור לראות את ברסה ולא את אינטר בגמר (תעשה השוואות כמו שעשית,וזה גם דרך אגב תשובה מוחצת לריאל מדריד לא כמה שיותר כסף זה בטוח יותר טוב.. ) לכן אני אגיד לך את זה בצורה הכי פשוטה כל קבוצה שמגיע לגמר היא יכולה גם לזכות, הדבר היחיד שיקבע מי הזוכה - זה עצם המשחק עצמו ולכן שני הקבוצות בעיני שוות את אותו סיכוי. מה שכן כמו שכתבתי כבר, שאם אינטר תוביל בדקות הראשונות זה לא הכי טוב כי אז היא תסגור ת'משחק. אבל אפי' אם זה יקרה אני מקווה שאיזה הברקה של רובן תחזיר את המשחק של באיירן ובעז"ה באיירן תזכה. הלוואי..
תגידו לי מה זה ההשוואות(אגב לבחור המשווה שכחת את הדיינים של אופ"א בטח שלבאיירן אין שחקן טוב יותר..) האלה ערן 200% צודק מה אנחנו ב-sony? חוץ מזה אינטר,לוסיו,בת דודה של לוסיו מעניינים אתם יודעים את מי, אז אפשר להתדיין עליהם עד מחר אבל למה פה?! כל מקרה יאללה לברלין :aaa021:
במקום לצאת עליי,אתם בכלל קראתם מה הוא כתב? הסגל הכאילו אנדרייטד,אז באתי להראות לו שהסגל של באיירן באמת אנדרייטד. ברור שהכל תלוי במשחק,אבל אם מסתכלים על משחקים קודמים ועל היכולת של 2 הקבוצות,אינטר פייבוריטית.
כששתי קבוצות מגיעות לגמר ליגת האלופות מושגים כמו "אנדררייטד" ו"אובררייטד" לא מחזיקים מים. שתי קבוצות, משחק אחד, אין קבוצה עדיפה. ו"הוא" כתב בנימה אירונית על אלו שקובעים (ואתה ביניהם) שהסגל של באיירן הוא "כאילו אנדררייטד".
אוי אוי אוי, ההר המחורבן הזה באיסלנד שוב פולט אפר שעלול להגיע לחצי האי האיברי. זה מה שחסר, שאי אפשר יהיה לטוס לגמר בגלל הדבר הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3886333,00.html לגבי ההשוואה בין באיירן לאינטר: אני חושב שמדובר בקרב שקול. אינטר עשתה דרך קשה יותר לגמר עם הדחות של צ'לסי ובארסה ואנו הדחנו את היונייטד, לא דבר של מה בכך כאשר גם ניצחנו אותם במינכן והיונייטד לא הפסידה יובלות משחק הצלבה בצ'מפיונס ובאולד טראפורד חזרנו בענק ואם היינו צריכים גול שלישי היינו שמים גם אותו. אני חושב שמחצית ראשונה יהיו גישושים עם יותר החזקת כדור שלנו (השנה בצ'מפיונס באיירן שנייה באחזקת כדור אחרי בארסה) ומחצית שנייה אולי יעזו יותר, תלוי כמובן גם מה תהיה התוצאה. חבר אמר לי שעל הגביע הזה רשום "מוריניו" ואני עניתי לו שאם כבר על הגביע הזה רשומה בעיטה נפלאה של רובן (-: מעניין מה יגידו הפסיכולוגיסטים: בכ"ז אינטר לא היתה בגמר האלופות 38 שנה כאשר בתקופה הזו באיירן היתה ב-7 גמרים. האם יכולה להיות לזה השפעה? אני חושב שקיים לחץ עצום על אינטר לזכות, גם בגלל ההשקעה של מוראטי וגם בגלל השהייה כל השנים בצל של מילאן, בטח בזירה הארופאית ותדמית ה"לוזרית" הנצחית. נראה על פניו שבאיירן מגיעה משוחררת יותר (למרות שגם אצלנו בבירת בוואריה רוצים הגביע בטירוף)-מעניין האם נראה ביטוי לדברים האלו במשחק.
הנה בשבילך כפיר. מצטער שאני חוזר על העניין. אבל אולי זה יעזור לך קצת להבין את הטעות שבנקודת המבט שלך על דרך הניהול של באיירן ושל הפופולאריות שלה. ישראל ומה שקורה בה היא לא חזות הכל. http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/ba...ord-752568.html משחק ההכתרה של באיירן בברלין יהיה המשחק שנצפה בשידור ישיר בהכי הרבה מדינות אי פעם - 197. (דרך אגב, ישראל היא לא אחת מהן).
אני יודע נדב שיש הבדל בין מה שקורה בארץ לבין העולם. אני אומר שלמרות זאת צריך להתעלות מעל השאיפה של "השתתפות קבועה בליגת האלופות" כי את זה יש גם לפורטו ואולימפיקוס ופנרבחצ'ה בדר"כ, אלא לשאוף להגיע כמה שיותר גבוה ורביעיות שקבלנו בשלבי ההצלבה של הצ'מפיונס מצ'לסי, מילאן ובארסה לא תורמות למותג "באיירן מינכן", גם לא כמעט עשור ללא העפלה מעבר לרבע הגמר.אגב, כפי שכתבתי בעבר באיירן הנה הקבוצה היחידה ביבשת, יחד עם יובנטוס אם איני טועה, שהיתה בגמר ארופאי כלשהו כל עשור ב-50 השנים האחרונות. הגמר עכשיו נחשב עוד לעשור הקודם או שהוא כבר שייך לעשור הבא ואז סגרנו את הפינה הזו לעוד 10 שנים?... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
המשחק של באיירן בברלין או יותר נכון להגיד חגיגות האליפות של באיירן בברלין ישודרו בספורט 2(פריצות למשחק),אבל אני מסכים איתך שבאיירן לא פופלרית בארץ כמו בשאר העולם וזה בעיקר בגלל התקשורת וסליחה על התגובה-חבורת המתרוממים של אולפן ליגת האלופות. אפילו בניצחון המדהים שלנו באולד טראפורד באולפן ליגת האלופות דיברו רק על יונייטד ואמרו חצי מילה על באיירן אבל אני בטוח שבשאר העולם זה לא ככה ועובדה לכך שלבאיירן יש שיא בהכנסות ממכירת חולצות יותר מכל קבוצה אחרת,יש לה הכי הרבה כניסות לאתר,והכי חשוב הכי הרבה זכויות שידור-הנתונים האלה אומרים הכל והתקשורת בארץ(הקטלונים) יכולים להמשיך לדבר נגדנו כמה שהם רוצים...
מה שקורה בארץ ממש לא משקף את הלכי הרוח באירופה ובעולם. יש את השטאנץ הקבוע של קבוצות ממדינות מסויימות ורק עליהם מדברים ומזבלים בשכל. יצא לי לשמוע את השידור של יורם ארבל במשחק ברצלונה אינטר והוא זרק לאוויר משהו כמו "הלוואי ואינטר יפסידו", אז למה אפשר לצפות? פעם זו היתה היונייטד, עכשיו זו ברצלונה. זה מאוד קל להיות אוהד ברצלונה, קבוצה סימפטית, בלי פרסומות על החולצה, מועדון אוהדים, אבל מה לעשות שיש עוד כמה ליגות בעולם? לאחרונה גם דיברו על מספר הנקודות המדהים שצברו ברצלונה וריאל מדריד - 93 ו-92 בהתאמה. למה לא מדברים על כך שלקבוצה במקום השלישי יש 68 נקודות? איזה מין פער מטורף זה? מישהו יכול להיזכר מתי נפתח כזה פער בליגה הגרמנית? אז מדברים בארץ על "איזו ליגה טובה, היא באמת משתפרת" ומעדיפים לשדר משחק של סטוק סיטי נגד פורטסמות', באמת שלא יגיעו רחוק ככה. עד היום זכורה לי אנקדוטה ממונדיאל 2006. גרמניה הראתה כדורגל מדליק ומלהיב, אבל מוטי איווניר בעמדת הפרשן לא הפסיק עם המנטרה השחוקה ש"הגרמנים משחקים כדורגל מכני, לא יפה לעין, חוץ מזה שזו גרמניה". אני בטוח שעד היום הוא חושב כך, ואני עדיין בדעה שרוב האנשים לא באמת מעריכים את הכדורגל הגרמני, ובאמת איך יעריכו אם ערוצי הספורט לא מעריכים? ואני רואה את באיירן מגיעה לברלין וחושב "זהו משחק הירידה של הרטה"..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
צודק! הליגה הספרדית היא פיקציה של 2 קבוצות ועוד 18. ברור שתמיד יהיו אוהדי הצלחות אז יש הרבה ישראלים שאוהדים את ברצלונה היום והיו הרבה שאהדו את צ'לסי לפני כמה שנים ומחר הם יהיו בעד קבוצה אחרת שתציג הצלחות וכדורגל אטרקטיבי. זה בסדר גמור, יש כל מיני סוגים של אוהדים. העניין הוא שמהפרשנים אנו באמת מצפים לקצת יותר אובייקטיביות וגם מהערוצים כי אם ערוץ הספורט בוחר לשדר ליגה צרפתית הוא יכול גם להילחם על הגרמנית. מן הסתם אם הייתי גר בחו"ל הייתי חושב אחרת לגבי החשיפה של באיירן אבל כ"כ מתסכל לאהוד קבוצה כשכולם מסביבך לא מבינים מה אתה רוצה שכשסוף סוף יש הצלחות כמו העפת היונייטד או אפשרות לזכות בגביע זה יום חג בשבילי. אנשים בעבודה אמרו לי שהם לא תיכננו לראות את הגמר בגלל שציפו לקבוצות אחרות אבל רק בגללי הם יראו ואפילו יהיו בעד באיירן-מה עוד נבקש?...
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1671963 לא צריך להכליל, יש פרשנים ויש פרשנים, אני דווקא שומע הרבה דברים טובים שמדברים על הכדורגל הגרמני בערוץ הספורט, כמו למשל אבי מלר שמהלל את הליגה הזאת בכל הזדמנות שניתנת לו. דרך אגב, רוב הפרשנים ששמעתי בארץ, אומרים שבגמר הסיכויים הם 50-50. הליגה הספרדית בשנתיים האחרונות, למאט ברצלונה וריאל נמצאת בשפל(במיוחד העונה), ועדיין זאת ליגה שיש בה הכי הרבה זכיות של גביעי אירופיים, נציגה בגמר הליגה האירופית בעונה איומה.
יאללה מתחילים לחמם הגזרה לקראת הגמר: הנס אומר שיש יותר מדי איטלקים באופ"א: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...gegen-uefa.html הוא מתייחס לשופט רוזטי שהרחיק את ריברי ולדחיית הערעור של באיירן בנושא. הערעור בבית הדין הבינ"ל לספורט יתקיים ברביעי או בחמישי וגם שם הנשיא הוא איטלקי...
הנה תגובה שעדיף ולא היתה נכתבת, כי אם בודקים את העובדות אז מה שרצית להוכיח יוצא בדיוק הפוך. (והכוונה כמובן לתגובה של עמי). לעומת אבי מלר - מוטי איווניר, השחקן הגרוע בתולדות קריסטל פאלאס (או בשמו השני ליון ינצחו 1:3 (דקה לפני תחילת הגומלין של באיירן בליון), נדב יעקבי, אלי אוחנה, יורם ארבל ורמי וויץ. אכן שוויון כוחות 1 מהלל את הליגה הגרמנית מול 6 שתמיד נגד ולא משנה מה יהיה. כשכל הזכיות נעשו בדיוק ע"י אותן שתי קבוצות (כמו שאמרנו ליגה של שתי קבוצות). אפילו הפורטוגלים הצליחו להביא שתי קבוצות שיזכו במפעל וההולדנים הביאו 3. וכשחצי מהזכיות הספרדיות קרו עד שנת 66 (חמש מתוכן עד שנת 60). לא ממש אקטואלי או מצביע על חוזק או עניין הליגה כיום. ואחרון חביב הליגה הרוסית זכתה שנתיים רצוף בגביע שבו יש לכם נציגה. אז מה, גם זו ליגה טובה?
וגם הגרמנים הביאו 3 קבוצות, וגם האיטלקיות 3, נו אז? הליגה הגרמנית היא ליגת של 3 קבוצות? איזה שטויות. ספרד, 12 זכיות איטליה, 11 זכיות אנגליה-11 זכיות גרמניה-6 זכיות. לספרד יש כפול זכיות במהלך ההיסטוריה, והליגה הגרמנית נשארה הליגה הרביעית הכי מצליחה בהיסטוריה, עובדתית. עם אתה מתעקש, במהלך העשור האחרון, לספרד 4 זכיות בליגת האלופות, ו3 קבוצות ששיחקו בגמר, לעומת זכייה אחד של גרמניה ו2 נציגות בגמר,עם זה לא דומיננטיות אז מה כן?