לוקה טוני יעזוב את באיירן עד סוף החודש הבא! ...טוב, זו רק הדעה שלי וזה עדיין לא קרה. סיבות? לא חסר: 1. כי בקבוצה ישנם 5 חלוצים, ורק 2 מתוכם ישחקו. היות וגומז הוא מבחינת באנקר, ולקה טוני הוא לא המשלים של גומז באותה התקפה, אז סביר להניח שלטוני לא מובטח הרכב ראשון. 2. כי לו"ח בעצמו אומר ללוקה שישכח ממקום בהרכב, או כמו שהאתר של באיירן מצטט: So wie in der letzten Saison gesetzt ist der Italiener aber nicht mehr. Das kann er vergessen, betonte der Bayern-Coach. 3. כי בכל הכתבה עצמה באתר של הקבוצה, טוני מקבל אפס ריספקט. הנה הכתבה: http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell/ne...2a1d80d2796c043 4. כי רק עיוור מלידה לא רואה שלוקה טוני ירד דראסטית בכושר ההבקעה שלו. ראינו זאת החל מהיורו האחרון, דרך העונה האחרונה כולה, וכלה בגביע הקונפדרציות לפני חודש. 5. כי לוקה מתקשה להתאקלם במינכן. לא רק שהוא לא שולט בשפה, אלא גם איבד את בן שיחו, אודו, שחזר לאיטליה. עכשיו, מישהו מוכן להתערב שלוקה בכל זאת יישאר?
אם הוא לא ימצא קבוצה אז לא יהיו לו ברירות. הוא יספוג מצד אחד את ה"השפלה" של לשבת על הספסל, אך מצד שאני אף אחד לא יציע לו חוזה כמו של באיירן והוא מאוד היה צריך את החוזה הזה, לכן הוא בעצם עזב את בחירת ליבו - פיורנטינה. לוקה פרץ מאוד מאוחר לתודעה ועד אז הרוויח פרוטות. הוא צריך כל עונה ועונה בבאיירן כדי לסיים את הקריירה עם כסף של כדורגלן במעמדו. הוא מסכים לטעמי גם לקבל את הדין שזה על חשבון האגו שלו רק למען העתיד של משפחתו. באיירן מחוייבים לשלם לו כל עוד הוא בקבוצה והשקט הכלכלי הזה במצבו הוא דבר מרכזי בראייה שלו את המציאות. שוב, לכן הוא הגיע ולכן סיכוי שגם ישאר.
סיבה אחת שתשאיר אותו במינכן: טוני מרוויח 5.5 מיליון אירו לעונה, אין היום שום מועדון בעולם שיהיה מוכן לשלם לו אפילו חצי.
יפה. גם אני הייתי שמח להישאר על הספסל של באיירן, אפילו בתור קמע מזל, בשביל כזאת'י משכורת. רק מה, למעביד שלי יש רעיונות אחרים, והוא ישמח להשתמש בכסף הזה, או בחלק ממנו לדברים אחרים. ככלל, כל טרנספר של שחקן תלוי במפגש רצונות: של באיירן, של השחקן ושל הקבוצה הקונה. אם יימצא הקונה החפץ בשירותיו של טוני, בעיית המשכורת עשויה להיפתר ע"י: - מחיר מכירה נמוך, עם שמירה על אותה רמת שכר בקבוצה הקונה. - מחיר עסקה סביר, עם אותו שכר של השחקן, אבל באיירן מסבסדת לקונה חלק מהמשכורת שלו עד 30.6.2011 (מועד סיום החוזה שלו בבאיירן). בשני המקרים, באיירן תחסוך חלק מהמשכורת של השחקן לכל הפחות, השחקן יישאר מרוצה, והקונים לא ירגישו פראיירים. שאם לא ייעשה כן, באיירן תשלם את ה 5.5 מיליון האלה לעוד שנתיים שלמות, ובסופן היא גם תישאר בידיים ריקות.
לא הייתי ממהר לעשות סיכומי קריירה לטוני. יכול להיות שגומז יהיה חלש או שקלוזה וגומז יחזרו להפצע ואז אתם תראו את טוני פותח ב 80% מהמשחקים העונה, כובש מספר דו ספרתי של שערים (כהרגלו) ואנחנו אומרים תודה שלא העזיבו אותו. הוא בכל זאת אחרי הכל החלוץ מספר 3 של באיירן.
שיהיו למעביד שלו כמה רעיונות שהוא רק רוצה, המעביד עדיין מחוייב לעמוד בחוזה עליו חתום. המחיר שלו נמוך בכה וכה, אין לזה משמעות. אם באיירן היו מוכנים לשלם חצי ממשכורתו אני בטוח שלא היה מתעקש להישאר שם, אבל אין לי שמץ מאיפה הבטחון הזה שלך שבאיירן תהיה מוכנה לסבסד את משכורתו בזמן שישחק בשנתיים הקרובות במועדון אחר.
טוני לא הבעיה שלנו בסגל בכלל,ובסגל ההתקפה בפרט אבל מה לעשות ללוקה יש את הסיכוי הכי גבוהה ל''תקוע'' את המשחק,ולקחת נתח\להפריע לגומז להיות הפורח הבלעדי הפוך ממירו שאמור לעשות הרבה עבודת הגנה של חלוץ,לבשל,לשתף פעולה,וגם להבקיע כמובן בתוך כדי הסלוגן ''גומז הוא 1ST סטרייקר''. אם לדבר על מעבר יש כמה,וכמה קבוצות באיטליה ובאירופה שזקוקות לו מקצועית ובפשרה מסויימת על גובה השכר גם יקפצו עליו אני בטוח(אחרי הכל זה לא שאר הזבל שמוצע אצלינו למכירה,ואפילו פסיכופטים לא יעיזו להיכנס עליהם למו"מ).
כמה דברים בקצרה על המשחק היום *-תודה לאל לא יצאנו עם רביעייה ברשת(הקורה,בוט פעמיים,וזלזול של זה רברטו..),ותודה גם לאוהדי המבורג שלא שמו לב שהמשחק 60 דקות ושכחו לעשות הולה הולה היה להם סיכוי טוב. *-כואב יותר מכל דבר שרצנו לשלם 14 או 12 מליון!!! על הכלום בשם פרנג'יץ' בזמן שבאותו תפקיד ילד מהבית(טרוכו אחד הטובים בליגה,ומאנשאפט של קבע בבין לאומית)קובר אותנו בשער היחידי במשחק אני מבטיח שבאותו סכום הילד חוזר כמו גדול בשמחה הביתה. *-לא בעטנו כדור לשער(גם לא נגד רדבול וודקה). *-בדיחה-ואן בומל קפטן,בדיחה 2-בראפייד. *-ישלחו את צער בעלי חלוצים לקחת לנו את גומס עקב ההתעללות שהוא עובר ברגע שמוצב מאחוריו קישור כזה אנמי,ומגוחך. *-סתם לסטטיסטיקנים שבנינו דקה 42:41 מוכר המשחקים הארגנטיני מנסה לבשל לחלוץ של המבורג ומפספס אותו בסנטימטר עם סוכנויות ההימורים סליחה. ***-מה המצב יופ הייניקס?! יש לציין שזו רק התחלה וזו הבעיה שלנו בואו ניתן זמן יעלה לנו כולה בדמעות ובתארים,אפשר להשתפר תודות לצרפתי שבלעדיו אנחנו כלום עם כל הכאב שבאמת!!,אפשר להשתוות להמבורג ואפילו להיות טובים ממנה במעט אבל לא יותר מזה וגם תסריט זה הוא חלום בשביל ההולנדי על הקווים.
אתה מתנהג כאילו אתמול התחלת לראות כדורגל. זה היה משחק בהילוך ראשון כראוי למשחקי אימון בקדם עונה. אני לא זוכר עונה אחת מכל העונות שאני עוקב אחרי באיירן שנראנו טוב באותם משחקים (גם לא ב 99, 00 ו 01 כשהיינו בגמר ובחצי גמר האלופות). אם כך זה אומר שבאותם עונות היה אפשר לראות את הנולד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אף אחד לא אומר שניהיה קבוצה חזקה או חלשה. אבל לשפוט עכשיו בשלב כזה את הקבוצה אחרי שבועיים אימונים עם מאמן חדש (שזה לא רק כלום, הוא אפילו לא התחיל להעביר להם את פילוסופית המשחק שלו) זה פשוט חובבנות ידידי.
סליחה אדון קייזר אני חובבן אני לא משתחצן חובבן שאומר מה שרואה בשיא הפשטות. אז שוב סליחה עם הקלאס של הפרשנות שלך הקבוצה חולה,חסרת מעוף שמקסימום אולי אולי תביא אליפות גרמניה רדודה אני מתפלא על מקצוען שלא רואה דברים שלא קשורים לתחילת או סוף עונה ובמיוחד שלא צצו כבעיות של עכשיו. הבמה שלך פרופשיונל-
מסכים עם סלע שלא רציני יהיה לשפוט את הקבוצה אחרי המשחק הזה, בשלב כזה של העונה. לא אתלונן גם על ההגנה הזוועתית חסרת הצורה והתיאום, אפילו לא על הריחוף בחלל של בראפהייד בגול של טרוכו, וגם לא נסיונות ההתחברות של דמיקליס לעולם (איפה אני? איפה העולם? איפה הרחבה שלנו? איפה היריבים? אה, זאת הייתה הקורה שלי שבעטתי לכיוון שלה?). על כל הדברים האלה עובדים, יעבדו, וזה ישתפר. אם לא עוד חודש, אז עוד חודשיים-שלושה. דבר אחד שכן מדאיג אותי: אף אחד משחקני השדה שלנו (כולל מחליפים) לא נתן פס אחד חכם, לא עשה פעולה אחת טובה, לא עשה דריבל, לא עבר שחקן, לא גרם להגנה של המבורג להתרגש. מסירות רוחב חסרות תועלת, וכשמגיע ניסיון למסירת קדימה (ולא מדובר על מסירת עומק, אלא על 10-20 מטר) הכדור לא מדוייק, לא בכיוון, מוצא את עצמו אצל השומר בכחול. פרנייץ עוד ניסה, ואן בומל גם לא ניסה, טימושצ'וק נראה שעושה עבודה טובה במרכז השדה מאחור, אך לא יכול לדחוף את הקבוצה קדימה, שלא לדבר על לעשות משהו חכם שיוציא את הכדור קדימה. 0 בסולם היצירתיות! (ריברי שיעשה דריבלים עם עצמו לא יעשה לי טוב, רק עוד יותר נזק)
דודי, איך אתה יכול לשפוט קבוצה אחרי שבועיים? משחק אימון שהם בריצה קלילה מניעים פסים מצד לצד ואפילו לא מנסים. אף פעם לא ראית משחק קדם עונה? נשבע לך כל פעם אתה שובר שיאים חדשים. דבר כזה עוד לא ראיתי. בוא תרשום לנו סיכום עונה וזהו. המבורג אלופה, הסגנית שטוטגארט ובאיירן ושאלקה יורדות ליגה אם הולכים לפי המשחקים היום. אתה מבריק!
חברים, תרגיעו... אתם מחפשים את הקצפת ואת הדובדבנים מעליה, אבל שוכחים שקודם כל צריך להכין את העוגה, ורק אחרי זה לקשט אותה. אתם צריכים להבין קודם את התפאורה בשביל להבין את העלילה. הבסיס! על זה עובד מאמן חדש עם קבוצה חדשה, שחקנים חדשים ושיטה חדשה. לא מעניין אותו נצחונות. גם לא מעניינת אותו התקפה בשלב הזה. הוא יודע שהוא מגיע לקבוצה שההתקפה היא לא הצד החלש שלה. מה גם שהרביעיה הקדמית לא השתנתה מהותית לעומת אשתקד (הרי גומז מחליף קופי של טוני). אז על מה הוא עובד? על הדברים החדשים ועלח הדברים הישנים הטעונים שיפור. קרי: א. קישור אחורי חדש עם טימושצ'וק. איך זה משתלב מאחור, איך הוא יכול להשתלב בהתקפה, איך מחלק את הנטל בינו לבין הבלמים ןהמגנים, וכו' וכו'. ב. בלם חדש. מי זה יהיה? בראפהייד? האמנם יהיה הימור על באדשטובר? האם יש עדיין צורך בבלם שמאלי? ג. מגנים חדשים: כי לאם עובר לימין ובשמאל מי? בארפהייד? פראנייץ'? או בכל זאת לאם ובימין מתחילים לבנות מחדש? ד. הטמעת הפילוסופיה: אם הייתם קוראים את הראיונות עם לו"ח, ואן בומל ולאם מהשבועיים האחורנים, הייתם מבינים שלו"ח רוצה שהקבוצה שלו תתרגל להיות הדומיננטית במשחק ובעלת הבית בהחזקת הכדור. כאשר הכדור אצלה, היא תוכל לשלוט יותר במשחק. ואם שמתם לב, על זה בדיוק הם ניסו לעבוד: כמות גדולה של מסירות בחלק האחורי מרגל לרגל ונסיון לצאת קדימה באותה שיטה. בלי דריבלים. רק מסירות ושליטה באמצע המגרש. ה. בחינת שחקנים מתנדנדים: הסגל כולל 27 שחקנים, כאשר המטרה המוצהרת היא דילול עד ל- 22-23 שחקנים. על סמך מה יקבע לו"ח אם לא על סמך האימונים ועל סמך כאלה משחקים? ו. בחינת שיטת משחק חלופית: כאשר השיטה המוצהרת של לו"ח היא 4-4-2 עם יהלום שריברי בקודקודו, מה תהיה החלופה הנכונה למקרה שריברי לא יישחק מסיבה כלשהי? 4-4-2 שטוח? יהלום? שני גרזנים? וכו' וכו'. עכשיו, קחו את הנ"ל לתשומת לבכם, ועקבו בעין אחרת אחרי המשחקים הקרובים: מול שאלקה, מול קלן, ובסוף החודש מול הגדולות בטורניר אאודי.
27 שחקנים ואין אחד שיכול לתת פס? איך יצאנו לפגרה עם סוסה אחד וחזרנו עם 27 כאלה? המבטא של ואן חל בגרמנית...ויחטיג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx