באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אנשים צריכים להבין כמה מולר משמעותי למערך. לא חלש ולא נעליים.

בשבילי הוא יהיה מבחינת מנהיגות וכישרון הבאלאק הבא!

2. C-J Member

מולר החטיא כששיחק חלוץ, אבל לאחר הוצאת פראנייץ' הוא הפך לקשר שמאלי ואז גומז נותר לבד כחלוץ. ואן חאל הבין שמולר לא "מחודד" היום מול השער, אז במצב של 10 שחקנים הוא העדיף להסיט אותו לקישור ולא לשחק עם 2 חלוצים (גומז וקלוזה).

היו 3 חילופים:
    יצאו: אוליץ', פראנייץ' ורובן.
    נכנסו: טימוש, גומז ואלטינטופ.

3. רפאל Member

כסחנים הצרפתים האלו שבוע הבא ואן בומל ייתן להם בראש אחד אחד!!!
    אני מאוד מרוצה מהתוצאה, הלחימה והקהל שכל כך רעב לחצי הגמר הזה.
    אין לי שום מילה רעה להגיד על המשחק הזה, תענוג.
    אפילו דמיקליס היה מעולה ובלי שום טעות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/10
  4. Rudess Member

אבל אחד הדברים הלא מקבילים, זה שהקבוצה ההיא שיחקה כדורגל נהדר בהנהגת סטפן אפנברג האגדי ובעזרת יינס ירמיס,אואן הארגריבס ומאריו באסלר כאשר מאחור אוליבר קאן האימתני. הכדורגל של באיירן היום לא משכנע כמו הכדורגל של אותה קבוצה שאתה מדבר עליה. בכל מקרה זה לא משנה כי יש מספיק מקרים בצ'מפיונס ליג שלא צריך להיות הכי טובים או לשחק את הכדורגל הטוב ביותר ועדיין אפשר לזכות.

5. רפאל Member

http://d.yimg.com/i/ng/sp/reuters/20100421/19/571231098-21042010191433.Xxx

6. דנידין Member

הוא לא רואה את באדשטובר ממטר. מעל לכל בכל הנוגע למשחק התקפה של מגן, כי באדשטובר לא מגן, אבל עדיין, באדשטובר כנראה איבד את מקומו בהרכב ובצדק. הילד עוד שנה שנתיים יגדל ויחליף את דאמיכאליס.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אתה צודק במאה אחוז. אני דיברתי אבל יותר על הפן המנטלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. דנידין Member

נדב ענה לך

אם לא הבנת למה הוא הכניס גרזן במרכז המגרש, אז אני לגמרי מבין, כי קשה להכנס לראש של ואן חאל. הוא עושה דברים מורכבים אבל הבסיס הוא ברור - שליטה במרכז המגרש.

9. Bayern Straße nach sechs

אחחח איזה בוקר יפה.
    הקהל :aaa025:. פשוט אדיר, חברים שלי שהיו במשחק פשוט לא ידעו להסביר במילים את ההרגשה והחוויה (מקנא...).
    נצחון מוצדק בשליטה אבסולוטית, ביטלנו את ליון לחלוטין, קשה לי להיזכר בהזדמנות אחת שלהם, אולי רק אחת וגם היא בעיטה מ-35 מטר של קאלסטרום. עבודה הגנתית וקישור אחורי נהדר, ועוד ללא הקפטן והמנהיג ואן בומל. ליצ'ה לופז, מאוד חששתי ממנו בהתחלה אבל הוא מתקשה מאוד ללא עזרה מהאגפים ומול שני טנקים כמו ואן בויטן ומיקו הוא לא מסתדר. אמנם יש לו סיומת אדירה ברגל ובראש אבל הוא לא מספיק זריז ולא מספיק חזק (לפחות מול ואן בויטן ומיקו). לטובה צריך להוסיף את פראנייץ' שעשה עבודה טובה מאוד מול פאייניץ' (שאם לא היה מוחלף לא הייתי יודע שהוא שיחק) והקישור הליוניזי. פראנייץ' התקפית הוא לא כמו ואן בומל שיודע להחליף כיוונים ולארגן את המשחק אבל עשה עבודה טובה מאוד, הפתיע אותי כי אם הייתה לנו נקודת תורפה אז פראנייץ' במרכז זאת הנקודה. טימו נכנס במחצית, ובפעם המיליון שזה כבר נאמר כאן בדיון: שחקן שמשחק בעמדה שלו, במקום שלו, ונותנים לו לעשות את העבודה שהוא יודע לעשות - משחק מצויין, ועושה את העבודה שלו. עבודה שקטה, תיקולים נהדרים ונקיים, הראה בדיוק למה הוא בא מלכתחילה ואיך ולמה הוא הוביל את זניט לזכייה באופא, חבל שלא העיז לעזור קצת יותר להתקפה ולדחוף לנסות להבקיע את השני, אבל ניחא. בעקבות השאלה למה הכניסו את הגרזן, קודם כל הוא נכנס במקום אוליץ' ולא פראנייץ' כמו שמישהו חשב כאן, והוא נכנס בעיקר כדי לחפות על רובן מעליות של סיסוקו (הגנתית היה אדיר מול רובן!) וכדי לשמור על יתרון מספרי במרכז השדה, עוד שחקן שיודע לחלץ כדורים ולצאת למתפרצות, הצהוב הראשון של טולאלן הראה בדיוק את חוט המחשבה של ואן חאל, חילוץ של טימו באגף ורובן יוצא בטיל למתפרצת.
    מולר אם היה כובש מהמסירה של לאהם היה השחקן המצטיין שלי אחרי לאהם ובאסטי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
    רובן, מה נגיד ומה נאמר. בשביל זה משלמים כסף כדי לראות כדורגל.
    ואחרי שהשארנו אותם לסוף: באסטי - אתה מלך, אתה מלך, אתה מלך! פשוט שחקן אדיר, בשמאל, בימין, במרכז, לפני חלוץ, חלוץ, מאחורי חלוץ, מה לא?! פשוט נכס השחקן הזה, רץ בלי הפסקה נמצא בכל מקום. מישהו זוכר שבשנה שעברה היו כאן כאלו שרצו להעיף אותו לריאל כבר? אז לא נזכיר שמות אבל אני בטוח שהדעה שונה לחלוטין.
    לאהם: וואו, דלגאדו מישהו זוכר אותו ששיחק בכלל?, אז אם ראיתם שחקן חד-גבה זה הוא. לאהם הפך את דלגאדו למגן שני בצד שמאל, לא ראינו פעם אחת שחקן שעובר באגף שלו, ועבודה התקפית מצויינת. אני פשוט מת על השחקן הזה.
    ואן חאל, לכו ותסתכלו על המשחק מול ברצלונה בקאמפ נואו שנה שעברה, ועל המשחק אתמול ותראו איך מכינים קבוצה למשחק באירופה בשלב מכריע, איך משתלטים על משחק, בקיצור איך התואר 'מאמן' מגיע אליך.

באיירן תודה לך על ערב נפלא! כן ירבו!

ושוב, הקהל :aaa8: .

10. aloneli Member

חבורה של גברים!!
    אני פשוט מעריץ את מולר,הרבה פעמים העונה אמרתי איך הוא משחק על חשבונו של השחקן היקר ביותר בגרמניה בכל הזמנים ואתמול קיבלתי את התשובה.אז אולי הייתה לו החמצה ענקית אבל ההשקעה שלו והלחימה שלו פשוט תענוג,לפי דעתי איש המשחק של אתמול.
    אכזבה גדולה מגומז שפשוט היה נראה כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא רואה כדור,ואני מקווה שהוא יתאפס על עצמו ומהר...
    בנוגע לשאר השחקנים כולם הי מדהימים ומגיע להם כל הכבוד כולל המחליפים שהיו מעבר לציפיות שלי....

לואן חאל יש חילופים מוזרים לפעמים אבל אני כבר ממזמן לא אומר כלום כי כל פעולה שלו מראה רק כמה המאמן הזה גאון...

11. igal Member

מה...מה יהיה עם גומז? יותר מ30 מליון....עד שהוא זז...עד שהוא תופס מהירות...עד שהוא מייצר משהו מול השער...
    זה לא חלוץ של 30 מליון..
    כדאי לחפש מחליף?

12. joe Member

אני לא זוכר מי אמר את זה.. אבל לבוא למועדון חדש כשנקנית בחינם זה יותר קל מאשר כשיש עלייך את הכבודה של ה30 מליון ששילמו עלייך. צריך לתת לו זמן לבחור. בתקווה ששנה הבאה נראה כבר גומז חד יותר.

13. igal Member

לא נראה לי שזה קשור ...הוא כבר מקבל עונה שלמה...כשרובן שהגיע לבאירן בתור שחקן חדש כבר במשחק הראשון אפשר היה להבין שמדובר פה בכישרון..או רברי בזמנו...
    אין תירוצים ...אולי באירן לא בשבילו...הבחור מאוד מאוד מאוד לא חד ואיטי.
    שמע אם הוא לא פתח אתמול בהרכב וגם לא מול מנצסטר אפשר כבר להבין למה.
    לדעתי זו הייתה רכישה לא טובה וצריך לעשות עם זה משהו אין זמן לתת לו עוד הזדמניות..

14. aloneli Member

לפי דעתי דווקא כאשר משלמים על חלוץ 30 מיליון יורו יש ציפיות הרבה יותר גבוהות מחלוץ שבא בחינם..
    אני לא קונה את התירוצים של הסתגלות ושטויות כאלה,גומז הוא השחקן היקר ביותר בתולדות הבונדסליגה ושאתה משלם 30 מיליון יורו אתה לא מחכה לתוצאות בעתיד אלא אתה רוצה לראות תוצאות עכשיו ואין מה לעשות גומז לא מספק את הסחורה..
    אז הוא הבקיע לא מעט שערים העונה אם אני זוכר נכון משהו כמו 14 שערים אבל זה היה במשחקים מול קבוצות קטנות שחצי קבוצה הייתה רשומה על לוח התוצאות,אני לא זוכר שער מכריע שלו או שער במשחק גדול, בנוסף אין לו את המהירות של אוליץ' או את יכולת ההבקעה של טוני בזמנו.
    בכל מקרה אני לא מאמין שבאיירן יזרקו ככה שחקן של 30 מיליון יורו,ואני מקווה שגומז יסיים את העונה כמו שצריך ויפרח לפחות בעונה הבאה כי לפחות על הנייר הוא החלוץ הטוב בגרמניה והגיע הזמן שהוא יוכיח את זה באמצעות שער מכריע במשחק חשוב וכרגע יש לנו לא מעט משחקים כאלה..

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהפוך הוא, דני. הבנתי טוב מאוד מה ואן חאל עשה. הוא הבין שצריך קודם כל להחזיק את הקישור ולכן אוליץ' יצא. מה שאמרתי הוא שכשאני ניסיתי לחשוב על פתרונות לא מצאתי כלום והנה הוא (ואן חאל) בשיא הרוגע והביטחון (למי שלא ראה, כשכולם ירדו למחצית הוא לקח את טימשצ'וק והסביר לו בדיוק מה הוא רוצה ממנו ורק אז ירד לחדר ההלבשה) שולף עוד מעשה גאוניות מהכובע. איך אמר איש יקר כאן? לשים את שם התואר מאמן לפני קילנסמן ולפני ואן חאל זה פשוט דבר בלתי אפשרי.

ואם כבר, אז אתמול הוכח (לטעמי לא בפעם הראשונה) שאפשר גם להפסיק לחפש מחליף לואן בומל לעונה שאחרי הבאה (שאז הוא עוזב). פרנייץ' יכול למלא את המקום מצויין. שוויני יקבל את הסרט והמנהיגות ופרנייץ' יסייע לו. פרנייץ' הוא גם מסוג השחקנים שלא יעשה רעש או בעיות לעשות עוד שנה בתפקיד ובמעמד שהיו לו השנה (כלומר שחקן מחליף). מה גם שהוא יכול לשחק גם מגן שמאלי וגם קשר שמאלי.

הרבה טענות לגומז. ואני לא חושב שהן מוצדקות. גומז הוא לא אוליץ' ובכל זאת עושה הרבה הגנה והוא גם לא קלוזה. הוא דיי סובל מסגנון המשחק שלנו. כאן לא שטוטגרט שהכל בנוי עליו והוא המלך. כאן הוא עוד אחד מ - 10 פועלים "שחורים". הוא עושה המון עבודה ואני חושב שאם תשאלו את ואן חאל הוא היה עונה לכם שהוא מאוד מרוצה ממה שגומז עשה אתמול. הוא סיפק בדיוק את הסחורה שואן חאל חיפש (אם כי כמובן שהוא היה שמח גם לאיזה גול). גומז היה צריך להביא את המאסה, הכוח וההטרדה שלקלוזה אין כל כך. וזה עבד. זה קטש את הצרפתים לא רע בכלל.