כל מילה מיותרת, ללא כל ספק.. כל הכבוד לואן חל שהוא הצליח לעשות את זה כי ככה נמדדת קבוצה אמיתית לא רק על סטארים (כמו ריאל שהשנה יכולה למצוא את עצמה עם כלום ביד אחרי רכש של רבע מיליארד יורו) ולבנות קבוצה שגם בנויה מצעירים כמו ברצלונה שכן למרות ההפסד אתמול היא הקבוצה הכי טובה כרגע ולא משנה אם היא תגיע לגמר בכלל. לחשוב על זה ככה שדווקא הצעירים מתוך אקדמיית הנוער של המועדון הם שהצליחו והובילו את הקבוצה ... כמו מולר ובאדשטובר.. שנה הבאה נקבל את טוני קרוס בחזרה אבל גם את ברנו ואת אוטל שהם לפי טעמי לא הצליחו דווקא במועדון. לא משנה איך העונה תסתיים ובאמת שלא, ואן חאל הצליח לעשות פה משהו מדהים! אבל מפה לשם פנינו מועדות כלפי המשחק הערב נגד הצרפים חייבים לכבוש שער או שניים לפחות ולא לספוג כדי שלא לחשוב אפילו על מצב ששערי החוץ ישקחנו לרעתנו. אגב ראיתי בראיון של ואן חאל לתקשורת שהוא מעדיף 0-0 על פני 2-1 מכיוון שהוא מאמין שהקבוצה שלו יכולה לכבוש בכל משחק, האמנם?
שני הרכבים סופר התקפיים. יהיה משחק מאוד מאוד מעניין, לא פחות מאתמול וגם היום אפשר לצפות לשערים. מאחל לכם בהצלחה ומקווה שתעלו.
אני כולי עם באיירן הערב, מצפה לגמר בין הבווארים לאינטר. לא נראה לי שתיהיה לכם בעיה לנצח את ליון בבית, אני מאמין שתעשו את זה אפילו ביותר משער אחד, רובן בכושר שיא ביחד עם אוליץ' וריברי... לא צריך להוסיף יותר מידיי. בהצלחה!
התרגשות מטורפת... כמו שאמרו 9 שנים מחכים למשחקים האלה. חצי גמר ליגת אלופות, איפה היינו בתחילת העונה ואיפה אנחנו עכשיו. אני לא מצפה שנטאטא את ליון, אבל עם המסורת שלנו וחוסר הנסיון שלהם במעמדים האלה, בהרכב הזה בבית אנחנו יכולים ללכת רחוק וגם להתפוצץ עליהם. קפטן ואן בומל יורגש בחסרונו באמצע אבל החלק ההתקפי שלנו יכול לפרק כל הגנה היום. הבטחון בשמיים אחרי ה7-0 על האנובר, הנצחון הכי גדול שלנו באליאנץ עד היום. עונה הסטורית בעוד הרבה מובנים ועדיין לא נגמרה. כולם רעבים - רק שיתחיל כבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
אין ספק שעשינו עונה מדהימה לא משנה איך היא תיגמר,אבל בכל זאת במצב שאנו נמצאים אנו חייבים אבל חייבים לסיים את העונה לפחות עם דאבל בגרמניה. היום באיירן חייבת להראות לכל העולם איזה כדורגל מדהים יש בגרמניה ובייחוד להוריד את הדעות הקדומות במדינה שלנו בנוגע לבאיירן וגרמניה. בשבילי כאוהד באיירן זה המעמד הגבוה ביותר שהייתי בו פרט לגמר מול ולנסיה,ואני לא יכול להסביר את ההתרגשות שלי והלוואי שהייתי יכול לטוס עכשיו למשחק ולתת את העידוד של החיים שלי וכך אני מקווה שכל האוהדים שלנו יעשו כאחרי הכל לא כל שנה אנו בחצי גמר ליגת אלופות.. בהצלחה לבאיירן כבר לא יכול חכות!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
יש לי כמה וכמה דברים לומר אבל אני אנסה לקצר את זה ומחר אני אערוך וארחיב על כך פשוט אני רוצה ללכת לישון כי מחר אני קם לבסיס מוקדם מאוד, בכל אופן הקבוצה שחקה טוב היום ואפילו טוב מאוד אבל היום היה יום שואן חאל אכזב אותי. ועוד דבר... השופט הזה ביזיון!!!!!!! בושה של שופט #%@#%#@%#
אני דווקא לא חושב שהשופט הזה היה בזיוני מדי, בקשר לאדום באמת אולי לא היה מוצדק , אולי היה מגיע צהוב, או שבעצם אנחנו לא רוצים לחשוב שהיה אדום כי זאת באיירן? השאלה אם ליסנדרו לופז היה עושה כזה פאול על ריברי.. מה היינו חושבים? נקודה למחשבה.. ובקשר למשחק אני מרוצה לגמרי מהיכולת של באיירן היום, היא שטפה את המגרש, ונקווה שהיא תגיע שבוע הבא לליון מפוקסת ולא תכנס להלם כמו באולטראפורד. מבחינת יכולת שחקנים, הייתי מבסוט ברוב חלקי המשחק מהיכולת של מולר, חוץ מפה ושם כמה פספוסים של נסיון. את גומז באמת צריך לאפס.. לא מובן מה הולך איתו. התרשמתי גם מאוד מטימושצ'וק.. נתן בטחון. איפה הוא היה עד היום? וקונטנטו שיחק נפלא הערב, אבל אני לא בטוח כמה אפשר לבנות עליו כמגן עתידי של באיירן. מצפה לנו גומלין מעניין.. והלוואי ובאיירן תגיע לגמר ואז אני אשקול ברצינות לתת ביקור בברנבאו בסוף מאי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לדעתי יצאנו פראיירים רק עם 0:1, היו כמה החמצות מסמרות שיער, כמו זו של מולר ולא ברור לי למה קלוזה מחוץ לרוטציה: הוא שווה יותר מגומז ועתיר נסיון ממולר. גם לאוליץ היתה החמצה לא אופיינית. זה אמור להספיק לגומלין כי אני מאמין שנבקיע בליון. החילוף של רובן דקה אחרי שגרם לשוער ליון למתוח את אבריו לא ברורה לחלוטין-התלות שלנו בו בחלק ההתקפי מוחלטת. יש לואן חאל לפעמים יציאות שרק הוא מבין. ואי אפשר בלי הכוריאוגרפיה המדהימה שהקהל שלנו עשה לפני המשחק: לקהל הזה מגיע לראות גביע אלופות חמישי מגיע למינכן.
קונטנטו הרבה יותר טוב מבאדשטובר כמגן ... פשוט נכס הילד הזה , משחק כמו בן 30 את פראנייץ' כבר למדתי לאהוב שויינשטייגר המלך , תמיד השחקן שרק הכי הרבה לאם - איזה פריצה ... מולר עם החמצות לא אופייניות אבל הרבה עבודה הגנתית ... ליון כל כך מתחשבים, נתנו לואן בויטן דמיכליס ובוט מנוחה לקראת משחק הליגה בשבת ריברי התחיל את המשחק מצויין וחבל שהורחק (בצדק לדעתי) ורובן כל מילה מיותרת סקס עם קטינה ועוד כרטיס אדום היום ... ROBBERY- OUT BADMAN&ROBBEN-IN
דווקא ואן חאל ממשיך להפתיע אותי, ודווקא לטובה. אני כבר לא יכול לזכור את כל הווריאציות של מערך וטקטיקה שניסינו החל מהדקה ה 46. כאשר היריב מתגונן עם 10 שחקנים, רק "שגעונות" יכולים לבלבל אותו. לגבי ההוצאה של רובן בדקה ה 85, אמנם השחקן הראה חוסר נכונות להיות מוחלף כי עוד יש כח ברגליו, אבל אני ראיתי כמה דקות לפני זה ויכוחים מיותרים עם השופט והקוון ועוד התחזות אחת קטנה באמצע המגרש. כלומר הדרך לכרטיס הצהוב היתה קצרה, במיוחד לנוכח בעל המשרוקית שמחשב איזה יריב יותר נוח לקבוצת ארצו לפגוש בגמר. אף אחד לא חושב לצאת לליון בלי ריברי וגם בלי רובן, ואף אחד לא רוצה צהוב הערב, ועוד צהוב בליון שאולי יחסיר את רובן בגמר (אינשאללה!).
במקום להתייחס לשופט, משהו צריך להתייחס לריברי. מנקודת הראות שלי זה היה פאול של תיסכול שמצדיק כרטיס אדום. לא יתכן ששחקן כזה חשוב לקבוצה יזרוק זיין בצורה כזאת בשביל חשבונאות אישית. כמו שאמרתי בדיון בעולמי, מרבית המחמאות ל VG שהחדיר לבאיירן את המנטליות המנצחת. לא זכורה לי באיירן כזאת כבר הרבה זמן ויש הרבה דברים מקבילים לקבוצה של סוף שנות ה90 ותחילת המילניום. מעבר לכך משחק מצויין של קונטנטו וגם פרנג'יץ' היה מצויין ולא ברור לי למה טימושצ'וק נכנס והוא יצא. ודמיקלס חיי וקיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
משחק יוצא מן הכלל שלנו. אולי אחד הטובים ביותר שראיתי (והעונה היו לא מעט טובים מאוד). למעט משהו כמו 5 דקות במחצית הראשונה ועוד שתיים שלוש דקות לקראת סוף המשחק, השליטה שלנו הייתה מוחלטת, כולל כשהיינו בנחיתות מספרית (למעט אותן 5 דקות). חבל מאוד על פרנק ריברי שנתן משחק ענק מכל הבחינות. אבל כרגיל, אני לא ממש חושב שאפשר בכלל לבחור שחקן מצטיין. פרנייץ' נתן משחק יוצא מגדר הרגיל, גם טימושצ'וק (שני שחקנים מחליפים ברמה גבוה ביותר). כמובן שגם רובן, שוויני, לאם, מולר (אצל כולם זה כרגיל) וקונטנו. ואיך בכלל אפשר להגיד אפילו חצי מילה רעה על מיקו וואן בויטן. פשוט קבוצה שמשחקת כדורגל יוצא מן הכלל. חבל על ההחמצות. ראיתי טענות לואן חאל על היום. לא מבין אותן. כשריברי הורחק הייתי בפאניקה וחשבתי לעצמי "איזה מזל שאני לא המאמן. אני לא מסוגל לחשוב עכשיו איך יוצאים מבור כזה". וואן חאל יצא בלי בעיות. אוליץ' (שהיה טוב מאוד גם הוא) יצא ובמקומו נכנס אחד הגרזנים הכי גרזניים שיש למרכז השדה. והנה שוב בלי בעיות השליטה שלנו. ואח"כ הוא (ואן חאל) עוד הצליח לשגע אותי ואת ליון. שוויני לרגע בשמאל, לרגע קשר אחורי. פרנייץ' לרגע קשר אחורי לרגע בשמאל. רובן פעם חלוץ פעם בשמאל פעם בימין. ומולר פעם חלוץ פעם קשר. פשוט יצר אנדרלמוסיה מאורגנת שמקשה מאוד על היריב להגן. מבלי להיכנס לרמת השיפוט (את רובן חסמו 4 - 5 פעמים, אפילו אחד לא נשרק ולעומת זאת הוא חסם שחקן פעמיים ובשתיהן נשרקה נגדו עבירה) אני פשוט לא יכול להבין איך יכול שופט מאיטליה, ספרד, גרמניה או צרפת לשפוט בחצי גמר ליגת האלופות. ולו רק בשביל מראית עין (הצדק צריך גם להיראות לא רק להעשות). מה קרה? נגמרו השופטים באופ"א? כולם עסוקים? אני רק מקווה שבמסדרונות שם יתקנו את העוול ולא ישעו את ריברי מיותר ממשחק אחד למקרה ואם וכאשר נגיע למדריד (כמו שפויול הורחק באדום וקיבל השעיה ממשחק אחד בלבד). אני מקווה, אבל לא מאמין. לפני כמה ימים קראתי שב"פתק" של באיירן לעונה הבאה כתובים 17 שמות ל - 3 תפקידים. אני חושב שאת השמות למגן שמאלי אפשר למחוק. קונטנטו הוכיח (שוב) שהוא מגן מעולה. אם כבר עכשיו הוא משחק ככה בחצי הגמר אז שנה הבאה אפשר להריץ אותו בשקט. מה עוד שכמחליפים לעמדה יש את באדשטובר ואלאבה.
אני דווקא חושב שהיה שווה לסכן את רובן לחמש דקות ושיקבל את הצהוב, כי לא בכל יום ליון כזו אנמית. היינו שווים עוד גול בזמן הזה, ורובן בהחלט היה יכול להיות זה ששם אותו. ולדעתי מולר היה צריך להיות מוחלף בקלוזה, למיטב זכרוני ואן חאל ביצע רק שני חילופים, וקלוזה היה יכול לתרום יותר ממולר שהיה חלש היום.