באיירן מינכן 2009/10

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by ג'ובאני אלבר, Jun 27, 2009.

1. אפנברג Member

בארץ העתיקו את זה ושמעתי את הפורמט גם במשחקים של מכבי ת"א ואם איני טועה גם של הפועל. זה אמנם לא נשמע מלוטש כמו הביצוע של שטפן להמן (הכרוז של באיירן) באליאנז ארנה אבל זה מבורך:)

2. igal Member

למה בכל משחק מוצאים את ריברי ולא נותנים לו לשחק עד הסוף? ואת רובן לא

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא בשני המשחקים האחרונים זה היה להיפך. ריברי נשאר עד הסוף ורובן הוחלף. ואן חאל מתחשב בענייני חזרה מפציעות, מי שיחק יותר וצריך עוד קצת מנוחה וכאלה. שום דבר אישי.

אני יכול לספר לך שהייתי ביותר ממשחק אחד והסדר והארגון הם למופת. כולל כניסה יציאה וכיוצ"ב. למשל, בתחילת שנות ה - 2000 הייתי באיצטדיון האולימפי (שהיה אז הבית של באיירן) במשחק נגד דורטמונד (שהייתה אז היריבה הגדולה ביותר שלנו). כמה שורות לפני ישבו 5 חברים שהגיעו יחד למשחק. 3 מהם עם חולצה של באיירן ו - 2 עם חולצות של דורטמונד. כולם צוחקים ומדברים. עוד שתיים שלוש שורות למטה ישבו שתי סבתות עם הנכדים שלהם - כולם עם חולצות של דורטמונד. כמובן שהרוב המוחלט ביציעים האלה הם אוהדי באיירן. לא היה אפילו צל צילה של בעיה מתקרבת.
    כך היה בכל המשחקים שהייתי, ואפילו בזה האחרון בתחילת העונה הזו נגד ברמן. כשברמן הבקיעו את השער היו לידנו כמה שקפצו. כשאנחנו השווינו שאר היציע קפץ.
    שוב, הכל ברוח טובה.

4. דנידין Member

וליון במשחק מצויין הוציאו תיקו 2 במגרש הקשה בבורדו גם דרך משחק טקטי לא רע.

5. dudi Member

סיכון לא מחושב יגיד שדמיקליס יכול להיות בקישור האחורי לצד שווייני,ואז קונטנטו בשמאל ובאדשטובר לצידו של ואן בויטן ככה הקישור יסבול בצורה הכי מינימלית,אבל בכל זאת 2 ילדים בהגנה במעמד חצי גמר אלופות זה נשמע לי קצת מסוכן

ככה שכנראה נראה את פראניץ'(או טימושצ'וק?? קשה להאמין) לצידו של שווייני.

***-כמה מילים על היריבה במשחקה הטוב ביותר העונה בבית מול ריאל כבשה "רק" שער אחד,בגומלין עם כל הכבוד(ויש) לעמידתם היפה במגרש היו 65 דקות שהם ניצלו מתבוסה הרסנית,במשחק הראשון מול בורדו השער שנתן את מרחב היתרון לליון הוא פנדל שבישראל לא שורקים אפילו..,ובגומלין שוב היתה פחות עדיפה ועלתה

אזי יש לליון יתרונות שאני כמובן לא צריך להזכיר קבוצה פנטסטית הסוס השחור של אירופה, אבל לא מעט חסרונות שאני מקווה שנלמד לתקוף אותם בחסרונותיהם.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קודם כל, לא נתפלא לראות אף שחקן ספסל בהרכב כג'וקר טקטי של ואן חאל. אחרי שעלינו עם אלאבה גם בהרכב העונה, הכל אפשרי מבחינתו. במשחק הראשון מול יונייטד הוא נתן מנוחה לרובן שהיה כשיר ושיחק עם אלטינטופ. גם פראנייץ' עלה בהרכב במקום שוויני המוצהב, לכן אני מניח שלא נראה את דאמיכאליס קשר העונה בכל מקרה. ואן חאל בונה על מיקו בהגנה ובעיקר כאשר באדשטובר מוצהב ולא יכול לשחק כלל במשחק הראשון מול ליון. קונטנטו הנפלא וכל ההגנה של שבת כנראה תעלה למשחק.

Last edited: Apr 18, 2010
  7. אפנברג Member

הוסר הספק מעל קיום משחקי חצי הגמר בשל האפר הוולקני מעל אירופה שלא מאפשר טיסות: ליון תגיע למינכן באוטובוס (כנ"ל לגבי בארסה למילנו):

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1664676&m=1&mid=88793

8. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. FCBALS Member

הוא היה רק עד לעניין הוא לא מעורב כחשוד....אז אל דאגה

10. igal Member

הוא גם חשוד בקיום יחסי מין....

Last edited: Apr 19, 2010
  11. FCBALS Member

בכל האתרים והעיתונים מצוין שריברי מעורב כעד, ומה גם שגובו הודה שהוא זה שקיים איתה יחסים.

12. FCBALS Member

מה קרה חברה כבר יומיים לא מגיבים דכילק אנחנו לפני ליון!!!!!

13. אפנברג Member

הבשר מהמנגלים של יום העצמאות עשה אותנו כבדים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    חובה לעבור את ליון!!! הם בוודאי לא פראיירים אבל אין סיבה בעולם לא לנצח אותם בבית ועוד עם תוצאה שתעשה לנו חיים קלים יותר בגומלין. אנו כמועדון הרבה יותר עתירי נסיון במעמדים כאלו וחובה לתת לזה ביטוי. אני סומך על הקהל שיתן תצוגת עידוד: בכ"ז לא חוו במינכן חצי גמר אלופות כבר כמעט עשור והחבר'ה מהSUDKURVE רעבים!!! הקבוצה רעבה, הקהל רעב, ואן חאל רעב לחזור לטופ הארופאי, אנו רעבים כאן בפורום אז יאללה-לטרוף את ליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. C-J Member

15. dudi Member

ההרכבים הצפויים להערב-

באיירן מינכן:בוט;להאם,דמיקליס,ואן בוייטן,קונטנטו;שוייני,פראניץ',רובן,מולר,ריברי;אוליץ'.

ליון:לוריס;סיססק'ו,כריס,טולאלאן(בלם אחורי!!),רבילייר;גונאלונס,קאלסטורם,פיאניץ';באשטוס,דלגדו;ליסנדרו.

21:45 אליאנז ארינה שיהיה בהצלחה מכל הלב לנו 9 שנים שאנחנו מחכים לרגע זה ההתרגשות,והלחץ כאן(ואני בטוח שגם אצליכם) יותר מתמיד.