באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. bayern13 Member

חברים אני רגוע יותר לקראת הגומלין, ולא בגלל התוצאה (כי התוצאה דווקא משחקת לטובתם שער חוץ וכו..) אלא בגלל המורל (שנבע משער בדקה 92 ותוסיפו ניצחון על שאלקה בסוף שבוע) שאני לא יודע מה איתכם אבל לשער כזה חיכתי 11 שנים וזה למרות שניצחנו את מנצסטר מאז, אבל לראות אותם מובילים מדקה 2 ואז בסוף מהפך זה הכי קרוב לגמר הטראומתי ההוא (וברור לי ששם זה עדיין יותר קשה כי זה היה גמר, אבל בכל זאת)ודבר שני באיירן יותר שלטה במשחק ודבר אחרון שהיה גם נראה חסר במשחק זה השחקנים שוויינשטייגר ורובן,
    ולכן יש לבאיירן הזדמנות ענקית לעשות עונה היסטורית כמו זו של ברצלונה של העונה שעברה + גם לואן חאל יש הזדמנות ענקית לקאמבק ענק בזירה האירופית.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/10
  2. THE STRETFORD END Member

לפני שבוע שאלתי פה לגבי האם היו מהומות כשיונייטד היתה בעיר
    ואת התשובה קיבלתי בפורום אנגלי של אוהדי יונייטד
    שדווחו על שקט ושלווה בין מחנות האוהדים ובהפתעה משהו כשלא היתה שום הפרדה באיצטדיון
    בין מחנות האוהדים,אוהדים התערבבו האחד בשני,המשטרה הורידה פרופיל והכל עבר בשלום ואפילו שאלכוהול נמכר חופשי,גם באיצטדיון(באנגליה אין מצב שזה יקרה בסוג של מפגש כזה)
    חלק דיברו על דבר דומה בגרמניה ב 2001 כשהקבוצות נפגשו,

האמת זה לא מפתיע אותי כי בכל המפגשים שלי נגד הגרמניות,כשהייתי ב 99 בברצלונה,לפני ואחרי המשחק התערבבנו בין כולם וגם אז ולמרות הסיום המדהים,שום מהומות,להיפך,לחיצות יד או קריצה של מזל טוב,
    גם במנצסטר בחשמלית לפני ואחרי משחקים,נגד באיירן מינכן(2001 1-0 לגרמנים רבע גמר)נגד לברקוזן(חצי גמר 2-2)ושטוטגארט(2-0 ליונייטד בשלב הבתים)
    מעבר לשירים ועקיצות ידידתיות של צד אחד מול צד שני,שום בעיות.

לא יודע איך זה בין קבוצות אנגליות לגרמניות אחרות
    אבל יכול להיות שהאלימות באמת נשארה רק בתחום הנבחרות.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

4. FC_Bayern Member

לא יודע עד כמה השמועה הזו נכונה או לא, (בסוף גם ככה מתברר ש90% מהשמועות לא יוצאות אל הפועל) אבל מי אמור לרדת לספסל במקומו? או שבעצם מכינים את הקרקע לעזיבתו של ריברי, כשאז רובן ישחק כקשר שמאלי, שוויני ישחק בימין, וקאריק וואן בומל באמצע?

לא ברור, לא ברור.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זאת בסך הכל שמועה, אבל גם אם יש לה בסיס כלשהו, אז לדבר אין שום קשר לריברי ולאגפים, כי שוויני ישאר קשר אחורי כל עוד ואן חאל בבאיירן. כנראה, אם יש אמת בשמועה, אז אולי עוד שנה במקום ואן בומל. למרות שהוא בשום אופן לא טוב כמו ואן בומל, כנראה שעוד שנה בכל מקרה ההולנדי המתבגר יפנה את מקומו לדם צעיר.

6. TheKeyzer Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/10
  7. דנידין Member

אבל זה לא אומר שזה נכון. ראו אותו אתמול מסיים אימון בחשאי, לכן לא הייתי ממליץ לכם למהר לסמוך על השטיקים של פרגסון.

8. אפנברג Member

אני מסכים-פרגי השועל הזה יכול להגיד דבר אחד ולעשות ההפך. אנו צריכים להתכונן כאילו הוא משחק ומקסימום נופתע לטובה.

9. שלו Guest

אכן לא הייתי ממהר להאמין. פרגוסון ידוע בספינים האלה ובשיתופים של הרגע האחרון, למרוות שהסיכויים שרוני ישחק שואפים לאפס, הם עדיין קיימים.

10. THE STRETFORD END Member

דנידין

מי ראה אותו עושה אימון בחשאי,גשש בלש?

קרינגטון מתקן האימונים של יונייטד מבודד וסגור לכניסה לזרים אלא באישור.

אפשר לחשוב גם לו רוני היה כשיר במאה אחוז עד כמה פרגוסון היה מנסה להסתיר זאת,
    מה זה,פרוייקט האטום?
    להיפך,אם רוני כשיר כולם יודעים איך יונייטד תשחק,
    אם רוני לא משחק דווקא אז פרגוסון צריך להוציא שפן מהכובע בכדי להפתיע את באיירן מינכן.

העיתונאים שהגיעו הבוקר למתקן האימונים למסיבת העיתונאים וראו את השחקנים מתאמנים דיווחו כי רוני לא היה בינהם.

פרגוסון כן דיבר על עבודה נהדרת של אנשי הצוות הרפואי ויכול מאוד להיות שנבדקה גם הכשירות שלו,
    עובדה שדיבר על כך שמקווים אולי שרוני יצליח להגיע לספסל במשחק הליגה ביום ראשון נגד בלקבורן.

העיתונאים ממשיכים להמר שרוני בכל זאת יהיה בסגל למשחק,אולי - מבחן כשירות נוסף כמה שעות לפני המשחק? והלוואי ויהיה כזה והוא ימצא כשיר
    אבל לשחק באש בפציעה שלו ושזה עלול לסכן את שאר המשחקים בעונה...פרגוסון לא מנהל דברים שכאלה כאילו היה בקזינו,
    בעבר כששחקנים גדולים ובמשחקים גדולים לא היו כשירים אז הם ישבו בצד ולא משנה איך קראו להם.

אבל מפה ועד אימונים בחשאי...נו באמת.

11. FCBALS Member

ממש מפחיד ומתסכל לראות מה ברצלונה ומסי יכולים לעשות.

רק משחק עילאי של כל שחקן ושחקן בקבוצה היריבה יכול איכשהו (אפילו לא בטוח) לאיים עליה... פשוט מטורף מה שעשו לארסנל.

לפעמים יש הרגשה שזה לא פייר שזה ממש לא כוחות מה שקורה בשנתיים האחרונות באירופה.

ופתאום אתה רואה אנשים שלא ראו כדורגל בחיים! אופה למרבה הפלא הם אוהדי ברסה כולם נהיו אוהדי ברסה שרופים ומהללים אוי כמה שה מעצבן לראות את הבורות של רודפי ההצלחות.

טוב חפרתי קצת מספיק. יאללה באיירן מפרקים את יונייטד!!!
    ואחר כך אני מקווה שאיכשהו ננקום בברצלונה בגמר על ה0-4 מאשתקד.

12. igal Member

כן..בהחלט מפחיד...דווקא כשבאיירן מתחברת סוף סוף אנחנו פוגשים בארסה כזאת.

אז מי שאמר שיש לנו סיכוי טוב לזכות ב 3 תארים...שיראה את השידור החוזר של המשחק מאתמול ויחשוב שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לדעתי גם גמר יהיה השיג נפלא.

אם עוברים את מנצסטר אז אפשר לומר שהדרך לגמר "סלולה" מול בורדו\ליון לא תהיה כזאת בעיה.

13. Bayern Straße nach sechs

חברה, מזל שהשחקנים לא שאננים כמוכם. האופוריה עברה מזמן כבר.
    נצחון גדול ויפה שבוע שעבר ובשבת. אבל המלאכה עוד רבה, לא הגענו עוד לחצי הגמר, והפסד היום בערב יכול לשנות את המומנטום שלנו ב-180 מעלות.
    לפי הציטוטים בתקשורת כל השחקנים מפוקסים ומבינים את גודל המעמד. באדשטובר, אחד שלא ידוע בדיבורו מגיע עם בטחון אדיר למשחק:"אנחנו בטוח עוברים!"
    עוד לא ברור בקשר לרובן שרק לקראת המשחק יוודא אם ישחק. ואן בויטן כרגע ב-75% כשירות. ובכל זאת שניהם ככל הנראה יקחו חלק במשחק.
    בהצלחה לבחורים!

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אמרו גם במכבי ת"א לפני פרטיזן ....

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שום קשר לכדורסל כאן וכמובן שמשחק ניחושים זה בכל מקרה לא, לכן אין מה להתעסק במה יקרה אם, כי סיפור הערב בעייתי בגלל השער החוץ שקיבלנו. אם מישהו כאן מתעקש לדבר על בורדו או ליון, אז הראשונה כבר לימדה אותנו כמה שיעורים חשובים בכדורגל העונה. בואו נשמור על פרופרציות שנכונות לעכשיו ונמשיך הלאה פרה פרה.