באיירן מינכן 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י ג'ובאני אלבר, ‏27/6/09.

1. דנידין Member

דינו, להגיד שהסגל של באיירן בקושי מספר 1 בגרמניה זה בילבול שכל בצורה חריגה וקיצונית על סף העיוורת. תגיד איפה אתה חי? יש לכם את השחקנים הכי טובים בליגה ואתה רק מתפנק ומתבכיין, פשוט מקבל את הכל כמובן מאליו. יש לכם סגל מצויין והמועדון שלכם עושים מעל ומעבר, פשוט ככה.

עדיף להתעסק בעתיד ובעבודות בשטח כרגע לקראת פתיחת הליגה מאשר לטחון מה היה "אם" זה היה עוזב או אלו ואלו היו מגיעים.

2. dudi Member

נדב קיבלתי כמו שאמרת אנחנו רואים כדורגל בצורה שונה לחלוטין במילים עדינות,ובכל זאת לפחות ההסבר מראה שיש משהו באמונה שלך בסגל הקיים,שוב אני מכבד אבל סורי זה לא מצליח לקנות אותי.

***-ואני לא מאמין שאחרי הכל אני משיב לך דינדינ אבל קודם כל קוראים לי דודי בפעם ה-200 ,ודבר שני תודה לאל שאני מתבכיין אם לא השאיפות שלי היו כמו של השאיפות של הקבוצה שלך.
    אני יודע שאני לא לבד הקהל של באיירן לא עיוור נכון להיום,ודגש על היום הסגל חלש אירופאית וטוב גרמנית לא מספיק טוב כדי לומר אליפות בליינד!! כמו בימים הטובים,וכמו שצריך להות כל קיץ סטייל מכבי סל.

3. דנידין Member

לא הייתה מעולם תקופה שלקחתם אליפות על בליינד. גם עם היצפלד הפסדתם אליפויות או שלקחתם אותם ברגע האחרון עם המון מזל. תפסיק לזלזל בליגה, תרד מהשמיים חזרה למטה מותק. אתה בעננים.

להגיד שבאיירן בקושי מספר 1 מבחנת סגל בגרמניה זה קשקוש של אחד שלא מבין את עוצמת הסגל שלכם ולא מעריך כלום. באירופה אוקי, אולי נכנסים ל 8 הגדולים, אבל בגרמניה? אתם הכי חזקים בעומק הסגל בפער ניכר! תתעורר ותפסיק כל הזמן רק לבכות ולהתלונן כמה שרע לכם. זולגות לי הדמעות..

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/09
  4. dudi Member

תאמין לי אתה לא יודע מה אתה מדבר יש לי מספיק סיבות לבכות,וטוב שככה סע אתה קבל מהספרדים רביעייה,מוולפסבורג!!!! חמישיה ותמשיך לחייך ועל הדרך בלי שום תואר עם כל הסגל המהולל שוב תודה לאל שאני לא מפסיק להתבכיין אפילו לרגע.

ואגב מספיק להפיל הכל על קלינסמן שתכלס המאמן הכי גרוע בבאיירן בכל הזמנים,ובכל זאת לא האשם היחידי.

5. דנידין Member

למה, לא קיבלתם תבוסות עם הסגל המהולל שלכם ב 2000 ו 2001? תפסיק לבלבל בביצים. זה יכול לקרות לכל קבוצה והעונה הייתה לכם עונה רעה, אבל הסגל הוא סגל שלקח 3 אליפויות ב 5 שנים האחרונות. מה אתה עוד רוצה? אף פעם לא לקחתם את כל האליפויות בליגה, אף פעם. תתעורר מהסרט שלך.

6. dudi Member

שיהיה לך מושג לדבר כמו שצריך תקבל תגובה,תאמין לי טעות שלי שאני בכלל מסתבך בלהגיב לך.

אחלה סגל שבעולם צ'מפיונס ליג יאללה תהיה בריא.

7. דנידין Member

אין לך מה להגיד ואתה מתחמק. אתה משווה את הסגל שלכם לזה של ברמן ושטוטגארט, תיהיה לי בריא אתה עיוור.

באירופה אתם עדיין בטופ 8 כמעט כל שנה. לא? בכל מקרה זה לא משנה, הליגה המקומית היא הויכוח ואתה חי באשליות שהסגל של שאלקה או המבורג שווה ערך לזה שלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודי, באמת מעניין אותי לדעת למי יש סגל יותר טוב משלנו, ולמה אתה חושב ככה.

9. dudi Member

עזוב יש לנו סגל אדיר טעות שלי אין עם מי לדבר,נדבר כרגיל לכל המאוחר באפריל..

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת דודי. למה אתה מתחמק. זרקת כפפה. בוא תראה לי סגל או הרכב עדיפים על זה שלנו.
    לזרוק דברים ככה, בלי לנמק, לא מתאימים לך - אתה אדם רציני. זה מתאים ל... (טוב לא משנה מי).

11. dudi Member

לא מתחמק מהעמוד הראשון בדיון אני מבהיר את הדברים שלי כמו ילד קטן,ושוב לא מתחמק אני ואתה מקבלים סטירה ותשובה כל אפריל עד כמה הסגל חזק או לא..

ושוב אין לנו שום יתרון על וולפסבורג בהרכב,ויותר הכוונה שלי שאין לנו יתרון אכויות כמו בעידן באלאק שמה לא היה חשש להגעת הצלחת במאי למינכן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/09
  12. דנידין Member

כן, בטוח? ומה קרה לסגל של באלאק ב 2003/4 כשהפסדתם אל האליפות לברמן? חושב שבאלאק או הסגל של אז טוב מזה של היום? שלא הצלחתם לעבור אפילו את שמינית הגמר כמה שנים ברציפות בליגת האלופות?

מתי תבין שאין שום דבר שיבטיח לכם כל עונה אליפות. הסגל שלכם הכי חזק בעשור האחרון כל עונה, אבל שום דבר לא מבטיח שהוא ישחק טוב כל עונה ויתיהיה אליפות כל עונה. יש מבין, דודי?

13. dudi Member

דני,

אני לא מחפש לעשות הקפות בספטמבר,אבל כן קבוצה שכח ההרתעה שלה יעשה לפחות חצי עבודה והיו שנים שכן היה כך גם במינכן.

בשנה האחרונה כושר ההרתעה של הקבוצה נפגע קשות מה שהצריך דחוף שינוי יותר מחלוץ,ומאמן בלבד!!לכן יש לי בעיה שאני לא מסתיר מלחיצה אותי מאד ובטוח לא רק אותי.

14. דנידין Member

אתה חייב להבין, שכל השנים עם באלאק לא עברתם את שמינית הגמר. 2002 הייתם ברבע הגמר מול ריאל (עונה אחרונה של אפבנרג - בלי באלאק) ואז 5 שנים יבשות בלי רבע גמר אחד. רק ב 2007 חזרתם לרבע הגמר אחרי שעברתם את ריאל. באלאק לא ראה איך נראה רבע גמר עם באיירן מינכן.

זה אומר: שאת כוח ההרתעה באירופה איבדתם כבר ב 2002/3. מאז אתם חוטפים רבעיות מצ'לסי, מילאן, ברצלונה, זניט ומי שתרצה. כן באלאק ולא באלאק. כן קלינסמן ולא קלינסמן. זאת האמת כולה גם לנדב אגב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בליגה תמיד היה לכם כוח הרתעה ועדיין יש לכם. אתם כל עונה מעומדים מספר 1 עם הסגל הכי יקר בפער בגרמניה. זה לא אומר שכל שנה תקחו תודה לאל, אבל אתם הפייבורטים כל שנה וגם השנה אתם פייבוריטים ברורים וכוח ההרתעה שלכם בגרמניה קיים ללא עוררין וכל הליגה פוחדת מכם על בסיס קבוע.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/09
  15. Bayern Straße nach sechs

כוח הרתעה זה לא דבר שנבנה ביום אחד, שנים לוקחות כדי לפתח תדמית טובה. אבל כדי להורס אותה מספיק משחק אחד, או שניים.
    היו לנו מספר ימים שחורים בשנים האחרונות אבל זה עדיין לא פגע בנו בצורה קשה, עדיין באיירן מינכן זה שם שכל קבוצה לוקחת ברצינות, אפילו אחרי שנים של רביעיות באירופה. אם אתה מצפה שהיריבה תבוא ביריעת כבוד במשחק מולנו אתה יכול לשכוח מזה, אין דברים כאלה.